AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Logitech Litra Beam

Termékkatalógus
Logitech Litra Beam
Stúdió lámpa - állandó, integrált LED fényforrás, állítható színhőmérséklet 2700 - 6500 K, színvisszaadási index (CRI) 93 Ra, tápellátás USB-C csatlakozón keresztül, tartó és USB kábel a csomag része
49 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MH41a001x1 Termékszám:  946-000020 Gyártó honlapja:
Logitech Litra Beam 49 190 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Logitech Litra Beam

Logitech Litra Beam

PRÉMIUM LED STÚIÓ LÁMPA
Logitech Litra Beam

kifejezetten játékhoz tervezték

A TrueSoft technológiával ellátott Logitech Litra Beam LED-es főfényt asztali számítógépekhez, pontosabban játékhoz tervezték. Nagyon könnyen oda irányíthatod a fényt, ahová kell, így professzionális fényhatásokat érhetsz el. A TrueSoft technológia kiegyensúlyozott LED-fényt biztosít teljes spektrummal és színvisszaadással.

Truesoft

TECHNOLÓGIA

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEK

SPECIÁLISAN TERVEZETT

g HUB

TELJES KONTROLL

Logitech Litra Beam

A logitech litra beam lenyűgözően jó teljesítményt nyújt

A TrueSoft technológia kiegyensúlyozott LED-fényt garantál teljes spektrummal és színvisszaadással a természetes és élénk, professzionális minőségű megjelenésért, amely biztosan feldobja a játékot.

Logitech Litra Beam

tökéletesen testre szabható

A Logitech Litra Beam innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a fényt könnyedén alakítsd és irányítsd a tökéletesen testre szabott megjelenés elérése érdekében.

Logitech Litra Beam

Funkcionális tervezés

A Logitech Litra Beam vékony, mégis elegáns kialakítása messze túlmutat más LED-es lámpákén, így minden eddiginél könnyebb lesz professzionális fényhatásokat létrehozni a használata közben

Logitech Litra Beam

A LOGITECH LITRA BEAM intuitív vezérléssel rendelkezik

A hátoldalon található gombok segítségével a fényt pontosan a saját ízlésednek megfelelően állíthatod be. Állítsd be a fényerőt vagy a színhőmérsékletet 2700 és 6500 K között.

Logitech Litra Beam

gyors hozzáférés a kedvenc beállításaidhoz

A beépített vezérlők lehetővé teszik a fényerő és a színek beállítását. A G HUB segítségével azonban elmentheted az előbeállításokat, és USB-n vagy Bluetooth-on keresztül gyorsan hozzáférhetsz a legjobb megjelenéséhez.

Logitech Litra Beam

A LOGITECH LITRA BEAM-mal egész nap játszhatsz

A Logitech Litra Beam LED-lámpa megfelel az UL legszigorúbb tesztelési kritériumainak - így 12 órás expozíció mellett sem jelent fotobiológiai kockázatot. Játssz és streamelj biztonságosan egész nap.

Logitech Litra Beam

a fényt játék közben is beállíthatod

A Logitech Litra Beam három tengelyen állítható állvánnyal és három rögzítési ponttal rendelkezik. A LED-lámpa így tökéletesen rugalmas és könnyen pozicionálható még játék közben is.

Paraméterek

Színhőmérséklet

Minimális színhőmérséklet
2 700 K Kész!
Maximális színhőmérséklet
6 500 K Kész!
Színvisszaadási index (CRI)
93 Ra Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Litra Beam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Litra Beam G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Litra Beam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Litra Beam. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Litra Beam.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ