Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Kiárusítás A Windows 7 támogatása megszünik

Videokártyák

0

A dedikált videokártya nélkülözhetetlen része minden számítógépnek, ahol nagyobb teljesítményre van szükség, mint amekkorát a beépített kártya nyújt. Használhatod játékokhoz, videoszerkesztéshez, modellezéshez vagy bármilyen más grafikai feldolgozáshoz. Tanácsot adunk, hogyan válassz videokártyát és milyen paraméterekre figyelj oda. 

Tovább

Videokártyák típusai

Multimédiás videokártyák

A multimédiás videokártyák segítenek ott, ahol az integrált videokártya már nem elég. Alkalmasak a szokásos otthoni és irodai számítógépekhez. Elegendőek az irodai alkalmazásokhoz, az interneten való szörfözéshez, a videók streameléséhez, a filmek nézéséhez és a kevésbé igényes játékokhoz. Ezek közé tartozik az NVIDIA GeForce GT, az AMD Radeon HD és R5 sorozat.

 • Nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az integrált videokártyák
 • Alacsony ár
 • Kisebb méretek
 • Alacsonyabb fogyasztás
 • Nem alkalmasak újabb játékokhoz
 • Alacsonyabb teljesítmény

Gamer videokártyák

A gamer videokártyák alkalmasak Full HD vagy akár Ultra HD játékokhoz, illetve a 3D grafikák és videók otthoni feldolgozásához. Ide tartozik az NVIDIA GeForce GTX és az AMD Radeon RX sorozat. Ha rajongsz a PC tuningolásért, vagy szó szerint meg akarod világítani a gaming szettedet, akkor az RGB világítással rendelkező videokártya a neked való.

 • Nagy teljesítmény
 • Nagy memória
 • Jó hűtés
 • Kifinomult formatervezés
 • Több monitor támogatása
 • Magasabb ár
 • Magasabb fogyasztás

A Quad HD (2 560 × 1 440) felbontású játékok használatakor a videokártya 1,8-szor több pixelt dolgoz fel, mint Full HD felbontásnál. Az Ultra HD 4K esetében pedig 4-szer többet.

Professzionális videokártyák

A professzionális videokártyákat nagy teljesítményű munkaállomásokhoz tervezték, amelyek különféle grafikai programokat futtatnak. Ebbe a felosztásba tartozik az NVIDIA Quadro és az AMD FirePro sorozat. A legnagyobb előnyük a Double-precision számítások elvégzésének sebessége, mivel nincs mesterséges sebességkorlátozás, mint a gaming GPU-k esetében.

 • Rendkívül hatékony videokártyák
 • Ideális grafikai és CAD/CAM/CFD alkalmazásokhoz
 • Több monitor támogatása
 • Magas ár

Egy professzionális videokártya gyakran jobb eredményeket ér el a játékok referenciaértékeiben, mint a legjobb gamer videokártya. A professzionális videokártya esetében azonban olyan funkciókért is fizetsz, amelyeket játék közben nem használsz ki, ezért ha olcsó videokártyát keresel, válassz inkább a gamer kártyák vagy a használt videokártyák közül. A használt videokártyákhoz is biztosítunk garanciát.

A videokártyák memóriájának frekvenciája

A videokártya saját műveleti memóriát használ, amelynek sebessége jelentősen befolyásolja a teljesítményt. A nagyobb frekvencia gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé a mag és a RAM között. A GDDR memória minden új generációja esetén a frekvencia megduplázódik. A rétegelt HBM memóriák egy teljesen új kategóriába tartoznak, amelyek egyenesen a grafikai chipbe vannak integrálva.

 • A GDDR3 egy kifutó memóriatípus. Manapság a GDDR3 videokártya már csak multimédiás gépekben vagy a régebbi számítógépben lévő meghibásodott kártya helyett használható.
 • A GDDR5 4-szer gyorsabb, mint a GDDR3. A sebességének köszönhetően a GDDR5 alkalmas a gamerek számára.
 • A GDDR5X akár 2-szer gyorsabb, mint a GDDR5.
 • A GDDR6 2-szer gyorsabb, mint a GDDR5.
 • A HBM2 egy új technológia, nagyon széles adatbusszal, amelynek köszönhetően a HBM memóriák sokkal alacsonyabb frekvencián működhetnek, mint a GDDR modulok. Eddig csak a kiválasztott AMD grafikus kártyákat látták el velük.

Adatbusz - szélesség és adatátvitel

Minél szélesebb a busz, annál több adat kerül vissza a memóriából a magba egy ciklusban, és fordítva. A GDDR memóriatípusoknál a buszszélesség 64–512 bit, a HBM2 esetében pedig a szélesség 2048–4096 bit. A busz szélességének növekedése a HBM technológiának köszönhető, amely lehetővé teszi a nagy adatátvitelt.

Videokártyák - GDDR6 vs. HBM2 memóriák összehasonlítása

A széles adatbusznak és a kisebb méreteknek köszönhetően a HBM2 memória egyértelműen jó irányt mutat, de a magas ára miatt jelenleg a professzionális videokártyák kategóriájába tartozik. A GDDR6 nagyszerű utódja az elődjének, és az alacsonyabb árának hála ideális a közép- és a felső osztályú kártyákhoz.

Memóriatípus GDDR6 HBM2
A busz szélessége
A memória frekvenciája
Méretek
Energiafogyasztás
Ár

A szótárban megtalálod az adatbusz, a stream processzor, a FLOPS és az FPS kifejezések magyarázatát.

Mekkora memóriakapacitása legyen a videokártyának?

A memóriakapacitás fontos a nagy részletességű programok és játékok zökkenőmentes futtatásához. Minél nagyobb a memóriakapacitás, annál igényesebb alkalmazásokat vagy játékokat képes kezelni a videokártya.

Ideális memóriaméret a felhasználástól függően

 • 2 GB vagy kisebb - ideális minden irodai videokártyához.
 • 2-4 GB kiválóan alkalmas a játékok közepes részletességgel történő játszásához. 2 GB memóriával problémamentesen és közepes részletességgel futtathatod például a GTA Online játékot.
 • 4 GB vagy nagyobb - grafikus programokhoz és szenvedélyesebb játékosoknak ajánlott, akik a legapróbb részletekig szeretnek belemerülni a játék világába.

A grafikus programokkal történő munkákhoz és a lelkes gamereknek javasoljuk, hogy válasszanak legalább 8 GB-os vagy nagyobb memóriával rendelkező videokártyákat.

A videokártyák túlhajtása (overclock - OC)

A grafikus mag (GPU) és a memória magasabb frekvencián való működtetése nagyobb teljesítményt biztosít a játékokhoz. Ha nem hajtod túl extrém mértékben a videokártyát, akkor a hűtéshez a kártyán lévő gyári ventilátor is elegendő.

 • Automatikus túlhajtás (Boost) - ha a kártyától maximális teljesítményt igényel a rendszer, akkor a videokártya automatikusan megemeli a mag frekvenciáját.
 • Gyári túlhajtás - akkor válaszd, ha nincs kedved belebonyolódni a túlhajtással kapcsolatos procedúrákba és a kártyádból szeretnéd kihozni a maximumot. A gyári alkalmazásban mindent beállíthatsz, és nem kell aggódnod, hogy valamit elrontasz. Ezt az OC, SC, Gaming X és a hasonló megjelölések alapján ismerheted fel.
 • Felhasználói túlhajtás - ezt a felhasználó maga végzi egy speciális szoftver segítségével. Inkább a rajongók számára alkalmas, mivel a túlhajtás után további tesztprogramokkal kell ellenőrizni a rendszer stabilitását.
 • A 2D-ben történő munkánál minden videokártya lecsökkenti a GPU és a memória frekvenciáját és tápfeszültségét, így kevesebb energiát fogyaszt és csendesebben működik. A gaming videokártya még akkor sem izzad meg túlságosan, ha nagy felbontásban nézed a videókat.

  Hűtés vagy a videokártya a kenyérpirító szerepében

  Ha erőteljesebb videokártyát választasz, vagy érzékeny vagy a ventilátorok zajára, akkor nemcsak a műszaki paramétereket, hanem a hűtőborda minőségét és méretét is vedd figyelembe. A kisebb számítógépházakba és egyéb helyigényes installációkhoz szánt multimédiás videokártyákat könnyen kiszűrheted az „egyszlotos hűtő” (low-profile) paraméter segítségével.

  • Passzív hűtés (ventilátor nélkül) - problémamentesen használható a gyengébb multimédiás kártyáknál. A nagyobb teljesítményű kártyáknál biztosítani kell a keletkező hő elvezetését a számítógépházból, így nem alkalmasak gaming és professzionális kártyákhoz.
  • Aktív hűtés (ventilátorral) - költséghatékony és megbízható variáns minden típusú kártyához.
  • Vízhűtés - alkalmas az extrém túlhajtás rajongóinak és a legerősebb grafikai gyorsítókhoz. Azonban nem ajánlott kisebb számítógépházakba telepíteni.

  A videokártya áramellátása - figyelj oda a tápegység teljesítményére

  A videokártyák a PCI Express buszon keresztül kapják az áramot, ami elegendő a hagyományos modellekhez. A hatékonyabb kártyák általában további energiát igényelnek a tápegységből. Ezért a kiválasztáskor ügyelj arra, hogy a számítógép tápegységének teljesítménye megegyezzen vagy nagyobb legyen, mint a videokártya paramétereiben javasolt tápegység teljesítménye.

  •  TDP - a kártya maximális energiafogyasztása valós körülmények közötti működéskor, mint például játékok játszásánál, illetve 3D grafika és hasonlók feldolgozásánál. A gyártók ez alapján méretezik a hűtést.

  Interfész az alaplaphoz történő csatlakoztatáshoz

  Ahhoz, hogy a videokártyát be lehessen helyezni a számítógépbe, ugyanolyan adatbusszal kell rendelkeznie, mint az alaplapnak. A PCI Express x16 csatlakozós kártyák a PCI Express x16 foglalatba valók.

  Ha az alaplapodon van:

  • PCI Express 3.0 x16 - bármilyen modern videokártyát behelyezhetsz.
  • PCI Express 2.0/2.1 x16 - többnyire nem érdemes nagyobb teljesítményű kártyát behelyezni, mint az alap sorozatú Nvidia GeForce GTX / AMD Radeon RX gaming kártyák, mivel az erősebb kártyákat a processzor és az alaplap visszafogná.
  • PCI Express 1.1 x16 - inkább multimédiás videokártyák behelyezésére alkalmas.
  • PCI Express 1.0a x16 - a modern videokártyák behelyezése problematikus - inkább vegyél egy új számítógépet.

  Amennyiben a videokártya interfésze PCI Express 3.0-ás, de az alaplapon csak PCI Express 2.1 vagy kisebb foglalat található, lehet, hogy frissítened kell az alaplapi BIOSt a legújabb verzióra. A videokártya ugyan kompatibilis lesz, de a sebessége csökken.

  A videokártya interfésze a monitor csatlakoztatásához

  A monitorhoz való zökkenőmentes csatlakoztatás érdekében fontos megtudnod, hogy milyen kimenetek vannak a monitorodon. Az analógok közül a VGA konnektort, míg a digitális csatlakozók közül a DVI, a HDMI, az újabb USB-C vagy DisplayPort (DP) csatlakozókat használják. A digitális interfész jobb képminőséget, nagyobb felbontást, egyidejű hangátvitelt (HDMI, DP, USB-C) és akár Ethernet-et (HDMI) is biztosít.

  VGA
  VGA

  DVI
  DVI

  DisplayPort
  DisplayPort

  HDMI
  HDMI

  Legyél tisztában a videokártya méretével

  A videokártya mérete nincs előírva, ezért előfordulhat, hogy nem tudod behelyezni a számítógépházba. A szélesebb kártyák több PCI Express helyet is elfoglalhatnak.

  Ha olyan modell szeretnél venni, amely több kártya csatlakoztatását támogatja egy alaplapon (NVIDIA SLI vagy AMD CrossFireX technológia), akkor először ellenőrizd  az alaplap paramétereit, hogy fizikailag beflefér-e több videokártya.

  Raytracing a játékokban és DirectX 12 - fokozd a játékélményt

  A raytracing a fénysugarak követésével jeleníti meg a képeket. Az új módszert támogató videokártyák egy teljesen új szintre emelik a játékélményt. Jelenleg csak az Nvidia GeForce RTX támogatja. A raytracing-et magának a játéknak is támogatnia kell. Továbbá szintén telepíteni kell a DirectX 12 interfészt.

  Milyen egyéb paraméterekkel rendelkezik a videokártya?

  • Gyártási technológia (nm) - a chip legkisebb elemének szélességét jelzi. Minél keskenyebb, annál fejlettebb a technológia.
  • VR Ready - virtuális valóság támogatását jelöli.
  • CrossFire/SLi - támogatja az egy alaplapba helyezett több videokártya együttműködését.
  • AMD Eyefinity - akár 6 képernyőn történő megjelenítést is támogat (az adott kártyák lehetőségétől függően).
  • NVIDIA 3D vision - sztereoszkópikus 3D-ben történő játékot támogat.

  Számítógépes grafika - néhány érdekesség, amelyekről talán nem is tudtál

  Bitmap grafika

  A bitmap grafika a számítógépes képek túlnyomó részének megjelenítésére szolgál. Fotókhoz, videókhoz és még sok máshoz használható. A hátránya, hogy nagyításkor a kép elveszíti a minőségét és az egyes pixelek láthatók. A kiváló minőségű képek több helyet foglalnak el a merevlemezen, mint a vektoros grafikák.

  Vektoros grafika

  A vektoros grafika olyan geometriai alakzatokkal dolgozik, mint például a görbék és a sokszögek. Nagy előnye, hogy a képminőség nem romlik nagyítás közben. A vektoros grafikát leggyakrabban olyan objektumoknál használják, amelyeket sokszor kell átméretezni - például logók, plakátok és hirdetőtáblák.

  3D grafika

  A 3D grafika háromdimenziós objektumokkal dolgozik. Ezek rendereléssel 2D képekké alakulnak át, amelyek megjelennek a monitoron. A grafika számítási stílusa hasonló a vektoroséhoz, de egy harmadik dimenzióval van gazdagítva. A 3D grafika legismertebb felhasználása az animációk létrehozása - például filmeknél vagy PC-játékoknál. Ezenkívül az iparban és a tudományban is használják a szimulációk és a modellek létrehozásánál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 6000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1244 MHz, dual-slot, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 112 mm + Az 2 Ajándékok értéke 27 780 Ft
-34%
65 490 Ft
43 090 Ft

2.
ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming D 8G OC Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 7000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1270 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1320 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 150W TDP, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 232,2 mm + Az 2 Ajándékok értéke 27 780 Ft
-17%
63 590 Ft
52 790 Ft

3.
XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 8000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1366 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1386 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 270 mm + Az 2 Ajándékok értéke 27 780 Ft
63 790 Ft

Még több
277 tétel
Classic Kategória
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX - Videokártya
-34%
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 6000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1244 MHz, dual-slot, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 112 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

-34% 65 490 Ft
43 090 Ft áfa nélkül 33 930 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL764d3
Arany középút
GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1670 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1905 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 225W TDP, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 280 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

-4% 161 090 Ft
154 090 Ft áfa nélkül 121 330 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG5700Xb1
Premium Kategória
GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER WINDFORCE OC
Videokártya 8 GB-os GDDR6 (15500MHz), NVIDIA (TU102) Turing GeForce RTX2080 SUPER (1650MHz), Boost óra 1830MHz, PCIe x16 3.0

287 090 Ft áfa nélkül 226 060 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2080S4
ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming D 8G OC - Videokártya
Több, mint98%Megbízhatóság
-17%
ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming D 8G OC
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 7000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1270 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1320 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 150W TDP, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 232,2 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

-17% 63 590 Ft
52 790 Ft áfa nélkül 41 570 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AS320c3d
XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 8000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1366 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1386 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 270 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

63 790 Ft áfa nélkül 50 230 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XFX128c2
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G - Videokártya
Új
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G
Videokártya 6 GB GDDR6 (12000MHz), AMD Radeon RX 5600 XT, 1620MHz Boost Clock, PCIe 4,0 x16, 192bit

+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

103 090 Ft áfa nélkül 81 170 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.27. - K 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL795e1a
GIGABYTE GTX 1050 OC alacsony profilú 2G
Videokártya - 2 GB, GDDR5, 7008 MHz, 128 Bit, magfrekvencia: 1366 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1506 MHz, dual-slot, 1× ventilátor, 75W TDP, kiegészítő tápegység nélkül, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 167 mm

36 390 Ft áfa nélkül 28 650 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG1050lp
ASUS ROG STRIX GAMING RX580 T8G - Videokártya
-30%
ASUS ROG STRIX GAMING RX580 T8G
Videokártya - 8GB GDDR5 (8000MHz), AMD Radeon Polaris 20, Boost órajel 1431MHz, PCIe x16 3.0, CrossFire, 256bit, DVI-D, 2x HDMI, 2x DisplayPort, Aura LED

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

-30% 104 890 Ft
73 580 Ft áfa nélkül 57 940 Ft
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: azonnal
Utolsó 11 db
Termékkód: ECr580b
ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G - Videokártya
-18%
ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 7008 MHz, 128 Bit, magfrekvencia: 1366 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1480 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 203 mm

-18% 62 990 Ft
51 390 Ft áfa nélkül 40 460 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EC301fc1
MSI GeForce GT 710 1GD3H LP
Videokártya - 1 GB, GDDR3, 1600 MHz, 64 Bit, magfrekvencia: 954 MHz, egysoros, passzív hűtés, 0× ventilátor, 19W TDP, kiegészítő tápegység nélkül, kimeneti csatlakozók: VGA (D-SUB), DVI és HDMI, kártya hossza: 69 mm

13 390 Ft áfa nélkül 10 540 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF370b3
GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4G - Videokártya
-6%
GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4G
Videokártya - 4 GB, GDDR6, 12000 MHz, 128 Bit, magfrekvencia: 1530 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1755 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 100W TDP, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 225 mm

-6% 62 790 Ft
58 770 Ft áfa nélkül 46 270 Ft
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: H 1.27. - K 1.28.
Utolsó 27 db
Termékkód: EGG1650b1
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 550 2G OC
Videokártya - 2 GB, GDDR5, 6000 MHz, 128 Bit, Boost clock magfrekvencia: 1071 MHz, egysoros, 1× ventilátor, 65W TDP, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 158 mm

29 490 Ft áfa nélkül 23 220 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL762c2
EVGA GeForce RTX 2070 SUPER XC ULTRA GAMING - Videokártya
-5%
EVGA GeForce RTX 2070 SUPER XC ULTRA GAMING
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, Boost clock magfrekvencia: 1800 MHz, három slot, 2× ventilátor, 215W TDP, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI, DisplayPort és USB-C, kártya hossza: 270 mm

-5% 218 490 Ft
207 190 Ft áfa nélkül 163 140 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.27. - K 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EV224e31
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G - Videokártya
-6%
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1770 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1815 MHz, 3× ventilátor, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 286,5 mm

-6% 202 990 Ft
190 590 Ft áfa nélkül 150 070 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2070Sa6
MSI GeForce GTX 1650 SUPER GAMING - Videokártya
Több, mint98%Megbízhatóság
MSI GeForce GTX 1650 SUPER GAMING
Videokártya - 4 GB, GDDR6, 12000 MHz, 128 Bit, magfrekvencia: 1530 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1755 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 100W TDP, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 248 mm

70 090 Ft áfa nélkül 55 190 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: H 1.27. - K 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF383c1c3
ASUS GT710-SL-1GD5
Videokártya - 1 GB, GDDR5, 5012 MHz, 32 Bit, magfrekvencia: 954 MHz, egysoros, passzív hűtés, 0× ventilátor, 19W TDP, kiegészítő tápegység nélkül, kimeneti csatlakozók: VGA (D-SUB), DVI és HDMI, kártya hossza: 167 mm

13 410 Ft áfa nélkül 10 560 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal
Utolsó 52 db
Termékkód: EC293u7d
Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1770 MHz, Boost clock magfrekvencia: 2010 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 265W TDP, 2× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 135 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

-1% 177 890 Ft
175 390 Ft áfa nélkül 138 100 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL795f5
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G - Videokártya
Több, mint99%Megbízhatóság
-7%
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1650 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1680 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 265 mm

-7% 153 190 Ft
142 890 Ft áfa nélkül 112 510 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2060Sa3
GIGABYTE GeForce GT 710 2GB
Videokártya - 2 GB, GDDR5, 5010 MHz, 64 Bit, magfrekvencia: 954 MHz, egysoros, 1× ventilátor, 32W TDP, kiegészítő tápegység nélkül, kimeneti csatlakozók: VGA (D-SUB), DVI és HDMI, kártya hossza: 69 mm

15 890 Ft áfa nélkül 12 510 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG710a2
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER AORUS 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1650 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1845 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI, DisplayPort és USB-C, kártya hossza: 290 mm

-2% 168 890 Ft
165 790 Ft áfa nélkül 130 540 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: EGG2060Sa1
MSI GeForce RTX 2060 SUPER ARMOR OC
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1470 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1680 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 175W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 250 mm

163 890 Ft áfa nélkül 129 050 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.27. - K 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF383a3d
MSI GeForce RTX 2070 VENTUS GP 8G - Videokártya
Több, mint99%Megbízhatóság
-18%
Új
MSI GeForce RTX 2070 VENTUS GP 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1410 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1620 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 175W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 232 mm

-18% 199 290 Ft
162 690 Ft áfa nélkül 128 100 Ft
Kosárba
Átvehető: H 1.27. - K 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF383b2i5
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6G
Videokártya - 6 GB, GDDR6, 14000 MHz, 192 Bit, magfrekvencia: 1680 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1755 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 160W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 122,02 mm

118 190 Ft áfa nélkül 93 060 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2060a4
GIGABYTE GTX 1660 SUPER GAMING OC 6G - Videokártya
Több, mint99%Megbízhatóság
GIGABYTE GTX 1660 SUPER GAMING OC 6G
Videokártya - 6 GB, GDDR6, 14000 MHz, 192 Bit, magfrekvencia: 1530 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1860 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 180W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 280 mm

102 190 Ft áfa nélkül 80 460 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG1660sc1

Videokártyák

működési jellemzőkHogyan válasszunk videokártyát A videokártya kiválasztása a számítógéphez nem egyszerű dolog. Hogyan válasszunk jó teljesítményű GPU-t?...
Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...
A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A...
GeForce GTXNVIDIA GeForce GTX 1050 a 1050 Ti, a legolcsóbb Pascal alapú videokártyák A GeForce GTX 1050 a hazai piacra októberben érkezik, rögtön két változatban, az erősebbik "Ti&...
További cikkek

Videokártyák

A Videokártyák kategóriában összesen 277 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó videokártyák A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb videokártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod videokártyák vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon