Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Meghosszabítottuk üzletünk nyitvatartási idejét, hogy stressz nélkül teljen a karácsony.

Aznapi szállítással Szavazz ránk!

Videokártyák

A Ártornádó több ezer terméket ragadott magával minden kategóriából. Siess!
0

A dedikált videokártya nélkülözhetetlen része minden számítógépnek, ahol nagyobb teljesítményre van szükség, mint amekkorát a beépített kártya nyújt. Használhatod játékokhoz, videoszerkesztéshez, modellezéshez vagy bármilyen más grafikai feldolgozáshoz. Tanácsot adunk, hogyan válassz videokártyát és milyen paraméterekre figyelj oda. 

Tovább

Videokártyák típusai

Multimédiás videokártyák

A multimédiás videokártyák segítenek ott, ahol az integrált videokártya már nem elég. Alkalmasak a szokásos otthoni és irodai számítógépekhez. Elegendőek az irodai alkalmazásokhoz, az interneten való szörfözéshez, a videók streameléséhez, a filmek nézéséhez és a kevésbé igényes játékokhoz. Ezek közé tartozik az NVIDIA GeForce GT, az AMD Radeon HD és R5 sorozat.

 • Nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az integrált videokártyák
 • Alacsony ár
 • Kisebb méretek
 • Alacsonyabb fogyasztás
 • Nem alkalmasak újabb játékokhoz
 • Alacsonyabb teljesítmény

Gamer videokártyák

A gamer videokártyák alkalmasak Full HD vagy akár Ultra HD játékokhoz, illetve a 3D grafikák és videók otthoni feldolgozásához. Ide tartozik az NVIDIA GeForce GTX és az AMD Radeon RX sorozat. Ha rajongsz a PC tuningolásért, vagy szó szerint meg akarod világítani a gaming szettedet, akkor az RGB világítással rendelkező videokártya a neked való.

 • Nagy teljesítmény
 • Nagy memória
 • Jó hűtés
 • Kifinomult formatervezés
 • Több monitor támogatása
 • Magasabb ár
 • Magasabb fogyasztás

A Quad HD (2 560 × 1 440) felbontású játékok használatakor a videokártya 1,8-szor több pixelt dolgoz fel, mint Full HD felbontásnál. Az Ultra HD 4K esetében pedig 4-szer többet.

Professzionális videokártyák

A professzionális videokártyákat nagy teljesítményű munkaállomásokhoz tervezték, amelyek különféle grafikai programokat futtatnak. Ebbe a felosztásba tartozik az NVIDIA Quadro és az AMD FirePro sorozat. A legnagyobb előnyük a Double-precision számítások elvégzésének sebessége, mivel nincs mesterséges sebességkorlátozás, mint a gaming GPU-k esetében.

 • Rendkívül hatékony videokártyák
 • Ideális grafikai és CAD/CAM/CFD alkalmazásokhoz
 • Több monitor támogatása
 • Magas ár

Egy professzionális videokártya gyakran jobb eredményeket ér el a játékok referenciaértékeiben, mint a legjobb gamer videokártya. A professzionális videokártya esetében azonban olyan funkciókért is fizetsz, amelyeket játék közben nem használsz ki, ezért ha olcsó videokártyát keresel, válassz inkább a gamer kártyák vagy a használt videokártyák közül. A használt videokártyákhoz is biztosítunk garanciát.

A videokártyák memóriájának frekvenciája

A videokártya saját műveleti memóriát használ, amelynek sebessége jelentősen befolyásolja a teljesítményt. A nagyobb frekvencia gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé a mag és a RAM között. A GDDR memória minden új generációja esetén a frekvencia megduplázódik. A rétegelt HBM memóriák egy teljesen új kategóriába tartoznak, amelyek egyenesen a grafikai chipbe vannak integrálva.

 • A GDDR3 egy kifutó memóriatípus. Manapság a GDDR3 videokártya már csak multimédiás gépekben vagy a régebbi számítógépben lévő meghibásodott kártya helyett használható.
 • A GDDR5 4-szer gyorsabb, mint a GDDR3. A sebességének köszönhetően a GDDR5 alkalmas a gamerek számára.
 • A GDDR5X akár 2-szer gyorsabb, mint a GDDR5.
 • A GDDR6 2-szer gyorsabb, mint a GDDR5.
 • A HBM2 egy új technológia, nagyon széles adatbusszal, amelynek köszönhetően a HBM memóriák sokkal alacsonyabb frekvencián működhetnek, mint a GDDR modulok. Eddig csak a kiválasztott AMD grafikus kártyákat látták el velük.

Adatbusz - szélesség és adatátvitel

Minél szélesebb a busz, annál több adat kerül vissza a memóriából a magba egy ciklusban, és fordítva. A GDDR memóriatípusoknál a buszszélesség 64–512 bit, a HBM2 esetében pedig a szélesség 2048–4096 bit. A busz szélességének növekedése a HBM technológiának köszönhető, amely lehetővé teszi a nagy adatátvitelt.

Videokártyák - GDDR6 vs. HBM2 memóriák összehasonlítása

A széles adatbusznak és a kisebb méreteknek köszönhetően a HBM2 memória egyértelműen jó irányt mutat, de a magas ára miatt jelenleg a professzionális videokártyák kategóriájába tartozik. A GDDR6 nagyszerű utódja az elődjének, és az alacsonyabb árának hála ideális a közép- és a felső osztályú kártyákhoz.

Memóriatípus GDDR6 HBM2
A busz szélessége
A memória frekvenciája
Méretek
Energiafogyasztás
Ár

A szótárban megtalálod az adatbusz, a stream processzor, a FLOPS és az FPS kifejezések magyarázatát.

Mekkora memóriakapacitása legyen a videokártyának?

A memóriakapacitás fontos a nagy részletességű programok és játékok zökkenőmentes futtatásához. Minél nagyobb a memóriakapacitás, annál igényesebb alkalmazásokat vagy játékokat képes kezelni a videokártya.

Ideális memóriaméret a felhasználástól függően

 • 2 GB vagy kisebb - ideális minden irodai videokártyához.
 • 2-4 GB kiválóan alkalmas a játékok közepes részletességgel történő játszásához. 2 GB memóriával problémamentesen és közepes részletességgel futtathatod például a GTA Online játékot.
 • 4 GB vagy nagyobb - grafikus programokhoz és szenvedélyesebb játékosoknak ajánlott, akik a legapróbb részletekig szeretnek belemerülni a játék világába.

A grafikus programokkal történő munkákhoz és a lelkes gamereknek javasoljuk, hogy válasszanak legalább 8 GB-os vagy nagyobb memóriával rendelkező videokártyákat.

A videokártyák túlhajtása (overclock - OC)

A grafikus mag (GPU) és a memória magasabb frekvencián való működtetése nagyobb teljesítményt biztosít a játékokhoz. Ha nem hajtod túl extrém mértékben a videokártyát, akkor a hűtéshez a kártyán lévő gyári ventilátor is elegendő.

 • Automatikus túlhajtás (Boost) - ha a kártyától maximális teljesítményt igényel a rendszer, akkor a videokártya automatikusan megemeli a mag frekvenciáját.
 • Gyári túlhajtás - akkor válaszd, ha nincs kedved belebonyolódni a túlhajtással kapcsolatos procedúrákba és a kártyádból szeretnéd kihozni a maximumot. A gyári alkalmazásban mindent beállíthatsz, és nem kell aggódnod, hogy valamit elrontasz. Ezt az OC, SC, Gaming X és a hasonló megjelölések alapján ismerheted fel.
 • Felhasználói túlhajtás - ezt a felhasználó maga végzi egy speciális szoftver segítségével. Inkább a rajongók számára alkalmas, mivel a túlhajtás után további tesztprogramokkal kell ellenőrizni a rendszer stabilitását.
 • A 2D-ben történő munkánál minden videokártya lecsökkenti a GPU és a memória frekvenciáját és tápfeszültségét, így kevesebb energiát fogyaszt és csendesebben működik. A gaming videokártya még akkor sem izzad meg túlságosan, ha nagy felbontásban nézed a videókat.

  Hűtés vagy a videokártya a kenyérpirító szerepében

  Ha erőteljesebb videokártyát választasz, vagy érzékeny vagy a ventilátorok zajára, akkor nemcsak a műszaki paramétereket, hanem a hűtőborda minőségét és méretét is vedd figyelembe. A kisebb számítógépházakba és egyéb helyigényes installációkhoz szánt multimédiás videokártyákat könnyen kiszűrheted az „egyszlotos hűtő” (low-profile) paraméter segítségével.

  • Passzív hűtés (ventilátor nélkül) - problémamentesen használható a gyengébb multimédiás kártyáknál. A nagyobb teljesítményű kártyáknál biztosítani kell a keletkező hő elvezetését a számítógépházból, így nem alkalmasak gaming és professzionális kártyákhoz.
  • Aktív hűtés (ventilátorral) - költséghatékony és megbízható variáns minden típusú kártyához.
  • Vízhűtés - alkalmas az extrém túlhajtás rajongóinak és a legerősebb grafikai gyorsítókhoz. Azonban nem ajánlott kisebb számítógépházakba telepíteni.

  A videokártya áramellátása - figyelj oda a tápegység teljesítményére

  A videokártyák a PCI Express buszon keresztül kapják az áramot, ami elegendő a hagyományos modellekhez. A hatékonyabb kártyák általában további energiát igényelnek a tápegységből. Ezért a kiválasztáskor ügyelj arra, hogy a számítógép tápegységének teljesítménye megegyezzen vagy nagyobb legyen, mint a videokártya paramétereiben javasolt tápegység teljesítménye.

  •  TDP - a kártya maximális energiafogyasztása valós körülmények közötti működéskor, mint például játékok játszásánál, illetve 3D grafika és hasonlók feldolgozásánál. A gyártók ez alapján méretezik a hűtést.

  Interfész az alaplaphoz történő csatlakoztatáshoz

  Ahhoz, hogy a videokártyát be lehessen helyezni a számítógépbe, ugyanolyan adatbusszal kell rendelkeznie, mint az alaplapnak. A PCI Express x16 csatlakozós kártyák a PCI Express x16 foglalatba valók.

  Ha az alaplapodon van:

  • PCI Express 3.0 x16 - bármilyen modern videokártyát behelyezhetsz.
  • PCI Express 2.0/2.1 x16 - többnyire nem érdemes nagyobb teljesítményű kártyát behelyezni, mint az alap sorozatú Nvidia GeForce GTX / AMD Radeon RX gaming kártyák, mivel az erősebb kártyákat a processzor és az alaplap visszafogná.
  • PCI Express 1.1 x16 - inkább multimédiás videokártyák behelyezésére alkalmas.
  • PCI Express 1.0a x16 - a modern videokártyák behelyezése problematikus - inkább vegyél egy új számítógépet.

  Amennyiben a videokártya interfésze PCI Express 3.0-ás, de az alaplapon csak PCI Express 2.1 vagy kisebb foglalat található, lehet, hogy frissítened kell az alaplapi BIOSt a legújabb verzióra. A videokártya ugyan kompatibilis lesz, de a sebessége csökken.

  A videokártya interfésze a monitor csatlakoztatásához

  A monitorhoz való zökkenőmentes csatlakoztatás érdekében fontos megtudnod, hogy milyen kimenetek vannak a monitorodon. Az analógok közül a VGA konnektort, míg a digitális csatlakozók közül a DVI, a HDMI, az újabb USB-C vagy DisplayPort (DP) csatlakozókat használják. A digitális interfész jobb képminőséget, nagyobb felbontást, egyidejű hangátvitelt (HDMI, DP, USB-C) és akár Ethernet-et (HDMI) is biztosít.

  VGA
  VGA

  DVI
  DVI

  DisplayPort
  DisplayPort

  HDMI
  HDMI

  Legyél tisztában a videokártya méretével

  A videokártya mérete nincs előírva, ezért előfordulhat, hogy nem tudod behelyezni a számítógépházba. A szélesebb kártyák több PCI Express helyet is elfoglalhatnak.

  Ha olyan modell szeretnél venni, amely több kártya csatlakoztatását támogatja egy alaplapon (NVIDIA SLI vagy AMD CrossFireX technológia), akkor először ellenőrizd  az alaplap paramétereit, hogy fizikailag beflefér-e több videokártya.

  Raytracing a játékokban és DirectX 12 - fokozd a játékélményt

  A raytracing a fénysugarak követésével jeleníti meg a képeket. Az új módszert támogató videokártyák egy teljesen új szintre emelik a játékélményt. Jelenleg csak az Nvidia GeForce RTX támogatja. A raytracing-et magának a játéknak is támogatnia kell. Továbbá szintén telepíteni kell a DirectX 12 interfészt.

  Milyen egyéb paraméterekkel rendelkezik a videokártya?

  • Gyártási technológia (nm) - a chip legkisebb elemének szélességét jelzi. Minél keskenyebb, annál fejlettebb a technológia.
  • VR Ready - virtuális valóság támogatását jelöli.
  • CrossFire/SLi - támogatja az egy alaplapba helyezett több videokártya együttműködését.
  • AMD Eyefinity - akár 6 képernyőn történő megjelenítést is támogat (az adott kártyák lehetőségétől függően).
  • NVIDIA 3D vision - sztereoszkópikus 3D-ben történő játékot támogat.

  Számítógépes grafika - néhány érdekesség, amelyekről talán nem is tudtál

  Bitmap grafika

  A bitmap grafika a számítógépes képek túlnyomó részének megjelenítésére szolgál. Fotókhoz, videókhoz és még sok máshoz használható. A hátránya, hogy nagyításkor a kép elveszíti a minőségét és az egyes pixelek láthatók. A kiváló minőségű képek több helyet foglalnak el a merevlemezen, mint a vektoros grafikák.

  Vektoros grafika

  A vektoros grafika olyan geometriai alakzatokkal dolgozik, mint például a görbék és a sokszögek. Nagy előnye, hogy a képminőség nem romlik nagyítás közben. A vektoros grafikát leggyakrabban olyan objektumoknál használják, amelyeket sokszor kell átméretezni - például logók, plakátok és hirdetőtáblák.

  3D grafika

  A 3D grafika háromdimenziós objektumokkal dolgozik. Ezek rendereléssel 2D képekké alakulnak át, amelyek megjelennek a monitoron. A grafika számítási stílusa hasonló a vektoroséhoz, de egy harmadik dimenzióval van gazdagítva. A 3D grafika legismertebb felhasználása az animációk létrehozása - például filmeknél vagy PC-játékoknál. Ezenkívül az iparban és a tudományban is használják a szimulációk és a modellek létrehozásánál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 2X 8G Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1410 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1620 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 175W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 264,9 mm
170 890 Ft

2.
XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 8000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1366 MHz, dual-slot, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 40 mm + Az 2 Ajándékok értéke 27 780 Ft
63 590 Ft

3.
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 6000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1244 MHz, dual-slot, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 112 mm + Az 2 Ajándékok értéke 27 780 Ft
-34%
65 490 Ft
43 090 Ft

Még több
248 tétel
Classic Kategória
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX - Videokártya
-34%
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 6000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1244 MHz, dual-slot, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 112 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

-34% 65 490 Ft
43 090 Ft áfa nélkül 33 930 Ft
Kosárba
Ártornádó
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL764d3
Arany középút
GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 2X 8G - Videokártya
Új
GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 2X 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1410 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1620 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 175W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 264,9 mm

170 890 Ft áfa nélkül 134 560 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2070a7
Premium Kategória
MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 15500 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1650 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1845 MHz, három slot, 3× ventilátor, 250W TDP, 2× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI, DisplayPort és USB-C, kártya hossza: 32,8 cm

309 990 Ft áfa nélkül 244 090 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF383c1m
XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 8000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1366 MHz, dual-slot, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 40 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

63 590 Ft áfa nélkül 50 070 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XFX128c2
GIGABYTE GTX 1050 OC alacsony profilú 2G - Videokártya
Új
GIGABYTE GTX 1050 OC alacsony profilú 2G
Videokártya 2 GB GDDR5 (7008MHz), NVIDIA (GP106) Pascal GeForce GTX1050 (1442MHz), Boost óra 1506MHz, PCIe 3,0 x16

35 590 Ft áfa nélkül 28 020 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG1050lp
ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming D 8G OC - Videokártya
-19%
ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming D 8G OC
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 7000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1270 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1320 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 232,2 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

-19% 63 590 Ft
51 490 Ft áfa nélkül 40 540 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AS320c3d
ASUS EXPEDITION RX570 OC 4GB
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 7000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1256 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 150W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 240 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

47 110 Ft áfa nélkül 37 100 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ECr570c
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G - Videokártya
Több, mint99%Megbízhatóság
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, Boost clock magfrekvencia: 1785 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 215W TDP, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 286 mm

+ INGYEN PC játék Call of Duty Modern Warfare (2019)

205 090 Ft áfa nélkül 161 490 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2070Sa7
ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G - Videokártya
-21%
ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050TI O4G
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 7008 MHz, 128 Bit, magfrekvencia: 1366 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1480 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 203 mm

-21% 62 990 Ft
49 480 Ft áfa nélkül 38 960 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EC301fc1
ASUS GT710-SL-1GD5
Videokártya - 1 GB, GDDR5, passzív hűtés,

13 690 Ft áfa nélkül 10 780 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EC293u7d
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6G
Videokártya - 6 GB, GDDR6, 14000 MHz, 192 Bit, magfrekvencia: 1680 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1755 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 160W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 225,65 mm

115 990 Ft áfa nélkül 91 330 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2060a4
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1650 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1815 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI, DisplayPort és USB-C, kártya hossza: 280 mm

-4% 159 690 Ft
153 490 Ft áfa nélkül 120 860 Ft
Kosárba
Ártornádó
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2060Sa2
MSI Radeon RX 590 ARMOR 8G OC - Videokártya
-22%
MSI Radeon RX 590 ARMOR 8G OC
Videokártya - 8 GB, GDDR5,

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

-22% 88 490 Ft
68 990 Ft áfa nélkül 54 320 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF839b7e7
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G - Videokártya
-6%
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1770 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1815 MHz, 3× ventilátor, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 286,5 mm

-6% 202 990 Ft
190 590 Ft áfa nélkül 150 070 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2070Sa6
GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1670 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1905 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 225W TDP, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 280 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

164 090 Ft áfa nélkül 129 200 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG5700Xb1
ASUS DUAL GeForce RTX2060S O8G EVO
Videokártya - 8 GB, GDDR6, kártya hossza: 267 mm

173 690 Ft áfa nélkül 136 760 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EC2060Sa3
Sapphire PULSE Radeon RX 5700XT 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1670 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1925 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 241W TDP, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 135 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

159 950 Ft áfa nélkül 125 950 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL795f3
XFX Radeon RX 5700 XT THICC II Ultra 8G - Videokártya
Új
XFX Radeon RX 5700 XT THICC II Ultra 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1730 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1980 MHz, három slot, 2× ventilátor, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 293 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

160 750 Ft áfa nélkül 126 570 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XFX129m3
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G - Videokártya
Több, mint99%Megbízhatóság
-7%
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1650 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1680 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 265 mm

-7% 153 190 Ft
142 890 Ft áfa nélkül 112 510 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2060Sa3
MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X. - Videokártya
Új
MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X.
Videokártya 6 GB-os GDDR6 (14000MHz), NVIDIA (TU116), Turing GeForce GTX1660 (1530MHz), Boost óra 1830MHz, PCIe 3,0 x16

102 990 Ft áfa nélkül 81 090 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF382l10h
GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6G - Videokártya
Több, mint99%Megbízhatóság
-5%
GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6G
Videokártya - 6 GB, GDDR5, 8002 MHz, 192 Bit, magfrekvencia: 1530 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1830 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 121 mm

-5% 86 490 Ft
81 990 Ft áfa nélkül 64 560 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG16602
MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC - Videokártya
-10%
MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 7008 MHz, 128 Bit, magfrekvencia: 1341 MHz, dual-slot, 75W TDP, kiegészítő tápegység nélkül, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 112 mm

-10% 58 110 Ft
52 490 Ft áfa nélkül 41 330 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF382f2
GIGABYTE GeForce GT 1030 Low Profile 2G - Videokártya
-11%
GIGABYTE GeForce GT 1030 Low Profile 2G
Videokártya - 2 GB, GDDR5, 6008 MHz, 64 Bit, magfrekvencia: 1252 MHz, egysoros, kimeneti csatlakozók: DVI és HDMI, kártya hossza: 149,9 mm

-11% 29 490 Ft
26 390 Ft áfa nélkül 20 780 Ft
Kosárba
Ártornádó
Átvehető: ma 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EG223e3
ASUS ROG STRIX GAMING Radeon RX 5700 O8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1610 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1750 MHz, három slot, 3× ventilátor, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 305 mm

+ INGYEN PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés - "AMD Action Bundle"

169 290 Ft áfa nélkül 133 300 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EC5700b1

Videokártyák

működési jellemzőkHogyan válasszunk videokártyát A videokártya kiválasztása a számítógéphez nem egyszerű dolog. Hogyan válasszunk jó teljesítményű GPU-t?...
Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...
A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A...
GeForce GTXNVIDIA GeForce GTX 1050 a 1050 Ti, a legolcsóbb Pascal alapú videokártyák A GeForce GTX 1050 a hazai piacra októberben érkezik, rögtön két változatban, az erősebbik "Ti&...
További cikkek

Videokártyák

A Videokártyák kategóriában összesen 248 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó videokártyák A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb videokártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod videokártyák vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB0
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon