Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Obrovský výprodej Externí disk Seagate PS4 Game Drive 2TB

Videokártyák

0

A dedikált videokártya nélkülözhetetlen része minden számítógépnek, ahol nagyobb teljesítményre van szükség, mint amekkorát a beépített kártya nyújt. Használhatod játékokhoz, videoszerkesztéshez, modellezéshez vagy bármilyen más grafikai feldolgozáshoz. Tanácsot adunk, hogyan válassz videokártyát és milyen paraméterekre figyelj oda. 

Tovább

Videokártyák típusai

Multimédiás videokártyák

A multimédiás videokártyák segítenek ott, ahol az integrált videokártya már nem elég. Alkalmasak a szokásos otthoni és irodai számítógépekhez. Elegendőek az irodai alkalmazásokhoz, az interneten való szörfözéshez, a videók streameléséhez, a filmek nézéséhez és a kevésbé igényes játékokhoz. Ezek közé tartozik az NVIDIA GeForce GT, az AMD Radeon HD és R5 sorozat.

 • Nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az integrált videokártyák
 • Alacsony ár
 • Kisebb méretek
 • Alacsonyabb fogyasztás
 • Nem alkalmasak újabb játékokhoz
 • Alacsonyabb teljesítmény

Gamer videokártyák

A gamer videokártyák alkalmasak Full HD vagy akár Ultra HD játékokhoz, illetve a 3D grafikák és videók otthoni feldolgozásához. Ide tartozik az NVIDIA GeForce GTX és az AMD Radeon RX sorozat. Ha rajongsz a PC tuningolásért, vagy szó szerint meg akarod világítani a gaming szettedet, akkor az RGB világítással rendelkező videokártya a neked való.

 • Nagy teljesítmény
 • Nagy memória
 • Jó hűtés
 • Kifinomult formatervezés
 • Több monitor támogatása
 • Magasabb ár
 • Magasabb fogyasztás

A Quad HD (2 560 × 1 440) felbontású játékok használatakor a videokártya 1,8-szor több pixelt dolgoz fel, mint Full HD felbontásnál. Az Ultra HD 4K esetében pedig 4-szer többet.

Professzionális videokártyák

A professzionális videokártyákat nagy teljesítményű munkaállomásokhoz tervezték, amelyek különféle grafikai programokat futtatnak. Ebbe a felosztásba tartozik az NVIDIA Quadro és az AMD FirePro sorozat. A legnagyobb előnyük a Double-precision számítások elvégzésének sebessége, mivel nincs mesterséges sebességkorlátozás, mint a gaming GPU-k esetében.

 • Rendkívül hatékony videokártyák
 • Ideális grafikai és CAD/CAM/CFD alkalmazásokhoz
 • Több monitor támogatása
 • Magas ár

Egy professzionális videokártya gyakran jobb eredményeket ér el a játékok referenciaértékeiben, mint a legjobb gamer videokártya. A professzionális videokártya esetében azonban olyan funkciókért is fizetsz, amelyeket játék közben nem használsz ki, ezért ha olcsó videokártyát keresel, válassz inkább a gamer kártyák vagy a használt videokártyák közül. A használt videokártyákhoz is biztosítunk garanciát.

A videokártyák memóriájának frekvenciája

A videokártya saját műveleti memóriát használ, amelynek sebessége jelentősen befolyásolja a teljesítményt. A nagyobb frekvencia gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé a mag és a RAM között. A GDDR memória minden új generációja esetén a frekvencia megduplázódik. A rétegelt HBM memóriák egy teljesen új kategóriába tartoznak, amelyek egyenesen a grafikai chipbe vannak integrálva.

 • A GDDR3 egy kifutó memóriatípus. Manapság a GDDR3 videokártya már csak multimédiás gépekben vagy a régebbi számítógépben lévő meghibásodott kártya helyett használható.
 • A GDDR5 4-szer gyorsabb, mint a GDDR3. A sebességének köszönhetően a GDDR5 alkalmas a gamerek számára.
 • A GDDR5X akár 2-szer gyorsabb, mint a GDDR5.
 • A GDDR6 2-szer gyorsabb, mint a GDDR5.
 • A HBM2 egy új technológia, nagyon széles adatbusszal, amelynek köszönhetően a HBM memóriák sokkal alacsonyabb frekvencián működhetnek, mint a GDDR modulok. Eddig csak a kiválasztott AMD grafikus kártyákat látták el velük.

Adatbusz - szélesség és adatátvitel

Minél szélesebb a busz, annál több adat kerül vissza a memóriából a magba egy ciklusban, és fordítva. A GDDR memóriatípusoknál a buszszélesség 64–512 bit, a HBM2 esetében pedig a szélesség 2048–4096 bit. A busz szélességének növekedése a HBM technológiának köszönhető, amely lehetővé teszi a nagy adatátvitelt.

Videokártyák - GDDR6 vs. HBM2 memóriák összehasonlítása

A széles adatbusznak és a kisebb méreteknek köszönhetően a HBM2 memória egyértelműen jó irányt mutat, de a magas ára miatt jelenleg a professzionális videokártyák kategóriájába tartozik. A GDDR6 nagyszerű utódja az elődjének, és az alacsonyabb árának hála ideális a közép- és a felső osztályú kártyákhoz.

Memóriatípus GDDR6 HBM2
A busz szélessége
A memória frekvenciája
Méretek
Energiafogyasztás
Ár

A szótárban megtalálod az adatbusz, a stream processzor, a FLOPS és az FPS kifejezések magyarázatát.

Mekkora memóriakapacitása legyen a videokártyának?

A memóriakapacitás fontos a nagy részletességű programok és játékok zökkenőmentes futtatásához. Minél nagyobb a memóriakapacitás, annál igényesebb alkalmazásokat vagy játékokat képes kezelni a videokártya.

Ideális memóriaméret a felhasználástól függően

 • 2 GB vagy kisebb - ideális minden irodai videokártyához.
 • 2-4 GB kiválóan alkalmas a játékok közepes részletességgel történő játszásához. 2 GB memóriával problémamentesen és közepes részletességgel futtathatod például a GTA Online játékot.
 • 4 GB vagy nagyobb - grafikus programokhoz és szenvedélyesebb játékosoknak ajánlott, akik a legapróbb részletekig szeretnek belemerülni a játék világába.

A grafikus programokkal történő munkákhoz és a lelkes gamereknek javasoljuk, hogy válasszanak legalább 8 GB-os vagy nagyobb memóriával rendelkező videokártyákat.

A videokártyák túlhajtása (overclock - OC)

A grafikus mag (GPU) és a memória magasabb frekvencián való működtetése nagyobb teljesítményt biztosít a játékokhoz. Ha nem hajtod túl extrém mértékben a videokártyát, akkor a hűtéshez a kártyán lévő gyári ventilátor is elegendő.

 • Automatikus túlhajtás (Boost) - ha a kártyától maximális teljesítményt igényel a rendszer, akkor a videokártya automatikusan megemeli a mag frekvenciáját.
 • Gyári túlhajtás - akkor válaszd, ha nincs kedved belebonyolódni a túlhajtással kapcsolatos procedúrákba és a kártyádból szeretnéd kihozni a maximumot. A gyári alkalmazásban mindent beállíthatsz, és nem kell aggódnod, hogy valamit elrontasz. Ezt az OC, SC, Gaming X és a hasonló megjelölések alapján ismerheted fel.
 • Felhasználói túlhajtás - ezt a felhasználó maga végzi egy speciális szoftver segítségével. Inkább a rajongók számára alkalmas, mivel a túlhajtás után további tesztprogramokkal kell ellenőrizni a rendszer stabilitását.
 • A 2D-ben történő munkánál minden videokártya lecsökkenti a GPU és a memória frekvenciáját és tápfeszültségét, így kevesebb energiát fogyaszt és csendesebben működik. A gaming videokártya még akkor sem izzad meg túlságosan, ha nagy felbontásban nézed a videókat.

  Hűtés vagy a videokártya a kenyérpirító szerepében

  Ha erőteljesebb videokártyát választasz, vagy érzékeny vagy a ventilátorok zajára, akkor nemcsak a műszaki paramétereket, hanem a hűtőborda minőségét és méretét is vedd figyelembe. A kisebb számítógépházakba és egyéb helyigényes installációkhoz szánt multimédiás videokártyákat könnyen kiszűrheted az „egyszlotos hűtő” (low-profile) paraméter segítségével.

  • Passzív hűtés (ventilátor nélkül) - problémamentesen használható a gyengébb multimédiás kártyáknál. A nagyobb teljesítményű kártyáknál biztosítani kell a keletkező hő elvezetését a számítógépházból, így nem alkalmasak gaming és professzionális kártyákhoz.
  • Aktív hűtés (ventilátorral) - költséghatékony és megbízható variáns minden típusú kártyához.
  • Vízhűtés - alkalmas az extrém túlhajtás rajongóinak és a legerősebb grafikai gyorsítókhoz. Azonban nem ajánlott kisebb számítógépházakba telepíteni.

  A videokártya áramellátása - figyelj oda a tápegység teljesítményére

  A videokártyák a PCI Express buszon keresztül kapják az áramot, ami elegendő a hagyományos modellekhez. A hatékonyabb kártyák általában további energiát igényelnek a tápegységből. Ezért a kiválasztáskor ügyelj arra, hogy a számítógép tápegységének teljesítménye megegyezzen vagy nagyobb legyen, mint a videokártya paramétereiben javasolt tápegység teljesítménye.

  •  TDP - a kártya maximális energiafogyasztása valós körülmények közötti működéskor, mint például játékok játszásánál, illetve 3D grafika és hasonlók feldolgozásánál. A gyártók ez alapján méretezik a hűtést.

  Interfész az alaplaphoz történő csatlakoztatáshoz

  Ahhoz, hogy a videokártyát be lehessen helyezni a számítógépbe, ugyanolyan adatbusszal kell rendelkeznie, mint az alaplapnak. A PCI Express x16 csatlakozós kártyák a PCI Express x16 foglalatba valók.

  Ha az alaplapodon van:

  • PCI Express 3.0 x16 - bármilyen modern videokártyát behelyezhetsz.
  • PCI Express 2.0/2.1 x16 - többnyire nem érdemes nagyobb teljesítményű kártyát behelyezni, mint az alap sorozatú Nvidia GeForce GTX / AMD Radeon RX gaming kártyák, mivel az erősebb kártyákat a processzor és az alaplap visszafogná.
  • PCI Express 1.1 x16 - inkább multimédiás videokártyák behelyezésére alkalmas.
  • PCI Express 1.0a x16 - a modern videokártyák behelyezése problematikus - inkább vegyél egy új számítógépet.

  Amennyiben a videokártya interfésze PCI Express 3.0-ás, de az alaplapon csak PCI Express 2.1 vagy kisebb foglalat található, lehet, hogy frissítened kell az alaplapi BIOSt a legújabb verzióra. A videokártya ugyan kompatibilis lesz, de a sebessége csökken.

  A videokártya interfésze a monitor csatlakoztatásához

  A monitorhoz való zökkenőmentes csatlakoztatás érdekében fontos megtudnod, hogy milyen kimenetek vannak a monitorodon. Az analógok közül a VGA konnektort, míg a digitális csatlakozók közül a DVI, a HDMI, az újabb USB-C vagy DisplayPort (DP) csatlakozókat használják. A digitális interfész jobb képminőséget, nagyobb felbontást, egyidejű hangátvitelt (HDMI, DP, USB-C) és akár Ethernet-et (HDMI) is biztosít.

  VGA
  VGA

  DVI
  DVI

  DisplayPort
  DisplayPort

  HDMI
  HDMI

  Legyél tisztában a videokártya méretével

  A videokártya mérete nincs előírva, ezért előfordulhat, hogy nem tudod behelyezni a számítógépházba. A szélesebb kártyák több PCI Express helyet is elfoglalhatnak.

  Ha olyan modell szeretnél venni, amely több kártya csatlakoztatását támogatja egy alaplapon (NVIDIA SLI vagy AMD CrossFireX technológia), akkor először ellenőrizd  az alaplap paramétereit, hogy fizikailag beflefér-e több videokártya.

  Raytracing a játékokban és DirectX 12 - fokozd a játékélményt

  A raytracing a fénysugarak követésével jeleníti meg a képeket. Az új módszert támogató videokártyák egy teljesen új szintre emelik a játékélményt. Jelenleg csak az Nvidia GeForce RTX támogatja. A raytracing-et magának a játéknak is támogatnia kell. Továbbá szintén telepíteni kell a DirectX 12 interfészt.

  Milyen egyéb paraméterekkel rendelkezik a videokártya?

  • Gyártási technológia (nm) - a chip legkisebb elemének szélességét jelzi. Minél keskenyebb, annál fejlettebb a technológia.
  • VR Ready - virtuális valóság támogatását jelöli.
  • CrossFire/SLi - támogatja az egy alaplapba helyezett több videokártya együttműködését.
  • AMD Eyefinity - akár 6 képernyőn történő megjelenítést is támogat (az adott kártyák lehetőségétől függően).
  • NVIDIA 3D vision - sztereoszkópikus 3D-ben történő játékot támogat.

  Számítógépes grafika - néhány érdekesség, amelyekről talán nem is tudtál

  Bitmap grafika

  A bitmap grafika a számítógépes képek túlnyomó részének megjelenítésére szolgál. Fotókhoz, videókhoz és még sok máshoz használható. A hátránya, hogy nagyításkor a kép elveszíti a minőségét és az egyes pixelek láthatók. A kiváló minőségű képek több helyet foglalnak el a merevlemezen, mint a vektoros grafikák.

  Vektoros grafika

  A vektoros grafika olyan geometriai alakzatokkal dolgozik, mint például a görbék és a sokszögek. Nagy előnye, hogy a képminőség nem romlik nagyítás közben. A vektoros grafikát leggyakrabban olyan objektumoknál használják, amelyeket sokszor kell átméretezni - például logók, plakátok és hirdetőtáblák.

  3D grafika

  A 3D grafika háromdimenziós objektumokkal dolgozik. Ezek rendereléssel 2D képekké alakulnak át, amelyek megjelennek a monitoron. A grafika számítási stílusa hasonló a vektoroséhoz, de egy harmadik dimenzióval van gazdagítva. A 3D grafika legismertebb felhasználása az animációk létrehozása - például filmeknél vagy PC-játékoknál. Ezenkívül az iparban és a tudományban is használják a szimulációk és a modellek létrehozásánál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G Szállításra kész > 5 db
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1770 MHz, Boost clock magfrekvencia: 2010 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 265W TDP, 2× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 135 mm
-9%
181 490 Ft
164 590 Ft

2.
GIGABYTE Radeon RX 5600 XT GAMING OC 6G Szállításra kész > 5 db
Videokártya - 6GB GDDR6 (12000MHz), AMD Radeon RX 5600 XT, Boost clock 1620MHz, PCIe x16 4.0, 192-bit, 1x HDMI, 3x DisplayPort
-16%
124 190 Ft
104 190 Ft

3.
GAINWARD GeForce RTX 2070 Super Phoenix V1 8G Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 8 GB GDDR6 (14000 MHz), NVIDIA Turing GeForce RTX2070 Super, Boost órajel: 1770 MHz, PCIe x16 3.0, 256 bit, 3x DisplayPort, 1x HDMI
-13%
207 790 Ft
180 490 Ft

Még több
188 tétel
Classic Kategória
GIGABYTE Radeon RX 5600 XT GAMING OC 6G - Videokártya
-16%
GIGABYTE Radeon RX 5600 XT GAMING OC 6G
Videokártya - 6GB GDDR6 (12000MHz), AMD Radeon RX 5600 XT, Boost clock 1620MHz, PCIe x16 4.0, 192-bit, 1x HDMI, 3x DisplayPort

-16% 124 190 Ft
104 190 Ft áfa nélkül 82 040 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG5600XT1
Arany középút
GAINWARD GeForce RTX 2070 Super Phoenix V1 8G - Videokártya
-13%
GAINWARD GeForce RTX 2070 Super Phoenix V1 8G
Videokártya - 8 GB GDDR6 (14000 MHz), NVIDIA Turing GeForce RTX2070 Super, Boost órajel: 1770 MHz, PCIe x16 3.0, 256 bit, 3x DisplayPort, 1x HDMI

-13% 207 790 Ft
180 490 Ft áfa nélkül 142 120 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EG2070b3
Premium Kategória
GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G - Videokártya
-26%
GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G
Videokártya - 11 GB, GDDR6, 14000 MHz, 352 Bit, magfrekvencia: 1545 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1665 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 260W TDP, 2× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 286 mm

-26% 590 190 Ft
434 790 Ft áfa nélkül 342 350 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2080Ti1
Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G - Videokártya
-9%
Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1770 MHz, Boost clock magfrekvencia: 2010 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 265W TDP, 2× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 135 mm

-9% 181 490 Ft
164 590 Ft áfa nélkül 129 600 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 15:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL795f5
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G - Videokártya
-14%
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1650 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1680 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 265 mm

-14% 177 590 Ft
152 590 Ft áfa nélkül 120 150 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2060Sa3
GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4G - Videokártya
-10%
GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4G
Videokártya - 4GB GDDR6 (12000MHz), GF GTX 1650S (1530MHz), Boost clock 1725MHz, PCIe x16, 128 bit, HDMI, DisplayPort, DVI, TDP 100W

-10% 73 790 Ft
66 290 Ft áfa nélkül 52 200 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG1650b1
XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 8000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1366 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1386 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 270 mm

65 090 Ft áfa nélkül 51 250 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XFX128c2
ASROCK Radeon RX580 Phantom Gaming D Radeon 8G OC
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 8000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1370 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1424 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 185W TDP, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 236 mm

64 590 Ft áfa nélkül 50 860 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AS320c4
ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming D 8G OC
Videokártya - 8 GB, GDDR5, 7000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1270 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1320 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 150W TDP, 1× 6-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 232,2 mm

53 690 Ft áfa nélkül 42 280 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AS320c3d
AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary
Videokártya - 8GB GDDR6 (14000 MHz), AMD Radeon Navi 10 XT (1680 MHz), Boost órajel: 1980 MHz, PCIe x16 4.0, 256 bit, HDMI, DisplayPort, TDP: 235 W

138 990 Ft áfa nélkül 109 440 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL840e1a
GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6G - Videokártya
-12%
Több, mint98%Megbízhatóság
GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6G
Videokártya - 6 GB, GDDR5, 8002 MHz, 192 Bit, magfrekvencia: 1530 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1830 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 121 mm

-12% 94 990 Ft
83 290 Ft áfa nélkül 65 580 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG16602
ASUS GT710-SL-1GD5 - Videokártya
-13%
ASUS GT710-SL-1GD5
Videokártya - 1 GB, GDDR5, 5012 MHz, 32 Bit, magfrekvencia: 954 MHz, egysoros, passzív hűtés, 0× ventilátor, 19W TDP, kiegészítő tápegység nélkül, kimeneti csatlakozók: VGA (D-SUB), DVI és HDMI, kártya hossza: 167 mm

-13% 15 890 Ft
13 890 Ft áfa nélkül 10 940 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EC293u7d
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6G - Videokártya
-13%
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6G
Videokártya - 6 GB, GDDR6, 14000 MHz, 192 Bit, magfrekvencia: 1680 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1755 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 160W TDP, 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 122,02 mm

-13% 145 990 Ft
126 790 Ft áfa nélkül 99 830 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2060a4
MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC - Videokártya
-14%
MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC
Videokártya - 6 GB GDDR6 (14000 MHz), NVIDIA (TU116) Turing GeForce GTX1660 (1530 MHz), Boost órajel: 1830 MHz, PCIe 3.0 x16, 192 bit, DisplayPort, HDMI

-14% 102 590 Ft
88 290 Ft áfa nélkül 69 520 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF382l10g
MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X - Videokártya
-11%
Több, mint98%Megbízhatóság
MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X
Videokártya - 6 GB, GDDR6, 14000 MHz, NVIDIA, Turing, TU116, magfrekvencia: 1530 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1830 MHz, PCI Express x16 3,0, 192 Bit, kimeneti csatlakozók: DisplayPort 1,4 és HDMI 2,0b

-11% 115 790 Ft
102 990 Ft áfa nélkül 81 090 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF382l10h
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6G - Videokártya
-7%
Több, mint98%Megbízhatóság
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6G
Videokártya - 6GB GDDR6 (14000MHz), NVIDIA (TU116) Turing GeForce GTX1660 (1530MHz), Boost clock 1830MHz, PCIe 3.0 x16, 192bit, 3x DisplayPort, 1x HDMI

-7% 99 890 Ft
92 590 Ft áfa nélkül 72 910 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG1660sc2
GIGABYTE Geforce GT 1030 OC 2G - Videokártya
-11%
GIGABYTE Geforce GT 1030 OC 2G
Videokártya - 2 GB, GDDR5, 6008 MHz, 64 Bit, magfrekvencia: 1290 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1544 MHz, egysoros, 1× ventilátor, kimeneti csatlakozók: DVI és HDMI, kártya hossza: 111,2 mm

-11% 35 390 Ft
31 390 Ft áfa nélkül 24 720 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EG22e5
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 550 2G - Videokártya
-7%
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 550 2G
Videokártya - 2GB GDDR5 (7000MHz), AMD Radeon Polaris, Boost clock 1206MHz, PCIe 3.0 x16, 64bit, HDMI, DVI, DisplayPort

-7% 26 890 Ft
24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL762c4
ASUS TURBO GeForce RTX2070S 8G EVO - Videokártya
-10%
ASUS TURBO GeForce RTX2070S 8G EVO
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1605 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1800 MHz, dual-slot, 1× ventilátor, 215W TDP, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 268 mm

-10% 232 990 Ft
208 690 Ft áfa nélkül 164 320 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:45-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: EC2070Sa4
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, Boost clock magfrekvencia: 1785 MHz, dual-slot, 3× ventilátor, 215W TDP, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 286 mm

-5% 212 990 Ft
203 090 Ft áfa nélkül 159 910 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGG2070Sa7
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G - Videokártya
-12%
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G
Videokártya - 6GB GDDR6 (14000MHz), AMD Radeon RX 5600 XT, Boost clock 1750MHz, PCIe 4.0 x16, 192bit, 3x DisplayPort, 1x HDMI

-12% 129 390 Ft
114 200 Ft áfa nélkül 89 920 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EL795e1a
ASUS DUAL GeForce GTX1650 O4G - Videokártya
-10%
Több, mint98%Megbízhatóság
ASUS DUAL GeForce GTX1650 O4G
Videokártya - 4 GB, GDDR5, 8002 MHz, 128 Bit, magfrekvencia: 1485 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1755 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 75W TDP, kiegészítő tápegység nélkül, kimeneti csatlakozók: DVI, HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 204 mm

-10% 65 190 Ft
58 990 Ft áfa nélkül 46 450 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EC1650a1
MSI GeForce GT 710 1GD3H LP - Videokártya
-6%
MSI GeForce GT 710 1GD3H LP
Videokártya - 1 GB, GDDR3, 1600 MHz, 64 Bit, magfrekvencia: 954 MHz, egysoros, passzív hűtés, 0× ventilátor, 19W TDP, kiegészítő tápegység nélkül, kimeneti csatlakozók: VGA (D-SUB), DVI és HDMI, kártya hossza: 69 mm

-6% 15 190 Ft
14 290 Ft áfa nélkül 11 250 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF370b3
ASUS DUAL GeForce RTX2070S O8G EVO - Videokártya
-6%
Több, mint99%Megbízhatóság
ASUS DUAL GeForce RTX2070S O8G EVO
Videokártya - 8 GB, GDDR6, 14000 MHz, 256 Bit, magfrekvencia: 1605 MHz, Boost clock magfrekvencia: 1845 MHz, dual-slot, 2× ventilátor, 215W TDP, 1× 6-pin + 1× 8-pin kiegészítő tápegység, kimeneti csatlakozók: HDMI és DisplayPort, kártya hossza: 267 mm

-6% 251 590 Ft
236 490 Ft áfa nélkül 186 210 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: EC2070Sa2

Videokártyák

működési jellemzőkHogyan válasszunk videokártyát A videokártya kiválasztása a számítógéphez nem egyszerű dolog. Hogyan válasszunk jó teljesítményű GPU-t?...
Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...
A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A...
GeForce GTXNVIDIA GeForce GTX 1050 a 1050 Ti, a legolcsóbb Pascal alapú videokártyák A GeForce GTX 1050 a hazai piacra októberben érkezik, rögtön két változatban, az erősebbik "Ti&...
További cikkek

Videokártyák

A Videokártyák kategóriában összesen 188 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó videokártyák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább videokártyák A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb videokártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod videokártyák vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB0
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket