Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Videokártyák

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Chip gyártója
AMD
(102)
NVIDIA
(207)
Modellmegjelölés
GF RTX 2080 Ti
(37)
RX 580
(29)
GF GTX 1070
(27)
GF GTX 1060
(26)
GF RTX 2070
(26)
Használat
Multimédia
(37)
Játék
(312)
Professzionális
(19)
RAM operációs memória mérete
1 GB
24 GB
- 1 GB 24 GB
Hűtés típusa
42 perccel ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
EVGA GeForce GT710 Szállításra kész > 5 db
20 890 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Pécs
 
MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
55 990 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Pécs
 
MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
55 990 Ft8 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
11 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
12 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Bana
13 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Nyíracsád
 
MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
55 990 Ft14 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Százhalombatta
 
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8GB HBM2 Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
157 490 Ft14 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Túrkeve
 
MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
68 990 Ft14 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Csorna
 
ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G Szállításra kész > 5 db
82 790 Ft15 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest, XXIII.
16 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
68 990 Ft0

A dedikált videokártya minden játékgép nélkülözhetetlen része. Nem szabadna azonban hiányoznia egyetlen olyan konfigurációból sem, amelyet videók vágására, 3D modellezésre vagy bármilyen más grafikai munkára (pl renderelés) használnak.

Tovább

Milyen videokártyát válasszak?

 • Általános felhasználásra – a Word, Excel, internetes böngésző, Skype futtatására, fényképek, filmek nézéséhez, régebbi, kevésbé erőforrásigényes játékokhoz (NVIDIA GeForce GT, AMD Radeon HD, R5, RX550 és R7 sorozat).
 • Játékokhoz – alkalmas Full HD vagy akár Quad HD játékokhoz, otthoni 3D grafikák és videók feldolgozásához (NVIDIA GeForce GTX, AMD Radeon RX és R9 sorozat).
 • Profi játékosok számára (high-end) – igényes játékok nagy FPS értékkel történő futtatásához, 4K felbontású játékokhoz, VR (virtuális realitás), eSport-hoz (NVIDIA GeForce GTX1080, AMD Radeon Pro Duo sorozat).
 • Professzionális – videó és CAD/CAM/CFD feldolgozáshoz, munkaállomásokhoz, szerverekhez (NVIDIA Quadro, AMD FirePro sorozat).

A videokártyák összehasonlítása a felhasználás módja szerint

FelhasználásMultimediálisGamingProfesszionális
KártyaGT1030RX550GTX1050TiGTX1060 6GGTX1080Pro WX5100
Memória nagysága2 GB2 až 4 GB4 GB6 GB8 GB8 GB
Memória sebessége6 000 Hz7 000 Hz7  000 Hz8 000 Hz10 000 Hz6 600 Hz
Adatbusz64bit128bit128bit192bit256bit256bit
Stream processzor384×512×768×1280×2 560×1 792×
Magfrekvencia1 265 MHz1 206 MHz1 290 MHz1 506 MHz1 607 MHz713 MHz
Számítási teljesítmény1 TFLOP1,7 TFLOP2,1 TFLOP4,4 TFLOP9 TFLOP3,9 TFLOP
TDP (teljesítmény)30 W50 W75 W120 W180 W75 W

A Quad HD (2 560 × 1 440) felbontású játékok játszásánál a grafikus kártya 1,8× több adatot kell, hogy feldolgozzon mint Full HD felbontáson. Az Ultra HD (4K) esetében pedig 4×többet.

A videokártya memóriájának frekvenciája

A videokártya a saját műveleti memóriáját használja, amelynek sebessége és az adatbusz szélessége alapvetően befolyásolja a 3D alkalmazások teljesítményét. Minden újabb GDDR memória generáció jelentősen növeli a működési frekvenciát. A rétegelt HBM memóriák egy teljesen új kategóriába tartoznak, amelyek egyenesen a grafikai chipbe vannak integrálva.

 • GDDR3 – kifutó memória típus, a GDDR3 memóriájú grafikus kártyák már csak a multimediális gépekbe valók, esetleg a régebbi számítógépek meghibásodott kártyáit lehet velük kiváltani
 • GDDR5 – 4× gyorsabb, mint a GDDR3. 
 • GDDR5X – akár 2× gyorsabb, mint a GDDR5.
 • HBM – új technológia, nagyon széles adatbusszal, aminek köszönhetően a HBM memóriák jóval alacsonyabb frekvencián működhetnek mint a hasonló hatékonyságú GDDR modulok (4096bit a 4GB grafikánál vs. 256bit a high-end GDDR5X grafikus memóriánál)

A szótárban megtalálhatod a memóriabusz, stream processzor, FLOPS és FPS szócikkek magyarázatát.

Túlhajtás (overclock - OC)

A grafikus mag (GPU)  és a memória magasabb frekvencián való működtetése az egyes kártyákon (pl. GTX 1060) nagyobb teljesítményt biztosít a játékokban, azonban egyidejűleg jobb minőségű hűtést is igényel.

 • Automatikus túlhajtás (Boost) – ha a kártyától maximális teljesítményt igényel a rendszer, akkor a grafikus kártya automatikusan megemeli a magfrekvenciát. 
 • Felhasználói általi túlhajtás – ezt a felhasználó maga végzi egy speciális szoftver segítségével. Inkább a rajongók számára járható  út, mivel a túlhajtás után további tesztprogramokkal kell ellenőrizni a rendszer stabilitását.
 • Gyári  túlhajtás – ha nincs kedved belebonyolódni a túlhajtással kapcsolatos procedúrákba, de a kártyádból ki szeretnéd hozni a maximumot, akkor választhatsz gyárilag túlhajtott modelleket. Ezek a piacon többnyire az „OC, SC, Gaming X stb.“ jelzést tartalmazzák a megjelölésükben.

A 2D alkalmazások futtatásánál minden videokártya jelentősen csökkenti a GPU és a memória működési frekvenciáját és a tápfeszültséget, hogy kevesebb energiát fogyasszon és csendesebb legyen a működése. A játékra szánt grafikus kártyák nem erőltetik meg magukat a videók megjelenítésénél sem, legfeljebb időnként pár tizedmásodpercre kilépnek a 2D rezsimből.

A videokártyák hűtése

Ha nagyobb teljesítményű játékra használatos videokártyát választasz, vagy érzékenyebb vagy a ventilátorok zajára nem csak a műszaki paramétereket kéne megnézned, hanem a hűtés minőségét és a méretét is. A multimediális videokártyákat és a kisebb számítógép házakba szánt típusoknál keress rá az „egyszlotos hűtővel“ címszóra (low-profile).

A hűtés típusa

 • Passzív (ventilátor nélküli) – gond nélkül használható a gyengébb multimediális kártyáknál, a nagyobb teljesítményűeknél biztosítani kell a keletkező hő elvezetését a számítógépházból, nem alkalmas játékosok és profi grafikusok számára.
 • Aktív (ventillátorral) – kedvező árú és megbízható hűtés a multimediális, játékra használt és a professzionális kártyákon.
 • Vízhűtés – jellemzően a túlhajtás szerelmeseinek szánt hűtési rendszer, alkalmas a legnagyobb teljesítményű kártyák extrém túlhajtáshoz.

Az „alternatív hűtő“ kifejezést akkor használják, ha a hűtőt nem az  AMD vagy az NVIDIA tervezte, hanem valamelyik saját néven videokártyákat forgalmazó gyártó (Asus, MSI, Gigabyte stb).

Tápellátás

 • TDP – a kártya legnagyobb fogyasztása reális körülmények között (játékok játszása, 3D grafika feldolgozása stb.). A TDP érték szerint tervezik a gyártók a hűtés paramétereit.
 • Csatlakozók  – A PCI-Express sínből csak a leggyengébb multimediális kártyák képesek ellátni magukat energiával. Ha elég nagy teljesítményű tápegységed van, de rövid a kábel, vagy nincs rajta megfelelő tápcsatlakozó a kártyádhoz, használhatsz átalakítót vagy hosszabbítót.
 • A táp ajánlott teljesítménye – a névleges teljesítmény mellett nagyon fontos a tápegység minősége is. Megbízhatóként tartjuk számon a Cooler Master, Zalman, Corsair és a Seasonic márkát.

Felület

Ahhoz, hogy a grafikus kártyát be lehessen helyezni a számítógépbe, ugyanolyan adatbusszal kell hogy rendelkezzen, mint az alaplap. A PCI - Express x16 csatlakozós kártyák a PCI - Express x16 foglalatba valók.

Ha az alaplapodon van

 • PCI-Express 3.0 x16 – minden modern grafikus kártyát belehelyezhetsz.
 • PCI-Express 2.0/2.1 x16 – többnyire nem érdemes nagyobb teljesítményű kártyát behelyezni mint az alap sorozatú GeForce GTX/Radeon RX játékra alkalmas kártyákat, az erősebb kártyákat a processzor és az alaplap visszafogná. 
 • PCI-Express 1.1 x16 – inkább csak multimediális grafikus kártyák behelyezésére.
 • PCI-Express 1.0a x16 – a modern grafikus kártyák behelyezése problematikus, javasoljuk inkább egy új számítógép beszerzését.

A PCI-Express 3.0 felületű kártyák behelyezésénél az olyan alaplapba, amelyen csak PCI-Express 2.1/2.0/1.1 foglalat található szükséges lehet az alaplapi BIOS aktualizálása a legfrissebb elérhető verzióra.

A videokártya további tulajdonságai

 • Gyártástechnológia (nm) – a nanométerben megadott csíkszélesség a chip gyártásánál használt legkeskenyebb vezetőréteg szélessége. Minél kisebb a csíkszélesség annál fejlettebb a gyártási technológia.
 • Méretek – főleg a nagy teljesítményű kártyák vásárlásánál fontos ellenőrizni a kártya és a számítógép ház fizikai méreteit.
 • VR ready – a virtuális valóság megjelenítésére alkalmas kártya jelölése.
 • CrossFire/SLi – az egy alaplapba helyezett videokártyák együttműködését lehetővé tevő technológia.
 • AMD Eyefinity – egyszerre hat kijelző támogatását elősegítő technológia. A konkrét videokártya lehetőségei szerint.
 • NVIDIA 3D vision – a sztereoszkópikus 3D kijelzés támogatása.

A számítógép konfigurációt kiegyensúlyozottan kell felépíteni, ha játékra szánt gépet akarsz építeni akkor a játékra szánt processzorok közül kéne választanod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G Szállításra kész > 5 db
Videokártya - 6GB GDDR5 (8008MHz), NVIDIA (GP106) Pascal GeForce GTX1060 (1506MHz), Boost clock 1708MHz, PCIe x16, 192bit, 2x DisplayPort, DVI, 2x HDMI + Az AJÁNDÉK utalvány GeForce Fortnite Bundle értéke 11 790 Ft
-21%
104 190 Ft
82 790 Ft

2.
MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 8GB GDDR5 (7000MHz), AMD Radeon Polaris 20 XL, Boost clock 1268MHz, PCIe x16, 256bit, HDMI, DVI, 3x DisplayPort + Az AJÁNDÉK PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2 értéke 31 590 Ft
-21%
71 290 Ft
55 990 Ft

3.
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Videokártya - 4 GB GDDR5 (6000 MHz), AMD Radeon Polaris 20 (1244 MHz), PCIe x16, 256 bites, DVI-D, HDMI, DisplayPort + Az AJÁNDÉK PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2 értéke 31 590 Ft
-32%
65 490 Ft
44 690 Ft

Még több
356 tétel
Chip gyártója
AMD (102)
NVIDIA (207)
Modellmegjelölés
GF RTX
2070 (26)
2080 Ti (37)
2080 (21)
GF GTX
1070 Ti (3)
1080 Ti (2)
1060 (26)
1070 (27)
1080 (2)
1050 (1)
1050 Ti (8)
980 (2)
970 (1)
GF GT
710 (3)
1030 (6)
730 (3)
RX
590 (6)
470 (5)
480 (10)
550 (4)
570 (25)
580 (29)
560 (8)
Radeon Vega
(17)
Radeon R9
Fury X (1)
Radeon R5
230 (3)
Radeon HD
6450 (2)
Firepro
W600 (7)
Quadro
P5000 (5)
600 (1)
4000 (1)
2000 (1)
Egyéb
AMD Radeon VII (6)
GF TITAN RTX (2)
NVIDIA GeForce GTX 1660 (9)
NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (16)
NVIDIA GeForceRTX 2060 (17)
AMD Radeon R7 370 (1)
AMD Radeon R9 380 (1)
GF GT 210 (1)
GeForce GT 1030 (1)
GeForce GTX 980 Ti (2)
SAPPHIRE Radeon RX 460 (1)
AMD Radeon RX 460 (1)
Stream processzorok száma
160×
4 608×

A stream processzor egy számítástechnikai egység típusa. Tehermentesítő funkciója van, kiegészítő számításokat végez. Általában minél több adatfolyam-feldolgozó van, annál jobb. A Stream processzor a grafikus magnak az NVIDIA-nál CUDA a megnevezése.

Teljes szöveg
Multimédia (37)
Csendes működésű videokártya alkalmas a videolejátszás gyorsítására.
Játék (312)
A legerősebb modelleken a legnagyobb erőforrásigényű számítógépes játékok is lejátszhatók
Professzionális (19)

Speciális videokártya professzionális használatra.

RAM operációs memória mérete
1 GB
(1 GB)
24 GB
(24 GB)

Memória típusa
DDR4 (2)
DDR5 (10)
HBM (1)
HBM2 (23)
GDDR5X (5)
GDDR5 (181)
GDDR3 (10)
GDDR6 (119)
Busz szélessége
64-Bit
4 096-Bit

Az adatbusz (sínrendszer) szélessége azt jelzi, hogy egy adott idő alatt mennyi adat juthat el a memóriából a videokártyához. Egysége a bit, a tipikus értékek 64 vagy 128 bitesek, erősebb modelleknél akár 256 vagy 384 bit is lehet. A nagyobb érték a magasabb sebességet és a kártya nagyobb teljesítményét jelzi.

Teljes szöveg
Core frekvencia
520 MHz
1 755 MHz

Magfrekvencia (Boost clock)
1 206 MHz
1 890 MHz

Szélesség
0,28 cm
292 cm

Magasság
1,9 cm
112 cm

Mélység
1,47 cm
31 cm

PC csatlakozás
PCI Express x16 3.0 (328)
PCI Express x16 2.1 (3)
PCI Express x16 2.0 (12)
PCI Express x16 1.0 (2)
PCI Express x8 (2)
PCI (4)
Monitor csatlakozás
VGA (D-SUB) (10)
DVI (199)
HDMI (333)
DisplayPort (325)
mini DisplayPort (8)
USB-C (49)
Speciális videókártya funkciók
GeForce VR-Ready (180)
Radeon VR-Ready (66)
Radeon VR-Ready Premium (15)
DirectX változat
DirectX 11.0 (6)
DirectX 10.1 (1)
DirectX 12 (290)
DirectX 12 API (44)
Több kártya támogatva
2-way NVLink (12)
Dual CrossFireX (72)
Quad CrossFireX (18)
2-way SLI (74)
3-way SLI (3)
Quad-SLI (2)
nem (22)
Egyéb technológiák
HDCP (173)
NVIDIA CUDA (162)
NVIDIA 3D Vision (110)
AMD Eyefinity (86)
Hűtés típusa
Aktív (331)
Passzív (13)
Vizesblokkal (14)
Hibrid (1)
Hűtési méret
egysoros (20)
Dual-slot (249)
Három slot (31)
Ventilátorok száma
1 × (24)
2 × (61)
3 × (58)
TDP
18 W
375 W

Kiegészítő tápegység
Nem (14)
1× 6-pin (25)
2× 6-pin (2)
1× 8-pin (130)
2× 8-pin (64)
1× 6-pin + 1× 8-pin (63)
1× 6-pin + 2× 8-pin (2)
3× 8-pin (1)
Ajánlott áramforrások
300 W
750 W

Termékek megjelenítése
Classic Kategória
ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G - Videokártya
-21%
ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G
Videokártya - 6GB GDDR5 (8008MHz), NVIDIA (GP106) Pascal GeForce GTX1060 (1506MHz), Boost clock 1708MHz, PCIe x16, 192bit, 2x DisplayPort, DVI, 2x HDMI

+ INGYEN utalvány GeForce Fortnite Bundle

-21% 104 190 Ft
82 790 Ft áfa nélkül 65 190 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: EC303a2
Arany középút
GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8G - Videokártya
-5%
GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8G
Videokártya - 8GB GDDR6 (14000MHz), NVIDIA (TU106-400A) Turing GeForce RTX2070 (1410MHz), Boost órajel 1620MHz, PCIe x16 3.0, SLi/NVlink, 256 bit, 3x DisplayPort, HDMI, USB Type-C

+ INGYEN Hra pro PC Anthem nebo Battlefield V nebo Metro: Exodus

-5% 191 090 Ft
180 890 Ft áfa nélkül 142 430 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: EGG2070a3
Premium Kategória
EVGA GeForce RTX 2080 Ti BLACK EDITION GAMING - Videokártya
-8%
Új
EVGA GeForce RTX 2080 Ti BLACK EDITION GAMING
Videokártya - 11GB GDDR6 (14000MHz), NVIDIA (TU102) Turing GeForce RTX2080Ti, 1545MHz-es boost órajel, PCIe x16, SLi, 352 bit, 3x DisplayPort, HDMI, USB Type-C, dupla HDB ventilátor, RGB LED

+ INGYEN Hra pro PC Anthem
+ INGYEN Hra pro PC Battlefield V
+ INGYEN Hra pro PC Metro: Exodus

Jelenleg 28 ügyfél érdeklődik a termék iránt
-8% 405 790 Ft
372 990 Ft áfa nélkül 293 690 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EV223d2
MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC - Videokártya
-21%
MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC
Videokártya - 8GB GDDR5 (7000MHz), AMD Radeon Polaris 20 XL, Boost clock 1268MHz, PCIe x16, 256bit, HDMI, DVI, 3x DisplayPort

+ INGYEN PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

-21% 71 290 Ft
55 990 Ft áfa nélkül 44 090 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EF839b7d4
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX - Videokártya
-32%
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 570 MINI ITX
Videokártya - 4 GB GDDR5 (6000 MHz), AMD Radeon Polaris 20 (1244 MHz), PCIe x16, 256 bites, DVI-D, HDMI, DisplayPort

+ INGYEN PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

-32% 65 490 Ft
44 690 Ft áfa nélkül 35 190 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EL764d3
MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC - Videókártya
-13%
MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC
Videókártya - 8GB GDDR5 (8000MHz), AMD Radeon Polaris 20 XLX, Boost clock 1366MHz, PCIe x16, 256bit , 2x HDMI, DVI, 2x DisplayPort

+ INGYEN PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

A héten 17 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-13% 79 190 Ft
68 990 Ft áfa nélkül 54 320 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EF839b7e5
SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 590 Special Edition - Videokártya
-12%
SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 590 Special Edition
Videokártya - 8GB GDDR5 (8400MHz), AMD Radeon Polaris 30, Boost órajel 1560MHz, PCIe x16, 256bit, DVI-D, 2x HDMI, 2x DisplayPort, hátlap, Nitro Glow LED

+ INGYEN PC játék - játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

Jelenleg 13 ügyfél érdeklődik a termék iránt
-12% 102 890 Ft
90 690 Ft áfa nélkül 71 410 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EL765i5
ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II OC 4GB - Videokártya
-12%
ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II OC 4GB
Videokártya - 4 GB GDDR5 (7000 MHz), AMD Radeon Polaris 10, Boost clock 1310 MHz, PCIe x16 3.0, CrossFire, 256bit, 2x DVI-D, HDMI, DisplayPort, Aura LED

+ INGYEN PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

-12% 93 090 Ft
81 490 Ft áfa nélkül 64 170 Ft
Kosárba
Szállításra kész 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: XXECr570a
GIGABYTE RX 580 AORUS 8GB - Videokártya
-12%
GIGABYTE RX 580 AORUS 8GB
Videokártya - 8 GB GDDR5 (8000MHz), AMD Radeon Polaris 20 XLX (1380MHz) PCIe x16, 256bit, 3x DisplayPort, DVI, HDMI

+ INGYEN PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

-12% 86 190 Ft
75 990 Ft áfa nélkül 59 830 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EG639n7
MSI GeForce GTX 1660 Ti VENTUS XS 6G OC - Videokártya
Új
MSI GeForce GTX 1660 Ti VENTUS XS 6G OC
Videokártya - 6GB GDDR6 (12000MHz), NVIDIA GeForce GTX1660Ti (1536MHz), 1830MHz-es Boost órajel, PCIe x16 3.0, 192 bit, 3x DisplayPort, HDMI

129 490 Ft áfa nélkül 101 960 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: EF382l8a
SAPPHIRE PULSE Radeon RX Vega 56 8G HBM2 - Videokártya
-11%
SAPPHIRE PULSE Radeon RX Vega 56 8G HBM2
Videokártya - 8GB HBM2 (1.6Gbps), AMD Radeon Vega XL (1208MHz), Boost clock 1512MHz, 3584 SP/ 56 CU, PCIe x16, 2048bit, HDMI, 3x DisplayPort, Back Plate

+ INGYEN PC játék - játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

A héten 10 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-11% 138 690 Ft
123 790 Ft áfa nélkül 97 470 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EL792c22
ASUS STRIX GAMING GeForce GTX 1060 A6G - Videokártya
-25%
ASUS STRIX GAMING GeForce GTX 1060 A6G
Videokártya - 6GB GDDR5 (8008MHz), NVIDIA (GP106) Pascal GeForce GTX1060 (1544MHz), Boost órajel 1759MHz, PCIe x16, 192bit, 2x DisplayPort, DVI, 2x HDMI

+ INGYEN utalvány GeForce Fortnite Bundle

-25% 114 190 Ft
85 090 Ft áfa nélkül 67 000 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Szállításra kész 4 db
Termék kód: EC303a5
GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti OC 6G - Videokártya
-5%
Új
GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti OC 6G
Videokártya - 6GB GDDR6 (12000MHz), NVIDIA (TU116) Turing GeForce GTX1660 Ti (1770MHz), Boost órajel 1800MHz, PCIe x16 3.0, 192 bit, 3x DisplayPort, 1x HDMI

Jelenleg 20 ügyfél érdeklődik a termék iránt
-5% 107 390 Ft
101 590 Ft áfa nélkül 79 990 Ft
Kosárba
Szállításra kész 5 db
Termék kód: EGG1660t2
MSI GeForce GTX 1060 6GT OCV1 - Videokártya
-17%
MSI GeForce GTX 1060 6GT OCV1
Videokártya - 6GB GDDR5 (8008MHz), NVIDIA (GP106) Pascal GeForce GTX1060 (1544MHz), Boost clock 1759MHz, PCIe x16, 192bit busz, DisplayPort, DVI, HDMI

+ INGYEN utalvány GeForce Fortnite Bundle

-17% 94 390 Ft
77 890 Ft áfa nélkül 61 330 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EF382l7a
MSI Radeon RX 550 AERO ITX 4G OC
Videokártya - 4GB GDDR5 (6000MHz), AMD Radeon Polaris 12, 1203MHz-es boost órajel, PCIe x16, 128 bit, HDMI, DVI, DisplayPort

-2% 35 990 Ft
35 290 Ft áfa nélkül 27 790 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: EF839a5b
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8GB HBM2 - Videokártya
-17%
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8GB HBM2
Videokártya - 8GB HBM2 (1,9 Gbps), AMD Radeon Vega XT (1373 MHz), Boost clock 1580MHz, 4096 SP / 64 CU, PCIe x16, 2048bit, 2xHDMI, 2x DisplayPort, Back Plate

+ INGYEN PC játék - játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

-17% 190 090 Ft
157 490 Ft áfa nélkül 124 010 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EL793c54
ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G - Videokártya
-13%
ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G
Videokártya - 8GB HBM2 (1,6 Gbps), AMD Radeon Vega (1297 MHz), Boost clock 1573MHz, 3584 SP / 64 CU, PCIe x16, 2048bit, HDMI, 1x DVI-D, 2x HDMI 2.0, 2x DP

+ INGYEN PC játék - játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

Jelenleg 12 ügyfél érdeklődik a termék iránt
-13% 163 790 Ft
142 090 Ft áfa nélkül 111 880 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ECVega56a
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6G
Videokártya - 6GB GDDR6 (14000MHz), NVIDIA (TU106) Turing GeForce RTX2060 (1680MHz), 1755MHz-es boost órajel, PCIe x16 3.0, 192 bit, 3x DisplayPort, 1x HDMI

+ INGYEN Hra pro PC Anthem nebo Battlefield V nebo Metro: Exodus

-4% 135 690 Ft
129 890 Ft áfa nélkül 102 280 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EGG2060a4
MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G - Videokártya
Új
MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G
Videokártya - 6GB GDDR6 (12000MHz), NVIDIA GeForce GTX1660Ti (1536MHz), 1875MHz-es Boost órajel, PCIe x16 3.0, 192 bit, 3x DisplayPort, HDMI

-5% 117 590 Ft
111 890 Ft áfa nélkül 88 100 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: EF382l8d
GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti WINDFORCE OC 6G - Videokártya
-9%
Új
GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti WINDFORCE OC 6G
Videokártya - 6GB GDDR6 (12000MHz), NVIDIA (TU116) Turing GeForce GTX1660 Ti (1770MHz), Boost órajel 1845MHz, PCIe x16 3.0, 192 bit, 3x DisplayPort, 1x HDMI

-9% 110 090 Ft
99 990 Ft áfa nélkül 78 730 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EGG1660t3
XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition - Videokártya
-7%
XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
Videokártya - 8 GB GDDR5 (8000 Mhz), AMD Radeon Polaris 20 XLX (1366 MHz), PCIe x 16, CrossFire, 256 bit, DVI-D, HDMI, 3 x DisplayPort, hátsó panel

+ INGYEN PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

Jelenleg 17 ügyfél érdeklődik a termék iránt
-7% 80 290 Ft
74 390 Ft áfa nélkül 58 570 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: XFX128c2
XFX RS Radeon RX 570 8GB TripleX Edition - Videokártya
-9%
XFX RS Radeon RX 570 8GB TripleX Edition
Videokártya - 8GB GDDR5 (7000MHz), AMD Radeon Polaris 20 (1286 MHz), PCIe x 16, Crossfire, 256 bit, DVI-D, HDMI, 3x DisplayPort, Backplate

+ INGYEN PC játék - Játékcsomag - Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2

Jelenleg 12 ügyfél érdeklődik a termék iránt
-9% 68 090 Ft
61 790 Ft áfa nélkül 48 650 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: XFX127b2
GIGABYTE GT 1030 OC 2G - Videokártya
-28%
GIGABYTE GT 1030 OC 2G
Videokártya - 2GB GDDR5 (6008MHz), NVIDIA (GP108), Pascal GeForce GT1030 (1290MHz), Boost clock 1544MHz, PCIe x16, 64 bit, DVI, HDMI

-28% 37 590 Ft
27 090 Ft áfa nélkül 21 330 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EG22e5
SAPPHIRE HD 6450
Videokártya - 2GB DDR3 (1334MHz), AMD Radeon HD 6450 (625MHz), PCIe x16, 64bit, DVI, HDMI, passzív hűtés

-2% 15 390 Ft
15 090 Ft áfa nélkül 11 880 Ft
Kosárba
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: EL723n4

Videokártyák

tanácsadóHogyan rakd össze számítógéped 8 lépésben (RÉSZLETES ÚTMUTATÓ) Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...
A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A...
A GeForce GTX 1050 a hazai piacra októberben érkezik, rögtön két változatban, az erősebbik "Ti&...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó videokártyák A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb videokártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod videokártyák vélemények
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB20

Miért vásárolj nálunk? Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink visszajelzése alapján Több infó »
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon