Elektromos MTB kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák
Rendeltetése
Férfi
(58)
Női
(58)
Maximális hatótáv
80 km
200 km
-
Váz anyaga
Alumínium
(30)
Karbon
(28)
Rugóút
80 mm
120 mm
-
Kerék átmérője
26"
(6)
27,5"
(25)
29"
(25)

Az elektromos mountain bike kialakításának köszönhetően ideális terepen történő biciklizéshez. A klasszikus mountain bike-okhoz hasonlóan masszív felépítésűek és szélesebb kerekekkel rendelkeznek. A motor általában védve van a portól, a sártól, a nedvességtől és a kedvezőtlen időjárás egyéb veszélyeitől. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen paraméterekre kell figyelni elektromos MTB választásakor.

Tovább

Az elektromos mountain bike ideális terepen történő használathoz

Az elektromos meghajtásnak és a megfelelő konstrukciónak köszönhetően az elektromos MTB olyan helyekre is elvisz, ahová korábban nem tudtál eljutni. Könnyedén halad még az aszfaltozott utak emelkedős részein is, így még a legnagyobb igénybevételt jelentő biciklitúrákat is élvezettel teljesítheted. Mik a fő előnyei és vannak-e hátrányai?

 • Az e-MTB kifejezetten terepen történő használatra alkalmas.
 • Erős és tartós konstrukció.
 • A lengéscsillapításnak köszönhetően az elektromos MTB a nagy bukkanókkal is megbirkózik.
 • Az elektromos motor minimálisra csökkenti a hegymenethez szükséges időt és erőfeszítést.
 • A motor védve van a portól és a sártól.
 • Egyetlen akkumulátor töltéssel általában körülbelül 150 km-t lehet megtenni.
 • Nem alkalmas tisztán országúti kerékpározásra.

i

Trekking vagy elektromos mountain bike - melyiket válasszam?

Nem tudod, hogy a trekking vagy az elektromos mountain bike lenne inkább megfelelő számodra? Vedd figyelembe, hogy milyen terepen fogsz leggyakrabban biciklizni. A trekking eBike inkább munkába járáshoz vagy kerékpárúton, illetve túraútvonalakon tett kirándulásokhoz ideális. Míg az elektromos MTB terepen történő tekeréshez, például erdőben, folyóparton vagy lejtős völgybe vezető, burkolatlan ösvényen használható.

Férfi vs. női elektromos MTB kerékpár - van különbség köztük?

Kíváncsi vagy, hogy van-e különbség a férfi és a női elektromos mountain bike között? A konkrét célcsoport megmutatkozik a kissé eltérő konstrukcióban. Mik a különbségek?

 • A női elektromos MTB általában szélesebb nyereggel és alacsonyabb felső vázzal rendelkezik.
 • A férfi elektromos mountain bike modelleket klasszikus, egyenes felső váz és a kormánytól távolabb lévő nyereg jellemzi.

Többnyire azonban uniszex változatokkal találkozhatsz, amelyek férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak.

Lengéscsillapító - az elektromos mountain bike ellen kell, hogy álljon az egyenetlen terepviszonyoknak

Az elektromos mountain bike egyik fő jellemzője a kiváló minőségű lengéscsillapítás. Vannak olcsóbb modellek alap rugós teleszkóppal, valamint korszerűbb és drágább változatok levegős teleszkóppal. Van olyan e-MTB, amely lehetővé teszi a lengéscsillapító szükség szerinti lezárását és feloldását (az úton lezárhatod, terepen pedig feloldhatod).

Teljes felfüggesztéssel rendelkező elektromos MTB 

A teljes felfüggesztésű elektromos mountain bike sokkal kényelmesebbé teszi a terepen történő közlekedést. Mind az első, mind a hátsó kerék lengéscsillapítóval rendelkezik, így gond nélkül haladhatsz hegyi terepen, és a lejtmenetet is jól bírja. A teljes felfüggesztésű változatok hátránya a magasabb ár.

Milyen rugóúttal rendelkezhet egy elektromos mountain bike?

Attól függően válaszd ki, hogy az elektromos MTB milyen rugóúttal rendelkezzen, hogy a terep milyen kihívást jelent. A teljes felfüggesztésű modellek általában nagyobb rugóutat kínálnak, ami még a hosszabb utakat is élvezetessé teszi a nagyobb igénybevételt jelentő terepen.

 • A 100 mm-es rugóút szabadidős kerékpározáshoz és alkalmi vidéki kirándulásokhoz alkalmas.
 • A 100-130 mm-es rugóút a leggyakoribb az elektromos MTB modelleknél. A nagyobb rugóútnak köszönhetően a nehéz terepen is könnyedén száguldhatsz, és a kerékpár könnyen kezelhető.
 • A 140 mm-es vagy annál nagyobb rugóút az úgynevezett trail kerékpárok jellemzője. Egy ilyen teleszkóp már sokat kibír, és igazán rázós terepen is elboldogul. Ez minden adrenalinfüggő kalandornak megfelel.

A minőségi fék elengedhetetlen az elektromos MTB esetében

A minőségi fékekről sem szabad megfeledkezni. Az elektromos mountain bike esetében elengedhetetlenek, különösen lejtmenetben. Javasoljuk, hogy a hidraulikus tárcsafékkel ellátott minőségi modellek közül válassz, amelyek minden körülmények között megfelelő fékhatást érnek el. A tárcsa átmérőjének 160-200 mm között kell lennie.

Olcsóbb megoldás a mechanikus tárcsafékkel ellátott elektromos MTB, amely inkább szabadidős használatra alkalmas.

Az elektromos mountain bike hatótávolsága egy töltéssel körülbelül 150 km

A legtöbb elektromos mountain bike jellemzően 150 km körüli hatótávolságot kínál, a legerősebb modellek akár 200 km-t is elérhetnek. Az értéket elsősorban az akkumulátor és annak kapacitása befolyásolja, amely 300 és körülbelül 1000 Wh között mozog. Minél kisebb az akkumulátor kapacitása, annál rövidebb távolságot tud megtenni egyetlen töltéssel. Milyen egyéb tényezők befolyásolják a tényleges hatótávolságot?

 1. Meredek dombokon való felfelé kapaszkodás,
 2. tartós bringázás nehéz terepen,
 3. a kerékpáros testsúlya és vezetési stílusa.

i

Ha az akkumulátor lemerül útközben, a motor ellenállása automatikusan kikapcsol, és ugyanúgy pedáloznod kell, mint egy normál kerékpárral. Egy elektromos MTB azonban akár 20 kg-ot is nyomhat, ezért jó előre tervezd meg a túrát, vagy vigyél magaddal tartalék akkumulátort.

e bike mtb

Elektromos MTB tárcsafékkel és a kerékpár közepén elhelyezett motorral.

Milyen paramétereket vegyünk még figyelembe elektromos mountain bike választásakor?

Nézzük, mit kell még figyelembe venni a választáskor, és miben különböznek egymástól az elektromos mountain bike kerékpárok.

A motor elhelyezése

A motor elhelyezése befolyásolja a kezelhetőséget. A középmotoros elektromos mountain bike jobb kezelhetőséget, egyenletesebb vezetést és jobb egyensúlyt tesz lehetővé. A hátsó kerékagyban elhelyezett motor jobb nyomatékátvitelt biztosít, és jobban alkalmas terepen történő használatra.

A váz anyaga

Az e-MTB váza általában karbonból vagy alumíniumból készül. Bár a karbon drágább anyag, kisebb tömeg mellett nagyobb tartósságot kínál. A duralumínium (alumíniumvegyület) szintén erős és kemény, de kevésbé ellenálló a korrózióval szemben.

A kerék átmérője

Az elektromos MTB kerekének átmérőjét a terepviszonyoknak és a kerékpáros magasságának megfelelően válaszd ki.

 • A 27,5" átmérő a középmagas és alacsonyabb testalkatú (140-180 cm) és a nehéz terepet kedvelő bringások számára megfelelő.
 • A 29" átmérő alkalmasabb a magasabb kerékpárosok (170-200 cm) számára, akik a gyors kerékpározást kedvelik aszfaltozott utakon, könnyű és közepes terepen.

Az elektromos mountain bike teherbírása

Az elektromos mountain bike megadott teherbírása általában magában foglalja magának a kerékpárnak a tömegét is. Ez elsősorban az alkatrészek és a váz anyagának minőségétől függ. Általában 110-150 kg körüli terhelhetőséggel találkozhatsz.

i

Mit kell tudni az elektromos mountain bike teljesítményéről?

Minden elektromos kerékpár teljesítménye, nem csak a mountain bike-oké, a törvény szerint legfeljebb 250 W-ra korlátozódik. Kivételesen előfordulhat, hogy nagyobb teljesítményű modellel találkozol, de az már segédmotoros kerékpár besorolást kaphat csak, és használatához jogosítványra van szükség.

Hol kapható olcsó elektromos mountain bike? A vásár vagy az akciós termékek oldalán találhatsz megfelelő darabokat

Nem tudsz túl sok pénzt szánni elektromos MTB vásárlására? Akkor az Outlet oldalunk ideális hely lehet a vásárlásra. Nemcsak használt és újszerű, hanem éppen csak felbontott darabokat is találhatsz, az eredeti ár töredékéért. Az akciós elektromos mountain bike kategóriában is olcsóbban vásárolhatsz.

Tartsd szem előtt a biztonságot biciklizés közben, és kerékpáros sisak vásárlásáról se feledkezz meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
58 termék
Classic Kategória
Ratikon EHT 7.1 mérete 15"/S bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 15"/S bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 381 mm magas váz, S vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb001
Arany középút
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 15"/S - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 15"/S + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
674 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav090
Premium Kategória
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -23 %
849 000 Ft 1 096 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav111
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL piros - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 14×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL piros
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb011
Sava 27,5" DECK 9.1 mérete 17"/M - bézs - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava 27,5" DECK 9.1 mérete 17"/M - bézs
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav097
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -13 %
849 000 Ft 976 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav109
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb012
Sava 29" DECK 9.1 méret: 19" /L -red - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 29" DECK 9.1 méret: 19" /L -red
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, L vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav100
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -13 %
699 000 Ft 799 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav101
Ratikon EHT 9.1 méret 19"/L red - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 14×
Ratikon EHT 9.1 méret 19"/L red
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb009
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb005
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb006
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb004
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 19" /L - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 19" /L + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, L vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -12 %
849 000 Ft 963 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav110
Sava 29" DECK 9.1 méret 21" /XL - szürke - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9 13×
Sava 29" DECK 9.1 méret 21" /XL - szürke
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav107
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 17"/M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 17"/M + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -14 %
599 000 Ft 698 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav091
Ratikon EHT 9.1 mérete 19"/L fekete - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Ratikon EHT 9.1 mérete 19"/L fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -31 %
479 000 Ft 695 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb010
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
659 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb015
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb003
Ratikon EHT 7.1 vel 15“/ S fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 7.1 vel 15“/ S fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 381 mm magas váz, S vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb002
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
659 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb014
Ratikon EHT 9.1 méret 17“/ M fekete - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Ratikon EHT 9.1 méret 17“/ M fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb008
Sava 27,5" DECK 9.1 méret 17" /M-fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
Sava 27,5" DECK 9.1 méret 17" /M-fehér
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -17 %
699 000 Ft 841 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav103
CANULL SPARK 1 26" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
CANULL SPARK 1 26"
Elektromos kerékpár - MTB, 26", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó alumínium váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
392 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp219
cikkHová induljunk kerékpárral? A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk...
A megfelelő kerékpár kiválasztása alapvetően befolyásolja komfortérzetünket, míg egy rosszul kiválasztot egy...

Elektromos MTB kerékpárok

A Elektromos MTB kerékpárok kategóriában összesen 58 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos MTB kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos MTB kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos MTB kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos MTB kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ