Elektromos MTB kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpár típusa
MTB
(42)
Trekking
(10)
Cyclocross
(9)
Városi
(11)
Összecsukható
(7)
Gravel
(2)
Rendeltetése
Férfi
(80)
Női
(87)
Akkumulátor elhelyezkedése
Csomagtartó
(8)
Nyeregcső
(7)
Alsó vázcső
(72)
Maximális hatótáv
75 km
220 km
-
Váz anyaga
Alumínium
(40)
Karbon
(46)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(20)
Rugós villa
(63)
Légvilla
(4)
Rugóút
40 mm
100 mm
-
Kerék átmérője
20"
(7)
26"
(2)
27,5"
(22)
28"/700C
(26)
29"
(27)
28"
(4)
Szűrés

Az elektromos mountain bike kialakításának köszönhetően ideális terepen történő biciklizéshez. A klasszikus mountain bike-okhoz hasonlóan masszív felépítésűek és szélesebb kerekekkel rendelkeznek. A motor általában védve van a portól, a sártól, a nedvességtől és a kedvezőtlen időjárás egyéb veszélyeitől. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen paraméterekre kell figyelni elektromos MTB választásakor.

Tovább

Az elektromos mountain bike ideális terepen történő használathoz

Az elektromos meghajtásnak és a megfelelő konstrukciónak köszönhetően az elektromos MTB olyan helyekre is elvisz, ahová korábban nem tudtál eljutni. Könnyedén halad még az aszfaltozott utak emelkedős részein is, így még a legnagyobb igénybevételt jelentő biciklitúrákat is élvezettel teljesítheted. Mik a fő előnyei és vannak-e hátrányai?

 • Az e-MTB kifejezetten terepen történő használatra alkalmas.
 • Erős és tartós konstrukció.
 • A lengéscsillapításnak köszönhetően az elektromos MTB a nagy bukkanókkal is megbirkózik.
 • Az elektromos motor minimálisra csökkenti a hegymenethez szükséges időt és erőfeszítést.
 • A motor védve van a portól és a sártól.
 • Egyetlen akkumulátor töltéssel általában körülbelül 150 km-t lehet megtenni.
 • Nem alkalmas tisztán országúti kerékpározásra.

i

Trekking vagy elektromos mountain bike - melyiket válasszam?

Nem tudod, hogy a trekking vagy az elektromos mountain bike lenne inkább megfelelő számodra? Vedd figyelembe, hogy milyen terepen fogsz leggyakrabban biciklizni. A trekking eBike inkább munkába járáshoz vagy kerékpárúton, illetve túraútvonalakon tett kirándulásokhoz ideális. Míg az elektromos MTB terepen történő tekeréshez, például erdőben, folyóparton vagy lejtős völgybe vezető, burkolatlan ösvényen használható.

Férfi vs. női elektromos MTB kerékpár - van különbség köztük?

Kíváncsi vagy, hogy van-e különbség a férfi és a női elektromos mountain bike között? A konkrét célcsoport megmutatkozik a kissé eltérő konstrukcióban. Mik a különbségek?

 • A női elektromos MTB általában szélesebb nyereggel és alacsonyabb felső vázzal rendelkezik.
 • A férfi elektromos mountain bike modelleket klasszikus, egyenes felső váz és a kormánytól távolabb lévő nyereg jellemzi.

Többnyire azonban uniszex változatokkal találkozhatsz, amelyek férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak.

Lengéscsillapító - az elektromos mountain bike ellen kell, hogy álljon az egyenetlen terepviszonyoknak

Az elektromos mountain bike egyik fő jellemzője a kiváló minőségű lengéscsillapítás. Vannak olcsóbb modellek alap rugós teleszkóppal, valamint korszerűbb és drágább változatok levegős teleszkóppal. Van olyan e-MTB, amely lehetővé teszi a lengéscsillapító szükség szerinti lezárását és feloldását (az úton lezárhatod, terepen pedig feloldhatod).

Teljes felfüggesztéssel rendelkező elektromos MTB 

A teljes felfüggesztésű elektromos mountain bike sokkal kényelmesebbé teszi a terepen történő közlekedést. Mind az első, mind a hátsó kerék lengéscsillapítóval rendelkezik, így gond nélkül haladhatsz hegyi terepen, és a lejtmenetet is jól bírja. A teljes felfüggesztésű változatok hátránya a magasabb ár.

Milyen rugóúttal rendelkezhet egy elektromos mountain bike?

Attól függően válaszd ki, hogy az elektromos MTB milyen rugóúttal rendelkezzen, hogy a terep milyen kihívást jelent. A teljes felfüggesztésű modellek általában nagyobb rugóutat kínálnak, ami még a hosszabb utakat is élvezetessé teszi a nagyobb igénybevételt jelentő terepen.

 • A 100 mm-es rugóút szabadidős kerékpározáshoz és alkalmi vidéki kirándulásokhoz alkalmas.
 • A 100-130 mm-es rugóút a leggyakoribb az elektromos MTB modelleknél. A nagyobb rugóútnak köszönhetően a nehéz terepen is könnyedén száguldhatsz, és a kerékpár könnyen kezelhető.
 • A 140 mm-es vagy annál nagyobb rugóút az úgynevezett trail kerékpárok jellemzője. Egy ilyen teleszkóp már sokat kibír, és igazán rázós terepen is elboldogul. Ez minden adrenalinfüggő kalandornak megfelel.

A minőségi fék elengedhetetlen az elektromos MTB esetében

A minőségi fékekről sem szabad megfeledkezni. Az elektromos mountain bike esetében elengedhetetlenek, különösen lejtmenetben. Javasoljuk, hogy a hidraulikus tárcsafékkel ellátott minőségi modellek közül válassz, amelyek minden körülmények között megfelelő fékhatást érnek el. A tárcsa átmérőjének 160-200 mm között kell lennie.

Olcsóbb megoldás a mechanikus tárcsafékkel ellátott elektromos MTB, amely inkább szabadidős használatra alkalmas.

Az elektromos mountain bike hatótávolsága egy töltéssel körülbelül 150 km

A legtöbb elektromos mountain bike jellemzően 150 km körüli hatótávolságot kínál, a legerősebb modellek akár 200 km-t is elérhetnek. Az értéket elsősorban az akkumulátor és annak kapacitása befolyásolja, amely 300 és körülbelül 1000 Wh között mozog. Minél kisebb az akkumulátor kapacitása, annál rövidebb távolságot tud megtenni egyetlen töltéssel. Milyen egyéb tényezők befolyásolják a tényleges hatótávolságot?

 1. Meredek dombokon való felfelé kapaszkodás,
 2. tartós bringázás nehéz terepen,
 3. a kerékpáros testsúlya és vezetési stílusa.

i

Ha az akkumulátor lemerül útközben, a motor ellenállása automatikusan kikapcsol, és ugyanúgy pedáloznod kell, mint egy normál kerékpárral. Egy elektromos MTB azonban akár 20 kg-ot is nyomhat, ezért jó előre tervezd meg a túrát, vagy vigyél magaddal tartalék akkumulátort.

e bike mtb

Elektromos MTB tárcsafékkel és a kerékpár közepén elhelyezett motorral.

Milyen paramétereket vegyünk még figyelembe elektromos mountain bike választásakor?

Nézzük, mit kell még figyelembe venni a választáskor, és miben különböznek egymástól az elektromos mountain bike kerékpárok.

A motor elhelyezése

A motor elhelyezése befolyásolja a kezelhetőséget. A középmotoros elektromos mountain bike jobb kezelhetőséget, egyenletesebb vezetést és jobb egyensúlyt tesz lehetővé. A hátsó kerékagyban elhelyezett motor jobb nyomatékátvitelt biztosít, és jobban alkalmas terepen történő használatra.

A váz anyaga

Az e-MTB váza általában karbonból vagy alumíniumból készül. Bár a karbon drágább anyag, kisebb tömeg mellett nagyobb tartósságot kínál. A duralumínium (alumíniumvegyület) szintén erős és kemény, de kevésbé ellenálló a korrózióval szemben.

A kerék átmérője

Az elektromos MTB kerekének átmérőjét a terepviszonyoknak és a kerékpáros magasságának megfelelően válaszd ki.

 • A 27,5" átmérő a középmagas és alacsonyabb testalkatú (140-180 cm) és a nehéz terepet kedvelő bringások számára megfelelő.
 • A 29" átmérő alkalmasabb a magasabb kerékpárosok (170-200 cm) számára, akik a gyors kerékpározást kedvelik aszfaltozott utakon, könnyű és közepes terepen.

Az elektromos mountain bike teherbírása

Az elektromos mountain bike megadott teherbírása általában magában foglalja magának a kerékpárnak a tömegét is. Ez elsősorban az alkatrészek és a váz anyagának minőségétől függ. Általában 110-150 kg körüli terhelhetőséggel találkozhatsz.

i

Mit kell tudni az elektromos mountain bike teljesítményéről?

Minden elektromos kerékpár teljesítménye, nem csak a mountain bike-oké, a törvény szerint legfeljebb 250 W-ra korlátozódik. Kivételesen előfordulhat, hogy nagyobb teljesítményű modellel találkozol, de az már segédmotoros kerékpár besorolást kaphat csak, és használatához jogosítványra van szükség.

Hol kapható olcsó elektromos mountain bike? A vásár vagy az akciós termékek oldalán találhatsz megfelelő darabokat

Nem tudsz túl sok pénzt szánni elektromos MTB vásárlására? Akkor az Outlet oldalunk ideális hely lehet a vásárlásra. Nemcsak használt és újszerű, hanem éppen csak felbontott darabokat is találhatsz, az eredeti ár töredékéért. Az akciós elektromos mountain bike kategóriában is olcsóbban vásárolhatsz.

Tartsd szem előtt a biztonságot biciklizés közben, és kerékpáros sisak vásárlásáról se feledkezz meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ratikon CEB05 Raktáron 3 db
Elektromos kerékpár - trekking és városi, 28"/700C, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, alumínium váz, 266 mm magas váz, M vázméret, alacsony tömeg, kezdők számára, pedálok a csomagban, sárhányó és állványos, kerékpározó max. súlya: 110 kg,
669 090 Ft

2.
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L Raktáron > 5 db
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
885 790 Ft

3.
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
885 790 Ft

Még több
88 termék
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 17×
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
885 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb014
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 17×
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
885 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb015
Ratikon CEB05 - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Ratikon CEB05
Elektromos kerékpár - trekking és városi, 28"/700C, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, alumínium váz, 266 mm magas váz, M vázméret, alacsony tömeg, kezdők számára, pedálok a csomagban, sárhányó és állványos, kerékpározó max. súlya: 110 kg,
Szuper ár
669 090 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SPTrat088
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 11×
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb004
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 32×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb012
Ratikon EHT 9.1 méret 19"/L red - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 26×
Ratikon EHT 9.1 méret 19"/L red
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb009
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 39×
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, L vázméret, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
980 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTsav384
Sava eVandra 4.0, mérete M/17" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Sava eVandra 4.0, mérete M/17"
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, 28"/700C, női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
876 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTsav315
Ratikon EHT 9.1 mérete 19"/L fekete - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 32×
Ratikon EHT 9.1 mérete 19"/L fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTratb010
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 17"/M - white - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 21×
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 17"/M - white
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
784 690 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: SPTsav378
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL piros - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 26×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL piros
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb011
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 16×
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb003
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 19×
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
784 690 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: SPTsav101
CANULL SPARK 1 26" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
2,7
CANULL SPARK 1 26"
Elektromos kerékpár - MTB, 26", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó alumínium váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
408 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTolp219
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - white - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 21×
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - white
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
784 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTsav377
Sava 29" DECK 9.0 mérete 21"/XL - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5 19×
Sava 29" DECK 9.0 mérete 21"/XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
653 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTsav095
Sava eVandra 2.0, méret M/17" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sava eVandra 2.0, méret M/17"
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, 28"/700C, női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
784 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTsav309
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 11×
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb006
CANULL E5 700 C city - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
CANULL E5 700 C city
Elektromos kerékpár - MTB, 28"/700C, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó alumínium váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
408 590 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: SPTolp220
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - beige - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - beige
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
784 690 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SPTsav371
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L bézs - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 16×
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SPTratb005
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 17×
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
841 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTratb014
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 17×
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
752 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTratb015
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 39×
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, L vázméret, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
784 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTsav384
cikkHová induljunk kerékpárral? A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...
A megfelelő kerékpár kiválasztása alapvetően befolyásolja komfortérzetünket, míg egy rosszul kiválasztot egy életre elveheti kedvünket tőle. Összefoglaljuk az ideális kerékpár kiválasztásának szempontjait.

Elektromos MTB kerékpárok

A Elektromos MTB kerékpárok kategóriában összesen 88 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos MTB kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos MTB kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos MTB kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos MTB kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ