Shop roku AP+ plus nový vizuál

Edzőgörgők és szabadgörgők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fék típusa
Mágneses
(4)
Motoros
(1)
Elektromágneses
(1)
Fék nélküli
(1)

Amennyiben az általad választott Edzőgörgők és szabadgörgők termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Edzőgörgők és szabadgörgők - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Edzőgörgők és szabadgörgők termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Edzőgörgők és szabadgörgők vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Edzőgörgők és szabadgörgők vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Edzőgörgők és szabadgörgők kategóriára

Segítünk választani az alábbi Edzőgörgők és szabadgörgők közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Edzőgörgők és szabadgörgők - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Edzőgörgők és szabadgörgők alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

Edzőgörgők és szabadgörgők – típusaik

A leírás elrejtése
8 termék
1,0
Thinkrider X5-2
Spinning bicikli - 24"/650c/700c kerekekhez, MTB 24"/26"/27.5"/29, a Shimano 8/9/10/11s vagy 12s XDR kazettatesttel kompatibilis, rögzítés a hátsó kerék helyén, felvett teljesítmény 2500 W, a PowerFun, Zwift, TrainerRoad, Onelap, PerfPro vagy ERCVideo alkalmazásokkal kompatibilis, BLE, ANT+ vagy FE-C kapcsolat, Garmin és Bryton kerékpáros számítógép támogatás, tömege 25 kg
207 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTthr016
3,8
Elite Arion
Edzőgörgő - könnyű és kompakt, kúpos kialakítás a stabilabb tekerés érdekében, max. 450 W teljesítmény, kompatibilis a MISURO B+ érzékelővel (nem tartozék)
105 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTbd0996
5,0
Elite Quick-Motion
Edzőgörgő - 3 ellenállási szint, könnyen tárolható és szállítható, könnyen beállítható a kerék méretének megfelelően
186 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTbd0993
3,0
Force edzőgörgő Basic Magnetic Fe, fekete
Spinning bicikli - a fék típusa: mágneses, hátsó kerék helyére való rögzítés, 26-29" kerekekhez
42 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTms2724
Elite Arion Mag
Edzőgörgő - háromféle ellenállással, mágnesfékek, a parabolikusan kialakított görgők megkönnyítik az edzést, könnyű és egyszerűen tárolható
151 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTbd0995
ELITE TUO Edzőgörgő
Spinning bicikli - 26", 27,5", 28", 29" és 700C kerékhez, elektromágneses fék, felfogatás a hátsó kerékre, funkciók: interaktív útvonal-kijelzés, véletlenszerű útvonal, tréner, útvonal szimuláció térkép alapján, virtuális verseny és saját útvonalak létrehozása
119 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTel162
5,0
Elite Quick-Motion
Edzőgörgő - 3 ellenállási szint, könnyen tárolható és szállítható, könnyen beállítható a kerék méretének megfelelően
149 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTbd0993
4,4
Phantom Training Mask Black/gray S
Edzőmaszk - erősíti a légzésben résztvevő izmokat, a PRS szabályozó rendszer akár négy erősségi szint beállítását teszi lehetővé análkül, hogy a maszkot le kellene venned
50 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTVce0150

Edzőgörgők és szabadgörgők

Edzőgörgők és szabadgörgők

A Edzőgörgők és szabadgörgők kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó edzőgörgők és szabadgörgők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb edzőgörgők és szabadgörgők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: edzőgörgők és szabadgörgők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ