ApF HU Shop roku

Automata kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kivitel
Szabadon álló
(169)
Beépíthető
(2)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(143)
Időzítő
(39)
Két csésze készítése egyszerre
(122)
Ital készítése egy gombnyomással
(117)
Felhasználói profilok
(43)
Ital típusa
Espresso
(156)
Tejes kávéitalok
(126)
Jeges kávé
(20)
Filteres kávé
(29)
Cold Brew
(1)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(1)
Víztartály
(146)
Beépített kávédaráló
(169)
Kijelző
(98)
Tejadagolás
(103)
Őrölt kávé tartó
(51)
Vízszint mutató
(2)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(81)
Érintésmentes kijelző
(29)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(91)
Manuális gombok
(20)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(58)
Tejrendszer
(85)
Tejestömlő
(40)
Kiegészítő tejhabosító
(11)
Tejes megoldás nélkül
(18)

Automata kávéfőzőgép használatával a teljes kávéfőzési folyamat automatizált - a darálástól kezdve a tömörítésen át egészen a gőzölésig. Egy automata darálós kávéfőző otthonra is remek választás, elsősorban viszont olyan háztartásokba és irodákba ajánlott, ahol nagy mennyiségben fogyasztanak kávét és a hangsúly az elkészítés gyorsaságára és egyszerűségére van fektetve. Mire érdemes odafigyelni egy automata kávéfőző kiválasztásakor?

Tovább

Automata kávéfőzők – mi alapján válasszunk?

Automata kávéfőzőgép választásakor a legfontosabb tulajdonságok, amikre figyelned kell, a nyomás, a víztartály térfogata, a teljesítmény és a funkciók. Ezeknek köszönhetően tucatnyi különböző kávét készíthetsz.

Automata kávéfőző teszt
Tudni szeretnéd, melyek a legjobb automata kávéfőzőgép? Az Alza automata kávéfőző teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális automata kávéfőzőgép termékkínálatot.

Automata kávéfőző
Az automata kávéfőző nemcsak kényelmet és eleganciát, hanem csodás ízek és aromák széles választékát hozza konyhádba.

Az automata kávéfőzőgép nyomása

Az őrölt kávéra gyakorolt nyomás határozza meg az elkészült ital minőségét. A jó presszókávé készítéséhez nem feltétlenül a legjobb automata kávéfőzőgép a legjobb választás, elegendő egy olyan is, amelynél az állandó nyomás 15 bar. Fontos, hogy a kávéfőzés során a nyomás ne csökkenjen jelentősen. A nagynyomású (legalább 15 bar) automata kávéfőzők folyamatosan biztosítják a szükséges minimális nyomást, ami a jó minőségű kávé elkészítéséhez elengedhetetlen.

Az automata kávéfőzőgép víztartályának térfogata

A víztartály térfogatát úgy válaszd meg, hogy az automata kávéfőző egy feltöltéssel képes legyen annyi embert kiszolgálni, ahány számára általában kávét fogsz főzni.

  • Az irodák számára ajánlott automata kávéfőzők víztartálya általában 2-3 literes. Akár tucatnyi embert is kiszolgál, így megkímél a gyakori vízfeltöltéstől.
  • Automata kávéfőző otthonra leginkább olyan ajánlott, amelynek kisebb, 1 literes víztartálya van, hiszen egy átlagos háztartásban csak napi néhány csésze kávé szokott elkészülni.

Az automata kávéfőzőgép teljesítménye

Minél nagyobb egy automata kávéfőzőgép teljesítménye, annál több energiára van szüksége. Egy teljesen automata kávéfőzőgép teljesítménye 850 W-nál kezdődik, míg egy fejlettebb szemes kávéfőző teljesítménye akár 2700 W is lehet.

Amennyiben az automata kávéfőzőgép elsősorban az irodában fog szolgálatot teljesíteni, ahol gyakran használják, vedd fontolóra egy alacsonyabb fogyasztású automata kávéfőző beszerzését – a költségmegtakarítás jelentős lesz.

A teljesen automata kávéfőzők előnyei és hátrányai

Előnyei

  • Teljesen automatizált működés.
  • Automata darálás a beépített daráló segítségével.
  • Napközben több csészényi kávét lefőz.
  • Egyszerű karbantartás az öntisztító és vízkőmentesítő funkciónak köszönhetően.
  • Hosszú élettartam.

Hátrányai

  • Magasabb vételár a karos kávéfőzőkhöz képest.
  • A teljesen automata kávéfőzők nagyobb méretekkel rendelkeznek.

i

Automata kávéfőző ár
Egy olcsó automata kávéfőző 80-90 ezer forintnál kezdődik, az átlagár körülbelül 200 ezer forintra tehető, azonban egyes automata kávéfőzőgép modellek elérhetik a 800-900 ezer forintos árat is. Tekintsd meg teljes kínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig.

Automata kávéfőző akció
Ha a különleges ajánlatokat keresed, a legjobb helyen jársz: tekintsd meg automata kávéfőzőgép akciós termékkínálatunkat, ahol kihagyhatatlan kedvezményekkel találkozhatsz!

Automata kávéfőző otthonra

Az automata kávéfőző gépek külön csoportját képezik az otthoni automata kávéfőzők, amelyek, mint a nevükből adódik, elsősorban otthoni használatra ajánlottak. Ezek némileg alacsonyabb árkategóriájú automata kávégép modellek, amelyek az elegáns és stílusos dizájn mellett kompakt méreteket, gyors és egyszerű használatot kínálnak. Ugyanakkor kisebb terhelést viselnek el, mint a professzionális automata kávéfőzőgépek, bár így is képesek egyszerre két csésze kávé elkészítésére, és számtalan egyéb hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például beállítható kávémennyiség, energiatakarékos üzemmód, öntisztító rendszer, vízkőtlenítő rendszer.

Darálós automata kávéfőzőgép

A darálós automata kávéfőzők általában nagyobbak, kávétartályuk befogadó képessége 120 g és 600 g között mozog.

  • A lapos köves darálók 900-1400 percenkénti fordulatszámmal darálják a kávét. Az ilyen automata kávéfőzők azonban nagyobbak és a daráláshoz csak kevés helyük van, ami a daráló felmelegedéséhez vezethet.
  • A kúpos köves darálók kisebb fordulatszámon darálják a kávét – kb. percenkéni 500-as fordulattal, ezek kisebbek is és így nem melegszenek túl.

A kávéőrlemény alapvető fokozatai a nagyon finom, finom, közepesen finom, durva és nagyon durva. Egyes darálóknál akár 13 fokozatú finomság is választható.

Automata darálós kávéfőző
A szemes kávéfőzők leegyszerűsítik a kávé őrlésének folyamatát.

Szemes kávéfőzők - Mi is az?

A szemes kávéfőző megnevezést általában azok a kávéfőző gépek kapják, amelyek darálóval is rendelkeznek, tehát szemes kávé önthető beléjük, s abból másodpercek alatt őrölt kávét képesek varázsolni. Ha számodra is fontos, hogy a kávédat reggelente frissen őrölt kávéból készítsd, akkor érdemes megtekintened darálós szemes kávéfőzőgép kínálatunkat, ahol automata szemes kávéfőzők gazdag választékából válogathatsz.

A szemes kávéfőző mellé szükséges lesz szemes kávé is. Vásárolhatsz 100%-os Arabica szemes kávét, vagy Arabica, Robusta és egyéb kávékból készült szemes kávé keveréket. Ha igazi pörkölt kávé különlegességre vágysz, akkor kóstold meg AlzaCafé kínálatunk darabjait.

Kávéfőzőgépek - Automata vagy félautomata?

A félautomata kávéfőző, szemben a teljesen automata kávéfőző modellekkel, nem végez el minden folyamatot a kávéd elkészítése során. De kevesen tudják, hogy mi a pontos különbség, és milyen folyamatokat végez el a félautomata kávéfőző.

A félautomata kávéfőző a gombnyomás után:

  • Letömöríti az őrölt kávét
  • Elkészíti az kávéitalt, leginkább espresso-t
  • Az elkészült kávét a csészébe adagolja
  • Az elhasznált kávét egy tárolóedénybe továbbítja

Az automata kávéfőző ezzel szemben elvégzi a kávékészítés teljes folyamatát:

  • Leőrli a szemes kávét
  • Az őrölt kávét a főzőegységbe adagolja
  • Letömöríti a kávét
  • Italok széles választékából elkészíti a kiválasztott kávét
  • Az elkészült kávét a csészébe adagolja
  • Az elhasznált kávét egy tárolóedénybe továbbítja

Mint a fentiekből látható, az automata kávéfőző gépek és a félautomata kávéfőző közötti fő különbség, hogy a félautomata modellek nem rendelkeznek beépített darálóval. Természetesen vásárolhatsz előre csomagolt őrölt kávét, de ha szerelmese vagy a frissen őrölt kávénak, akkor egy kávédaráló jelentheti a megoldást. Ha a hagyományos megoldásokat kedveled, akkor leginkább a kézi darálók fognak tetszeni, ugyanakkor érdemes megfontolni az elektromos kávédarálók által nyújtott előnyöket a kézi darálókkal szemben. Ha igazán komoly kávédarálóra van szükséged, akkor a profi kávédarálók közt találod meg azt, amit keresel.

Automata kávéfőző otthonra
Az automata kávéfőző funkciók sokaságát hozza otthonodba.

A teljesen automata kávéfőzőgép funkciói

Foglaljuk tehát össze, mik azok a lényeges tulajdonságok, amelyek az automata kávéfőzőgépek népszerűségét megalapozták.

Kényelmi funkciók

  • Kávédaráló – az őrölt kávé darálási finomsága általában beállítható
  • Állítható kávé hőmérséklet – segítségével kiválaszthatod az elkészült kávé hőmérsékletét.
  • Gőzfúvóka – tejet habosíthatsz cappuccino, latte vagy bármilyen más tejeskávé készítéséhez.
  • Két csésze készítése egyszerre – az automata kávéfőző egyszerre két adag kávét is le tud főzni.
  • Csészemelegítő tálca – biztosítja, hogy a kávéd sokáig meleg maradjon.
  • Állítható kifolyócső magasság – különböző magasságú csészéket használhatsz.
  • Időzítő – az automata kávéfőzőgép magától elkészíti a kávét az általad beállított időben.
  • Memóriás automata kávéfőzőgép – megjegyzi a beállított kávé-, tej- és tejhab mennyiséget, így egy gombnyomással lefőzheted kedvenc kávédat.

Automata kávéfőző outlet
Kíváncsi vagy, hogyan juthatsz hozzá egy használt automata kávéfőző berendezéshez? Az automata kávéfőző outlet kedvező ajánlatokat tartogat számodra, ahol számtalan felbontott, újszerű és használt automata kávéfőző vár rád.

Az automata kávéfőzőgép karbantartó funkciói

  • Öntisztító funkció – az automata kávéfőzőgép használat után automatikusan kiöblíti önmagát.
  • Automatikus vízkőtelenítő funkció – szükség esetén az automata kávéfőző jelzi, hogy ideje elindítani a vízkőtelenítő programot.
  • Cseppmentes rendszer – miután elvetted a csészét az elkészült itallal, a maradék kávé nem csepeg ki az automata kávéfőző tálcájára.

Automata kávéfőző tisztítás

Ha attól tartasz, hogy a kávéfőzőgép tisztítása sok időt fog elvenni, akko feleslegesen aggódsz. A kávéfőző gépek többsége öntisztító rendszerrel van felszerelve, ami a végletekig könnyíti a munkádat. Nincs is másra szükséged, mint a kimondottan kávéfőzőkhöz kifejlesztett kávégép tisztító tablettákra, illetve szintén automata kávéfőző tisztításhoz ajánlott folyékony vízkőoldó és kávéfőző tisztító készítményekre.

Használt automata kávéfőző

Néha egyszerűen lehet jelentős összeget megtakarítani. Ha nem zavar, hogy már felbontott automata kávéfőző modellt vásárolsz, esetleg hiba nélküli használt terméket, amely esetben természetesen a termék mindegyik eredeti tartozéka megvan és a termék használatra kész, akkor használt automata kávéfőzők oldalunk mindenképp érdeklődésedre tarthat számot. Ezek a termékek tökéletes állapotban vannak, teljesen működőképesek, tehát a megbízhatóságukkal kapcsolatban nem kell aggódnod. Ezért is adunk rájuk nyugodt szívvel 12 hónap garanciát.

i

Használt kávéfőzőgép

Az automata kávéfőzők mellett a használt kávégépek kategóriában az összes többi kedvező árú kávékészítésre alkalmas eszközt megtalálod. Vannak itt automata kávéfőződhöz hasznos kiegészítők is, mint például tejkiöntők és tejforraló kavcsók. A használt kávéfőzők között alkalmi kávékészítésre alkalmas eszközök is vannak, ha netán elhagynád az automata kávégépek által nyújtott komfortzónát.

Automata kávéfőző - Kiegészítők

Akár szemes kávéfőzőgép, akár daráló nélküli automata kávéfőző díszíti konyhádat, kiegészítők és kellékek széles választéka áll rendelkezésedre, hogy még könnyebbé vagy édesebbé tegye életedet. Nézzük, melyek a legfontosabbak.

  • Barista kellékek
  • Tejhabosítás - Eleketromos vagy kézi tejhabosítók arra az esetre, ha megpróbálkoznál a latte típusú kávéitalokkal.
  • Kávé felszolgálás - mivel különböző kávét, különböző módon kell felszolgálni, nem elég pár kávéscsésze, szükség lesz magas latte poharakra is.
  • Kávétartók

i

Milyen automata kávéfőzőt vegyek?
Ha még mindig nem tudod, melyik a számodra legmegfelelőbb kávéfőző, esetleg másfajta kávégépeken is gondolkodsz, vess egy pillantást a Hogyan válasszunk kávéfőzőt? cikkünkre, ahol megismerkedhetsz a kávégépek többi típusával is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS EA810870 Essential Roma Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, kávémennyiség beállítása, vízmennyiség beállítása, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, gőzfúvóka cappuccinohoz és latte-hoz, egyszerre két csésze elkészítése, állítható kávékifolyó, LED világítással ellátott vezérlőpanel, őrlőszerkezet kúpos kövek, víztartály űrtartalma 1,7 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 3, felvett teljesítmény 1450 W, szélessége 24,5 cm, magassága 36,5 cm, mélysége 33 cm, tömege 7,1 kg, 15 év javíthatósági garancia
99 980 Ft

2.
Philips Series 800 EP0820/00 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, hőmérséklet tartás funkció, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőtelenítő program, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,5 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
109 990 Ft

3.
Philips 3200 Series EP3242/60 Szállításra kész 1 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
169 990 Ft

Még több
171 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Philips 3200 Series EP3242/60
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
169 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHIL236
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 54×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
348 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK143
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK217
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
549 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAEAK732
4,7 135×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK911
4,8
Philips 2200 Series EP2232/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL310HU
4,7 297×
KRUPS EA810870 Essential Roma
Automata kávéfőző 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, kávémennyiség beállítása, vízmennyiség beállítása, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, gőzfúvóka cappuccinohoz és latte-hoz, egyszerre két csésze elkészítése, állítható kávékifolyó, LED világítással ellátott vezérlőpanel, őrlőszerkezet kúpos kövek, víztartály űrtartalma 1,7 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 3, felvett teljesítmény 1450 W, szélessége 24,5 cm, magassága 36,5 cm, mélysége 33 cm, tömege 7,1 kg, 15 év javíthatósági garancia
99 980 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3065i
4,9 15×
De'Longhi ECAM 21.117.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, két csésze készítése egyszerre, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, kiegészítő tejhabverő, automatikus öblítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 43 × 23,8 × 35,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
128 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3019h2
4,6 183×
Philips 5400 Series EP5444/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, víztartály, tejrendszer, energiatakarékos mód, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
234 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL330
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 75×
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
349 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK604
4,5 93×
KRUPS Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 260 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33 × 36,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,2 kg
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUES003
KRUPS EA897B10 Evidence Eco - Automata kávéfőző
Típusok
4,6 171×
KRUPS EA897B10 Evidence Eco
Automata kávéfőző - 62%-ban újrahasznosított műanyagból készült, könnyen tisztítható, sűrű tejhab gombnyomásra, fém kúpos őrlő, egyszerre két csésze elkészítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, három kávéhőmérséklet beállítása, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékifolyó, víztartály kapacitása 2,3 l, őrlő tartály mérete 260 g, őrlési fokozat 5, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 38 cm, mélység 36,7 cm, súly 7,8 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
171 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK156
4,0
Philips 3200 Series EP3243/70
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 37,1 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL728
KRUPS EA895831 Evidence One Black - Automata kávéfőző
Típusok
4,8 77×
KRUPS EA895831 Evidence One Black
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 5 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK392
Philips Series 1200 EP1220/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK674HU
4,8 28×
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 35 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,8 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK370
Philips Series 2200 EP2224/10
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
184 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIatk42HU
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, kijelző, őrölt kávé tartó, kiegészítő tejhabverő, vízszűrőcsere ellenőrzés és vízkőtelenítő program, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
444 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAEAK779
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10
Automata kávéfőző - kávédarlóval, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tejestömlő, automatikus öblítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
389 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAEAK724
4,7 64×
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 36 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,44 kg
177 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK372
4,7 59×
Philips 2200 Series EP2221/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, integrált tömörítő kar/állomás, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, állítható vízkeménység és vízkőtelenítő program, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,1 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
Szuper ár
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISE455HU
4,8 495×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 W
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, gőzfúvóka, állítható vízkeménység, csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 35 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,1 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLEAK164
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 60×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
394 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK186
5,0
SIEMENS TF301E19
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,4 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 25,1 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7 kg
265 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEAK864

Automata kávéfőzők

kávéNespresso Original kávéfőző vásárlása esetén 11 000 Ft, Nespresso Vertuo esetében 12 000 Ft kávékapszula-kedvezmény Vásárolj Nespresso Original kávégépet 2023. október 30. és 2024. január 15. között, és szerezd meg a 11 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményt. Ha ugyanebben az időszakban Nespresso Vertuo kávégépet vásárolsz, akkor a kávékapszulák vásárlására akár 12 000 Ft kedvezményt...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban...
automata kávéfőzőSaeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző (BEMUTATÓ) Örömmel vetettünk magunkat a Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 teljesen automata kávéfőző értékelésébe, hogy megkóstolhassunk az általa kínált széles választékból minden kávét és tejes kávékülönlegességet. 14 napra háztartásunk részévé vált, ez idő alatt a...
Vásárolj 2022.1.31. és 3.20. között Nespresso kávéfőzőt a Vertuo vagy Original termékcsaládból, és 12 000 Ft értékű kedvezményt kapsz kávékapszulák vásárlásához.
Készítettünk egy részletes bemutatót a Philips Saeco GranAroma SM6580/00 kávéfőzőről, amely egy teljesen automata eszpresszógép, amely klasszikus kávék és tejes kávékülönlegességek széles választékát kínálja. A kávéfőzőt 14 napon keresztül teszteltük, ez idő alatt...
További cikkek Összes cikk

Automata kávéfőzők

Ugyanúgy, ahogy számos háztartási kisgép esetében, az automata kávéfőzők között is számos olyan gyártó található, amelyek neve már valójában összeforrott a kényelmes, de minőségi kávéfőzés rituáléjával.

Automata kávéfőzők

Az automata kávéfőzők megjelenése új dimenziókba emelte a kávéfőzés lehetőségeit. Segítségükkel számtalan kávéital készíthető el könnyen, gyorsan és egyszerűen akár otthon is - lényegében egy gombnyomásra. De vajon melyik automata kávéfőző márka felel meg leginkább a te igényeidnek?

Krups automata kávéfőzők

A Krups automata kávéfőzők stílust, eleganciát, és mindenekelőtt a tökéletesen aromás és ízletes kávé utánozhatatlan illatát és ízét hozzák el otthonodba. A Krups mini automata kávéfőző modellek a legkisebb teljesen automata kávéfőzők közé tartoznak a világon, míg a Krups professzionális automata kávéfőző modelleket a legszenvedélyesebb kávérajongóknak tervezték. Bizonyos modellek Activespeed darálót és Quattro Force technológiát alkalmaznak, mely optimalizálja a kávé készítésének minden egyes lépését. Számos Krups automata kávéfőző modell egyszerre két csésze kávé elkészítésére is alkalmas.

Philips automata kávéfőzők

A Philips a világ egyik vezető márkája, és nemcsak a kávéfőzés területén. A Philips automata kávéfőzők kivételes minőséget, precíz dizájnt, intuitív vezérlést és könnyű karbantartást garantálnak, illetve olyan innovatív technológiákat, mint a LatteGo tejhabosító, amely bársonyosan selymes tejhabot készít, és mindössze 15 másodperc alatt meg is tisztítható. A Philips automata kávéfőzők darálói akár 12 fokozatú darálást biztosítanak, így sokféle finomságú kávéból készítheted el kedvenc italodat - a durva szemű kávétól egészen az ultra finom porrá őrölt kávéig.

De'Longhi automata kávéfőzők

A De'Longhi automata kávéfőzők a legmodernebb technológia és az elegáns olasz dizájn kombinációjának köszönhetően finom kávék számtalan változatát készítik el egyetlen gombnyomásra. A De'Longhi márka többféle termékcsaládot kínál.

  • De'Longhi Magnifica - A De'Longhi automata kávéfőzők nagyon népszerű alapcsaládja.
  • De'Longhi Dinamica - Az alapsorozatnál nagyobb hangsúlyt fektet a dizájnra és a funkciók nagyobb választékára.
  • De'Longhi Perfecta és PrimaDonna - A De'Longhi automata kávéfőzők között ezek a legtöbb funkciót kínáló kávégépek, melyek a legszenvedélyesebb kávérajongóknak készültek mindennapi, intenzív használatra.

Válassz az igényeidnek leginkább megfelelő termékcsaládból, s biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott De'Longhi automata kávéfőző hűséges társként fog szolgálni minden nap.

Tchibo automata kávéfőzők

A Tchibo automata kávéfőzők egyszerű, letisztult dizájnt és modern eleganciát hoznak konyhádba olyan hasznos funkciókkal együtt, mint a beállítható víz- és kávémennyiség, időzítő, vízkőtelenítő rendszer és automatikus kikapcsolás, s mindezt más márkához képest kedvezőbb áron. Ha kompakt automata kávéfőző az álmod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Tchibo automata kávéfőzővel helyet takaríthatsz meg a konyhapulton.

Automata kávéfőzők - Árak

Az automata kávéfőzők fogyasztói ára általában 100 ezer forint körül indul. A kifinomultabb, több funkciót kínáló modellek ára akár többszázezer forint is lehet. Ugyanakkor találhatsz automata kávéfőzőt 100 ezer forint alatti áron is, például a Krups és a Tchibo márkák esetében. Némi szerencsével 100 ezer forintnál jócskán alacsonyabb árat is kifoghatsz.

Automata kávéfőzők - Egyéb márkák

Ha a fentebb bemutatott márkák mégsem nyerték meg tetszésedet, akkor természetesen számos további márka termékei között válogathatsz. Ilyen például a SAECO, a Melitta, vagy a Sencor, amelyek szintén egyedi minőséget, dizájnt és elengedhetetlen funkciók sokaságát kínálják.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó automata kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább automata kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb automata kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: automata kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ