LEGO DOTS kreatív készletek

A LEGO® DOTS termékcsaláddal a gyerekek alkothatnak és kifejezhetik gondolataikat

Gyermekeid érdeklődnek a divat iránt, vagy szeretik az új kihívásokat eredeti alkotások formájában? A LEGO® DOTS készletek kézügyességi építőelemek, amelyek különféle szórakoztató módon rakhatók össze, titkos dobozt vagy aktatáska címkét is hozhatunk létre belőlük. A gyerekek nemcsak kreatív gondolkodásukat és képzeletüket, hanem érzéseiket, ötleteiket, ízlésüket és önbizalmukat is kifejezhetik, hogy mi tetszik nekik, vagy éppen milyen hangulatban vannak. A LEGO® DOTS készletek széles választéka teret biztosít számukra az önkifejezéshez.

LEGO® DOTS - színes kiegészítők lelkes fiúknak és lányoknak

A LEGO® DOTS színes világában kreatív dizájnerdobozok, divatos karkötők, táskadíszek, valamint vidám keretek, felvarrók és számos kiegészítő várja a gyerekeket az iskolai felszerelésekhez és jegyzetfüzetekhez. Vannak a családban kis dizájnerek vagy fantáziadús tervezők, akik szeretnék megmutatni a saját maguk által készített eredeti dolgokat? A LEGO® DOTS biztosítja számukra a szükséges eszközöket és a szórakozást.

LEGO DOTS gyerekeknek
LEGO DOTS alkotás

LEGO® DOTS kreatív diákoknak és diáklányoknak 6 éves kortól

A gyermekek fantáziája nem ismer határokat, ezért a LEGO® DOTS készletek a kiegészítők széles választékát kínálják, amelyek nemtől, érdeklődési körtől és készségektől függetlenül mindenki szeretni fog. Az egyes tartozékok könnyen összeszerelhetők és a különböző színek és formák változatossága a kicsik és az iskolások számára egyaránt örömet okoz. Ezért a LEGO® DOTS készletek nagyszerű ajándékok, apró jutalmak vagy személyre szabott tárgyak a kis barátoknak.

LEGO DOTS művészet gyerekeknek

A LEGO® DOTS modellek kompatibilisek

Az egyes LEGO® DOTS darabok a sorozat más készleteivel is kompatibilisek. A végtelenségig újraépíthetők, hogy a gyerekek új darabokat hozzanak létre.

LEGO DOTS kiegészítők

Kiegészítők sorozata a LEGO® DOTS készletekhez

Minden LEGO® DOTS készlet kibővíthető szórakoztató kiegészítőkkel is, amelyek minden modellhez vagy ékszerhez külön megvásárolhatók.

LEGO DOTS karkötő

LEGO® DOTS - minőségi kivitelezés, amely fejlődésre sarkall

A többi sorozathoz hasonlóan a LEGO® DOTS is rendkívül jól kidolgozott a finommotorika és a képzelet fejlesztése szempontjából.

LEGO® DOTS: Ez nem csak egy játék

A LEGO® DOTS segítségével a kicsik szinte azonnal elmerülhetnek a szórakozás és a képzelet színes világában. Ezek a készletek nem csak a szórakoztató játékot szolgálják, hanem számos olyan előnnyel is járnak, amelyek egy lépéssel előrébb viszik a gyerekek fejlődését.

  • Erősítik a gyerekek önbecsülését.
  • Fejlesztik kreatív képességeiket.
  • Fejlesztik a képzelőerőt és a kreativitást.
  • A gyerekek bevonhatják érzéseiket a játékba.
  • Sok fantáziadús játékórát eredményez.

A LEGO® DOTS segítségével a gyerekek megmutathatják kreatív oldalukat

A LEGO® DOTS a gyermekek kreativitásáról szól, mivel gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket ad a kezükbe, hogy a színes darabokkal és a kiválasztott alaplappal kifejezzék belső énjüket. A kész alkotás ezután bármikor könnyen megváltoztatható, hogy megfeleljen gyermeked aktuális hangulatának vagy kedvenc stílusának.


Mit alkothatnak a gyerekek a LEGO® DOTS segítségével? A karkötők az egyik legnépszerűbbek

A LEGO® DOTS karkötők a legnépszerűbbek közé tartoznak, mert egy kis színt adnak minden lány és fiú csuklójának. A kreatív készletek főként egy üres LEGO® DOTS karkötőt (vagy több karkötőt) tartalmaznak különböző színekben, amelyeket a gyerekek színes elemekkel díszítenek saját fantáziájuk és kreativitásuk szerint. Egyéb szórakoztató kiegészítők is tartozhatnak hozzá.

Nem szeretik a gyerekek az unalmas és monoton dolgokat? Akkor a LEGO® DOTS táskadíszek ideálisak lehetnek számukra, mivel a sok színes darab vidámságot kölcsönöz, és feldobja az egész megjelenést.


A gyerekek szeretik a LEGO® DOTS tárolókat, ékszerdobozokat, kereteket és medálokat is

  • A LEGO® DOTS kreatív képkeretek ideálisak minden gyereknek, akik szeretik a képeket és fotókat. A kreatív készlet segítségével a gyerekek tetszésük szerint díszíthetik a különböző méretű kereteket.
  • A LEGO® DOTS ékszerdoboz alkalmas minden kis hercegnő számára, aki szeretné minden kincsét rendezetten egy helyen tartani, és a zárnak köszönhetően biztonságban is. Az így létrejövő design kiléte teljes mértékben a gyerekek kezében van.
  • A LEGO® DOTS tárolók közé különböző állványok, rendezők vagy például titkos tárolók tartoznak. A legnépszerűbbek közé tartozik a LEGO® DOTS ananász vagy görögdinnye tolltartó.

Ha gyermekeid mérhetetlenül kreatívak, és a készletben található színes darabok nem elegendőek számukra, akkor szerezd be nekik a LEGO® DOTS kiegészítőket, amelyek nemcsak további színes darabokat tartalmaznak, hanem különböző formájú vagy motívumú darabokat is, amelyek teljesen eredetivé teszik az alkotásokat.