AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Hokis felszerelés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

A jégkorong egy dinamikus sport, amelyben a korcsolyázó játékosok megpróbálnak gólt szerezni a koronggal az ellenfél kapujában. Egyesíti a fizikai erőt, a gyorsaságot, a mozgékonyságot és a taktikai készségeket. Általában hat játékos van egy csapatban - öt játékos és egy kapus. Fel kell frissítened a jégkorongtudásodat? Vagy vadonatúj hoki felszerelés vásárlását tervezed? Hogyan érdemes választani? Tudd meg, mire kell odafigyelni hoki felszerelés vásárlásakor.

Tovább

Hoki: A nemzeti büszkeséget tükröző sportág

A jégkorong egy dinamikus és gyors tempójú sport, amely ötvözi az erőt, a sebességet és a stratégiát, világszerte népszerű. Története a 19. századig nyúlik vissza, és ma már jégen és beltéren is játsszák. A hokimeccsek izgalmas pályájukkal és technikai nehézségükkel vonzzák a rajongókat. Lépj be a hoki világába, és fedezd fel annak varázsát és szenvedélyét. Hiszen ez egy nemzeti kincs, amely minden évben összehoz minket, szurkolhatunk a "fiainknak" a jégen.

A hoki kapus védi a kapuját

A jégkoronghoz szükség van kapusra. Hoki felszerelés kapusoknak - a jégen kulcsfontosságú játékos, aki a gyors reflexeket bátorsággal és stratégiai gondolkodással ötvözi. A kapus hoki felszerelés típust, beleértve a maszkot, a csapdát, a betonokat és a védőket, a maximális védelem és a mobilitás érdekében tervezték. A kapusnak nagy hatása van a játék menetére, és az ellenfél lövéseinek előrejelzésére való képessége gyakran meghatározza a mérkőzés kimenetelét. Nélküle a játék egyszerűen nem folytatódhatna.

i

Jacques Plante, a Montreal Canadiens kapusa volt az első, aki 1959-ben hivatalos NHL-mérkőzésen maszkot használt, ami alapvetően megváltoztatta a biztonsági előírásokat és a kapusok védelmét a jégkorongban.

Jégkorong - egy játékosokból álló sportág

A hokis a gyorsaság és a mozgékonyság szinonimája, amely nemcsak fizikai erőnlétet, hanem taktikai gondolkodást és minőségi hoki felszerelés mezőnyjátékosoknak való típust igényel. A játékosoknak sisakkal, korcsolyával és hokiütővel felszerelkezve gyorsan kell reagálniuk a játék dinamikus menetére. Képességeiket támadó és védekező manőverek során egyaránt alkalmazzák, hiszen a jégen minden egyes mozdulat a győzelem és a vereség közötti különbséget jelentheti. Természetesen szükségük van a megfelelő edző segítségére is.

A hokisok akár 8 kilométert is megtehetnek meccsenként, ami azt mutatja, hogy a sport gyors tempójához és megterhelő természetéhez rendkívüli fizikai erőnlétre és állóképességre van szükség. És ez nem kis teljesítmény.

Természetesen a korcsolya is fontos

A hoki korcsolya a játékosok jégen való mozgásának alfája és omegája. A hokikorcsolya kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kényelmet, a tartást és a méretet. A korcsolyáknak jól kell illeszkedniük, támogatniuk kell a bokát, ugyanakkor nem szabad szűknek lenniük. A minőségi pengék jobb irányíthatóságot biztosítanak a jégen. Az is fontos, hogy a játékos képességeinek megfelelő korcsolyát válasszunk, hogy támogassuk fejlődését és fejlődését a jégen. A választás előtt tisztában kell lenni azzal, hogy mi a korcsolya célja.


i

Női korcsolyát keresel? Ezeket a női láb kényelmét és támogatását szem előtt tartva tervezték, kisebb ívvel és keskenyebb profillal. Ideálisak szabadidős korcsolyázáshoz és jégsporthoz.

A hokiütő minden játékos számára nélkülözhetetlen eszköz

A hokiütőt, amely minden hokis számára nélkülözhetetlen eszköz. A hossza, merevsége és görbülete alapján választják ki. A hosszúságnak meg kell egyeznie a játékos magasságával az optimális irányítás érdekében. A merevség befolyásolja az erőátvitelt és a korong irányítását. A görbület határozza meg a lövési és passzolási stílust. A helyes választás jelentősen befolyásolja a játékos játékteljesítményét és technikáját. A játékosok pályafutásuk során számtalan különböző hokiütőt használnak, ezért érdemes minél hamarabb megtalálni a számukra legmegfelelőbbet.

A szénszál és üvegszál kombinációjából készült kompozit hokiütők nagyobb szilárdságot, könnyebbséget és jobb erőátvitelt biztosítanak, mint a hagyományos modellek, javítva a korong irányítását és a lövést.

A hokisisisakok védelmet nyújtanak a sérülések ellen

A hokisisakok biztonságban tartják a fejet a játék során. A jégkorong kemény sport, és sisak nélkül nem lehet játszani. A sisak kiválasztásakor a biztonság az elsődleges szempont. Tökéletesen kell illeszkednie, jól állítható pántokkal a fej és az arc maximális védelme érdekében. A kiváló szellőzéssel rendelkező sisak kiválasztása biztosítja a kényelmet az intenzív játékok során is. A hokihoz való darabok általában tartós műanyagból és az ütéscsillapítás érdekében habszivacsból készülnek.

i

Az olyan tanúsítványok, mint a HECC és a CSA szükségesek a biztonsági szabványoknak való megfelelés biztosításához. Különösen egy gyermek hokisisisak esetén fontos a szabványoknak való megfelelés.

Legyen a hoki felszerelés egy megfelelő táskában

A táskák az összes hoki felszerelés szállítására szolgálnak. A táskának elég tágasnak kell lennie ahhoz, hogy a korcsolyától a sisakig mindent elférjen benne, a tartós hevederek pedig könnyű hordozást tesznek lehetővé. A vízálló anyag és a szellőzés elengedhetetlen ahhoz, hogy a felszerelésed szárazon és tisztán maradjon. Egyes modellek speciális zsebeket kínálnak a kisebb tárgyak számára, és megerősített aljjal rendelkeznek a hokifelszerelés jobb védelme érdekében. A megfelelő táska megkönnyíti a szállítást a játékok és az edzések között.

A kemény vulkanizált gumiból készült hokikorongok szabványos átmérője 7,62 cm, súlyuk pedig 156 és 170 gramm között van. Alacsony profiljuk és sima felületük lehetővé teszi a gyors mozgást a jégen.

A hoki felszerelés számos egyéb eszközből áll

A hoki felszerelés edzéshez segít az edzőknek érdekesebbé tenni az edzéseket. A jégkorongozók számára kulcsfontosságúak az olyan segédeszközök, mint a lövőpadok, a csúszdák, a korong manőverezését javító akadályok és a pontos lövést segítő céltáblák. Az erősítő és egyensúlyozási segédeszközök, például az egyensúlyozó párnák és az ellenállóképességi szalagok szintén elengedhetetlenek a fittség és az erő fejlesztéséhez. Ezeknek az eszközöknek az edzés során történő használata segíti a játékosokat számos készség fejlesztésében.


Hoki felszerelés hokiütők
Hokiütők

Hoki felszerelés edzéshez
Hoki felszerelés edzéshez

Hoki felszerelés táska
Hoki táska

i

A reakciólabda, szabálytalan alakú a kiszámíthatatlan pattogás érdekében, így kiválóan segíti a reakciósebesség és a koordináció fejlesztését. Ideális különböző sportágak sportolói számára, beleértve a jégkorongot is, és fejleszti a reflexeket.

A fejed mellett a testedet is védened kell

A hoki védőfelszerelés egy másik alapvető eszköz a játékosok biztonságához. A védő hoki felszerelés kiválasztásakor fontos figyelembe venni a védelmet, a kényelmet és a mobilitást. A védőknek hatékonyan kell fedniük a legfontosabb testrészeket, például a térdet, a könyököt és a vállat, miközben rugalmasságot és mozgásszabadságot kell biztosítaniuk. Az anyagnak ütésállónak és légáteresztőnek kell lennie. A méretnek és az alaknak illeszkednie kell a játékos testarányaihoz a maximális kényelem és hatékonyság érdekében.

  • A szuszpenzor fontos felszerelés, védelmet nyújt a medence és az alsótest számára. Úgy tervezték őket, hogy kényelmes illeszkedést biztosítsanak, a méret beállításának lehetőségével. Soha ne menj ki a jégre jó minőségű szuszpenzor nélkül, különben nagy sérülésveszélynek teszed ki magad.
  • A vállvédők a felsőtest védelme szempontjából döntő fontosságúak, szilárd megerősítésekkel és ütéscsillapító párnázással vannak ellátva. Védelmet nyújtanak a vállak, a mellkas és a hát számára, miközben elegendő mozgékonyságot biztosítanak a hatékony játékhoz.
  • A hokis sípcsontvédő védi a játékosok lábát a korongok és ütők ütéseitől. Kemény külső borítással és puha belső párnázással készültek a maximális védelem és kényelem érdekében. A megfelelő méret és forma biztosítja a hatékony fedést és a mobilitást.
  • A hokis térdvédők elengedhetetlenek a térd védelméhez és alátámasztásához játék közben. Kemény külső burkolattal és kényelmes belső párnázással rendelkeznek, hogy védelmet nyújtsanak az ütések és esések ellen anélkül, hogy korlátoznák a játékos mozgását.

Fontos, hogy a hoki felszerelés kényelmes és strapabíró legyen

A jégkorong felszerelés olyan, mint a játékos páncélja. A hokifelszerelés kiválasztásakor fontos, hogy egyensúlyt találjunk a kényelem és a védelem között. A minőségi hokifelszerelésnek tartalmaznia kell egy jól illeszkedő sisakot, váll-, térd- és könyökvédőt, hokinadrágot és korcsolyát, amelyek a szükséges védelmet biztosítják anélkül, hogy korlátoznák a mozgást. A felszerelés tartósságának és a játékosok kényelmének biztosítása érdekében hangsúlyt kell fektetni az anyagra és a konstrukcióra.

A gyerekeknek szánt hoki felszerelés kifejezetten a kisebb és növekvő játékosok számára lett tervezve, a hangsúlyt a könnyűségre, a biztonságra és a kényelemre helyezve. A kisebb méretű védők, sisakok és korcsolyák a gyermek testéhez igazodnak.

A hoki felszerelés magában foglalja a hokiruházatot is

A hoki ruházat maximális teljesítményre és kényelemre lett tervezve. Termoaktív alaprétegeket tartalmaz, amely elvezeti az izzadságot és fenntartja a testhőmérsékletet. Ezek fölött különböző betétek és egy speciális hokimez található, amely kopásálló és mozgásszabadságot biztosít. A funkcionális zoknik és a védőnadrágok további lényeges részei a ruházatnak. Ezt a viseletet úgy tervezték, hogy ellenálljon a jég keménységeinek, miközben biztosítja a játékos kényelmét és biztonságát.

i

Jégkorong és inline hoki a nyári hónapokban

Az inline hoki a klasszikus jégkorong alternatívája. A jégkorong és az inline hoki felszereléseknek szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelniük, és biztosítaniuk kell a játékosok kényelmét. A játékosok speciálisan kialakított korcsolyákat használnak, amelyekkel jobban manőverezhetnek és stabilabbak a pályán. Az olyan védőfelszerelések, mint a sisakok, térdvédők és kesztyűk szintén fontos részét képezik a felszerelésnek. A minőségi hokiütő és a megfelelő hokifelszerelés hozzájárul a jobb teljesítményhez és játékélményhez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Shock Doctor Gel Max Clear, felnőtteknek, átlátszó Kérés esetén megrendeljük 3 db
Fogvédő - átlátszó, felső állkapocshoz, felnőttek számára
8 490 Ft

2.
Opro bronze ufc - fehér Szállításra kész > 5 db
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: fehér
3 190 Ft

40 termék
Tempish CROX.X. LADY - Jégkorcsolya
Típusok
Tempish CROX.X. LADY
Jégkorcsolya - női rekreációs jégkorcsolya, szezon: 2022/2023, Hőkezelt acél, HRC 53-54 él
36 490 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTte852nad
Opro bronze ufc - fehér - Fogvédő Típusok
3,4
Opro bronze ufc - fehér
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: fehér
3 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv17
Shock Doctor Gel Max, Junior, kék/fekete - Fogvédő Típusok
5,0
Shock Doctor Gel Max, Junior, kék/fekete
Fogvédő - fogvédő, háromrétegű szerkezet, kiváló rezgéscsillapító hatás, gél betét, a legkelendőbb a világon
7 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin94
Tempish Volt-S - Férfi jégkorcsolya Típusok
4,5
Tempish Volt-S
Férfi jégkorcsolya - férfi hoki jégkorcsolya, sport jégkorcsolya, szezon: 2020/2021, TEMPISH 7000 rozsdamentes acél él
32 890 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTte581nad
Shock Doctor Gel Max felnőtt/fekete - Fogvédő Típusok
4,5 17×
Shock Doctor Gel Max felnőtt/fekete
Fogvédő - fogvédő, háromrétegű szerkezet, kiváló rezgéscsillapító hatás, gél betét, a legkelendőbb a világon
8 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin95
Shock Doctor Nano Double Fight White, felnőtteknek, fehér - Fogvédő Típusok
4,0
Shock Doctor Nano Double Fight White, felnőtteknek, fehér
Fogvédő - fehér, felső/alsó állkapocshoz, felnőttek számára
13 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin282
Sulov Z100 - Jégkorcsolya Típusok
4,0
Sulov Z100
Jégkorcsolya - férfi hoki jégkorcsolya, rekreációs jégkorcsolya, szezon: 2020/2021, Rozsdamentes kés él
25 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: BRLnad130
OPRO SILVER - átlátszó - Fogvédő Típusok
3,0
OPRO SILVER - átlátszó
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: átlátszó
4 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv12
3,6
Opro bronze - fekete
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: fekete
3 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv13
Double Shock Doctor Braces, junior/kék
Fogvédő - fogvédő, orvosi minőségű szilikonból készült, védi az alsó és felső fogakat, testreszabható
11 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTspin88
Shock Doctor Gel Max Junior / átlátszó - Fogvédő Típusok
5,0
Shock Doctor Gel Max Junior / átlátszó
Fogvédő - Fogvédő, nagy ütésálló képesség, zselés
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTm0200
OPRO SILVER, fekete/piros - Fogvédő Típusok
3,0
OPRO SILVER, fekete/piros
Fogvédő - felnőtteknek, felső, szín: Fekete
2 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTorrv11
OPRO Silver Junior, fehér/fekete
Fogvédő - gyermekek számára, felső állcsontra, szín: többszínű
4 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTopchr7
Sulov Q100 - Jégkorcsolya Típusok
5,0
Sulov Q100
Jégkorcsolya - férfi hoki jégkorcsolya, sport jégkorcsolya, szezon: 2020/2021, Rozsdamentes kés él
25 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTrul203nad
Sulov Graphite 152 cm balos
Hokiütő - felnőtt, jégkoronghoz, hossza 152 cm, balos
14 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPT2579
Shock Doctor Gel Max Clear, felnőtteknek, átlátszó - Fogvédő Típusok
4,5 17×
Shock Doctor Gel Max Clear, felnőtteknek, átlátszó
Fogvédő - átlátszó, felső állkapocshoz, felnőttek számára
8 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 02. 23.
Termékkód: SPTspin279
3,0
Shock Doctor Double Fogvédő felnőtt / kék
Fogvédő - speciális, orvosi minőségű szilikon anyagból, megvédi a felső és az alsó állkapcsot, alkalmazkodó
10 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 02. 23.
Termékkód: SPTm0205
Shock Doctor Gel Max fogvédő Junior / fehér - Fogvédő
Típusok
5,0
Shock Doctor Gel Max fogvédő Junior / fehér
Fogvédő Védők háromrétegű kialakítás, magasabb védelmi fokozat, gél anyagból, bestseller termék
Leárazás -7 %
7 990 Ft 8 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 02. 27.
Termékkód: SPTspin100
Opro bronze ufc - fekete - Fogvédő Típusok
3,4
Opro bronze ufc - fekete
Fogvédő - felnőtt, felső, szín: fekete
3 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTorrv16
4,5
Shock Doctor Gel Max Power fogvédő felnőttek / carbon
Fogvédő Univerzális, alkalmas minden sportra, alacsony profilú, nagyobb biztonságot nyújt, testreszabható
Leárazás -8 %
11 890 Ft 12 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTspin129
Shock Doctor Gel Max felnőtt/fehér - Fogvédő Típusok
4,5 17×
Shock Doctor Gel Max felnőtt/fehér
Fogvédő - fogvédő, háromrétegű szerkezet, kiváló rezgéscsillapító hatás, gél betét, a legkelendőbb a világon
7 390 Ft
Várható időpont: június 28, 2024
Termékkód: SPTspin99
Shock Doctor Nano Double Fight Black, felnőtteknek, fekete - Fogvédő
Típusok
4,0
Shock Doctor Nano Double Fight Black, felnőtteknek, fekete
Fogvédő - fekete, a felső/alsó állkapocs számára, felnőtteknek
Leárazás -19 %
14 490 Ft 17 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTspin281
Shock Doctor Gel Max Junior / fekete - Fogvédő
Típusok
5,0
Shock Doctor Gel Max Junior / fekete
Fogvédő - fogvédő, háromrétegű szerkezet, kiváló rezgéscsillapító hatás, gél betét, a legkelendőbb a világon
Leárazás -13 %
7 690 Ft 8 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTspin96
2,7
Shock doctor V1.5 Black, felnőtteknek, fekete
Fogvédő - fekete, felső állkapocshoz, felnőttek számára
Leárazás -21 %
4 390 Ft 5 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTspin272

Hokis felszerelés

Hokis felszerelés

A Hokis felszerelés kategóriában összesen 42 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hokis felszerelés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hokis felszerelés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hokis felszerelés vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ