Rúdporszívók

A rúdporszívók (álló porszívók) jellemzője a karcsú kivitel, a kiváló fordulékonyság és könnyű tárolhatóság. Ideálisak kisebb területek és nehezen elérhető helyek, például lépcsők, kamrák és fürdőszobák takarítására. Egyes modellek a porszívózás mellett felmosásra is alkalmasak. Létezik 2 az 1-ben változat is, melyben a rúdporszívókat kézi porszívóval kombinálják. Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő álló porszívót?

Tovább

Álló porszívó - mire jó?

Az álló porszívóknak számos előnyük van a hagyományos és robotporszívókkal szemben. Miért jó tehát a nyeles porszívó?

 • Ideális kisebb felületek gyors és gyakori takarításához
 • Remekül lehet velük lépcsőket és nehezen hozzáférhető sarkokat takarítani.
 • Az álló porszívó rendkívül könnyen tárolható.
 • 2in1 és 3in1 verzióban is kapható, amikor a nyeles porszívó egy kézi porszívót vagy egy felmosót rejt magában
 • A gőzölős nyeles porszívók a makacs szennyeződésekkel is felveszik a harcot.

Hogyan válassz álló porszívót a szívóteljesítmény és a bemeneti teljesítmény tekintetében?

Ha álló porszívót vásárolnál, mindenképp javasolt odafigyelni erre a két paraméterre, amelyek ugyan hasonlónak látszanak, de a különbség közöttük meglehetősen fontos.

Nagy szívóteljesítményű rúdporszívók

A szívóteljesítményt több paraméter együttesen határozza meg és azt tudhatjuk meg belőle, milyen erősen szív a rúdporszívó.

 • A szívóteljesítmény az álló porszívó egyik legfontosabb jellemzője
 • Főleg a készülék kialakításától és a használt szívófejtől függ
 • A teljesítmény értéke az energiacímkén kerül feltüntetésre. Egy "A" és "G" osztály közötti skálán mozog, ahol az "A" érték minősül a legerősebb szívóteljesítménynek

Álló porszívók alacsony bemeneti teljesíménnyel, vagyis kedvező fogyasztással

A bemeneti teljesítmény nem a porszívás minőségét és a készülék teljesítményét határozza meg, hanem az energiafogyasztásét.

 • Amikor álló porszívót választasz, érdemes a minél kisebb fogyasztásúakat között nézelődni, így akár a villanyszámlán is spórolhatsz
 • Ne tévesszenek meg a számok, még az alacsony fogyasztású rúdporszívó is képes nagy szívóteljesítményre, akár különböző típusú padlófelületeken is

i

Ne kizárólag a porszívó teljesítménye vagy fogyasztása alapján válassz álló porszívót. Bár alapvetően a készülék szívófejének, a kefének és a testének kialakítása biztosítja a hatékonyságot, vagyis a berendezés szerkezete befolyásolja a szívóerőt, a gyengébb motor jobb tömítéssel és szűréssel ugyanazt az eredményt éri el. A kemény padlók és szőnyegek porszívózásához szükséges minimális teljesítmény körülbelül 300 W. A fogyasztás/teljesítmény arány általában az egyharmad-egyötöd érték között mozog.

Milyen típusú rúdporszívók közül választhatsz?

A különböző álló porszívókat a kialakítás, a rendeltetés és az elérhető funkciók különböztetik meg egymástól.

 • Az akkumulátoros rúdporszívók vezeték nélküli kialakításuk és könnyű kezelhetőségük miatt kedveltek.
 • A 2 az 1-ben porszívók lehetővé teszik a kisebb szennyeződések gyors eltüntetését a beépített, gyorsan kivehető kézi porszívó segítségével.
 • A felmosós rúdporszívók a törlőrongy segítségével egy mozdulattal porszívóznak, felmosnak, vagy akár feltörlik a padlót.
 • A mechanikus seprűk a gyors és felületesebb takarításhoz alkalmasak, akár a bútorok alatt is.

Akkumulátoros vagy hálózatról működő legyen az álló porszívó?

Az álló porszívók lehetnek vezetékes vagy akkumulátoros kivitelűek is. Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai is.

 • Akkus álló porszívó: hatalmas előnye a mobilitás. Hátránya, hogy az akkumulátort gyakran kell tölteni. Viszont jóval szélesebb termékskála elérhető a piacon a vezetékes változathoz képest.
 • Hálózatról működő álló porszívó: korlátozottabban, csak a vezeték hosszának hatósugarában használható. Előnye az alacsonyabb vételár.

Mekkora a vezeték nélküli rúdporszívók töltési és működési ideje?

Az akkus rúdporszívók leggyakrabban Li-ion akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek a legmegfelelőbbek a működéshez.

 • Töltési idejük 2 és 8 óra között mozog.
 • Működési idejük egy töltéssel minimum 15, de akár 100 perc is lehet.

Mekkora por befogadására alkalmas a porzsákos, illetve a porzsák nélküli rúdporszívó?

 • Porzsákos rúdporszívók a port és a szennyeződéseket papírra vagy textilzsákokba gyűjti. A papír könnyen cserélhető, a textil mosható és újrahasznosítható a kiürítése után.
 • Porzsák nélküli rúdporszívók – centrifugális erőhatással elkülönítik a szennyeződést a forgó levegőtől a gyűjtőtartályba. Nincs szükség zsákok vételére, azonban a manipuláció a tartály ürítésénél sokkal

Az álló porszívók portartályának térfogata

Már 0,2 l-nél kezdődik, és normál esetben akár 1,5 l-ig terjed a porzsák nélküli és 2,5 l-es térfogatig a porzsákos porszívóknál. Vannak azonban olyan modellek is, amelyek tartály térfogata meghaladja az 5 litert. A nagyobb térfogat lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhasd a porszívót a tartály kiürítése vagy a porzsák kicserélése nélkül. A porzsákok térfogata és a felporszívózott terület optimális aránya megtalálható a táblázatban.

Porszívózott terület A porzsák térfogata
max. 50 m² 2 - 2,5 l
150 m²-ig 2,5 - 4 l
150 m² fölött min. 4 l

A legjobb álló porszívók sokra hivatottak

A hagyományos rúdporszívók mellett már megjelentek a kínálatban a multifunkciós 2in1 és 3in1 nyeles porszívók is felmosó funkcióval.

2in1 álló porszívó rejtett autós porszívóval

A 2 az 1-ben álló porszívó tartalmaz egy kivehető kézi egységet, amellyel nehezen hozzáférhető helyeket, a kanapé réseit vagy az autó belső terét lehet porszívózni. Leggyakrabban akkumulátoros kivitelben kaphatók.

 1. Padló és szőnyeg tisztítása.
 2. Az álló porszívó kivehető kézi porszívó egysége a kárpitozott felületek, autók és nehezen elérhető takarítására.
2in1 álló porszívó

Miután a padló porszívózásával végeztél, a 2in1 álló porszívóval a textil bevonatú bútorokat is tisztára varázsolhatod.

i

2 az 1-ben álló porszívóval az illatos belterekért

A 2in1 és 3in1 álló porszívók a tisztaság mellett, kellemes illatot is tudnak biztosítani, ha a tartályukba porszívó illatosítót teszel. Az illat a szűrt légáramlat által jut a helyiségbe. A lakásban tartott kiskedvencek tulajdonosai számára nagyon hasznos lehet.

A felmosós álló porszívó gőzzel fertőtlenít

A felmosós álló porszívók a vizes porszívók rokonainak számítanak. A tökéletes tisztítást és fertőtlenítést vegyszerek nélkül, csupán a forró gőz erejével éri el. Porzsák nélküli modellekről van szó, a piszkot egy tartályban gyűjtik össze.

Mire jó a 3in1 álló porszívó

A 3 az 1-ben álló porszívó a multifunkcionális takarítógép iskolapéldája. Egy eszközben egyesíti a porszívó, felmosó és kézi porszívó előnyeit.

3in1 álló porszívó - előnyök és hátrányok

Vegyük sorra a 3 az 1-ben nyeles porszívók legfontosabb tulajdonságait:

 • Három eszközt foglal magába
 • Az egész háztartás takarítását megoldja
 • Nehezen hozzáférhető helyeket is elér
 • Hely- és időtakarékos
 • Rendszeres karbantartást igényel
 • Magasabb ár
3in1 álló porszívó

A 3 az 1-ben álló porszívó a porszívózás után fel is mos, a nehezen elérhető helyeket pedig a kézi porszívó intézi.

A 3in1 állóporszívó takarékosan adagolja a gőzölős felmosáshoz szükséges vizet, te csak arra ügyelj, hogy ne ürüljön ki a tartály.

2in1 és 3in1 álló porszívó az áramellátás szerint

Az áramellátás típusa nagyon fontos tényező multifunkciós álló porszívó vásárlásakor, mert meghatározza, mennyire lesz kényelmes a gép használata.

 1. Elektromos 3in1 és 2in1 álló porszívók - áruk alacsonyabb, de a kábel okozhat enyhe kellemetlenségeket és a hatótáv is korlátozott. Válassz minél hosszabb vezetékkel rendelkező modellt.
 2. Akkus 3in1 és 2in1 álló porszívók - előnyük a mobilitás. Nincs meghatározott hatótáv, amíg az akkumulátor bírja, bárhol porszívózhatsz. Minél nagyobb az akku kapacitás, annál tovább fog tartani a töltés is,

i

Porszívózás és felmosás egy töltéssel

Multifunkciós álló porszívó vásárlás előtt vedd figyelembe, milyen területet szeretnél lefedni és ehhez megfelelő üzemidejű nyeles porszívót válassz.

A porszívószűrő típusai

A szűrés minősége hatással van a porszívás hatékonyságára. Az álló porszívók gyakran többlépcsős szűrőrendszert használnak. Az üvegszálból készült, minősített HEPA szűrők használatát különösen ajánljuk, mivel ezek általában hatékonyabbak és tartósabbak, mint a textil szűrők.

 • Mikroszűrő – a szűrők alaptípusa, amely szövetből vagy szivacshabból készült.
 • Mosható szűrő – folyamatosan mosható, ezért nem kell belőle mindig újat vásárolni.
 • Vízszűrő – a szennyeződés a porszívó tartályában, vízbe kerül. A porszívózás után elég csak kiönteni a vizet és kimosni a tartályt.
 • HEPA és EPA szűrők- a NASA által kifejlesztett, minősített szűrők. Az álló porszívók általában 10-12-es EPA szűrőket és 13-as és 14-es HEPA-szűrőket használnak. Minél nagyobb a szám, annál nagyobb a szűrési fokozat.

Az allergiás betegeknek a HEPA 13 és magasabb számú szűrők használatát javasoljuk, amelyek akár a baktériumok 99,9% is képesek kiszűrni.

A rúdporszívókhoz elérhető tartozékok

Mivel a legtöbb háztartásban többféle padlóburkolat található (rövid vagy hosszú szálhosszúságú szőnyegek, parketta, laminált vagy PVC felület, stb.), ezért jó, ha a rúdporszívóhoz rendelkezésre állnak olyan tartozékok amelyek ideálisak az egyes felületekre. Különböző tartozékok ajánlottak a kemény padlókra, a szőnyegekre, a kárpitozott bútorokra vagy a nehezen hozzáférhető helyekhez.

 • Kefés szívófej – alkalmas a szőnyegek alapos tisztítására, egészen a szálak mélyéről képes kiszívni a szennyeződéseket.
 • Résszívó - nehezen hozzáférhető és keskeny területeken is eltávolítja a szennyeződéseket.
 • Töltőállomás – nemcsak a töltéshez, hanem a kényelmes tároláshoz is használható.
 • Turbokefe - a beszívott levegővel működtetett kefe, amely ideális az állati szőrök és a haj felszívására.
 • Elektromos turbokefe - hasonló elvben működik, mint a turbokefe, de saját motorja van, ezért állandó sebességgel forog és nagyobb a teljesítménye. A rúdporszívóval kábel köti össze.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SVC 8618GD Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 100 W teljesítmény, 45 perc üzemidő, hepa szűrő, 78 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, hepa szűrő, kefés szívófej, töltőállomás, padlószívófej és résszívó, színe: arany
37 990 Ft

2.
Philips PowerPro Aqua 3in1 FC6409 / 01 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Álló porszívó - 3 az 1-ben, moppal felmosáshoz és száraz és nedves tisztításhoz, Szőnyegre, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 60 perc üzemidő, mosható szűrő, 83 dB zajszint, 0,6 l-es tartály, adapter, mini turbókefe, mop modul felmosóronggyal és mikroszálas mop kendők, színe: zöld
100 890 Ft

3.
Rowenta RH9890WO X-Force Flex 11.60 Aqua Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Álló porszívó - 3 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, szőnyegekhez, szennyeződés és állati szőr összegyűjtéséhez, az Aqua fej egy lépésben felmos és felporszívóz, digitális kijelző, rugalmas és hajlékony cső, szívóteljesítmény akár 130 AW, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, akkumulátor kapacitása 25,2 V, Boost intenzív teljesítményfunkció, működési idő 45 perc, hepa szűrő és mosható szűrő, zajszint 82 dB, tartály térfogata 0,9 l, cserélhető újratölthető akkumulátor, fali töltőállomás, Deep Power fej LED világítással, kárpitos fúvóka, forgó turbókefe és réses fúvóka, tartalék felmosók a csomagban, kék színű
149 990 Ft

Még több
212 termék
Classic Kategória
Rowenta RH6737WH Dual Force 2 az 1-ben - Álló porszívó
Típusok
Rowenta RH6737WH Dual Force 2 az 1-ben
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 45 perc üzemidő, mosható szűrő és habszűrő, 0,6 l-es tartály, led világítás, parkolási helyzet a padlószívófejhez és résszívó, színe: fehér

40 990 Ft áfa nélkül 32 280 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV222
Arany középút
Philips PowerPro Aqua 3in1 FC6409 / 01
Álló porszívó - 3 az 1-ben, moppal felmosáshoz és száraz és nedves tisztításhoz, Szőnyegre, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 60 perc üzemidő, mosható szűrő, 83 dB zajszint, 0,6 l-es tartály, adapter, mini turbókefe, mop modul felmosóronggyal és mikroszálas mop kendők, színe: zöld

100 890 Ft áfa nélkül 79 440 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHITV010
Premium Kategória
Rowenta RH9890WO X-Force Flex 11.60 Aqua - Álló porszívó
Típusok
Rowenta RH9890WO X-Force Flex 11.60 Aqua
Álló porszívó - 3 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, szőnyegekhez, szennyeződés és állati szőr összegyűjtéséhez, az Aqua fej egy lépésben felmos és felporszívóz, digitális kijelző, rugalmas és hajlékony cső, szívóteljesítmény akár 130 AW, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, akkumulátor kapacitása 25,2 V, Boost intenzív teljesítményfunkció, működési idő 45 perc, hepa szűrő és mosható szűrő, zajszint 82 dB, tartály térfogata 0,9 l, cserélhető újratölthető akkumulátor, fali töltőállomás, Deep Power fej LED világítással, kárpitos fúvóka, forgó turbókefe és réses fúvóka, tartalék felmosók a csomagban, kék színű

149 990 Ft áfa nélkül 118 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV742
SENCOR SVC 8618GD
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 100 W teljesítmény, 45 perc üzemidő, hepa szűrő, 78 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, hepa szűrő, kefés szívófej, töltőállomás, padlószívófej és résszívó, színe: arany

37 990 Ft áfa nélkül 29 910 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENSV861
Rowenta RH6735WH Dual Force 2 az 1-ben - Álló porszívó
Típusok
Rowenta RH6735WH Dual Force 2 az 1-ben
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz és száraz tisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 45 perc üzemidő, mosható szűrő és habszűrő, 79 dB zajszint, 0,6 l-es tartály, led világítás, parkolási helyzet a padlószívófejhez és résszívó, színe: fekete

32 490 Ft áfa nélkül 25 580 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV215
Eureka 18P0C
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, fűrészporra, állatszőrhöz és száraz tisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2000 mAh kapacitás, 350 W teljesítmény, 50 perc üzemidő, high efficiency szűrő, mosható szűrő és habszűrő, 82 dB zajszint, 0,7 l-es tartály, 230 v tápegység, fali tartó, bútorkárpit-szívófej, résszívó és turbókefe, színe: szürke

38 590 Ft áfa nélkül 30 390 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SEURTV163
Rowenta RH6753WO Dual Force 2in1
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 45 perc üzemidő, mosható szűrő, 79 dB zajszint, 0,6 l-es tartály, forgó kefe és résszívó, színe: piros

42 890 Ft áfa nélkül 33 770 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV088
Electrolux WELL Q8 WQ81-ALRS
Álló porszívó - 2 az 1-ben, allergiásoknak és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2100 mAh kapacitás, 55 perc üzemidő, mosható szűrő, 0,3 l-es tartály, tisztító kefe, elektromos turbókefe, töltöttségjelző, finom sörtéjű kefe, led-es háttérvilágítás a kefén, puhított kerekek, töltőállomás, markolati vezérlés és teljesítmény szabályozás, színe: fehér

89 190 Ft áfa nélkül 70 230 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV891
BOSCH BCH3P255 Flexxo 2 az 1-ben
Álló porszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 55 perc üzemidő, mosható szűrő, 0,4 l-es tartály, kárpit szívófej, kefés szívófej, forgó kefe és résszívó, színe: kék

68 790 Ft áfa nélkül 54 170 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BSHVT255
Electrolux PQ92-ALGS
Álló porszívó - 2 az 1-ben, allergiásoknak és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2100 mAh kapacitás, 55 perc üzemidő, mosható szűrő, 0,3 l-es tartály, tisztító kefe, elektromos turbókefe, kárpit szívófej, töltöttségjelző, finom sörtéjű kefe, led-es háttérvilágítás a kefén, markolati vezérlés és teljesítmény szabályozás, színe: fehér

99 720 Ft áfa nélkül 78 520 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV433
Electrolux WQ61-44SW
Álló porszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2100 mAh kapacitás, 26 W teljesítmény, 45 perc üzemidő, mosható szűrő, habszűrő és epa e10 szűrő, 0,3 l-es tartály, tisztító kefe, elektromos turbókefe, töltöttségjelző, led világítás, puhított kerekek, töltőállomás, teljesítmény szabályozás és teleszkópos cső, színe: fehér

53 040 Ft áfa nélkül 41 760 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV188
Hyundai VC800
Álló porszívó - 2 az 1-ben, száraz tisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 600 W teljesítmény, hepa szűrő, 79 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, hepa szűrő, bútorkefe, résszívó és univerzális padló szívófej, színe: fekete

17 490 Ft áfa nélkül 13 770 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYUTV588
Hyundai VC914
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, Szőnyegre és Kemény padlóra, 3,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 25 perc üzemidő, hepa szűrő, 75 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, adapter, finom sörtéjű kefe, forgó kefe és résszívó, színe: fehér

26 090 Ft áfa nélkül 20 540 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYUVT533
ETA Moneto 6449 90000
Álló porszívó - 2 az 1-ben, száraz tisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2200 mAh kapacitás, 55 perc üzemidő, hepa szűrő, 0,55 l-es tartály, adapter, hepa szűrő, töltöttségjelző, finom sörtéjű kefe, led világítás, töltőállomás, forgó kefe, lehajtható markolat, résszívó és portartály, színe: fekete és fehér

52 490 Ft áfa nélkül 41 330 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV687
Hyundai VC 020 O - Álló porszívó
Típusok
Hyundai VC 020 O
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 600 W teljesítmény, hepa szűrő és mosható szűrő, 79 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, parketta szívófej, színe: narancssárga

17 590 Ft áfa nélkül 13 850 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD9001
Rowenta RH6543WH Air Force Light - Álló porszívó
Típusok
Rowenta RH6543WH Air Force Light
Álló porszívó - szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 30 perc üzemidő, mosható szűrő, 80 dB zajszint, 0,65 l-es tartály, padlószívófej és forgó kefe, színe: piros

31 090 Ft áfa nélkül 24 480 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWVY004
Electrolux WQ71-P50IB
Álló porszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2100 mAh kapacitás, 27 W teljesítmény, 50 perc üzemidő, mosható szűrő, habszűrő és epa e10 szűrő, 0,3 l-es tartály, tisztító kefe, töltöttségjelző, led világítás, puhított kerekek, töltőállomás, teljesítmény szabályozás, forgó kefe és teleszkópos cső, színe: kék

72 290 Ft áfa nélkül 56 920 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV232
Set Clean Twist Disc Mop EVO
Tisztítókészlet - forgó fej rendszer, 360°-os szögben forgó ízület, spin-stop funkció, mikroszálas rojtok, teleszkópos rúd

10 890 Ft áfa nélkül 8 570 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEIFC019
ETA Milio Li-ion 4446 90000
Álló porszívó - szőnyeghez, szennyeződésekhez, padlóhoz, fapadlóhoz, sima padlóhoz, autóba és kárpithoz, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 18 V kapacitás, 25 perc üzemidő, HEPA szűrő, 80 dB zajszint, 0,4 l-es tartály, finom sörtéjű kefe, töltőállomás, szívófej párnához - puha textíliákhoz, rotációs turbókefe és résszívó, színe: szürke

47 090 Ft áfa nélkül 37 080 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV458
Hyundai VC 020 B - Álló porszívó
Típusok
Hyundai VC 020 B
Álló porszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 600 W teljesítmény, hepa szűrő és mosható szűrő, 79 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, padlószívófej, színe: kék

17 890 Ft áfa nélkül 14 090 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD9000
ORION QUICK FLOOR mechanikus seprű
Seprű - minden padlótípushoz, mechanikus, magassága: 107 cm, tartozékok nélkül

7 660 Ft áfa nélkül 6 030 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORIOZ310
Rohnson R-1218
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz és száraz tisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 800 W teljesítmény, hepa szűrő, 76 dB zajszint, 1 l-es tartály, hepa szűrő, padló-/szőnyegkefe, kombinált szívófej padlóra, tápkábel, résszívófej 2 az 1-ben, teleszkópos cső és univerzális padló szívófej, színe: lila és sárga

17 090 Ft áfa nélkül 13 460 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHRV270
SOGO SS-16120 2 az 1-ben
Álló porszívó - 2 az 1-ben, állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 600 W teljesítmény, hepa szűrő és mosható szűrő, 0,8 l-es tartály, kárpit szívófej, puhított kerekek és résszívó, színe: szürke

14 490 Ft áfa nélkül 11 410 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SOGTV878
LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO
Tisztítókészlet - forgó fejjel, 360°-os szögben forog, minden típusú padló tisztítására alkalmas, a fej mikroszálas anyagból készült, spin-stop funkció

14 790 Ft áfa nélkül 11 650 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEIFC026

Rúdporszívók

értékelésPhilips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli porszívó (REVIEW) Tervezed, hogy a közeljövőben új rúdporszívót vásárolsz? Akkor semmiképp ne hagyd figyelmen kívül a...
Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes...
A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik...
KrupsPótalkatrészek – 10 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a...
Kíváncsi vagy arra, mi a különbség a porszívó teljesítménye és szívóereje között? Nem tudod, melyik...
Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan...
További cikkek Összes cikk

Rúdporszívók

Az álló porszívó legnagyobb előnye az ergonomikus használat és a helytakarékos kialakítás. A rúdporszívók piacán az évek során néhány márka komoly renoméra tett szert.

Jelentős álló porszívó márkák

Számos gyártó saját szabadalmakkal látja el különböző álló porszívó modelljeit, ezért vásárlás előtt érdemes ezekkel megismerkedni.

ETA álló porszívók

A gyártó a 2in1 álló porszívók között számít komoly piaci szereplőnek, kompakt gépeik igazi konyhai multifunkciós takarítógépek. A vízszűrővel ellátott változatok por- és allergénmentes légkört varázsolnak a lakásba.

Electrolux álló porszívók

Az Electrolux álló porszívók különlegessége a forgatható szívófej és a számos cserélhető kiegészítő. Emiatt univerzális háztartási takarítógépeknek számítanak. A tisztítókefe tisztítása érintésmentes és gyors.

Sencor álló porszívók

Néhány Sencor álló porszívó ötletes kiegészítője a beépített LED segédfény, amely szűk és sötét rések takarításakor jöhet jól. Szinte az összes Sencor rúdporszívó 2 az 1-ben kialakítású és nem hiányozhat felszereltségükből a kefés szívófej sem.

Bosch álló porszívók

A Bosch álló porszívók a szegmens egyik legnagyobb szívóteljesítményét nyújtják, gazdag felszereltséggel, állatszőrre alkalmas kefével. Nem igényelnek bonyolult karbantartást, elég használat után a portartályt kiüríteni.

A szőnyegre való álló porszívó a mélyen megbúvó szennyeződéseknek sem kegyelmez. A nagy szívóerő továbbá a padló- és járólaprésekből is kiszippantja a piszkot.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rúdporszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rúdporszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rúdporszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rúdporszívók vélemények

Azonnal elérhető termékek gyors kiszállítással

Kedvezőbb árú termékek és prémium szolgáltatások cégek számára

Felbontott, újszerű és használt termékek

Ajándékutalványok minden alkalomra


27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ