Minden, ami az igazi magyar nyárhoz kell Vásárolj kényelmesebben az Alza.hu alkalmazással 1

Rúdporszívók

A rúdporszívók (álló porszívók) jellemzője a karcsú kivitel, a kiváló fordulékonyság és könnyű tárolhatóság. Ideálisak kisebb területek és nehezen elérhető helyek, például lépcsők, kamrák és fürdőszobák takarítására. Egyes modellek a porszívózás mellett felmosásra is alkalmasak. Létezik 2 az 1-ben változat is, melyben a rúdporszívókat kézi porszívóval kombinálják. Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő álló porszívót?

Tovább

Álló porszívó - mire jó?

Az álló porszívóknak számos előnyük van a hagyományos és robotporszívókkal szemben. Miért jó tehát a nyeles porszívó?

 • Ideális kisebb felületek gyors és gyakori takarításához
 • Remekül lehet velük lépcsőket és nehezen hozzáférhető sarkokat takarítani.
 • Az álló porszívó rendkívül könnyen tárolható.
 • 2in1 és 3in1 verzióban is kapható, amikor a nyeles porszívó egy kézi porszívót vagy egy felmosót rejt magában
 • A gőzölős nyeles porszívók a makacs szennyeződésekkel is felveszik a harcot.

Hogyan válassz álló porszívót a szívóteljesítmény és a bemeneti teljesítmény tekintetében?

Ha álló porszívót vásárolnál, mindenképp javasolt odafigyelni erre a két paraméterre, amelyek ugyan hasonlónak látszanak, de a különbség közöttük meglehetősen fontos.

Nagy szívóteljesítményű rúdporszívók

A szívóteljesítményt több paraméter együttesen határozza meg és azt tudhatjuk meg belőle, milyen erősen szív a rúdporszívó.

 • A szívóteljesítmény az álló porszívó egyik legfontosabb jellemzője
 • Főleg a készülék kialakításától és a használt szívófejtől függ
 • A teljesítmény értéke az energiacímkén kerül feltüntetésre. Egy "A" és "G" osztály közötti skálán mozog, ahol az "A" érték minősül a legerősebb szívóteljesítménynek

Álló porszívók alacsony bemeneti teljesíménnyel, vagyis kedvező fogyasztással

A bemeneti teljesítmény nem a porszívás minőségét és a készülék teljesítményét határozza meg, hanem az energiafogyasztásét.

 • Amikor álló porszívót választasz, érdemes a minél kisebb fogyasztásúakat között nézelődni, így akár a villanyszámlán is spórolhatsz
 • Ne tévesszenek meg a számok, még az alacsony fogyasztású rúdporszívó is képes nagy szívóteljesítményre, akár különböző típusú padlófelületeken is

i

Ne kizárólag a porszívó teljesítménye vagy fogyasztása alapján válassz álló porszívót. Bár alapvetően a készülék szívófejének, a kefének és a testének kialakítása biztosítja a hatékonyságot, vagyis a berendezés szerkezete befolyásolja a szívóerőt, a gyengébb motor jobb tömítéssel és szűréssel ugyanazt az eredményt éri el. A kemény padlók és szőnyegek porszívózásához szükséges minimális teljesítmény körülbelül 300 W. A fogyasztás/teljesítmény arány általában az egyharmad-egyötöd érték között mozog.

Milyen típusú rúdporszívók közül választhatsz?

A különböző álló porszívókat a kialakítás, a rendeltetés és az elérhető funkciók különböztetik meg egymástól.

 • Az akkumulátoros rúdporszívók vezeték nélküli kialakításuk és könnyű kezelhetőségük miatt kedveltek.
 • A 2 az 1-ben porszívók lehetővé teszik a kisebb szennyeződések gyors eltüntetését a beépített, gyorsan kivehető kézi porszívó segítségével.
 • A felmosós rúdporszívók a törlőrongy segítségével egy mozdulattal porszívóznak, felmosnak, vagy akár feltörlik a padlót.
 • A mechanikus seprűk a gyors és felületesebb takarításhoz alkalmasak, akár a bútorok alatt is.

Akkumulátoros vagy hálózatról működő legyen az álló porszívó?

Az álló porszívók lehetnek vezetékes vagy akkumulátoros kivitelűek is. Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai is.

 • Akkus álló porszívó: hatalmas előnye a mobilitás. Hátránya, hogy az akkumulátort gyakran kell tölteni. Viszont jóval szélesebb termékskála elérhető a piacon a vezetékes változathoz képest.
 • Hálózatról működő álló porszívó: korlátozottabban, csak a vezeték hosszának hatósugarában használható. Előnye az alacsonyabb vételár.

Mekkora a vezeték nélküli rúdporszívók töltési és működési ideje?

Az akkus rúdporszívók leggyakrabban Li-ion akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek a legmegfelelőbbek a működéshez.

 • Töltési idejük 2 és 8 óra között mozog.
 • Működési idejük egy töltéssel minimum 15, de akár 100 perc is lehet.

Mekkora por befogadására alkalmas a porzsákos, illetve a porzsák nélküli rúdporszívó?

 • Porzsákos rúdporszívók a port és a szennyeződéseket papírra vagy textilzsákokba gyűjti. A papír könnyen cserélhető, a textil mosható és újrahasznosítható a kiürítése után.
 • Porzsák nélküli rúdporszívók – centrifugális erőhatással elkülönítik a szennyeződést a forgó levegőtől a gyűjtőtartályba. Nincs szükség zsákok vételére, azonban a manipuláció a tartály ürítésénél sokkal

Az álló porszívók portartályának térfogata

Már 0,2 l-nél kezdődik, és normál esetben akár 1,5 l-ig terjed a porzsák nélküli és 2,5 l-es térfogatig a porzsákos porszívóknál. Vannak azonban olyan modellek is, amelyek tartály térfogata meghaladja az 5 litert. A nagyobb térfogat lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhasd a porszívót a tartály kiürítése vagy a porzsák kicserélése nélkül. A porzsákok térfogata és a felporszívózott terület optimális aránya megtalálható a táblázatban.

Porszívózott terület A porzsák térfogata
max. 50 m² 2 - 2,5 l
150 m²-ig 2,5 - 4 l
150 m² fölött min. 4 l

A legjobb álló porszívók sokra hivatottak

A hagyományos rúdporszívók mellett már megjelentek a kínálatban a multifunkciós 2in1 és 3in1 nyeles porszívók is felmosó funkcióval.

2in1 álló porszívó rejtett autós porszívóval

A 2 az 1-ben álló porszívó tartalmaz egy kivehető kézi egységet, amellyel nehezen hozzáférhető helyeket, a kanapé réseit vagy az autó belső terét lehet porszívózni. Leggyakrabban akkumulátoros kivitelben kaphatók.

 1. Padló és szőnyeg tisztítása.
 2. Az álló porszívó kivehető kézi porszívó egysége a kárpitozott felületek, autók és nehezen elérhető takarítására.
2in1 álló porszívó

Miután a padló porszívózásával végeztél, a 2in1 álló porszívóval a textil bevonatú bútorokat is tisztára varázsolhatod.

i

2 az 1-ben álló porszívóval az illatos belterekért

A 2in1 és 3in1 álló porszívók a tisztaság mellett, kellemes illatot is tudnak biztosítani, ha a tartályukba porszívó illatosítót teszel. Az illat a szűrt légáramlat által jut a helyiségbe. A lakásban tartott kiskedvencek tulajdonosai számára nagyon hasznos lehet.

A felmosós álló porszívó gőzzel fertőtlenít

A felmosós álló porszívók a vizes porszívók rokonainak számítanak. A tökéletes tisztítást és fertőtlenítést vegyszerek nélkül, csupán a forró gőz erejével éri el. Porzsák nélküli modellekről van szó, a piszkot egy tartályban gyűjtik össze.

Mire jó a 3in1 álló porszívó

A 3 az 1-ben álló porszívó a multifunkcionális takarítógép iskolapéldája. Egy eszközben egyesíti a porszívó, felmosó és kézi porszívó előnyeit.

3in1 álló porszívó - előnyök és hátrányok

Vegyük sorra a 3 az 1-ben nyeles porszívók legfontosabb tulajdonságait:

 • Három eszközt foglal magába
 • Az egész háztartás takarítását megoldja
 • Nehezen hozzáférhető helyeket is elér
 • Hely- és időtakarékos
 • Rendszeres karbantartást igényel
 • Magasabb ár
3in1 álló porszívó

A 3 az 1-ben álló porszívó a porszívózás után fel is mos, a nehezen elérhető helyeket pedig a kézi porszívó intézi.

A 3in1 állóporszívó takarékosan adagolja a gőzölős felmosáshoz szükséges vizet, te csak arra ügyelj, hogy ne ürüljön ki a tartály.

2in1 és 3in1 álló porszívó az áramellátás szerint

Az áramellátás típusa nagyon fontos tényező multifunkciós álló porszívó vásárlásakor, mert meghatározza, mennyire lesz kényelmes a gép használata.

 1. Elektromos 3in1 és 2in1 álló porszívók - áruk alacsonyabb, de a kábel okozhat enyhe kellemetlenségeket és a hatótáv is korlátozott. Válassz minél hosszabb vezetékkel rendelkező modellt.
 2. Akkus 3in1 és 2in1 álló porszívók - előnyük a mobilitás. Nincs meghatározott hatótáv, amíg az akkumulátor bírja, bárhol porszívózhatsz. Minél nagyobb az akku kapacitás, annál tovább fog tartani a töltés is,

i

Porszívózás és felmosás egy töltéssel

Multifunkciós álló porszívó vásárlás előtt vedd figyelembe, milyen területet szeretnél lefedni és ehhez megfelelő üzemidejű nyeles porszívót válassz.

A porszívószűrő típusai

A szűrés minősége hatással van a porszívás hatékonyságára. Az álló porszívók gyakran többlépcsős szűrőrendszert használnak. Az üvegszálból készült, minősített HEPA szűrők használatát különösen ajánljuk, mivel ezek általában hatékonyabbak és tartósabbak, mint a textil szűrők.

 • Mikroszűrő – a szűrők alaptípusa, amely szövetből vagy szivacshabból készült.
 • Mosható szűrő – folyamatosan mosható, ezért nem kell belőle mindig újat vásárolni.
 • Vízszűrő – a szennyeződés a porszívó tartályában, vízbe kerül. A porszívózás után elég csak kiönteni a vizet és kimosni a tartályt.
 • HEPA és EPA szűrők- a NASA által kifejlesztett, minősített szűrők. Az álló porszívók általában 10-12-es EPA szűrőket és 13-as és 14-es HEPA-szűrőket használnak. Minél nagyobb a szám, annál nagyobb a szűrési fokozat.

Az allergiás betegeknek a HEPA 13 és magasabb számú szűrők használatát javasoljuk, amelyek akár a baktériumok 99,9% is képesek kiszűrni.

A rúdporszívókhoz elérhető tartozékok

Mivel a legtöbb háztartásban többféle padlóburkolat található (rövid vagy hosszú szálhosszúságú szőnyegek, parketta, laminált vagy PVC felület, stb.), ezért jó, ha a rúdporszívóhoz rendelkezésre állnak olyan tartozékok amelyek ideálisak az egyes felületekre. Különböző tartozékok ajánlottak a kemény padlókra, a szőnyegekre, a kárpitozott bútorokra vagy a nehezen hozzáférhető helyekhez.

 • Kefés szívófej – alkalmas a szőnyegek alapos tisztítására, egészen a szálak mélyéről képes kiszívni a szennyeződéseket.
 • Résszívó - nehezen hozzáférhető és keskeny területeken is eltávolítja a szennyeződéseket.
 • Töltőállomás – nemcsak a töltéshez, hanem a kényelmes tároláshoz is használható.
 • Turbokefe - a beszívott levegővel működtetett kefe, amely ideális az állati szőrök és a haj felszívására.
 • Elektromos turbokefe - hasonló elvben működik, mint a turbokefe, de saját motorja van, ezért állandó sebességgel forog és nagyobb a teljesítménye. A rúdporszívóval kábel köti össze.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SVC 8618GD Várható időpont: augusztus 1, 2021
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 100 W teljesítmény, 45 perc üzemidő, hepa szűrő, 78 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, hepa szűrő, kefés szívófej, töltőállomás, padlószívófej és résszívó, színe: arany
35 420 Ft

2.
Dyson V11 Absolute Extra Pro Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Rúdporszívó - allergiásoknak, szőnyegtisztításhoz, állatszőrhöz és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 610 W teljesítmény, 120 perc üzemidő, hepa szűrő, 0,76 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, finom sörtéjű kefe, kefés szívófej, puhított kerekek, hálózati adapter, töltőállomás, porkefe, teljesítmény szabályozás, résszívó és forgó kefe, színe: kék
279 990 Ft

3.
Dyson V10 Absolute Cyclone Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 3,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 60 perc üzemidő, hepa szűrő és mosható szűrő, 0,77 l-es tartály, fali tartó, színe: ezüst
176 000 Ft

Még több
209 tétel
Classic Kategória
SENCOR SVC 8618GD
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 100 W teljesítmény, 45 perc üzemidő, hepa szűrő, 78 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, hepa szűrő, kefés szívófej, töltőállomás, padlószívófej és résszívó, színe: arany

Várható ár
35 420 Ft áfa nélkül 27 890 Ft
Lefoglalás
Különleges ajánlat
Várható időpont: augusztus 1, 2021
Termékkód: SENSV861
Arany középút
Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 Aqua - Rúdporszívó Típusok
Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 Aqua
Rúdporszívó - 3in1 minden típusú padlóhoz, szőnyegekhez, szennyeződéshez és állati szőrgyűjtéshez, Aqua fej egy lépésben történő törléshez és porszívózáshoz, hajlékony hajlékony cső, töltési idő 3 óra, Li-ion típusú akkumulátor, 22 V-os akkumulátor-kapacitás, intenzív teljesítmény-funkció Boost, működési idő 35 perc, hepa szűrő és mosható szűrő, zajszint 82 dB, tartály térfogata 0,55 l, újratölthető cserélhető akkumulátor, LED világítás, kárpitos fúvóka, forgó turbókefe és réses fúvóka, pótmopok a csomagban, kék szín

91 990 Ft áfa nélkül 72 430 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV988
Premium Kategória
Rowenta RH9890WO X-Force Flex 11.60 Aqua
Rúdporszívó - 3 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, szőnyegekhez, szennyeződés és állati szőr összegyűjtéséhez, az Aqua fej egy lépésben felmos és felporszívóz, digitális kijelző, rugalmas és hajlékony cső, szívóteljesítmény akár 130 AW, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, akkumulátor kapacitása 25,2 V, Boost intenzív teljesítményfunkció, működési idő 45 perc, hepa szűrő és mosható szűrő, zajszint 82 dB, tartály térfogata 0,9 l, cserélhető újratölthető akkumulátor, fali töltőállomás, Deep Power fej LED világítással, kárpitos fúvóka, forgó turbókefe és réses fúvóka, tartalék felmosók a csomagban, kék színű

139 990 Ft áfa nélkül 110 230 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV742
Dyson V11 Absolute Extra Pro
Rúdporszívó - allergiásoknak, szőnyegtisztításhoz, állatszőrhöz és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 610 W teljesítmény, 120 perc üzemidő, hepa szűrő, 0,76 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, finom sörtéjű kefe, kefés szívófej, puhított kerekek, hálózati adapter, töltőállomás, porkefe, teljesítmény szabályozás, résszívó és forgó kefe, színe: kék

279 990 Ft áfa nélkül 220 460 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV821
Dyson V10 Absolute Cyclone
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 3,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 60 perc üzemidő, hepa szűrő és mosható szűrő, 0,77 l-es tartály, fali tartó, színe: ezüst

176 000 Ft áfa nélkül 138 580 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSVY110
Rowenta RH9490WO Air Force Flex Aqua Animal and Car Care
Rúdporszívó - 3in1 minden típusú felülethez, beleértve a szőnyegeket is, Aqua fej egy lépésben történő törléshez és porszívózáshoz, rugalmas hajlékony cső, szívóteljesítmény 100 AW, töltési idő 3 óra, Li-ion típusú akkumulátor, akkumulátor kapacitása 21,9 V, működési idő 35 perc, mosható szűrő, zajszint 82 dB, tartály térfogata 0,65 l, töltési módszer töltőalj és Jack csatlakozó, LED világítás, mop, tartozékok autó- és állatgondozáshoz, kárpitfúvóka, forgó turbókefe és réses fúvóka XL, felső rögzítés , tartalék mopok csomagolásban, fehér és kék színben

-8% 118 690 Ft
109 190 Ft áfa nélkül 85 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV545
Rowenta RH6737WH Dual Force 2 az 1-ben - Rúdporszívó Típusok
Rowenta RH6737WH Dual Force 2 az 1-ben
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 45 perc üzemidő, mosható szűrő és habszűrő, 0,6 l-es tartály, led világítás, parkolási helyzet a padlószívófejhez és résszívó, színe: fehér

42 490 Ft áfa nélkül 33 460 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV222
Rowenta RH9879WO X-Force Flex 11.60 Animal
Rúdporszívó - 2 in 1, minden típusú padlóhoz, szőnyegekhez, szennyeződések és állati szőr összegyűjtésére, digitális kijelző, rugalmas és hajlékony szívócső, szívóteljesítmény akár 130 AW, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa: Li-ion, akkumulátor kapacitása 25.2 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, üzemidő 45 perc, nagy hatásfokú mosható szűrő és motor mögötti szűrő, zajszint 82 dB, tartály térfogata 0.9 l, kivehető újratölthető akkumulátor, falra szerelt töltőállomás, Deep Power fej LED világítással, kárpitszívófej, forgó turbókefe és résszívófej, piros színű

111 990 Ft áfa nélkül 88 180 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV735
Dyson V8 Animal Plus
Rúdporszívó - allergiásoknak, szőnyegtisztításhoz, állatszőrhöz és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 40 perc üzemidő, hepa szűrő és mosható szűrő, 0,54 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, kefés szívófej, puhított kerekek, töltőállomás, résszívó és forgó kefe, színe: bronz

129 990 Ft áfa nélkül 102 350 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV838
Dyson V8 Absolute NEW
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, állatszőrhöz, Kemény padlóra, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 40 perc üzemidő, hepa szűrő és mosható szűrő, 0,54 l-es tartály, résszívó és forgó kefe, színe: narancssárga

134 490 Ft áfa nélkül 105 900 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSVY108
Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors
Rúdporszívó - moppal, száraz és nedves tisztításhoz és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, Akkumulátor nélküli akkumulátor, 1700 W teljesítmény, 0,7 l-es tartály, színe: fehér, kék és sárga

59 490 Ft áfa nélkül 46 840 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWRY7535WH
Rowenta RH6543WH Air Force Light - Rúdporszívó
Típusok
Rowenta RH6543WH Air Force Light
Rúdporszívó - szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 30 perc üzemidő, mosható szűrő, 80 dB zajszint, 0,65 l-es tartály, padlószívófej és forgó kefe, színe: piros

27 890 Ft áfa nélkül 21 960 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWVY004
Electrolux WELL Q8 WQ81-ALRS
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, allergiásoknak és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2100 mAh kapacitás, 55 perc üzemidő, mosható szűrő, 0,3 l-es tartály, tisztító kefe, elektromos turbókefe, töltöttségjelző, finom sörtéjű kefe, led-es háttérvilágítás a kefén, puhított kerekek, töltőállomás, markolati vezérlés és teljesítmény szabályozás, színe: fehér

93 990 Ft áfa nélkül 74 010 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV891
ETA Supersonic 1231 90000
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 40 perc üzemidő, hepa szűrő, 79 dB zajszint, 0,45 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, kefés szívófej, led világítás, töltőállomás, teljesítmény szabályozás, szívócsövek, résszívó és forgó kefe, színe: fehér

39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV465
Rowenta RH9479WO Air Force Flex 560
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 3 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 35 perc üzemidő, mosható szűrő, 81 dB zajszint, 0,65 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, led világítás, résszívó és forgó kefe, színe: lila

69 990 Ft áfa nélkül 55 110 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV162
Bissell CrossWave Pet Pro 2225N
Többfunkciós porszívó - szőnyegre és kemény padlóra moppal, szőnyegtisztításhoz és száraz és nedves tisztításhoz, porzsák nélküli térfogata 0,62l, kábellel, 80dB zajszint, puhított kerekek és forgó kefe, színe: fekete és ezüst

92 190 Ft áfa nélkül 72 590 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BIS2225N
Electrolux EER73BP
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, Szőnyegre és Kemény padlóra, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 30 perc üzemidő, 79 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, kefés szívófej és résszívó, színe: rózsaszín

42 790 Ft áfa nélkül 33 690 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELEVT016
Rowenta RH6753WO Dual Force 2in1
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 45 perc üzemidő, mosható szűrő, 79 dB zajszint, 0,6 l-es tartály, résszívó és forgó kefe, színe: piros

49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV088
Hyundai VC 020 B - Rúdporszívó Típusok
Hyundai VC 020 B
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 600 W teljesítmény, hepa szűrő és mosható szűrő, 79 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, padlószívófej, színe: kék

16 990 Ft áfa nélkül 13 380 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD9000
Hyundai VC914
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz, Szőnyegre és Kemény padlóra, 3,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 25 perc üzemidő, hepa szűrő, 75 dB zajszint, 0,5 l-es tartály, adapter, finom sörtéjű kefe, résszívó és forgó kefe, színe: fehér

23 390 Ft áfa nélkül 18 420 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYUVT533
Electrolux Pure F9 PF91-ALRGY
Rúdporszívó - allergiásoknak, minden típusú padlóhoz, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 60 perc üzemidő, hepa szűrő és mosható szűrő, 82 dB zajszint, 0,7 l-es tartály, padlószívófej és résszívó, színe: fekete

143 890 Ft áfa nélkül 113 300 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXVTA20
Electrolux WQ61-44SW
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2100 mAh kapacitás, 26 W teljesítmény, 45 perc üzemidő, mosható szűrő, habszűrő és epa e10 szűrő, 0,3 l-es tartály, tisztító kefe, elektromos turbókefe, töltöttségjelző, led világítás, puhított kerekek, töltőállomás, teljesítmény szabályozás és teleszkópos cső, színe: fehér

59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV188
Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMA 2in1
Rúdporszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 3,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 54 perc üzemidő, mosható szűrő, 76 dB zajszint, 0,3 l-es tartály, töltőállomás és résszívó, színe: ezüst

104 090 Ft áfa nélkül 81 960 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ELETV710
LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO
Tisztítókészlet - forgó fejjel, 360°-os szögben forog, minden típusú padló tisztítására alkalmas, a fej mikroszálas anyagból készült, spin-stop funkció

13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEIFC026

Rúdporszívók

szívóteljesítményA porszívó teljesítménye vs. a porszívó szívóereje. Hogyan lehet eligazodni a fogalmakban? Vajon mi a különbség a porszívó teljesítménye és szívóereje között? Nem tudod, melyik paraméter a...
Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan...
Szív és feltöröl egyidejűleg, így az egész lakást fele annyi idő alatt takaríthatod ki, széles körű...
Rowenta RH9490WO Air Force Flex Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (RECENZIÓ) Otthoni környezetben kipróbáltuk, hogy bemutathassuk neked a Rowenta RH9490WO Air Force Flex 560 Aqua...
A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy...
Kiváló szívóteljesítmény, egyedülállóan rugalmas kialakítás, alapos tisztítás még olyan helyeken is...
További cikkek Összes cikk

Rúdporszívók

Az álló porszívó legnagyobb előnye az ergonomikus használat és a helytakarékos kialakítás. A rúdporszívók piacán az évek során néhány márka komoly renoméra tett szert.

Jelentős álló porszívó márkák

Számos gyártó saját szabadalmakkal látja el különböző álló porszívó modelljeit, ezért vásárlás előtt érdemes ezekkel megismerkedni.

ETA álló porszívók

A gyártó a 2in1 álló porszívók között számít komoly piaci szereplőnek, kompakt gépeik igazi konyhai multifunkciós takarítógépek. A vízszűrővel ellátott változatok por- és allergénmentes légkört varázsolnak a lakásba.

Electrolux álló porszívók

Az Electrolux álló porszívók különlegessége a forgatható szívófej és a számos cserélhető kiegészítő. Emiatt univerzális háztartási takarítógépeknek számítanak. A tisztítókefe tisztítása érintésmentes és gyors.

Sencor álló porszívók

Néhány Sencor álló porszívó ötletes kiegészítője a beépített LED segédfény, amely szűk és sötét rések takarításakor jöhet jól. Szinte az összes Sencor rúdporszívó 2 az 1-ben kialakítású és nem hiányozhat felszereltségükből a kefés szívófej sem.

Bosch álló porszívók

A Bosch álló porszívók a szegmens egyik legnagyobb szívóteljesítményét nyújtják, gazdag felszereltséggel, állatszőrre alkalmas kefével. Nem igényelnek bonyolult karbantartást, elég használat után a portartályt kiüríteni.

A szőnyegre való álló porszívó a mélyen megbúvó szennyeződéseknek sem kegyelmez. A nagy szívóerő továbbá a padló- és járólaprésekből is kiszippantja a piszkot.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rúdporszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rúdporszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rúdporszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rúdporszívók vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ