Álló porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Felület típusa
Minden padlótípushoz
(169)
Szőnyegre
(129)
Kemény padlóra
(116)
Puha felületekre
(77)
Kárpitozáshoz
(72)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(11)
Mikroszűrő
(17)
HEPA szűrő
(80)
Vízszűrő
(7)
Mosható szűrő
(83)
Rendeltetés
Moppal felmosáshoz
(44)
Allergiásoknak
(33)
Fűrészporra
(8)
Állatszőrhöz
(84)
Antibakteriális
(31)
Szín
Fehér
(47)
Bronz
(1)
Fekete
(45)
Piros
(16)
Lila
(4)
Barna
(2)
Réz
(5)
Kék
(45)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(4)
Szürke
(25)
Sötétszürke
(1)
Türkiz
(2)
Többszínű
(1)
Zöld
(6)
Arany
(1)
Sárga
(5)

Az álló porszívók (rúdporszívók) jellemzője a karcsú kivitel, a kiváló fordulékonyság és könnyű tárolhatóság. Ideálisak kisebb területek és nehezen elérhető helyek, például lépcsők, kamrák és fürdőszobák takarítására. Egyes modellek a porszívózás mellett felmosásra is alkalmasak. Létezik 2 az 1-ben változat is, melyben a rúdporszívókat kézi porszívóval kombinálják. Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő álló porszívót?

Tovább

Miért is jó az álló porszívó?

Az álló porszívóknak számos előnyük van a hagyományos és robotporszívókkal szemben. Miért jó tehát a rúdporszívó?

 • Ideális kisebb felületek gyors és gyakori takarításához
 • Remekül lehet velük lépcsőket és nehezen hozzáférhető sarkokat takarítani
 • Az álló porszívó rendkívül könnyen tárolható
 • 2in1 és 3in1 verzióban is kapható, amikor a rúdporszívó egy kézi porszívót vagy egy felmosót rejt magában
 • A gőzölős állóporszívók a makacs szennyeződésekkel is felveszik a harcot

Hogyan válassz álló porszívót a szívóteljesítmény és a bemeneti teljesítmény tekintetében?

Ha álló porszívót vásárolnál, mindenképp javasolt odafigyelni erre a két paraméterre, amelyek ugyan hasonlónak látszanak, de a különbség közöttük meglehetősen fontos.

Nagy szívóteljesítményű rúdporszívók

A szívóteljesítményt több paraméter együttesen határozza meg és azt tudhatjuk meg belőle, milyen erősen szív a rúdporszívó.

 • A szívóteljesítmény az álló porszívó egyik legfontosabb jellemzője
 • Főleg a készülék kialakításától és a használt szívófejtől függ
 • A teljesítmény értéke az energiacímkén kerül feltüntetésre. Egy "A" és "G" osztály közötti skálán mozog, ahol az "A" érték minősül a legerősebb szívóteljesítménynek

Álló porszívók alacsony bemeneti teljesítménnyel, vagyis kedvező fogyasztással

A bemeneti teljesítmény nem a porszívás minőségét és a készülék teljesítményét határozza meg, hanem az energiafogyasztását.

 • Amikor álló porszívót választasz, érdemes a minél kisebb fogyasztásúakat között nézelődni, így akár a villanyszámlán is spórolhatsz
 • Ne tévesszenek meg a számok, még az alacsony fogyasztású rúdporszívó is képes nagy szívóteljesítményre, akár különböző típusú padlófelületeken is

i

Ne kizárólag a porszívó teljesítménye vagy fogyasztása alapján válassz álló porszívót. Bár alapvetően a készülék szívófejének, a kefének és a testének kialakítása biztosítja a hatékonyságot, vagyis a berendezés szerkezete befolyásolja a szívóerőt, a gyengébb motor jobb tömítéssel és szűréssel ugyanazt az eredményt éri el. A kemény padlók és szőnyegek porszívózásához szükséges minimális teljesítmény körülbelül 300 W. A fogyasztás/teljesítmény arány általában az egyharmad-egyötöd érték között mozog.

Milyen típusú rúdporszívók közül választhatsz?

A különböző álló porszívókat a kialakítás, a rendeltetés és az elérhető funkciók különböztetik meg egymástól.

 • Az akkumulátoros rúdporszívók vezeték nélküli kialakításuk és könnyű kezelhetőségük miatt kedveltek.
 • A 2 az 1-ben porszívók lehetővé teszik a kisebb szennyeződések gyors eltüntetését a beépített, gyorsan kivehető kézi porszívó segítségével.
 • A felmosós rúdporszívók a törlőrongy segítségével egy mozdulattal porszívóznak, felmosnak, vagy akár feltörlik a padlót.
 • A szőnyegseprűk a gyors és felületesebb takarításhoz alkalmasak, akár a bútorok alatt is.

Akkumulátoros vagy hálózatról működő legyen az álló porszívó?

Az álló porszívók lehetnek vezetékes vagy akkumulátoros kivitelűek is. Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai is.

 • Akkus álló porszívó: hatalmas előnye a mobilitás. Hátránya, hogy az akkumulátort gyakran kell tölteni. Viszont jóval szélesebb termékskála elérhető a piacon a vezetékes változathoz képest.
 • Hálózatról működő álló porszívó: korlátozottabban, csak a vezeték hosszának hatósugarában használható. Előnye az alacsonyabb vételár.

Mekkora a vezeték nélküli rúdporszívók töltési és működési ideje?

Az akkus rúdporszívók leggyakrabban Li-ion akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek a legmegfelelőbbek a működéshez.

 • Töltési idejük 2 és 8 óra között mozog.
 • Működési idejük egy töltéssel minimum 15, de akár 100 perc is lehet.

Mekkora por befogadására alkalmas a porzsákos, illetve a porzsák nélküli rúdporszívó?

 • Porzsákos rúdporszívók a port és a szennyeződéseket papírra vagy textilzsákokba gyűjti. A papír könnyen cserélhető, a textil mosható és újrahasznosítható a kiürítése után
 • Porzsák nélküli rúdporszívók – centrifugális erőhatással elkülönítik a szennyeződést a forgó levegőtől a gyűjtőtartályba. Nincs szükség porzsákok vételére, azonban a tartály ürítése nehézkesebb lehet allergiások és asztmások számára

Az álló porszívók portartályának térfogata

Már 0,2 l-nél kezdődik, és normál esetben akár 1,5 l-ig terjed a porzsák nélküli és 2,5 l-es térfogatig a porzsákos porszívóknál. Vannak azonban olyan modellek is, amelyek tartály térfogata meghaladja az 5 litert. A nagyobb térfogat lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhasd a porszívót a tartály kiürítése vagy a porzsák kicserélése nélkül. A porzsákok térfogata és a felporszívózott terület optimális aránya megtalálható a táblázatban.

Porszívózott terület A porzsák térfogata
max. 50 m² 2 - 2,5 l
150 m²-ig 2,5 - 4 l
150 m² fölött min. 4 l

A legjobb álló porszívók sokra hivatottak

A hagyományos rúdporszívók mellett már megjelentek a kínálatban a multifunkciós 2in1 és 3in1 álló porszívók is felmosó funkcióval.

2in1 álló porszívó rejtett autós porszívóval

A 2 az 1-ben álló porszívó tartalmaz egy kivehető kézi egységet, amellyel nehezen hozzáférhető helyeket, a kanapé réseit vagy az autó belső terét lehet porszívózni. Leggyakrabban akkumulátoros kivitelben kaphatók.

 1. Padló és szőnyeg tisztítása.
 2. Az álló porszívó kivehető kézi porszívó egysége a kárpitozott felületek, autók és nehezen elérhető takarítására.
2in1 álló porszívó

Miután a padló porszívózásával végeztél, a 2in1 álló porszívóval a textil bevonatú bútorokat is tisztára varázsolhatod.

i

2 az 1-ben álló porszívóval az illatos belterekért

A 2in1 és 3in1 álló porszívók a tisztaság mellett, kellemes illatot is tudnak biztosítani, ha a tartályukba porszívó illatosítót teszel. Az illat a szűrt légáramlat által jut a helyiségbe. A lakásban tartott kiskedvencek tulajdonosai számára nagyon hasznos lehet.

A felmosós álló porszívó gőzzel fertőtlenít

A felmosós álló porszívók a vizes porszívók rokonainak számítanak. A tökéletes tisztítást és fertőtlenítést vegyszerek nélkül, csupán a forró gőz erejével éri el. Porzsák nélküli modellekről van szó, a piszkot egy tartályban gyűjtik össze.

Mire jó a 3in1 álló porszívó

A 3 az 1-ben álló porszívó a multifunkcionális takarítógép iskolapéldája. Egy eszközben egyesíti a porszívó, felmosó és kézi porszívó előnyeit.

3in1 álló porszívó - előnyök és hátrányok

Vegyük sorra a 3 az 1-ben álló porszívók legfontosabb tulajdonságait:

 • Három eszközt foglal magába
 • Az egész háztartás takarítását megoldja
 • Nehezen hozzáférhető helyeket is elér
 • Hely- és időtakarékos
 • Rendszeres karbantartást igényel
 • Magasabb ár
3in1 álló porszívó

A 3 az 1-ben álló porszívó a porszívózás után fel is mos, a nehezen elérhető helyeket pedig a kézi porszívó intézi.

A 3in1 állóporszívó takarékosan adagolja a gőzölős felmosáshoz szükséges vizet, te csak arra ügyelj, hogy ne ürüljön ki a tartály.

2in1 és 3in1 álló porszívó az áramellátás szerint

Az áramellátás típusa nagyon fontos tényező multifunkciós álló porszívó vásárlásakor, mert meghatározza, mennyire lesz kényelmes a gép használata.

 1. Elektromos 3in1 és 2in1 álló porszívók - áruk alacsonyabb, de a kábel okozhat enyhe kellemetlenségeket és a hatótáv is korlátozott. Válassz minél hosszabb vezetékkel rendelkező modellt.
 2. Akkus 3in1 és 2in1 álló porszívók - előnyük a mobilitás. Nincs meghatározott hatótáv, amíg az akkumulátor bírja, bárhol porszívózhatsz. Minél nagyobb az akku kapacitás, annál tovább fog tartani a töltés is.

i

Porszívózás és felmosás egy töltéssel

Multifunkciós álló porszívó vásárlás előtt vedd figyelembe, milyen területet szeretnél lefedni és ehhez megfelelő üzemidejű rúdporszívót válassz.

A porszívószűrő típusai

A szűrés minősége hatással van a porszívás hatékonyságára. Az álló porszívók gyakran többlépcsős szűrőrendszert használnak. Az üvegszálból készült, minősített HEPA szűrők használatát különösen ajánljuk, mivel ezek általában hatékonyabbak és tartósabbak, mint a textil szűrők.

 • Mikroszűrő – a szűrők alaptípusa, amely szövetből vagy szivacshabból készült.
 • Mosható szűrő – folyamatosan mosható, ezért nem kell belőle mindig újat vásárolni.
 • Vízszűrő – a szennyeződés a porszívó tartályában, vízbe kerül. A porszívózás után elég csak kiönteni a vizet és kimosni a tartályt.
 • HEPA és EPA szűrők- a NASA által kifejlesztett, minősített szűrők. Az álló porszívók általában 10-12-es EPA szűrőket és 13-as és 14-es HEPA-szűrőket használnak. Minél nagyobb a szám, annál nagyobb a szűrési fokozat.

Az allergiás betegeknek a HEPA 13 és magasabb számú szűrők használatát javasoljuk, amelyek akár a baktériumok 99,9% is képesek kiszűrni.

A rúdporszívókhoz elérhető tartozékok

Mivel a legtöbb háztartásban többféle padlóburkolat található (rövid vagy hosszú szálhosszúságú szőnyegek, parketta, laminált vagy PVC felület, stb.), ezért jó, ha a rúdporszívóhoz rendelkezésre állnak olyan tartozékok amelyek ideálisak az egyes felületekre. Különböző tartozékok ajánlottak a kemény padlókra, a szőnyegekre, a kárpitozott bútorokra vagy a nehezen hozzáférhető helyekhez.

 • Kefés szívófej – alkalmas a szőnyegek alapos tisztítására, egészen a szálak mélyéről képes kiszívni a szennyeződéseket.
 • Résszívó - nehezen hozzáférhető és keskeny területeken is eltávolítja a szennyeződéseket.
 • Töltőállomás – nemcsak a töltéshez, hanem a kényelmes tároláshoz is használható.
 • Turbokefe - a beszívott levegővel működtetett kefe, amely ideális az állati szőrök és a haj felszívására.
 • Elektromos turbokefe - hasonló elvben működik, mint a turbokefe, de saját motorja van, ezért állandó sebességgel forog és nagyobb a teljesítménye. A rúdporszívóval kábel köti össze.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dyson V12 Detect Slim Absolute Szállításra kész > 5 db
Álló porszívó - 2 az 1-ben, allergiásoknak és állatszőrhöz, teljesítményszabályozás, akkus, töltési idő 3,5 óra, működési idő 60 perc, minden padlótípushoz, tartály térfogata 0,35 l, HEPA szűrő, padlószívófej, résszívófej, elektromos turbo és turbó kefe, fali tartó a csomag része, tömege 2,2 kg, porszívócső anyaga műanyag, szürke kivitel
269 990 Ft

2.
Dyson V8 Absolute 2022 Átmenetileg nem elérhető
Álló porszívó - 2 az 1-ben, állatszőrhöz, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, akkus, töltési idő 5 óra, működési idő 40 perc, minden padlótípushoz, teljesítmény 425 W, tartály térfogata 0,54 l, hajlékony résszívófej, kombinált szívófej, tömege 2,5 kg, szürke kivitel
228 990 Ft

3.
Hyundai VC914 Utolsó termék a raktáron
Álló porszívó - 2 az 1-ben, akkus, töltési idő 3,5 óra, működési idő 25 perc, szőnyegre és kemény padlóra, zajszint 75 dB, tartály térfogata 0,5 l, HEPA szűrő, résszívófej, finom sörtés és forgó kefe, tömege 2,6 kg, fehér kivitel
28 590 Ft

Még több
192 termék
Classic Kategória
4,9 10×
Siguro VT-Q800B Sandpiper
Álló porszívó - akkus, 2 az 1-ben, töltési idő 4 óra, üzemidő akár 30 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, feszültség 21,6 V, tartály térfogata 0,45 l, zajszint 80 dB, szívóteljesítmény 30 AW, bemeneti teljesítmény 150 W, minden típusú padlóhoz tervezett porszívó, száraz tisztításhoz, allergiások számára is alkalmas, eltávolítja az állatszőrt is, forgó fej LED világítással, tartály ciklonos porszívó rendszerrel, 2 teljesítményszint, motoros forgókefe, mosható HEPA 12 szűrő, tartozékok: padlószívófej, kefés és résztisztító szívófej, falra szerelhető, 3 év garancia

Szuper ár
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_VT_Q800W
Arany középút
Rowenta RH98A9WO X-Force Flex 12.60 3 az 1-ben Animal Auto 150 AW, 25,2 V, 45 perc - Álló porszívó Típusok
5,0
Rowenta RH98A9WO X-Force Flex 12.60 3 az 1-ben Animal Auto 150 AW, 25,2 V, 45 perc
Álló porszívó - 3 in 1, automatikus felület- és szennyeződésérzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyegekhez, szennyeződések és állatszőrök összegyűjtéséhez, szívóteljesítmény akár 150 AW, digitális kijelző, rugalmas hajlékony cső, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, akkumulátor kapacitása 25,2 V, intenzív teljesítmény Boost funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 82 dB, tartály kapacitása 0,9 l, kivehető újratölthető akkumulátor, fali töltőállomás, Deep Power fej led világítással, kárpitos szívófej, forgó mini turbókefe, résszívófej, piros szín, 15 év javíthatósági garancia

166 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ROWTV094
Premium Kategória
5,0
Dyson V12 Detect Slim Absolute
Álló porszívó - 2 az 1-ben, allergiásoknak és állatszőrhöz, teljesítményszabályozás, akkus, töltési idő 3,5 óra, működési idő 60 perc, minden padlótípushoz, tartály térfogata 0,35 l, HEPA szűrő, padlószívófej, résszívófej, elektromos turbo és turbó kefe, fali tartó a csomag része, tömege 2,2 kg, porszívócső anyaga műanyag, szürke kivitel

269 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV233
4,6 27×
Dyson V15 Detect Absolute 2022
Álló porszívó - allergiásoknak és állatszőrhöz, teljesítményszabályozás, akkus, töltési idő 4,5 óra, működési idő 60 perc, minden padlótípushoz, teljesítmény 660 W, tartály térfogata 0,76 l, HEPA szűrő, padlószívófej, résszívófej, elektromos turbo és turbó kefe, fali tartó a csomag része, tömege 3 kg, porszívócső anyaga műanyag, szürke kivitel

339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV017
4,3 28×
Hyundai VC914
Álló porszívó - 2 az 1-ben, akkus, töltési idő 3,5 óra, működési idő 25 perc, szőnyegre és kemény padlóra, zajszint 75 dB, tartály térfogata 0,5 l, HEPA szűrő, résszívófej, finom sörtés és forgó kefe, tömege 2,6 kg, fehér kivitel

28 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HYUVT533
4,6 12×
Hyundai VC800
Álló porszívó - 2 az 1-ben, száraz tisztításhoz, , minden padlótípushoz, teljesítmény 600 W, zajszint 79 dB, tartály térfogata 0,5 l, HEPA szűrő, padlószívófej, résszívófej, bútorhoz kefe, tömege 2,4 kg, porszívócső anyaga fém, hatósugár 8 m, kábel hossza 7 m, fekete kivitel

23 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYUTV588
4,6
Electrolux Ergorapido Classic EERC73EB 2 az 1-ben
Álló porszívó - 2 az 1-ben, száraz tisztításhoz, töltöttségjelző, akkus, töltési idő 4 óra, működési idő 30 perc, akkumulátor kapacitása 1500 mAh, minden padlótípushoz, tartály térfogata 0,5 l, mosható szűrő és EPA E10 szűrő, turbó kefe, fali tartó a csomag része, tömege 2,44 kg, kábel hossza 1,5 m, fekete kivitel

48 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV773
Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 4 az 1-ben Aqua, 22 V, 45 perc - Álló porszívó
Típusok
4,6 27×
Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 4 az 1-ben Aqua, 22 V, 45 perc
Álló porszívó - 3 az 1-ben bármely típusú padlóhoz, szőnyegekhez, szennyeződések és állati szőr összegyűjtéséhez, Aqua szívófej az egy lépésben történő felmosáshoz és porszívózáshoz, flexibilis, hajlékony cső, töltési idő: 3 óra, Li-ion típusú akkumulátor, 22 V-os akkumulátor-kapacitás, intenzív teljesítmény-funkció (Boost), üzemidő: 35 perc, High Efficiency szűrő és mosható szűrő, zajszint: 82 dB, a tartály kapacitása 0,55 l, újratölthető cserélhető akkumulátor, LED világítás, kárpit szívófej, forgó turbókefe és résszívófej, tartalék felmosó a csomagban, szín: kék, 15 év javíthatósági garancia

106 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV988
Hyundai VC 020 O - Álló porszívó
Típusok
4,3 232×
Hyundai VC 020 O
Álló porszívó - 2 az 1-ben, , minden padlótípushoz, teljesítmény 600 W, zajszint 79 dB, tartály térfogata 0,5 l, HEPA szűrő és mosható szűrő, parketta szívófej, tömege 2,64 kg, porszívócső anyaga műanyag, hatósugár 8 m, kábel hossza 7 m, narancssárga kivitel

21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD9001
4,6 23×
ORION QUICK FLOOR mechanikus seprű
Seprű - minden padlótípushoz, mechanikus, magassága: 107 cm,

Szuper ár
9 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORIOZ310
5,0
Electrolux Ergorapido Classic EERC75WRK 2 az 1-ben
Álló porszívó - 2 az 1-ben, száraz tisztításhoz, töltöttségjelző, akkus, töltési idő 4 óra, működési idő 35 perc, akkumulátor kapacitása 1500 mAh, minden padlótípushoz, tartály térfogata 0,5 l, mosható szűrő és EPA E10 szűrő, nyél részei cső, kárpit szívófej, résszívófej, turbó kefe, fali tartó a csomag része, tömege 2,46 kg, kábel hossza 1,5 m, piros kivitel

51 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELETV803
Rowenta RH6543WH Air Force Light - Álló porszívó
Típusok
4,4 43×
Rowenta RH6543WH Air Force Light
Álló porszívó - állatszőrhöz, akkus, töltési idő 5 óra, működési idő 30 perc, minden padlótípushoz, zajszint 80 dB, tartály térfogata 0,65 l, mosható szűrő, padlószívófej, forgó kefe, tömege 2,32 kg, piros kivitel

47 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWVY004
Philips SpeedPro Aqua FC6729/01 21,6V
Álló porszívó - 3 az 1-ben, akkus, töltési idő 5 óra, működési idő 50 perc, minden padlótípushoz, zajszint 80 dB, tartály térfogata 0,4 l, turbó kefe, tömege 2,45 kg, porszívócső anyaga fém, kék kivitel

169 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHITV429
Philips Series 5000 SpeedPro FC6724/01 21,6V
Álló porszívó - 2 az 1-ben, akkus, töltési idő 5 óra, működési idő 40 perc, minden padlótípushoz, zajszint 80 dB, tartály térfogata 0,4 l, résszívófej, turbó kefe, tömege 2,48 kg, porszívócső anyaga fém, kék kivitel

104 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PHIVT808
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10
Álló porszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, akkus, töltési idő 3,5 óra, működési idő 65 perc, akkumulátor kapacitása 3000 mAh, minden padlótípushoz, zajszint 79 dB, tartály térfogata 0,6 l, HEPA szűrő és mosható szűrő, résszívófej, állati szőrre kefe, felmosó textil, víztartály nedves tisztításhoz, mikroszálas kendő és portartály a csomag része, tömege 4 kg, porszívócső anyaga rozsdamentes acél, fehér kivitel

119 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: XIATV070
4,7 49×
Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
Álló porszívó - 1700W teljesítménnyel, 2 az 1-ben gőztisztító, ECO és MAX mód, ciklon technológia, DUAL CLEAN & STEAM szívófej, 0,4 l-es levehető víztartály, 0,5 l-es portartály, 30 perces működési idő, gőzfelmelegítés 30 mp alatt, 84dB (A) zajszint, eltávolítja a baktériumok és kórokozók akár 99,9%-át vegyszerek használata nélkül, szűrő-vízkőmentesítő kazetta, mopcsere hozzáérés nélkül, minden típusú padlóhoz, beleértve a szőnyegeket is, 15 év javíthatósági garancia

148 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWSV988
4,6 14×
Electrolux WQ61-46DB
Álló porszívó - 2 az 1-ben, száraz tisztításhoz, töltöttségjelző, LED világítás, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, akkus, töltési idő 4,5 óra, működési idő 45 perc, akkumulátor kapacitása 2100 mAh, minden padlótípushoz, teljesítmény 27 W, tartály térfogata 0,3 l, EPA szűrő, habszűrő és EPA E10 szűrő, nyél részei teleszkópos cső, finom sörtés és elektromos turbo kefe, tömege 2,8 kg, porszívócső anyaga műanyag, zöld kivitel

90 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ELETV195
4,3 10×
SENCOR SVC 8825TI rúdporszívó 2 az 1 ERGO CLEAN&GO
Álló porszívó - 2 az 1-ben, LED világítás, akkus, töltési idő 6 óra, működési idő 55 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, szőnyegre, teljesítmény 150 W, zajszint 78 dB, tartály térfogata 0,5 l, HEPA szűrő, résszívófej, por és forgó kefe, tömege 3 kg, fekete kivitel

85 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENTV956
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light
Álló porszívó - száraz tisztításhoz, akkus, töltési idő 5,5 óra, működési idő 45 perc, akkumulátor kapacitása 2500 mAh, minden padlótípushoz, teljesítmény 220 W, zajszint 79 dB, tartály térfogata 0,6 l, HEPA szűrő, mosható szűrő és pamut szűrő, résszívófej, felmosó textil a csomag része, tömege 1,2 kg, porszívócső anyaga rozsdamentes acél, fehér kivitel

54 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIATV087
SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO - Álló porszívó
Típusok
4,6 125×
SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO
Álló porszívó - 2 az 1-ben, akkus, töltési idő 6 óra, működési idő 50 perc, minden padlótípushoz, zajszint 78 dB, tartály térfogata 0,5 l, HEPA szűrő, résszívófej, tömege 2,4 kg, porszívócső anyaga műanyag, szürke kivitel

56 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENSV862
Hoover HF500 HF522STH 011
Álló porszívó - különálló ciklon, 22 V-os Li-ion, akár 45 perc működési idő, Direct Impulse Motor - nagy szívóteljesítmény, egyszerű karbantartás - egyedi motorizált szívófej bármilyen felülethez beépített fésűvel a haj és szennyeződések feltekeredése ellen, LED kijelző a fogantyún: változtatható teljesítménybeállítás, akkumulátor töltöttség jelző, karbantartás jelző, LED világítás a szívófej teljes szélességében, kompakt összecsukás 69 cm-es magasságra és gyors töltés 2,5 óra alatt - töltés bárhol, bútorvédelem - puha ütköző a szívófejen, One Touch - egyszerű porkiöntés, beépített por- és bútorkefe 2 az 1-ben és résszívófej, hosszú résszívófej, tisztítókefe, falra történő szerelés, parkoló pozíció, tartalék motor előszűrő a csomagban, színe: obszidián szürke metálpirossal, méretek: (ma x szé x mé) 107,9 x 19,5 x 25,2 cm

90 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HOOTV953
4,0 46×
ETA Supersonic 1231 90000
Álló porszívó - 2 az 1-ben, LED világítás és teljesítményszabályozás, akkus, töltési idő 4 óra, működési idő 40 perc, minden padlótípushoz, zajszint 79 dB, tartály térfogata 0,45 l, HEPA szűrő, nyél részei szívócső hosszabbító, kárpit szívófej, résszívófej, forgó kefe, fali tartó a csomag része, tömege 2,57 kg, porszívócső anyaga fém, fehér kivitel

57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV465
Philips PowerPro Aqua FC6409/01 18V
Álló porszívó - 3 az 1-ben, akkus, töltési idő 5 óra, működési idő 60 perc, minden padlótípushoz, zajszint 83 dB, tartály térfogata 0,6 l, tömege 4,7 kg, porszívócső anyaga műanyag, sötétszürke kivitel

114 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHITV412
Dyson V11 Absolute
Tyčový vysavač - allergiásoknak, állatszőrhöz, antibakteriális és száraz tisztításhoz, töltöttségjelző, LED kijelző, LED beállított teljesítményszint jelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző és teljesítményszabályozás, akkus, töltési idő 4,5 óra, működési idő 60 perc, minden padlótípushoz, zajszint 82 dB, tartály térfogata 0,76 l, HEPA szűrő, nyél részei szívócső hosszabbító, kárpit szívófej, kombinált szívófej, padlószívófej, résszívófej, padlóra/szőnyegre, állati szőrre, kárpitozáshoz és elektromos turbo kefe, fali tartó a csomag része, tömege 3 kg, porszívócső anyaga műanyag, kék kivitel

279 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV098

Álló porszívók

értékelésRowenta GZ3039WO X-Combo 3 az 1-ben Cordless Vacuum & Mop Allergy+ rúdporszívó (BEMUTATÓ) A Rowenta GZ3039WO X-Combo 3 az 1-ben Cordless Vacuum & Mop Allergy+ rúdporszívó lehetővé teszi a felmosást és...
A Xiaomi márkanév alatt a háztartási készülékek széles választékával találkozhatunk, amelyek a takarításra, a...
Kíváncsi vagy a háztartási takarítással kapcsolatos legfrissebb hírekre? Akkor ajánljuk figyelmedbe a Rowenta...
értékelésRowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal rúdporszívó (BEMUTATÓ) Ne maradj le az otthoni takarítás legújabb trendjeiről! Ismerkedj meg a Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60...
Tervezed, hogy a közeljövőben új rúdporszívót vásárolsz? Akkor semmiképp ne hagyd figyelmen kívül a Philips...
Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban,...
További cikkek Összes cikk

Álló porszívók

Az álló porszívó legnagyobb előnye az ergonomikus használat és a helytakarékos kialakítás. A rúdporszívók piacán az évek során néhány márka komoly renoméra tett szert.

Jelentős álló porszívó márkák

Számos gyártó saját szabadalmakkal látja el különböző álló porszívó modelljeit, ezért vásárlás előtt érdemes ezekkel megismerkedni.

ETA álló porszívók

A gyártó a 2in1 álló porszívók között számít komoly piaci szereplőnek, kompakt gépeik igazi konyhai multifunkciós takarítógépek. A vízszűrővel ellátott változatok por- és allergénmentes légkört varázsolnak a lakásba.

Electrolux álló porszívók

Az Electrolux álló porszívók különlegessége a forgatható szívófej és a számos cserélhető kiegészítő. Emiatt univerzális háztartási takarítógépeknek számítanak. A tisztítókefe tisztítása érintésmentes és gyors.

Sencor álló porszívók

Néhány Sencor álló porszívó ötletes kiegészítője a beépített LED segédfény, amely szűk és sötét rések takarításakor jöhet jól. Szinte az összes Sencor rúdporszívó 2 az 1-ben kialakítású és nem hiányozhat felszereltségükből a kefés szívófej sem.

Bosch álló porszívók

A Bosch álló porszívók a szegmens egyik legnagyobb szívóteljesítményét nyújtják, gazdag felszereltséggel, állatszőrre alkalmas kefével. Nem igényelnek bonyolult karbantartást, elég használat után a portartályt kiüríteni.

A szőnyegre való álló porszívó a mélyen megbúvó szennyeződéseknek sem kegyelmez. A nagy szívóerő továbbá a padló- és járólaprésekből is kiszippantja a piszkot.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó álló porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább álló porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb álló porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: álló porszívók vélemények
P-DC1-WEB25
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ