AlzaPlus+ AlzaBoxy CZ, SK, HU

Aroma diffúzorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Edény térfogata
15 ml
10000 ml
-
Funkciók
Automatikus kikapcsolás
(177)
Párásító
(132)
Aromaterápia
(117)
Ultrahang
(107)
Színek száma
0
16 000 000
-

Az aroma diffúzor nemcsak lakások, hanem irodák, várótermek és üzlethelyiségek hasznos és stílusos kiegészítőjévé is válhat. Amellett, hogy az aroma diffúzor párásítja a levegőt, illatosít is, a megfelelő illóolaj használatával pedig jótékony hatással lehet a szervezetünkre, sőt a kedélyállapotunkra is. Mivel az aroma diffúzor igen nagy népszerűségnek örvend, bőséges választékkal találkozhatsz. Ha tovább olvasol, megismerheted az aroma diffúzorok fő típusait, megtudhatod, milyen elven működnek és mi mindenre alkalmasak.

Tovább

Az aroma diffúzor

A párásító készülékkel ellentétben, amely a párásítás mellett más funkciót nem tölt be és kinézetre sem különbözik egy egyszerű háztartási kisgéptől, az aroma diffúzor rendkívül sokoldalú: párásít, illatosít és bármely belső tér mutatós kiegészítőjévé válhat. Sokoldalúságának köszönhetően egyre többen használják, akár otthon, akár közösségi terekben. A bőséges választékban nem mindig könnyű eligazodni, de te is megtalálhatod a neked legjobban tetszőt, ha tüzetesebben megismerkedsz az aroma diffúzorokkal és a bennük rejlő lehetőségekkel.

 • Széles design választék.
 • Megőrzik az olajok hatását.
 • Általában sok különböző funkciót tartalmaznak.
 • Egyenletes és megbízható diszperzió.
 • Egyszerű és biztonságos használat.
 • Magasabb ár.
 • Elektromos áramot igényelnek.
 • Az olaj mellett vizet is kell hozzáadni.
Fehér elektromos aromadiffúzor

i

Hordozható aromadiffúzorok akkumulátoros és újratölthető kivitelben

A konnektoros modellek mellett léteznek hordozható, akkumulátoros aromadiffúzorok vagy USB-kábellel működő diffúzorok is, amelyekkel utazhatsz. Tekintsd meg a Siguro modern aromadiffúzorait, amelyek közül biztosan megtalálod a megfelelőt.

Aroma diffúzor - a fő típusok

 • Elektromos aroma diffúzor
 • Az elektromos aroma diffúzor használatához elektromosságra van szükség, a hálózathoz kell csatlakoztatni vagy elemmel is működtethető, ez esetben az elektromos aroma diffúzor használata nincs konnektorhoz kötve, bárhol elhelyezheted, de akár magaddal is viheted. Az elektromos aroma diffúzorok közé tartoznak ultrahangos aroma diffúzorok és hideg levegő segítségével porlasztó diffúzorok is.

 • Ultrahangos aroma diffúzor
 • Az ultrahangos aroma diffúzor ultrahang segítségével porlasztja a vízbe csepegtetett illóolajat, majd ezt látványos hidegköd formájában a levegőbe juttatja. Az ultrahangos aroma diffúzor csendesen működik, így még a hálószobában is használható.

Ultrahangos aroma diffúzor - hidegpára
Az ultrahangos aroma diffúzor látványos hidegpára formájában juttatja a levegőbe a különleges illóolajokat

i

Az ultrahangos aroma diffúzor nagy előnye, hogy az illóolaj porlasztása közben nem termel hőt, így nem égeti meg az illóolajat. Ha az illóolajat 40°C fölé hevítjük, roncsolódik a szerkezete. Az ultrahangos aroma diffúzor által kibocsátott hidegpárában az illóolaj összes fontos alkotóeleme benne marad.

Aroma diffúzor - jellemzők

Az aroma diffúzor anyaga

Az aroma diffúzor esetében nagy jelentősége van a stílusos megjelenésnek, rengeteg design, szín és anyag közül választhatsz. Találkozhatsz fa, bambusz, üveg, kerámia és műanyag készülékekkel is. A szín és design tekintetében azonban felsorolni sem tudnánk, milyen sokfélére bukkanhatsz, ennek köszönhetően biztosan találsz olyan aroma diffúzort, amely tökéletesen illik a te otthonodba.

Siguro fából készült aromadiffúzor

Varázsolj kellemes hangulatot otthonodba - az okos aromadiffúzort a telefonodon lévő alkalmazással vagy egy okos otthoni asszisztenssel vezérelheted, akárhol is tartózkodsz.

Az aroma diffúzor működése

Az aroma diffúzor ultrahangos hullámok segítségével párologtatja el a tartályába helyezett vizet és illóolajat. A párologtatás megkezdése előtt helyezd az aroma diffúzor készüléket sík felületre, majd vedd le a tetejét. A tartályt töltsd meg vízzel - mindig csak a jelzésig önts bele vizet -, majd csepegtess bele a kiválasztott illóolajból. Ezt követően tedd vissza a tetőt és csatlakoztasd a készüléket a hálózathoz, majd kapcsold be. Az igényelt illatintenzitás és elvárt hatás alapján válaszd meg az illóolaj mennyiségét - ez lehet 2-3 vagy akár 5-6 csepp is. Használat után az aroma diffúzor tartályát mindig ürítsd ki és szárazon, tisztán pakold el. 

Az aroma diffúzor kiválasztását befolyásolja a szoba mérete

Az aromadiffúzor kiválasztásakor az egyik alapvető paraméter mindenképpen a teljesítménye. A legtöbb készülékkel ellentétben általában nem wattban, hanem az ajánlott szobaméretben, m2-ben adják meg. Ezért vásárlás előtt gondold át, hogy hová tervezed elhelyezni az aroma diffúzor modellt, majd mérd meg a szoba hozzávetőleges méretét. Egy túl gyenge készüléknek nagyon alacsony lehet a hatása, míg egy túl erős készülék túlságosan is illatosíthatja a helyiséget.

Az aroma diffúzor műszaki adatai

 • Kisebb helyiségbe vagy az íróasztalodra, illetve ha az enyhébb illatokat kedveled, elegendő a 100-200 ml-es tartállyal rendelkező készülék
 • 30-40 nm-es szobákba, garzonokba válaszd a közepes méretű, 300-400 ml-t is elnyelő aroma diffúzort
 • Amennyiben nagyobb, 100 nm vagy annál méretesebb helyre keresed a megoldást, válassz szárazan porlasztó aroma diffúzor készüléket. Ezek nem igényelnek vizet, és habár magasabb hangszinten működnek, a száraz porlasztással érheted el a legnagyobb illatintenzitást

Mekkora legyen az aroma diffúzor tartálya?

A működési idő megmutatja, hogy mennyi idő alatt porlasztja el az aroma diffúzor a benne lévő, illóolajat tartalmazó vizet - a nagyobb tartállyal rendelkező aroma diffúzor működési ideje hosszabb, míg a kisebb, 50-200 ml vizet befogadó készülékből rövidebb idő alatt fogy el a víz. A működés időtartamát befolyásolhatjuk az intenzitás beállításával is - alacsonyabb intenzitáson hosszabb ideig párologtat a készülék.

Az elektromos aromadiffúzorok zajszint szerint tovább vannak osztályozva

A többi háztartási készülékhez hasonlóan az aroma diffúzor is zajt bocsát ki működés közben, ezért vegyük figyelembe a zajszintjét. Az optimális és szinte hallhatatlan érték 25 dB körül van. Egy aroma diffúzor amely 30 dB-es hangerővel működik, hallható a szobában, de nem szabad, hogy túlságosan zavaró legyen. Ha fontos számodra a csend, mindenképpen kerüld a 35 dB-es vagy annál magasabb modelleket.

Az aroma diffúzor funkciói

Az aroma diffúzor a különböző funkcióknak köszönhetően kényelmesen, biztonságosan használható.

 • Az automatikus kikapcsolás funkció szinte minden aroma diffúzor alapvető biztonsági funkciója. A készülék magától kikapcsol, ha a minimum szint alá csökken a benne lévő víz és illóolaj keveréke.
 • Az időzítő funkció is nagyon hasznos lehet, ha csak egy bizonyos időtartamra szeretnéd beállítani az aroma diffúzort.
 • Érdemes azt is megnézni, hogy az illóolaj diffúzor intenzitása állítható-e. Nem biztos, hogy mindig ugyanarra az illatintenzitásra vágysz, lehet, hogy nappal jobban esik egy erőteljesebb illat, de éjszakára egy gyengédebb fokozat is megteszi.
 • A távvezérlés lehetősége kényelmesebbé teszi az aroma diffúzor használatát. Egyes készülékek távirányítóval, vagy telefonos alkalmazáson keresztül, de némelyik akár hangvezérléssel is vezérelhető.
 • A LED világítás sem elhanyagolható funkció. Egyes aroma diffúzorok 7, de akad olyan is, amely akár 14 különböző színű megvilágítást kínál.

Az aroma diffúzor ára

A legolcsóbb aroma diffúzorok 7-8 ezer forint körül kaphatók, ezek között is találhatsz szemre való darabokat, sőt az automatikus kikapcsolás és a LED világítás funkcióról sem kell lemondanod, ha ebben az árfekvésben keresgélsz. Van olyan aroma diffúzor, amelynek ára akár 38 ezer forint is lehet, de ezek a modellek már egészen különleges funkciókkal is rendelkeznek, például a kellemes pára és illat mellett gyengéd hangokkal is hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Ezek után nézd át aroma diffúzor kínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig haladva.

Az aroma diffúzor szerves részét képezi az illóolaj is. Ha aroma diffúzor vásárlását tervezed, ezt is bele kell számítani az állandó költségekbe, bár érdemes megjegyezni, hogy az illóolajból mindössze néhány cseppre van alkalmanként szükség. Illóolaj már 690 forinttól kapható, de 22 890 forintért is vásárolhatsz igazán különleges illóolajat. Praktikus készleteket is vehetsz, amelyekbe több különböző illatú és hatású illóolajat készítettek össze számodra.

Az aroma diffúzor és az aromaterápia - az illóolajok jelentősége

Az aroma diffúzor az aromaterápia egyik eszközévé válhat, hiszen illóolaj hozzáadása után annak nemcsak illatával, hanem jótékony hatásaival is megörvendeztet. Az illóolaj növényi kivonatokból készül, értékes hatóanyagokat tartalmaz. 100 %-os tisztaságú, természetes illóolaj alkalmazása javasolt, hogy az aromaterápia a természet erejével, tökéletesen valósuljon meg. Érdemes alaposan végiggondolni, neked milyen illóolajra van szükséged, hiszen mindegyiknek más és más a hatása. Általánosságban elmondható, hogy az illóolajok jótékony hatással vannak az érzelmeinkre, a hangulatunkra, oldhatják a feszült idegállapotot, fokozhatják a keringést.

Elsősorban a téli időszakban gondot okozhat, ha a lakásban túl alacsony a páratartalom. A légúti betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás folyamatában segíthet a párásítás. Az illóolaj diffúzor a pára mellett az illóolajat is a levegőbe juttatja, tehát kétszeres segítséget nyújt, ha te is hasonló problémával küzdesz a fűtési szezon idején. Ne felejtsük el, hogy ebből a szempontból a gyerekek talán még nagyobb odafigyelést igényelnek. Az aroma diffúzor használata gyerekszobában is lehetséges, arra viszont nagyon figyelj, hogy csak olyan illóolajat használj a gyerekszobában vagy azokban a helyiségekben, amelyekben huzamosabb ideig tartózkodnak gyerekek is, amelyek gyermekek számára alkalmasak.

i

Amikor az aroma diffúzor jótékony hatásairól beszélünk, ne feledkezzünk meg a szín- és fényterápia jelentőségéről sem. Bizonyos modellek LED világítással rendelkeznek, amelyek színe legtöbb esetben állítható. Kiválaszthatod, hogy mindig a hangulatodnak megfelelő színben pompázzon.

Aroma diffúzor - LED világítás
Az aroma diffúzor LED fényének színe ízlés szerint állítható

Nem vagy elégedett az elektromos aromadiffúzorral? Mit szólnál egy hagyományoshoz?

Az ultrahangos aromadiffúzor nem az egyetlen eszköz a gyönyörűen illatosított otthon eléréséhez, a népszerű nem elektromos opciók közé tartoznak a pálcikás aromadiffúzorok és a meleg aromalámpák is. Hogyan működnek és miben különböznek?

 1. pálcás illatosítók olcsóbbak, passzív karbantartásmentes elven működnek, de csak eldobhatóak. Az illóolajat egy tégelybe öntik, majd a pálcikákat beledugják az üvegbe, és az illatot a levegőbe engedik.
 2. A termikus aromalámpák leggyakrabban egy megemelt tálból és egy tealámpából állnak. A tál melegítésével az olaj illatát a levegőbe bocsátja, de elveszítheti aromaterápiás hatásának egy részét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro AD-R601DW Buckeye WiFi Szállításra kész > 5 db
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása, párásító és aromaterápia, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 35 dB zajszint, színe: barna és fautánzat, anyaga: műanyag, 3 év garancia
14 390 Ft

2.
Siguro AD-G421DW Lorquin's Admiral Szállításra kész > 5 db
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, led megvilágítás, időzítő, távirányító, ultrahang, intenzitás beállítása, párásító és aromaterápia, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 35 dB zajszint, színe: barna és fautánzat, anyaga: műanyag, 3 év garancia
13 490 Ft

3.
Rohnson R-9584 Szállításra kész > 5 db
Aroma diffúzor - 500 ml-es tartály, funkció: aromaterápia, automatikus kikapcsolás, időzítő, LED megvilágítás, intenzitás beállítása, háttérvilágítás és ultrahang, 7 színű megvilágítás, 16 óra üzemidő, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 36 dB zajszint, fehér színű
10 790 Ft

Még több
232 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro AD-R601DW Buckeye WiFi - Aroma diffúzor Típusok
4,7 74×
Siguro AD-R601DW Buckeye WiFi
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása, párásító és aromaterápia, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 35 dB zajszint, színe: barna és fautánzat, anyaga: műanyag, 3 év garancia
Szuper ár
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_R601DW
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
Sixtol Palm, fehér fa, 500 ml
Aroma diffúzor - 500 ml-es tartály, funkció: aromaterápia, automatikus kikapcsolás, időzítő és LED megvilágítás, 6 színű megvilágítás, 35 dB zajszint, fehér színű, anyaga műanyag
10 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR58695
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Siguro AD-G421DW Lorquin's Admiral - Aroma diffúzor Típusok
4,9 91×
Siguro AD-G421DW Lorquin's Admiral
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, led megvilágítás, időzítő, távirányító, ultrahang, intenzitás beállítása, párásító és aromaterápia, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 35 dB zajszint, színe: barna és fautánzat, anyaga: műanyag, 3 év garancia
Szuper ár
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_G421DW
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
CONCEPT ZV1210 Perfect Air fekete - Párásító Típusok
4,1 24×
CONCEPT ZV1210 Perfect Air fekete
Párásító - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 30 W teljesítmény, 260 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 19,6 × 27,8 × 19,6 cm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
23 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV014
4,8
Rohnson R-9584
Aroma diffúzor - 500 ml-es tartály, funkció: aromaterápia, automatikus kikapcsolás, időzítő, LED megvilágítás, intenzitás beállítása, háttérvilágítás és ultrahang, 7 színű megvilágítás, 16 óra üzemidő, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 36 dB zajszint, fehér színű
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHAD187
Siguro AD-R600LW Faun WiFi - Aroma diffúzor Típusok
4,7 74×
Siguro AD-R600LW Faun WiFi
Aroma diffúzor - edény űrtartalma 400ml, teljesítmény 12W, időzítő, csendes működés (<35dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, 20-40m2-es helyiségekbe ajánlott, működés idő akár 10h, kábel hossza 180cm, 3 év garancia
Szuper ár
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_R600LW
Siguro AD-D210LW Dainty Sulphur - Aroma diffúzor Típusok
4,4 50×
Siguro AD-D210LW Dainty Sulphur
Aroma diffúzor - 200 ml űrtartalom, 9 W teljesítmény, csendes működés (<35 dB), időzítő, automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott helyiségméret 20-40 m², párolgás intenzitása 35-40 ml/h, üzemidő akár 6 óra, kábel hossza 180 cm, 3 év garancia
Szuper ár
10 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_D210LW
Siguro AD-F301DW Small Copper - Aroma diffúzor Típusok
4,8 57×
Siguro AD-F301DW Small Copper
Aroma diffúzor - 400 ml űrtartalom, 12 W teljesítmény, csendes működés (<35 dB), időzítő, automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott szobaméret 20-40 m², párásítási intenzitás 30-45 ml/h, üzemidő akár 10 óra, kábel hossza 180 cm, 3 év garancia
Szuper ár
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_F301DW
4,6 32×
Siguro AD-F232SW Chequered Skipper
Aroma diffúzor - 2 az 1-ben, 400 ml-es tartály űrtartalom, teljesítménye 12 W, időzítő, csendes működés (<35 dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott helyiségméret: 20-40 m2, működési idő: akár 10 óra, a kábel hossza 180 cm, 3 év garancia
Szuper ár
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_F232SW
5,0
Sixtol Palm szürke fa 500 ml
Aroma diffúzor - 500 ml-es tartály, funkció: aromaterápia, automatikus kikapcsolás, időzítő, LED megvilágítás és ultrahang, 6 színű megvilágítás, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 35 dB zajszint, szürke színű, anyaga műanyag
10 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR58698
Siguro AD-G410LW Comma - Aroma diffúzor Típusok
4,8 67×
Siguro AD-G410LW Comma
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, led megvilágítás, időzítő, távirányító, ultrahang, intenzitás beállítása, párásító és aromaterápia, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 35 dB zajszint, színe: barna és fautánzat, anyaga: műanyag, 3 év garancia
Szuper ár
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_G410LW
Siguro AD-H500LW Sweet Home - Aroma diffúzor Típusok
3,8 24×
Siguro AD-H500LW Sweet Home
Aroma diffúzor - 500 ml űrtartalom, 12 W teljesítmény, csendes működés (<35 dB), éjszakai üzemmód, időzítő, automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott szobaméret 15 - 30 m2, párásítási intenzitás 30 - 45 ml/h, üzemidő 14 - 25 óra, kábel hossza 150 cm, 3 év garancia
Szuper ár
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_H500LW
3,4
Sixtol Bloom, világos fa, 200 ml
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, funkció: automatikus kikapcsolás, LED megvilágítás és párásító, 6 színű megvilágítás, fa színű, anyaga műanyag
5 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR59914
Siguro AD-F231DW Sundown - Aroma diffúzor Típusok
4,9 22×
Siguro AD-F231DW Sundown
Aroma diffúzor - 400 ml űrtartalmú tartály, 12 W teljesítmény, időzítő, csendes működés (<35dB), automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott helyiség méret: 20-40 m2, üzemidő: akár 10 óra, kábel hossza: 180 cm, 3 év garancia
Szuper ár
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_F231DW
Siguro AD-D200DM Camberwell Beauty - Aroma diffúzor Típusok
4,4 50×
Siguro AD-D200DM Camberwell Beauty
Aroma diffúzor - edény űrtartalma 200ml, teljesítmény 9W, csendes működés (<35dB), időzítő, automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, 20-40m2-es helyiségekbe ajánlott, párolgás intenzitása 35-40 ml/h, működés idő akár 6h, kábel hossza 180cm, 3 év garancia
Szuper ár
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_D200DM
Siguro AD-G411DW California Crescent - Aroma diffúzor Típusok
4,8 67×
Siguro AD-G411DW California Crescent
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, funkciók: automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, led megvilágítás, időzítő, távirányító, ultrahang, intenzitás beállítása, párásító és aromaterápia, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 35 dB zajszint, színe: barna és fautánzat, anyaga: műanyag, 3 év garancia
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_G411DW
4,2
Siguro AD-N300DW Agrias
Aroma diffúzor - víz nélküli működés, fényjelző, beépített, újratölthető 1020 mAh-s Li-ion akkumulátor, csendes működés (<30 dB), tápellátás lehetősége USB kábelen keresztüli (tartozék), színes háttérvilágítás, helyiség ajánlott mérete: 10 m², kábel hossza: 50 cm, 3 év garancia
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_N300DW
MILLEFIORI MILANO Dove 165 ml - Aroma diffúzor
Típusok
4,8
MILLEFIORI MILANO Dove 165 ml
Aroma diffúzor - 160 ml-es tartály, funkció: automatikus kikapcsolás, egyféle színű megvilágítás, 6 óra üzemidő, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, bézs színű, anyaga műanyag
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV639
3,8 24×
Siguro AD-H501DW Sweet Home
Aroma diffúzor - tartály térfogata 500 ml, 12 W teljesítmény, csendes működés (< 35 dB), éjszakai üzemmód, időzítő, automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, ajánlott szobaméret 15 - 30 m2, párásítási intenzitás 30 - 45 ml/h, üzemidő 14 - 25 óra, kábel hossza 150 cm, 3 év garancia
Leárazás -50 %
4 890 Ft 9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_H501DW
4,4
YANKEE CANDLE Ultrahangos aroma diffúzor + utántöltő Black Cherry 10 ml
Aroma diffúzor - 100 ml-es tartály, funkció: aromaterápia és háttérvilágítás, 10 színű megvilágítás, 4 óra üzemidő, fehér színű
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1789
AIR WICK aroma párologtató, fehér + utántöltő - Boldogság - Aroma diffúzor
Típusok
4,3 54×
AIR WICK aroma párologtató, fehér + utántöltő - Boldogság
Aroma diffúzor - funkció: időzítő és intenzitás beállítása, fehér színű, anyaga műanyag
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1386
AIR WICK aroma párologtató, fekete + utántöltő - Csábító rózsaillat - Aroma diffúzor
Típusok
4,3 54×
AIR WICK aroma párologtató, fekete + utántöltő - Csábító rózsaillat
Aroma diffúzor - funkció: intenzitás beállítása, fekete színű, anyaga műanyag
5 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSV1387
TrueLife AIR Diffuser D5 Dark - Aroma diffúzor
Típusok
4,5 62×
TrueLife AIR Diffuser D5 Dark
Aroma diffúzor - 300 ml-es tartály, funkció: automatikus kikapcsolás, időzítő és LED megvilágítás, 14 színű megvilágítás, 10 óra üzemidő, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, fautánzat kialakítás, anyaga műanyag
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLAD932
4,0
Siguro AD-C600LW Polyommatus
Aroma diffúzor - ultrahangos, 250 ml tartálytérfogat, 12 W teljesítmény, automatikus kikapcsolás, 7 színű háttérvilágítás, csendes működés (<30 dB), ajánlott helyiségméret 20 - 40 m², párolgás intenzitása 20 ± 5 ml/h, időtartam 10 - 15 h, kábel hossza 180 cm, 3 év garancia
Leárazás -28 %
8 190 Ft 11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AD_C600LW

Aroma diffúzorok

cikkLégtisztítók: megelőzés a vírus ellen? A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan lehet hatékonyan védekezni a fertőzések ellen. A kormány által elrendelt intézkedések betartása mellett az alapos személyes higiénia is nagyon fontos. De ha valami...

Aroma diffúzorok

Szeretnél kellemes hangulatot teremteni az otthonodban egy magával ragadó illat segítségével? Lepd meg magad egy különleges, illatpálcás légfrissítővel, amely rövid időn belül tökéletesen pihentető hangulatot teremt az otthonodban. Lazíts egy mozgalmas nap után az aroma diffúzor által megteremtett légkörben. Az illatpálcák tisztán természetes, ugyanakkor visszafogott módon töltik meg illattal az egész belső teret.

Illatpálcák az igazi kikapcsolódáshoz

Az AIRWICK pálcás illatosítók elegáns megjelenésűek, és természetes rattan pálcákat használnak az illat fokozatos kibocsátásához. Az AIR WICK légfrissítő váltogatja az illatokat, és 4 héten keresztül frissítő légkört varázsol az otthonodba. Hagyd, hogy elvarázsoljon az AIRWICK illatpálcák illata, amelyeknek használatához nincs szükség elemre vagy elektromosságra. A légfrissítő elegáns designjával otthonod bármely helyiségének díszévé válhat. 1 csomag 30 ml-t tartalmaz.

Nagyszerű illat és design

Egy másik lehetőség az AIRWICK dekoratív légfrissítő, amelynek remek illata van, ugyanakkor jól is néz ki. Kényeztesd magad kellemesen pihentető légkörrel az otthonodban, ahol mindig teljes nyugalomban érezheted magad. A légfrissítő illatának intenzitását úgy szabályozhatod, hogy a termék felső fedelét elforgatod, így mindig a neked megfelelő hangulatot hozhatod létre a fárasztó munkanap utáni megérdemelt pihenéshez.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó aroma diffúzorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább aroma diffúzorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb aroma diffúzorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: aroma diffúzorok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ