Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani

Aroma diffúzorok

Az aroma diffúzor nemcsak lakások, hanem irodák, várótermek és üzlethelyiségek hasznos és stílusos kiegészítőjévé is válhat. Amellett, hogy az aroma diffúzor párásítja a levegőt, illatosít is, a megfelelő illóolaj használatával pedig jótékony hatással lehet a szervezetünkre, sőt a kedélyállapotunkra is. Mivel az aroma diffúzor igen nagy népszerűségnek örvend, bőséges választékkal találkozhatsz. Ha tovább olvasol, megismerheted az aroma diffúzorok fő típusait, megtudhatod, milyen elven működnek és mi mindenre alkalmasak.

Tovább

Az aroma diffúzor

A párásító készülékkel ellentétben, amely a párásítás mellett más funkciót nem tölt be és kinézetre sem különbözik egy egyszerű háztartási kisgéptől, az aroma diffúzor rendkívül sokoldalú: párásít, illatosít és bármely belső tér mutatós kiegészítőjévé válhat. Sokoldalúságának köszönhetően egyre többen használják, akár otthon, akár közösségi terekben. A bőséges választékban nem mindig könnyű eligazodni, de te is megtalálhatod a neked legjobban tetszőt, ha tüzetesebben megismerkedsz az aroma diffúzorokkal és a bennük rejlő lehetőségekkel.

Aroma diffúzor - a fő típusok

 • Elektromos aroma diffúzor
 • Az elektromos aroma diffúzor használatához elektromosságra van szükség, a hálózathoz kell csatlakoztatni vagy elemmel is működtethető, ez esetben az elektromos aroma diffúzor használata nincs konnektorhoz kötve, bárhol elhelyezheted, de akár magaddal is viheted. Az elektromos aroma diffúzorok közé tartoznak ultrahangos aroma diffúzorok és hideg levegő segítségével porlasztó diffúzorok is.

 • Ultrahangos aroma diffúzor
 • Az ultrahangos aroma diffúzor ultrahang segítségével porlasztja a vízbe csepegtetett illóolajat, majd ezt látványos hidegköd formájában a levegőbe juttatja. Az ultrahangos aroma diffúzor csendesen működik, így még a hálószobában is használható.

Ultrahangos aroma diffúzor - hidegpára
Az ultrahangos aroma diffúzor látványos hidegpára formájában juttatja a levegőbe az különleges illóolajokat

i

Az ultrahangos aroma diffúzor nagy előnye, hogy az illóolaj porlasztása közben nem termel hőt, így nem égeti meg az illóolajat. Ha az illóolajat 40 °C fölé hevítjük, roncsolódik a szerkezete. Az ultrahangos aroma diffúzor által kibocsátott hidegpárában az illóolaj összes fontos alkotóeleme benne marad.

Aroma diffúzor - jellemzők

Az aroma diffúzor anyaga

Az aroma diffúzor esetében nagy jelentősége van a stílusos megjelenésnek, rengeteg design, szín és anyag közül választhatsz. Találkozhatsz fa, bambusz, üveg, kerámia és műanyag készülékekkel is. A szín és design tekintetében azonban felsorolni sem tudnánk, milyen sokfélére bukkanhatsz, ennek köszönhetően biztosan találsz olyan aroma diffúzort, amely tökéletesen illik a te otthonodba.

     Aroma diffúzor - üveg     
Ez a kézzel készült üveg illóolaj diffúzor igazán egyedi megjelenésű

Az aroma diffúzor műszaki adatai

 • Talán a legfontosabb adat, amelyre figyelni kell, hogy mekkora helyiségbe alkalmas az aroma diffúzor.
 • A működési idő megmutatja, hogy mennyi idő alatt porlasztja el az illóolaj diffúzor a benne lévő illóolajat tartalmazó vizet.
 • Nem szabad figyelmen kívül hagyni az aroma diffúzor zajszintjét sem, különösen, ha a hálószobában tervezed használni.

Az aroma diffúzor funkciói

Az aroma diffúzor a különböző funkcióknak köszönhetően kényelmesen, biztonságosan használható.

 • Az automatikus kikapcsolás funkció szinte minden aroma diffúzor alapvető biztonsági funkciója. A készülék magától kikapcsol, ha a minimum szint alá csökken a benne lévő víz és illóolaj keveréke.
 • Az időzítő funkció is nagyon hasznos lehet, ha csak egy bizonyos időtartamra szeretnéd beállítani az aroma diffúzort.
 • Érdemes azt is megnézni, hogy az illóolaj diffúzor intenzitása állítható-e. Nem biztos, hogy mindig ugyanarra az illat intenzitásra vágysz, lehet, hogy nappal jobban esik egy erőteljesebb illat, de éjszakára egy gyengédebb fokozat is megteszi.
 • A távvezérlés lehetősége kényelmesebbé teszi az aroma diffúzor használatát. Egyes készülékek távirányítóval, vagy telefonos alkalmazáson keresztül, de némelyik akár hangvezérléssel is vezérelhető.
 • A LED világítás sem elhanyagolható funkció. Egyes aroma diffúzorok 7, de akad olyan is, amely akár 14 különböző színű megvilágítást kínál.

Aroma diffúzor ár

A legolcsóbb aroma diffúzorok 7-8 ezer forint körül kaphatók, ezek között is találhatsz szemre való darabokat, sőt az automatikus kikapcsolás és a LED világítás funkcióról sem kell lemondanod, ha ebben az árfekvésben keresgélsz. Van olyan aroma diffúzor, amelynek ára akár 38 ezer forint is lehet, de ezek a modellek már egészen különleges funkciókkal is rendelkeznek, például a kellemes pára és illat mellett gyengéd hangokkal is hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Ezek után nézd át aroma diffúzor kínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig haladva.

Az aroma diffúzor szerves részét képezi az illóolaj is. Ha aroma diffúzor vásárlását tervezed, ezt is bele kell számítani az állandó költségekbe, bár érdemes megjegyezni, hogy az illóolajból mindössze néhány cseppre van alkalmanként szükség. Illóolaj már 690 forinttól kapható, de 22 890 forintért is vásárolhatsz igazán különleges illóolajat. Praktikus készleteket is vehetsz, amelyekbe több különböző illatú és hatású illóolajat készítettek össze számodra.

Az aroma diffúzor és az aromaterápia - az illóolajok jelentősége

Az aroma diffúzor az aromaterápia egyik eszközévé válhat, hiszen illóolaj hozzáadása után annak nemcsak illatával, hanem jótékony hatásaival is megörvendeztet. Az illóolaj növényi kivonatokból készül, értékes hatóanyagokat tartalmaz. 100 %-os tisztaságú, természetes illóolaj alkalmazása javasolt, hogy az aromaterápia a természet erejével, tökéletesen valósuljon meg. Érdemes alaposan végiggondolni, neked milyen illóolajra van szükséged, hiszen mindegyiknek más és más a hatása. Általánosságban elmondható, hogy az illóolajok jótékony hatással vannak az érzelmeinkre, a hangulatunkra, oldhatják a feszült idegállapotot, fokozhatják a keringést.

Elsősorban a téli időszakban gondot okozhat, ha a lakásban túl alacsony a páratartalom. A légúti betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás folyamatában segíthet a párásítás. Az illóolaj diffúzor a pára mellett az illóolajat is a levegőbe juttatja, tehát kétszeres segítséget nyújt, ha te is hasonló problémával küzdesz a fűtési szezon idején. Ne felejtsük el, hogy ebből a szempontból a gyerekek talán még nagyobb odafigyelést igényelnek. Az aroma diffúzor használata gyerekszobában is lehetséges, arra viszont nagyon figyelj, hogy csak olyan illóolajat használj a gyerekszobában vagy azokban a helyiségekben, amelyekben huzamosabb ideig tartózkodnak gyerekek is, amelyek gyermekek számára alkalmasak.

i

Amikor az aroma diffúzor jótékony hatásairól beszélünk, ne feledkezzünk meg a szín- és fényterápia jelentőségéről sem. Bizonyos modellek LED világítással rendelkeznek, amelyek színe legtöbb esetben állítható. Kiválaszthatod, hogy mindig a hangulatodnak megfelelő színben pompázzon.

Aroma diffúzor - LED világítás
Az aroma diffúzor LED fényének színe ízlés szerint állítható

Még mindig nem nyerte el igazán egyik illóolaj diffúzor sem a tetszésed? Akkor lehet, hogy éppen egy reed diffúzor, más néven illatpálcás illatosító a neked való. Egy nagyon egyszerű és természetes aroma diffúzorról van szó, amely általában egy mutatós üvegből, a benne lévő illóolajból és bambusz pálcákból áll. A bambusz magába szívja az illóolajat, majd a levegőbe juttatja az illatát. Az illat intenzitása attól függ, hogy mennyire ér bele a pálca az illóolajba.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dituo sötét 400 ml Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 14 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, barna és szürke színű
11 190 Ft

2.
Concept ZV1010 Perfect Air Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Párásító - 20 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzorral párásítás, 12 W fogyasztás, 60 ml/óra párásítási teljesítmény, 1,2 l-es edény, 30 dB zajszint, automatikus kikapcsolás a tartály kiürítése után (+ riasztó) , a víztároló belsejében hétszínű led világítás, két fokozatú nedvesítés és aromaterápia (illóolajokhoz), fehér és fehér színű
11 790 Ft

3.
Vocolinc Smart FLOWERBUD légfrissítő Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Aroma diffúzor - 300 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás és led megvilágítás, 16000000 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 30 m2-es helyiségekbe ajánlott, hangvezérlés Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa segítségével, fehér színű
-18%
23 790 Ft
19 590 Ft

Még több
123 tétel
Classic Kategória
TrueLife AIR Diffuser D3 Light
Aroma diffúzor - 120 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás és led megvilágítás, 7 féle színű megvilágítás választható, 18000 s működési idő, 25 m2-es helyiségekbe ajánlott, fautánzat színű

7 300 Ft áfa nélkül 5 750 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRLAD918
Arany középút
Concept ZV1010 Perfect Air
Párásító - 20 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, aroma diffúzorral párásítás, 12 W fogyasztás, 60 ml/óra párásítási teljesítmény, 1,2 l-es edény, 30 dB zajszint, automatikus kikapcsolás a tartály kiürítése után (+ riasztó) , a víztároló belsejében hétszínű led világítás, két fokozatú nedvesítés és aromaterápia (illóolajokhoz), fehér és fehér színű

11 790 Ft áfa nélkül 9 280 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONZV477
Premium Kategória
Vocolinc Smart FLOWERBUD légfrissítő
Aroma diffúzor - 300 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás és led megvilágítás, 16000000 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 30 m2-es helyiségekbe ajánlott, hangvezérlés Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa segítségével, fehér színű

-18% 23 790 Ft
19 590 Ft áfa nélkül 15 430 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VOCO19007
Dituo sötét 400 ml
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 14 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, barna és szürke színű

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD010
Dituo sötétbarna 400 ml - Aroma diffúzor Típusok
Dituo sötétbarna 400 ml
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 36 dB zajszint, barna színű

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD002
ETA Essenco 1634 90000
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, ultrahang és párásító, 8 óra működési idő, 20 m2-es helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű

11 490 Ft áfa nélkül 9 050 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAAD024
Dituo világos fa 400 ml - Aroma diffúzor Típusok
Dituo világos fa 400 ml
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, led megvilágítás, időzítő, ultrahang és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 16 óra működési idő, barna színű

10 890 Ft áfa nélkül 8 570 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD004
Dituo sötét fa 400 ml - Aroma diffúzor Típusok
Dituo sötét fa 400 ml
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, led megvilágítás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 16 óra működési idő, barna színű

12 290 Ft áfa nélkül 9 680 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD005
Dituo világosbarna 400 ml - Aroma diffúzor Típusok
Dituo világosbarna 400 ml
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 36 dB zajszint, barna színű

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD001
Dituo üveg DT-1822A_1 - Aroma diffúzor Típusok
Dituo üveg DT-1822A_1
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, led megvilágítás, ultrahang és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 8 óra működési idő, szürke színű

10 190 Ft áfa nélkül 8 020 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD011
Dituo márvány 400ml - Aroma diffúzor Típusok
Dituo márvány 400ml
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, 36 dB zajszint, fehér és szürke színű

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD003
Dituo világos fa 300 ml
Aroma diffúzor - 300 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 8 óra működési idő, 35 dB zajszint, barna színű

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD006
Dituo világosbarna fa - Smart, 400ml - Aroma diffúzor Típusok
Dituo világosbarna fa - Smart, 400ml
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, időzítő, távirányító, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott, barna színű

13 690 Ft áfa nélkül 10 780 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD016
Dituo sötétbarna fa - Smart, 400ml - Aroma diffúzor Típusok
Dituo sötétbarna fa - Smart, 400ml
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, háttérvilágítás, led megvilágítás, időzítő, távirányító, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 10 óra működési idő, 40 m2-es helyiségekbe ajánlott,

13 690 Ft áfa nélkül 10 780 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD017
Hysure R500A Dark Wood - Aroma diffúzor
Típusok
Hysure R500A Dark Wood
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, intenzitás beállítása és párásító, 11 óra működési idő, 15 m2-es helyiségekbe ajánlott, 30 dB(A) zajszint, fehér és fa színű

8 790 Ft áfa nélkül 6 920 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SHYSAR438
Dituo sötétbarna 300 ml - Aroma diffúzor Típusok
Dituo sötétbarna 300 ml
Aroma diffúzor - 300 ml-es tartály, led megvilágítás, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 8 óra működési idő, barna színű

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD009
Dituo sötét fa 200 ml
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 6 óra működési idő, barna színű

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DITAD007
TESCOMA FANCY HOME, Rose
Aroma diffúzor - 150 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás, ultrahang és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, 20 m2-es helyiségekbe ajánlott, fehér színű

-9% 11 140 Ft
10 090 Ft áfa nélkül 7 940 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESAD209
DOMO DO9213AV illatosító készülék
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, ultrahang, intenzitás beállítása és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, barna színű

13 790 Ft áfa nélkül 10 860 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DOMAD695
ETA Fiora 3634 90000
Aroma diffúzor - háttérvilágítás, 1 féle színű megvilágítás választható, 20 m2-es helyiségekbe ajánlott, fehér színű

8 690 Ft áfa nélkül 6 840 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ETAAD929
DOMO DO9215AV illatosító készülék
Aroma diffúzor - 200 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, ultrahang és párásító, 7 féle színű megvilágítás választható, fekete és barna színű

18 390 Ft áfa nélkül 14 480 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DOMAD692
MILLEFIORI MILANO Sphere Grey 150 ml - Aroma diffúzor Típusok
MILLEFIORI MILANO Sphere Grey 150 ml
Aroma diffúzor - 150 ml-es tartály, 1 féle színű megvilágítás választható, 21600 s működési idő, 30 m2-es helyiségekbe ajánlott, 0 dB zajszint, szürke színű

9 390 Ft áfa nélkül 7 390 Ft
Figyelem
Nem elérhető
Termékkód: OSV641
CONCEPT ZV1021 Perfect Air Aroma diffúzorral 2 az 1-ben, fekete - Párásító Típusok
CONCEPT ZV1021 Perfect Air Aroma diffúzorral 2 az 1-ben, fekete
Párásító - 20 m2 méretű helyiségekbe ajánlott, hideg párásítás, 12 W fogyasztás, 45 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,3 l-es edény, 25 dB zajszint, időzítő, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), két fokozatú nedvesítés és aromaterápia (illóolajokhoz), fekete és fekete színű

12 190 Ft áfa nélkül 9 600 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONZV123
Hysure R500A Light Wood - Aroma diffúzor
Típusok
Hysure R500A Light Wood
Aroma diffúzor - 400 ml-es tartály, automatikus kikapcsolás, led megvilágítás, időzítő, intenzitás beállítása és párásító, 11 óra működési idő, 15 m2-es helyiségekbe ajánlott, 30 dB(A) zajszint, fehér és fa színű

8 790 Ft áfa nélkül 6 920 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SHYSAR421

Aroma diffúzorok

cikkLégtisztítók: megelőzés a vírus ellen? A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan...

Aroma diffúzorok

Szeretnél kellemes hangulatot teremteni az otthonodban egy magával ragadó illat segítségével? Lepd meg magad egy különleges, illatpálcás légfrissítővel, amely rövid időn belül tökéletesen pihentető hangulatot teremt az otthonodban. Lazíts egy mozgalmas nap után az aroma diffúzor által megteremtett légkörben. Az illatpálcák tisztán természetes, ugyanakkor visszafogott módon töltik meg illattal az egész belső teret.

Illatpálcák az igazi kikapcsolódáshoz

Az AIRWICK pálcás illatosítók elegáns megjelenésűek, és természetes rattan pálcákat használnak az illat fokozatos kibocsátásához. Az AIR WICK légfrissítő váltogatja az illatokat, és 4 héten keresztül frissítő légkört varázsol az otthonodba. Hagyd, hogy elvarázsoljon az AIRWICK illatpálcák illata, amelyeknek használatához nincs szükség elemre vagy elektromosságra. A légfrissítő elegáns designjával otthonod bármely helyiségének díszévé válhat. 1 csomag 30 ml-t tartalmaz.

Nagyszerű illat és design

Egy másik lehetőség az AIRWICK dekoratív légfrissítő, amelynek remek illata van, ugyanakkor jól is néz ki. Kényeztesd magad kellemesen pihentető légkörrel az otthonodban, ahol mindig teljes nyugalomban érezheted magad. A légfrissítő illatának intenzitását úgy szabályozhatod, hogy a termék felső fedelét elforgatod, így mindig a neked megfelelő hangulatot hozhatod létre a fárasztó munkanap utáni megérdemelt pihenéshez.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó aroma diffúzorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább aroma diffúzorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb aroma diffúzorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: aroma diffúzorok vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB27
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ