Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Sony Alpha A7 III váz

Termékkatalógus
Sony Alpha A7 III váz
4,9 27 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 650 g, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
Szállításra kész 4 db 1 033 090 Ft
699 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS160a Termékszám:  ILCE7M3B.CEC Gyártó honlapja:
Sony Alpha A7 III váz 699 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

962 860 Ft
Szett megvásárlása
853 340 Ft
Szett megvásárlása

Sony Alpha A7 III váz

Az itt szereplő tételek: Sony Alpha A7 III + FE 50mm f/1.8

Ajánlott ehhez a modellhez

SONY ALPHA A7 III DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP

Erő, pontosság és rugalmasság a precíz felvételekhez

A népszerű Sony Alpha A7 III digitális tükör nélküli fényképezőgépek harmadik generációja számos olyan fejlesztést hoz, amelyek a fényképek minőségét egy lépéssel közelebb hozzák a klasszikus tükörreflexes fényképezőgépekhez. A készülék váza kiváló minőségű és tartós magnéziumötvözetből készült, amely garantálja az alacsony súlyt, és a precíz tömítésnek köszönhetően a por és a nedvesség elleni védelmet is. A Sony A7 tükör nélküli fényképezőgép kiemelkedő funkciói közé tartozik a dönthető érintőképernyő, az 5 tengelyes képstabilizátor, a magas akkumulátor-üzemidő és a vezeték nélküli képátvitel támogatása Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Alpha A7 tükör nélküli fényképezőgép jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Pengeéles képek készítése a Sony A7 III fényképezőgéppel

A Sony A7 III fényképezőgép központi eleme az új Sony Exmor R Full Frame érzékelő 24 Mpx-lel. Az érzékelő integrált öttengelyes stabilizátorral rendelkezik, amelynek hatékonysága akár 5EV-ig terjed, és új BSI kialakítással rendelkezik, amely növeli a fénygyűjtés hatékonyságát. Ez biztosítja, hogy mindig éles és tiszta képeket készíthess bármilyen helyzetben, állvány használata nélkül.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Erőteljes Bionz X processzor a Sony A7-ben

A képfeldolgozást a következő generációs BIONZ X csúcskategóriás képfeldolgozó processzor végzi, amely akár 2x erősebb, mint az előző modell, amely a fókuszálási sebességben és a sorozatfelvételben is megmutatkozik, ugyanis eléri a percenkénti 10 kép frekvenciát. A Sony A7 III fényképezőgép puffermemóriája 163 kiváló minőségű JPG-fotó vagy 89 tömörítetlen RAW-fotó tárolására alkalmas.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

4D Focus precíziós fókusszal

A Sony Alpha A7 tükör nélküli fényképezőgép gyors hibrid AF rendszere rekordszámú, 693 fázisérzékelős és 425 kontrasztérzékelős fókuszponttal rendelkezik, amelyek a jelenet 93%-át lefedik. Ez biztosítja a gyorsan mozgó tárgyak nagy precizitású követését és a pontos arcfelismerést. Ráadásul az érintésvezérléssel egy ujjmozdulattal fókuszálhatsz a témára.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Szemfókuszáló funkció

A Sony A7 III digitális fényképezőgép kiválóan képes a szemkörnyékre fókuszálni, még nagyon nehéz körülmények között és nagy távolságból is. A professzionális fotósok (és nem csak ők) úgy tartják, hogy ez napjaink legképzettebb fényképezőgépe ebben a tekintetben - a fejlett Eye AF rendszer még akkor is fókuszban tartja a szemet, ha az arc részben eltakarva van, vagy ha a téma szeme lefelé néz, és akkor is, ha ellenfényben áll. Ezenkívül képes a lencséhez közelebbi szemre újrafókuszálni, ha a téma pozíciója megváltozik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha A7 III dönthető 3"-es kijelzővel rendelkezik

A Sony Alpha A7 fényképezőgép hátlapját egy 3"-es érintőképernyős LCD monitor uralja, amelynek felbontása 921 600 px. A dönthető kijelző kialakításával eredeti kompozíciókat hozhatsz létre, és egyedi képeket készíthetsz különböző perspektívákból. Egy EVF kereső is rendelkezésre áll OLED kijelzővel és 2,36 Mpx-es felbontással, amely a jelenet 100%-át lefedi.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Csodálatos 4K videók a Sony A7 fényképezőgéppel

A Sony A7 III digitális fényképezőgép csúcspontja a 4K videofelvétel 30 képkocka/másodperc sebességgel, 5 tengelyes stabilizátorral, valamint hatékony moiré-hatással és szaggatott élcsökkentéssel. A 120 Mbps adatátviteli sebességgellenyűgöző képminőségű videofelvételeket készíthetsz. Az alacsonyabb Full HD felbontás akár 120 képkocka/másodperc sebességgel is képes rögzíteni, így lélegzetelállító lassított videókat alkothatsz.

A Sony A7 digitális fényképezőgép további funkciói

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Felvételkészítés teljes csendben

A Sony Alpha A7 III digitális tükör nélküli fényképezőgéppel akár másodpercenként 10 sorozatfelvétel is készíthető maximális csendben.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hű színvisszaadás

A színvisszaadás is javult, így a Sony Alpha A7 III fényképezőgéppel rögzített témák természetes színeket kapnak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagy akkumulátor-élettartam

Egy másik kiváló újdonság a Sony nagy kapacitású NP-FZ100 Li-ion akkumulátorának használata, amelynek hála az LCD monitor használatával akár 710 fényképet, a keresővel pedig 610 fényképet készíthetsz, videofelvételek rögzítésekor pedig akár 125 percnyi felvételhez is elegendő energiát biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Vezeték nélküli képátvitel

A gyors képátvitelhez a Sony A7 III fényképezőgép Wi-Fi, NFC és Bluetooth 4.1 LE vezeték nélküli interfészeket kínál, csökkentett energiafogyasztással. Az egyérintéses megosztás a fényképeket és videókat a mobilkészülékedre helyezi. Csak telepítsd a PlayMemories mobilalkalmazást, és egyszerűen nagyítással csatlakoztasd telefonodat a fényképezőgéphez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Két memóriakártya-foglalat

A Sony A7 III digitális fényképezőgép két memóriakártya-foglalatával, amelyek közül az egyik UHS-II kompatibilis a gyors adatrögzítéshez, mindkét kártyára biztonságos biztonsági mentést készíthetsz a képekről, vagy külön-külön rögzítheted a fényképeket és a videókat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Modern csatlakoztathatóság

A Sony Alpha A7 III fényképezőgép a legkorszerűbb USB 3.1 Gen 1 csatlakozóval van felszerelve, amely nagy sebességű adatátvitelt és nagyméretű képfájlok egyszerű kezelését teszi lehetővé az utólagos feldolgozáshoz egy képszerkesztőben vagy szerkesztőprogramban.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Összehasonlít
Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Az érzékelőn (IBIS) Kész!
Bajonett
Sony FE Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Az érzékelőn (IBIS) Kész!
Bajonett
Sony FE Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
24,2 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Sony E Kész!
Objektív
Objektív nélkül Kész!

Objektív 2

Objektív
2. objektív nélkül Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső felbontása
2,36 Mpx Kész!
Maximális EVF nagyítás
0,78 × Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,69 cm Kész!
Magasság
9,56 cm Kész!
Mélység
7,37 cm Kész!
Tömeg
650 g Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FZ100 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
710 kép Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, Bluetooth, NFC Kész!
Audio/Video
micro HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Vázsapka Kész!
Speciális felszerelés
Speciális felszerelés nélkül Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

További változatok Sony Alpha A7 III termékhez:

688 690 Ft - 1 033 090 Ft

Sony Alpha A7 III + FE 16-35mm f/4.0, fekete

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 650 g, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
Kosárba
1 033 090 Ft
Szállításra kész 4 db
 

Sony Alpha A7 III + FE 85mm f/1.8

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 650 g, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
Kosárba
819 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Sony Alpha A7 III + FE 24–70 mm f/4.0 ZA OSS Vario-Tessar

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 650 g, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
Kosárba
951 090 Ft
Szállításra kész 5 db
 

Sony Alpha A7 III + FE 28-60mm f/4-5.6

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 650 g, objektív a csomag része
Kosárba
787 090 Ft
Szállításra kész 2 db
 

Sony Alpha A7 III + FE 50mm f/1.8

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 650 g
Kosárba
688 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Kérdésem, hogy a Sony téli pénzvisszatérítés akcióban az Önöknél vásárolt termékek részt vehetnek-e? Érvényesíthető-e az Önöknél megvásárolt Sony termékekre a most futó cashback akció? Köszönettel, Vajdulák Norbert

Kérdések és válaszok: Sony Alpha A7 III váz
Kiegészítők: Sony Alpha A7 III váz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A7 III tělo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha A7 III, telo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7 III Body. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7 III Body.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ