Shop roku AlzaBoxy Q1

Hálószobai lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(1076)
Klasszikus
(146)
Rusztikus
(20)
VINTAGE
(10)
Retro
(23)
Indusztriális
(44)
Szín
Fehér
(540)
Fekete
(431)
Szürke
(87)
Ezüst
(67)
Barna
(30)
Anyag
Műanyag
(870)
Fém
(623)
Alumínium
(100)
Üveg
(59)
Pléh
(35)
Helyiség
Hálószobába
(922)
Nappaliba
(836)
Gyerekszobába
(701)
Dolgozószobába
(575)
Folyosóra
(507)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(425)
Asztali
(374)
Fali
(319)
Fénydekoráció
(99)
Beépíthető
(66)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(571)
Állítható színhőmérséklet
(473)
Smart
(467)
Mobilalkalmazás
(404)
Fényszín beállítás (RGB)
(244)
Foglalat
E14
(61)
E27
(126)
G13
(2)
G9
(5)
GU10
(37)
Fényáram
0 lm
28000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(821)
Semleges fehér
(787)
Hidegfehér
(577)
Energiafelhasználás
0,01 W
230 W
-
Szűrés

Egy hálószobai lámpa talán egyik legfontosabb feladata, hogy kellemes és hangulatos légkört teremtsen. Rendeltetésük azonban nem kizárólag dekoratív jellegű. A hálószoba világítás funkcionális céljait is figyelembe kell venned. Segítünk neked eldönteni, hogy melyik lámpa a legmegfelelőbb hálószobádba. Bízunk benne, hogy az itt szemléltetett hálószoba világítás ötletek megkönnyítik számodra a választást.

Tovább

Melyik típusú hálószoba világítás a legmegfelelőbb?

Nem is olyan könnyű feladat eldönteni, hogy milyen lámpát válassz hálószobádba. Ugyanis több típusuk is létezik és mindegyiküknek más a funkciója. Saját igényeid és elképzeléseid alapján kell választanod. Ne feledkezz meg azonban arról, hogy egyes világítóelemek komolyabb beszerelési munkát is igényelhetnek.

Hagyományos és modern csillárok, mint hálószobai lámpák

A csillárok a központi világítótestek függesztett típusai. A fény intenzitásának és színének tekintetében ezekkel a világító elemekkel szemben támasztják a legnagyobb igényeket. A központi hálószoba világítás követelménye, hogy kellemes meleg fénnyel világítsa meg a helyiséget. A gyönyörű, markáns vonalvezetésű csillárok mind dekoratív, mind funkcionális szempontból elsősorban a nagy belmagasságú belső terekben érvényesülnek. Alacsonyabb helyiségekben célszerű mennyezeti hálószobai lámpákat alkalmazni.

Trendi mennyezeti hálószobai lámpák

A hálószobai világításként alkalmazott mennyezeti lámpák lehetnek hagyományos vagy modern kialakításúak. Az elmúlt évek során a hálószoba világításaként funkcionáló LED-es lámpák - legyenek azok akár központi LED panelek, vagy akár tetszőleges helyre elhelyezhető, különböző effektus funkcióval rendelkező LED szalagok - egyre népszerűbbé váltak a vásárlók körében.

Hagyományos hálószobába világítás - avagy az éjjeliszekrényen álló lámpák soha nem mennek ki a divatból

Az éjjeli lámpák a hálószoba világítás hagyományos kellékei. A hálószobában használt, éjjeli fényt biztosító világítótestek a helyiség elegáns, tetszetős de ugyanakkor praktikus kiegészítő elemei. Rendszerint az ágy mellé helyezett éjjeliszekrényen állnak, így a fényforrás bekapcsolásához csupán a kezedet kell kinyújtanod.

i

Elegáns hálószoba állólámpák

Állólámpákat kisebb és nagyobb méretű belső terekben egyaránt használhatsz világításra. Amennyiben elégséges hely áll rendelkezésedre, választhatsz akár egy nagyobb, design állólámpát is, amely jól kiegészíti a központi hálószoba világítást. Az állólámpa a mennyezeti világítással együtt megfelelő világítást nyújt, míg utóbbi lekapcsolása után intim hangulatot biztosít.

Hálószoba spotlámpák

A hálószobai spotlámpák a gipszkartonból kialakított mennyezet síkjába vannak besüllyesztve. A világítás kivitelezésének módját alaposan meg kell tervezni. Két lehetőséged van – a pontvilágítás lesz a helyiség fő fényforrása, vagy csupán a hálószoba bizonyos részeit világítja majd meg.

Olvasólámpák a hálószobában

A hálószobában használt olvasólámpának nem csak kedvenc könyved olvasása közben fogod jó hasznát venni. Ez a típusú fényforrás erős, közvetlen fényt bocsát ki. Felerősíthető az ágy háttámlájára vagy oldalsó peremére, így az erős olvasófény közvetlenül a szemed látóterét világítja majd meg. Kínálatunkban különböző típusú olvasáshoz tervezett hálószobai lámpa közül válogathatsz.

A modern és praktikus szekrény lámpák segítségével célirányosan megvilágíthatók a különféle szekrények polcai.

Hogyan válasszuk ki az optimális hálószoba világítást?

A hálószobát mindenképpen több fényforrással kell bevilágítani. Bár ez a helyiség elsősorban alvásra szolgál, ám a hálószoba bevilágításának módját mégsem szabad alábecsülni. Tervezd meg körültekintően a hálószobád fényviszonyait és mindenekelőtt személyes igényeidet tartsd szem előtt. Vajon mire kell odafigyelni a hálószoba világítás megtervezésekor?

Válassz hálószoba világítást a helyiség méretei alapján

Amennyiben magas mennyezettel behatárolt nagy hálószobád van, egy fényforrás biztosan nem lesz elég. Elsősorban a központi világítás határozza meg a fényviszonyokat, ám az elegendő nagyságú tér lehetővé teszi az egyéb kiegészítő hálószobai lámpák alkalmazását is. Egy festményt vagy egy képet megvilágító falilámpa kellő eleganciával egészíti ki a hálószobát.

Hogyan válaszd meg a hálószoba világításának intenzitását és színét

A hálószobában a kisebb fényerejű világítás javasolt. Pihentető hatású légkör kialakításához a szemnek kellemes meleg fehér fényre van szüksége. A távirányítással kezelhető fénymódosító kapcsolók nagyon praktikusak, hiszen segítségükkel nemcsak a fényerősséget változtathatod, de különféle színárnyalatú hálószoba világítást állíthatsz be.

Túl gyakran kell este a WC-re kimenned? Hasznos lehet számodra a hálószobában elhelyezett irányfény

A hálószobai lámpaként használt világító irányjelző készülékekbe mozgásérzékelő van beépítve. Így amikor éjszaka felébredsz, és álmosan botorkálva ki szeretnél menni, hogy dolgodat elvégezd, nem kell a kapcsolót vagy távirányítót keresgélned, az irányfény magától bekapcsol. Ez az ötletes biztonsági segédeszköz nagyszerű segítség kisgyermekes szülőknek és időseknek egyaránt.

A mennyezeti hálószobai lámpák optikailag növelik az alacsony belmagasságú kis hálószobák terét.

Rejtett hálószoba világítás

Amennyiben hálószobád hangulatát látható vagy rejtett funkcionális világítással szeretnéd tökéletesebbé tenni, különféle lehetőségek közül választhatsz. A funkcionális világító elemek segítségével különféle helyiségek felületeit lehet optikailag tagolni, vagy a már tagolt felületek – például gipszkarton felületsíkok - megvilágítását lehet megtervezni oly módon, hogy az szebbé, hangulatosabbá, dizájnosabbá varázsolja a belső teret. Amennyiben a hálószoba vagy más helyiség hangulatvilágításához keresel lámpa ötleteket, és úgy gondolod, hogy számodra a rejtett világítás jelent megoldást, tekintsd meg a süllyesztett pontvilágítás, LED panelek vagy LED szalagok termékkategóriáinak kínálatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue GO v2 Szállításra kész > 5 db
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
36 890 Ft

2.
IMMAX SIDE PIR érzékelővel Szállításra kész > 10 db
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 590 Ft

3.
USB Playstation Icons Light Szállításra kész > 5 db
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 10 × 6 × 30 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10 cm
7 990 Ft

Még több
1 481 termék
4,7 34×
IMMAX SIDE PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_08
4,2 16×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 3,6 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: fém és műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLI21_18
4,4 21×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 2,4 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_16
4,9 25×
BenQ ScreenBar Halo
Monitor lámpa - klipsszel ellátott monitor lámpa, LED, 6,5 W, 2700-6500K, 2 fényforrás, dimmelhető, automatikus fényerőszabályozás, vezeték nélküli vezérlő, USB, ezüst-fekete
74 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BQ003
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
3,0
IMMAX PETTY PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 132 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 11,6 cm magas, 11,4 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
3 640 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_07
4,7 26×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
3 230 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_14
4,5 30×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
22 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
4,6 92×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033
4,5
Minecraft - Logo - 3D lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
7 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0508
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete - Asztali lámpa
Típusok
5,0
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab009
5,0
Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth)
LED lámpa - szabályozható fényerő, 0,35 W teljesítmény, 25 lm fényáram, meleg fényű (2800 K), mozgásérzékelős, Bluetooth csatlakozás, Xiaomi Home kompatibilitás, anyaga: műanyag, 8 cm max. magasság, 6,2 cm széles
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300j2
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel fekete - Asztali lámpa Típusok
4,6 177×
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 60 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX19275
4,8 12×
EMOS LED Emily
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 30,5 × 8,2 × 16,5 cm (Ma×Sz×H)
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19076
4,7 239×
Yeelight Plug-in Light Sensor Nightlight
Éjjeli fény - rendeltetés beltéri, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 230 V, melegfehér szín, maximális színhőmérséklet 2500K, tápellátás hálózati, üzemidő 25000 óra, méretek 7 × 7 × 6,9 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
4 820 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa35
4,7 56×
EMOS LED-es fénycső 300mm, 5W
LED lámpa - 5 W teljesítmény, 380 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), anyaga: fém és műanyag, 3 cm max. magasság, 2,2 cm széles, IP20 védelem
5 060 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17091
3,6
Yeelight Lightstrip Pro Extension
LED szalag -, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatás
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_06
4,8 106×
Energizer Booklite 2CR2032
LED világítás - rugalmas, 2x CR2032 (tartozék)
5 050 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XP4001a
4,7 14×
Yeelight Arwen Ceiling Light 450C
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, kompatibilitás: Samsung SmartThings, magasság 9,2 cm
45 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa46
4,7
EMOS LED Lucy
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 29,5 × 8,2 × 25,5 cm (Ma×Sz×H)
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19075
4,7 21×
Yeelight Arwen Ceiling Light 550C
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Samsung SmartThings, magasság 10,2 cm, IP20
45 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa47
4,8 46×
Yeelight sensor nighlight
LED lámpa - szabályozható fényerő, 0,25 W teljesítmény, 3 lm fényáram, meleg fényű, mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 5,6 cm max. magasság, 8 cm széles, IP20 védelem
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa03
Philips Hue White and Color Ambiance Play Extention pack 78203/30/P7 - Díszvilágítás
Típusok
5,0 19×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Extention pack 78203/30/P7
Díszvilágítás - smart, LED, szabályozható, fogyasztás 6 W, 530 lm, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), ZigBee és Bluetooth kapcsolaton keresztül, cseh nyelvű alkalmazással vezérelhető, kompatibilis az Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa alkalmazásokkal, a funkciók használatához híd szükséges, magassága 3,6 cm, szélessége 4,4 cm, anyaga műanyag, IP20 védettség, a készlet nem tartalmaz tápegységet, csak kiegészítő készlet a standard készlethez
26 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18124
5,0
EMOS LED asztali lámpa CHASE, fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6700 K, 7,8 W teljesítmény, dönthető, mérete 37 × 34 cm (Ma×Sz)
9 410 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS22_132

Hálószobai lámpák

Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...

Hálószobai lámpák

A Hálószobai lámpák kategóriában összesen 1481 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hálószobai lámpák
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ