ApF HU Akvizice ApF HU

Karácsonyi világítás, karácsonyi fények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiafelhasználás
0,06 W
500 W
-
Foglalat
E14
(7)
E27
(3)
Integrált fényforrás
(164)
További tulajdonságok
Időzítő
(266)
Mobilalkalmazás
(57)
Vízálló
(57)
Smart
(53)
Hangvezérlés
(45)

A karácsonyi világítás kiegészíti a karácsony sajátos légkörét, és minden fát, házat vagy kertet megszépít. Az alábbiakban tanácsot adunk, hogy milyen típusú karácsonyi világítás áll rendelkezésre, és hogyan kell a helyszín és a fények ismeretében kiválasztani a megfelelő típusú világítást.

Tovább

Karácsonyi fények és karácsonyi világítás – milyen típusokat különböztetünk meg?

A karácsonyi világítás számtalan formát ölthet. Lehet kültéri karácsonyi dekoráció, például karácsonyi fények házra vagy karácsonyi világítás villanyoszlopra, de ugyanígy szóba jöhet karácsonyi világítás ablakba, vagy karácsonyi világító figurák. Mégis, a karácsonyi fények felhasználásuk szerint alapvetően 3 típusba sorolhatók. Miben különböznek ezek a típusok, és melyek az előnyeik és hátrányaik?

Karácsonyi fényfüzérek karácsonyfára vagy ablakra

A karácsonyi fényfüzérek hosszú kábelek akár 600 izzóval, így nagyobb területeket tudnak lefedni és megvilágítani, mint más dekorációk. Leggyakrabban ablak világítás vagy karácsonyfa fényként használják őket, de a lakás egyéb részeinek díszítésére is felhasználhatók. Kültéri karácsonyi világítás funkciót is betölthetnek, így használhatók a kert, a terasz, a tető vagy akár a kerítés megvilágítására. Létezik karácsonyi világítás villanyoszlopra is, továbbá némelyik kültéri fényfüzér 100 m hosszúságú is lehet, így felhasználási lehetőségeik valóban szélesek.

 • Széles választék
 • Változatos felhasználás
 • A hosszú fényfüzérek néha útban lehetnek
 • Az ilyen karácsonyi világítás rögzítése időigényesebb

Karácsonyi dekoráció - Dekoratív karácsonyi fények

A beltéri és kültéri karácsonyi dekoráció lehetőségei szinte végtelenek, hiszen az ilyen karácsonyi világítás számtalan formát ölthet, például rénszarvas, házikó, fenyőfa, hóember, lámpás, és még sok más. Ezek a karácsonyi világító figurák legtöbbször nem túl nagyméretű dekorációk, amelyek biztosan karácsonyi hangulatot varázsolnak a szobába vagy kertbe, de helyezhetők az ablakpárkányra is, amely esetben kívül-belül kellemes, ünnepi hangulatot teremtenek.

 • Széles választék
 • Változatos és eredeti karácsonyi fények
 • Esetenként gyengébb világítás
 • Kisebb területet fednek le

A karácsonyi LED világítás és a világító fenyőfák egyre népszerűbbek. Alacsonyabb energiafogyasztással, élénkebb színekkel, és hosszabb élettartammal büszkélkedhetnek, és a túlmelegedéstől sem kell tartanod. Külön említendő a LED fényfüggöny, amelyek különféle méretekben kaphatók, de közös jellemzőjük, hogy nagyobb terület lefedésére képesek. Az 5 vagy 10 méteres LED fényfüggöny az egész ház oldalát képes feldíszíteni. A LED technológia miatt a karácsonyi LED világítás némileg drágább a hagyományos karácsonyi világításhoz képest.

Karácsonyi világítás projektor – A ház karácsonyi világítása

A karácsonyi világítás projektor egy olyan kisméretű eszköz, amely a ház elé helyezve színes mozgó pontokat és mintákat vetít a ház falára. Az eredmény egy gyönyörűen megvilágított ház, anélkül, hogy a karácsonyi világítás rögzítése sok időnket elvenné.

 • Egyszerű telepítés
 • Nagy területet fed le
 • Kisebb választék
 • Gyengébb megvilágítás

i

Szeretnéd feldobni otthonodat és egyben klasszikus karácsonyi hangulatot varázsolni? A retro karácsonyi fények gyönyörűen megvilágítják otthonodat, és nosztalgikus hangulatot varázsolnak.

Karácsonyi fények - Hogyan válasszunk?

Legyen az kültéri karácsonyi világítás, ablak világítás, vagy karácsonyi világító figurák, a következő néhány szempontot mindképp vedd figyelembe a választáskor.

Karácsonyi világítás - Beltéri vagy kültéri?

Vásárlás előtt nagyon fontos, hogy átgondold, hová tervezed elhelyezni a karácsonyi fényeket. A kültéri karácsonyi világítás elsősorban tartósságával tűnik ki.

A karácsonyi fények sok színnel dobják fel otthonodat

A színek a karácsonyi világítás lényeges paraméterei. Javasoljuk, hogy a dekoráció, a hangulat és a kedvenc színeid szerint válassz, például az élénk színek minden otthont feldobnak. A hideg fehér karácsonyi fények elegáns és modern megjelenést biztosítanak, míg a meleg fehér fények meghitt és barátságos hangulatot kölcsönöznek otthonodnak.

Karácsonyi fények - Akkumulátoros vagy hálózatról működő?

Az áramellátás szerint a karácsonyi fények a következő csoportokra oszthatók: elemes LED fények, hálózati, vagy napelemes töltésű.

 1. Karácsonyi fények elemes megoldással - A kábelek hiányának köszönhetően alkalmasak kültéri használatra is. Időnként azonban az elemek cseréjére lesz szükség.
 2. Karácsonyi világítás hálózati tápellátással - Ezt a típust leggyakrabban beltérben használják. A kábel néha útban lehet, viszont nincs szükség elemcserére.
 3. Napelemes karácsonyi világítás - Ez a karácsonyi világítás típus nem használ hálózati kábelt vagy elemet, de nem alkalmas beltéri használatra, és működése az időjárástól függően megbízhatatlan lehet.

Hálózati tápellátású karácsonyi világítás választásakor ne feledkezz meg a tápkábel hosszáról. Ha a karácsonyi fényeket kültéren vagy konnektortól távolabb tervezed használni, hosszabb tápkábelre vagy hosszabbítóra lesz szükséged.

A karácsonyi fények egyedi tulajdonságokkal is ragyognak

A karácsonyi fények gyakran hasznos funkciókkal is rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a használatukat, vagy új szintre emelik azt.

 • Smart karácsonyi világítás - Intelligens alkalmazással vagy hangvezérléssel működtethetők.
 • Színváltás - Ez akkor jön jól, ha a karácsonyi világítást a hangulathoz vagy otthonod dekorációjához szeretnéd igazítani.
 • Karácsonyi világítás időzítővel - Az időzítő funkcióval rendelkező karácsonyi fények automatikusan be- és kikapcsolnak a beállított paramétereknek megfelelően.
 • Karácsonyi világítás több üzemmóddal - A karácsonyi fények e típusa esetén az üzemmód például állandóról villogásra változtatható, a villogó üzemmódon belül pedig számos ritmus, avagy villogási mód választható. Egyes intelligens karácsonyi fények a kikapcsolás után is megjegyzik az utolsó üzemmódot.

i

Szeretnél olcsóbban karácsonyi világítást vásárolni? Akciós karácsonyi világítás választékunkban pontosan ezt kínáljuk. Használt karácsonyi világítás kínálatunkban többnyire csak felbontott, de nem használt termékeket találsz jelentős kedvezménnyel, vagy rövid ideig használt termékeket, amelyek természetesen minden eredeti tartozékukkal rendelkeznek. A használt kategóriában található összes termékre 12 hónap garanciát adunk, tehát megbízhatóságuk miatt nem kell aggódnod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
több darab vásárlása esetén 4 440 Ft-tól

2.
LED gyertya - ideális karácsonyra, 6 tealámpát tartalmaz, beltéri használatra, 6 LED, meleg fehér fény, élettartam 10 000 óra, védettségi osztály IP20, ON/OFF gomb, fogyasztás 0,06 W, anyag műanyag, 6 CR2032 elemmel működik, méretek 3,8 × 3,8 cm
több darab vásárlása esetén 1 680 Ft-tól

3.
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
több darab vásárlása esetén 6 400 Ft-tól

Még több
649 termék
4,3 21×
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, meleg fehér
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 440 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK08
4,7 33×
EMOS Hosszabbító kábel sorolható Standard fényfüzérekhez, fekete, 10 m, kültéri és beltéri
Fényfüzér - 10 m hosszú, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, hálózati tápellátás, 10 m hosszú kábel
2 040 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK02
4 170 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS22BLiK01
4,8 20×
EMOS LED karácsonyi nano réz fényfüzér, 4 m, beltéri és kültéri, meleg fehér, időzítővel
Fényfüzér - 4 m hosszú, 40× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
3 460 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK26
4,9 10×
EMOS Alapkészlet Standard sorolható fényfüzérekhez, 10 m, kültéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
6 400 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK04
4,1 14×
RETLUX RXL 297 Fényfüggöny 120LED 2,4+5m CW TM
Fényfüzér - 7,4 m hosszú, 120× LED-del, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTL0036
4,0
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, kék
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
3 910 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK13
4,5
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér
Fényfüzér - 5 m hosszú, 50× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
2 570 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK07
3,7
EMOS T-elosztó - sorolható, Standard fényfüzérekhez, átlátszó, kültéri és beltéri
Elosztó standard/profi sorozathoz, kül- és beltéri használatra, max. a kapcsolatok száma 800 LED, átlátszó színű, bemeneti feszültség 30 V DC, IP44 védelem, 5 000 óra élettartam, műanyag
1 860 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_90
4,9 12×
EMOS LED dekoráció - 6x tealámpa ezüst, 6x CR2032, beltéri, vintage
LED gyertya - 6× LED tealámpa, beltéri, be-/kikapcsoló gomb, IP20 védelem, CR2032 elemmel működik (tartozék), LED élettartam 10 000 óra, ezüst színű
1 890 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK129
4,1
EMOS LED gyertyatartó - fehér, fa, 29cm, 2x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő
Karácsonyi világítás - fából készült gyertyatartó, 7 LED meleg fehér fénnyel, időzítővel, beltéri használatra, 10 000 óra élettartam, 2 AA elemmel működik, méretek 35 × 29 cm
9 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK159
3,8
EMOS LED gyertyatartó - fa, 29cm, 2x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő
Karácsonyi világítás - gyertyatartó, időzítővel, 7 beépített LED, energiafogyasztás 0,42 W, 2× AA elem, beltéri használatra, meleg fehér szín, élettartam 10 000 h, méretek 29 × 35 cm
9 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK158
4,7 11×
EMOS LED dekoráció - 6x teamécses, arany, 6x CR2032, beltéri, vintage
LED gyertya - 6 CR2032 elem, on/off kapcsoló gombbal, LED élettartam 10 000 h, műanyag, beltéri használatra, IP20
1 680 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK130
4,7
RETLUX RXL 319 kupolás miniház 1 LED
Karácsonyi világítás - karácsonyi üvegkupola fa díszítéssel, 1 LED, világos színű: meleg fehér, méretek: 55 x 55 x 90 mm, csak beltéri használatra alkalmas (IP 20), tápegység: 1x CR2032
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETLa79
5,0
EMOS LED karácsonyi függöny - hópelyhek, 135x 50cm, beltéri, hideg fehér
Karácsonyi világítás - függöny, világos színű, hideg fehér, méret 135 × 50 cm, beltéri használatra, tápegység típusú hálózati adapter, LED-ek száma 60, a tápkábel hossza 5 m, energiafogyasztás 1,35 W, kimeneti feszültség 4,5 V DC, védettségi szint: IP44
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS23_013
4,0
RETLUX RXL 266 gömb 8fc 100L 10+5m MC TM
Fényfüzér - 15 m hosszú, 100× LED-del, IP44 védelem, időzítővel, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
7 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTL0032
4,5
EMOS LED temetői gyertya piros, 2x C, beltéri és kültéri, meleg fehér, időzítővel
Gyertya temető, fény színe meleg fehér, mérete 7 × 12,5 cm, kültéri és beltéri használatra, időzítő, akkumulátoros tápegység típusa (2×C), LED-ek száma: 1, energiafogyasztás 0,06 W, kimeneti feszültség 3 V DC, IP44 védelem, 10 000 óra élettartam, műanyag
1 590 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_38
4,7 15×
RETLUX RXL 260 Nano 30LED AA MC TM
Fényfüzér - 3,3 m hosszú, 30× LED-del, IP20 védelem, időzítővel, elemes tápellátás, 0,3 m hosszú kábel
1 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTLV18003
4,6
RETLUX RXL 331 fa betlehem, sziluett 8LED WW
Karácsonyi világítás - rétegelt falemezből készült betlehem, 3D hatású háttérfény, 8 LED, fény színe: meleg fehér, méretek: 220x185x30 mm, kizárólag beltéri használatra (IP20), tápellátás: 2x AAA
4 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTL0101
4,6 11×
RETLUX RXL 203 fényfüzér 50LED 5 + 5 m MC TM
Fényfüzér - 5 m hosszú, 50× LED-del, IP44 védelem, időzítővel, 3 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
3 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTL0003
3,5
EMOS LED papírcsillag - arany csillám, fehér, 60cm, beltéri
Karácsonyi világítás - csillag, egy kapcsolóval, izzóhoz (nem tartozék), E14 foglalat, 230 V feszültség, hálózati áram, kábel hossza 3,2 m, belső használatra, élettartam 10 000 h, IP20, magasság 60 cm, arany csillámpor díszítés
4 800 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK146
3,7
RETLUX RXL 264 cseresznyeizzókkal, 8 funkció 100L 10+5m CW TM
Fényfüzér - 15 m hosszú, 100× LED-del, IP44 védelem, időzítővel, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
7 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTL0030
EMOS LED adventi naptár, fa, 40×50 cm, 2× AA, beltéri, meleg fehér, időzítő
Adventi naptár - fából, 24 ablak édességek és apró ajándékok számára, LED-ek száma: 10, fény színe: meleg fehér, időzítő, beltéri használatra, élettartam: 10000 óra, tápellátás: 2 AA elem, méretek: 40×50 cm
Leárazás -26 %
14 190 Ft 19 190 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK119
RETLUX RXL 396 LED manó, 68 cm
Karácsonyi díszítés - manó, LED világítással, 68 cm magas, fekete
6 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTLX22_023

Karácsonyi világítás, karácsonyi fények

Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
világításÚj energiacímkék a fényforrásokra: Nagy változások előtt állunk? Milyen változásokat hoznak a fényforrások új energiacímkéi 2021. szeptember 1-től? Tudd meg, hogyan változik a megjelenésük, és milyen információkat olvashatsz le a címkékről.
A legszebb családi ünnep feltartóztathatatlanul közeledik. Szeretnéd megkönnyíteni a sütést ebben az évben? Új inspirációt keresel? Szeretnél meglepetést okozni a családodnak egy nem mindennapi recepttel? Nem csak túlélni szeretnéd a karácsonyt, hanem élveznéd is? Ebben...
További cikkek

Karácsonyi világítás, karácsonyi fények

A Karácsonyi világítás, karácsonyi fények kategóriában összesen 649 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó karácsonyi világítás, karácsonyi fények Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább karácsonyi világítás, karácsonyi fények A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb karácsonyi világítás, karácsonyi fények A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: karácsonyi világítás, karácsonyi fények vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ