AlzaBoxy CZ, SK,HU Výměna nevhodného dárku

Éjjeli lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Stílus
Modern
(137)
Klasszikus
(30)
Retro
(8)
Indusztriális
(4)
Szín
Fehér
(77)
Fekete
(38)
Narancssárga
(16)
Többszínű
(16)
Kék
(10)
Anyag
Fa
(15)
Alumínium
(19)
(10)
Kerámia
(2)
Fém
(49)
Helyiség
Konyhába
(3)
Gyerekszobába
(175)
Hálószobába
(132)
Nappaliba
(107)
Folyosóra
(12)
Dolgozószobába
(113)
Garázsba
(1)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(1)
Fali
(3)
Asztali
(222)
Beépíthető
(1)
LED panel
(7)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(86)
Állítható színhőmérséklet
(69)
Érintéses vezérlésű
(43)
Kapcsolóval
(43)
Fényszín beállítás (RGB)
(40)
Foglalat
E14
(18)
E27
(5)
Integrált fényforrás
(75)
GY6.35
(7)
Fényáram
13 lm
9000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(93)
Semleges fehér
(95)
Hidegfehér
(74)
Energiafelhasználás
0,01 W
60 W
-

Az éjjeliszekrény lámpa megbízható és nélkülözhetetlen társ, amely minden este jó szolgálatot tesz mielőtt álomra hajtod a fejed. Az éjjeli lámpák kínálata rendkívül széles, így választáskor érdemes néhány szempontot szem előtt tartani. Mire figyeljünk tehát éjjeli lámpa választásakor? Szeretnénk néhány hasznos tanáccsal segíteni. Olvass tovább.

Tovább

Éjjeli lámpa - Gyerekszobába, hálószobába, asztali, fali, érintős

A modern éjjeli lámpa sokkal több, mint egyszerű használati tárgy, mely fényforrásként működik. Az éjjeli lámpák a hálószoba vagy gyerekszoba fontos dizájnelemeként is szolgálnak; egyedi kialakításukkal és fényük melegével otthonos, meghitt hangulatot varázsolnak otthonunkba, különösen a hosszú, hideg téli estéken, amikor kénytelenek vagyunk otthonunkba húzódni a kinti sötétség elől.

Éjjeli lámpák - Választék

Az éjjeli lámpák kínálata igazán széles, s a választékot nézve az embernek az az érzése támadhat, hogy talán nincs is két egyforma. Mégis, létezik néhány alaptípus, amelyek alapján az éjjeli lámpák csoportokba sorolhatók.

Éjjeli lámpa - Asztali

A leggyakoribb modell az éjjeli lámpa asztali kivitelben, amely a hagyományos talpas éjjeliszekrény lámpa. Az ilyen éjjeli lámpa hagyományos hangulatot kelt, és tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe.

Csíptetős éjjeliszekrény lámpa

A csíptetős éjjeliszekrény lámpa előnye, hogy nem foglal helyet. Az ilyen típusú éjjeli lámpa modellek egy csíptetővel rendelkeznek, amelynek segítségével a lámpa az asztalhoz, polchoz, más bútorhoz vagy kisebb lámpák esetében akár a függönyhöz is rögzíthető.

Ebben a kategóriában külön alcsoportot alkotnak a book light-ként ismert rendkívül kisméretű és könnyű, hajlékony nyakkal rendelkező csíptetős éjjeli lámpák, amelyek könyvhöz csíptethetők, s csak a könyv lapjaira vetnek fényt. Így anélkül olvashatunk éjjel, hogy hálótársunkat zavarnánk. Az ilyen típusú éjjeli lámpák hasznosak laptop vagy tablet használatakor is.

i

Nem minden éjszakai lámpa alkalmas olvasáshoz

A kínálatban olyan éjjeli lámpák is találhatók, amelyek fénye nem elég erős olvasáshoz. Az ilyen éjszakai világítás csak esztétikai funkciót tölt be, és inkább hangulati hatást kelt. Az ilyen éjszakai hangulat lámpa modellek jellemzően sokféle kivitelben és sok színes motívummal kaphatók. Létezik például éjszakai csillagfény lámpa vagy éjszakai égbolt lámpa is, amelyek főleg a gyerekszoba hangulatát képesek új szintre emelni.


Éjjeli lámpa asztali
Éjjeli lámpa - asztali

Csíptetős éjszakai lámpa
Éjjeli lámpa - csíptetős

Éjjeli lámpák - Milyen típus ideális a számodra?

Az éjjeli lámpák aszerint is két csoportra oszthatók, hogy hagyományos vagy smart (intelligens) lámpát keresel.

Hagyományos éjjeli lámpák, ahogy őket ismerjük

A hagyományos éjjeliszekrény lámpa egyszerűen csak teszi a dolgát, ahogy elvárjuk tőle. Fényt hoznak otthonodba és eloszlatják a sötétséget, meghitt hangulatot is képesek teremteni, de ezeken túl nem várunk tőlük extra funkciókat. Léteznek kétkaros modellek, de általában itt ki is merül az extra funkciók fogalma.

Smart éjszakai világítás - Modern funkciók a modern kor emberének

A smart (intelligens vagy okos) éjjeli lámpák modern funkciókkal könnyítik meg az életünket. Milyen előnyökre számíthatsz ezeknél a modelleknél?

  • A smart éjjeli lámpa USB kábelét más eszközök töltéséhez is használhatod.
  • Színhőmérséklet-beállítás a szórakozáshoz vagy a munka utáni kellemes pillanatokhoz.
  • A LED kijelző az aktuális időt, dátumot vagy akár a szobahőmérsékletet is mutatja.
  • A mobiltelefon kapcsolat biztosítja, hogy a smart éjszakai lámpa valamennyi funkcióját egyetlen eszközről vezérelhesd.

i

Érintős éjjeli lámpa

Az érintős éjjeli lámpa szükségtelen különcködésnek tűnhet, de ez egy olyan hasznos tervezési elem, mely modern és minimalista hatást kelt. Fel vagy le akarod kapcsolni a világítást? Az érintős éjjeli lámpa azonnal engedelmeskedik.

Modern éjjeli lámpa

A modern éjjeli lámpa elegáns és korszerű benyomást kelt. A smart éjszakai világítás fő előnye azonban azok a funkciók, amelyekre nem is feltétlenül számítanál tőlük.

Éjjeli lámpák: Néhány szó az izzókról

Éjjeli lámpa kiválasztásakor arra is érdemes figyelni, hogy milyen típusú izzót használ az adott lámpa.

Éjszakai LED lámpa - Hosszú élettartam és alacsony fogyasztás

Az éjjeli lámpák kínálatában az éjszakai LED lámpa a legkeresettebb lámpatípus, mivel a LED izzók kiváló fényerővel és rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezenkívül ez az egyik leggazdaságosabb típus. Az éjszakai LED lámpa másik fontos jellemzője, hogy ellenállnak a gyakori be- és kikapcsolásnak.

A halogén izzó nem a legideálisabb megoldás éjjeli lámpa esetén. Bár az alacsony energiafogyasztás és az intenzív fényerő vonzó, halogén izzók esetén ennek az az ára, hogy az izzó nagyon felforrósodik.

Éjjeli lámpák hagyományos izzókkal

A hagyományos izzókat használó éjjeli lámpák pénzügyileg gazdaságosnak tűnhetnek (az alacsonyabb beszerzési ár és a hagyományos izzók alacsony ára miatt), de a működés szempontjából az ilyen éjszakai világítás valójában nem hatékony, mivel az ilyen izzók a felvett energia 90%-át hővé alakítják. Tehát csak a felhasznált energia 10%-a fordítódik az elalvás előtt kezedben tartott könyv lapjainak megvilágítására.

i

Az éjjeli lámpák energiatakarékos izzóval is felszerelhetők

Az energiatakarékos izzókkal ellátott éjjeli lámpák a klasszikus fénycsövek elvét utánozzák. Az ilyen izzók hosszú élettartamúak és rendkívül gazdaságosak, fő hátrányuk azonban az, hogy lassan gyulladnak fel - ezért nem ideálisak, ha gyakran fel- és lekapcsolgatod a lámpát. Előnyük azonban, hogy magas fényerőt biztosítanak.

Éjszakai lámpák - Milyen egyéb szempontokra érdemes figyelned?

Az éjszakai lámpák energiafogyasztása, anyaga és kialakítása szintén fontos szempont, amely hatással van választásunkra.

Éjjeli lámpa - Energiafogyasztás

Éjjeli lámpa választásakor figyelj a lámpa energiafogyasztására is. Ez a paraméter azt jelzi, hogy az éjszakai lámpa mennyi áramot fogyaszt, watt/órában megadva. A nagyobb bemeneti teljesítményérték nagyobb teljesítményt jelent, ne feledd azonban, hogy a magas teljesítmény magasabb költségeket jelent.

Az akkumulátoros éjjeli lámpa jól jöhet utazáskor, vagy amikor nincs konnektor a közelben.

Az éjjeli lámpa anyaga

Az éjjeli lámpa választásakor a lámpa anyaga is szempont lehet. Az anyag nemcsak a lámpa esztétikai megjelenésére van hatással, de a lámpa tisztítását és karbantartását is meghatározza.

  1. A fémlámpák állandó szereplői a piacnak. Az ilyen modellek tartósak, látványosak és könnyen karbantarthatók.
  2. fa természetes benyomást kelt, tartós, és nedves ruhával letörölhető.
  3. A műanyag termékek általában kevésbé tartósak, de megfizethetőbbek.

i

Dizájn éjjeli lámpák

A különleges kialakítású és dizájn éjjeli lámpák modern és gyakran futurisztikus megjelenést biztosítanak. A látogatókat elkápráztatja majd az ízlésed, te pedig már előre örülni fogsz, hogy a lámpád társaságában átadhatod magad a jól megérdemelt pihenésednek. A retro éjjeli lámpa szintén érdekes választás.

Éjjeli lámpa gyerekszobába - Vidám és színes megjelenés

Ha éjjeli lámpa gyerekszobába, akkor színes és különleges, gyakran mese vagy film tematikájú kialakítás. A funkcionalitás mellet a gyerek éjjeli lámpa fontos szerepe a kívánt hangulat megteremtése. Figyeljünk arra azonban, hogy az izgalmas és színes dizájn ne menjen a funkcionalitás rovására. Gyerek éjjeli lámpa választásakor érdemes gyermekünk véleményét is kikérnünk.


Modern éjjeli lámpa

Példa a gyerek éjjeli lámpák különleges és izgalmas kialakítására - a gaming világ megrögzött rajongóinak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue GO v2 Szállításra kész > 5 db
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
37 890 Ft

2.
Yeelight LED Bedside Lamp D2 Szállításra kész > 5 db
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, fehér kivitel, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 5 W teljesítmény, SMART, mérete 14,5 × 14,8 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 14,5 cm
12 190 Ft

3.
Yeelight 4-in-1 Rechargeable Desk Lamp Szállításra kész > 10 db
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, íróasztalra, lépcsőkre és ágy fölé, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 4000 K, 5 W teljesítmény, dönthető, mérete 36 × 12 × 12 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
11 380 Ft

Még több
222 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,9 10×
Yeelight LED Bedside Lamp D2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, fehér kivitel, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 5 W teljesítmény, SMART, mérete 14,5 × 14,8 × 14,8 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 14,5 cm
12 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa38
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro (Base Version)
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér és fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 12 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, kapcsolóval, SMART, mérete 47,5 × 17 × 42,7 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 47,5 cm
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW - LED lámpa Típusok
4,8 23×
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW
LED lámpa - szabályozható fényerő,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilitás, 28,6 cm max. magasság, 17,7 cm széles
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_05
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Govee Flow PRO SMART LED TV & Gaming - RGBICWW - LED lámpa Típusok
4,8 23×
Govee Flow PRO SMART LED TV & Gaming - RGBICWW
LED lámpa - szabályozható fényerő,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilitás
42 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Govee22_06
4,6 11×
Yeelight 4-in-1 Rechargeable Desk Lamp
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, íróasztalra, lépcsőkre és ágy fölé, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 4000 K, 5 W teljesítmény, dönthető, mérete 36 × 12 × 12 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
11 380 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_10
USB PlayStation Icons Light PS5 - Asztali lámpa
Típusok
4,7 110×
USB PlayStation Icons Light PS5
Asztali lámpa - gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, éjjeliszekrényre, szélessége 30 cm
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f2
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel fekete - Asztali lámpa Típusok
4,6 146×
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 60 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX19275
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér - Asztali lámpa Típusok
4,6 159×
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 9 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 36 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18,2 cm
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151r2
4,4 15×
REER Lámpa fehér, LED, éjszakai, kapoccsal
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, 3 darab AAA típusú elem, üzemidő 100000 óra
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3550
4,8 363×
Solight asztali lámpa szabályozható 9W, fekete
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 12 W teljesítmény, érintésvezérlés, fényszín beállítás, mérete 12,5 × 36 cm (Sz×H), minimális magasság 40 cm
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD070g2
4,7 42×
Solight asztali lámpa WO55-G vezeték nélküli töltővel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, szürke kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, 10 W teljesítmény, mérete 72,8 × 12 × 19 cm (Ma×Sz×H)
23 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOL19002
4,8
Yeelight Staria Bedside Lamp Pro ERP Version
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 18 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 20 × 19,9 × 31,5 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 20 cm
20 620 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_16
5,0
Lexibook Mancs őrjárat Éjszakai fény falra és asztalra
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, íróasztalra és ágy fölé, fényforrás integrált LED, időzítő, 3 darab AAA típusú elem, anyaga műanyag
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz24785
4,3 76×
Star Wars - The Child - díszlámpa
Asztali lámpa - gyerek, fekete és zöld kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, mérete 13 × 10 × 8 cm (Ma×Sz×H)
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0271a
4,2
REER LED éjszakai fény négyszögletes érzékelővel
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre és szekrénybe, fényforrás izzó (tartozék), izzó típusa LED, energiafelhasználás 0,7 W, bemeneti feszültség 4,5 V, hidegfehér szín, maximális színhőmérséklet 6500K, mozgásérzékelő, védettségi fok IP20, 3 darab AAA típusú elem, üzemidő 10000 óra, anyaga műanyag
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14280
3,0
Lexibook LED éjszakai fény - kutya
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre USB, 3 darab AA típusú elem, méretek 20 × 16 × 14,5 cm (Ma×Sz×H)
7 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif16282
4,9 44×
Philips Hue GO v2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
37 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20002
4,4 66×
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, szürke kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 14 × 18 × 43 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18 cm
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_08
Philips Hue Gradient Signe asztali lámpa fekete - Asztali lámpa Típusok
5,0
Philips Hue Gradient Signe asztali lámpa fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 11,8 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 55,3 × 11,1 × 11,1 cm (Ma×Sz×H)
93 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21036
5,0
BenQ WiT ezüst
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér és ezüst kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5700 K, 18 W teljesítmény, dönthető, kapcsolóval, mérete 62,5 × 59 × 22 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 62,5 cm
88 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BQ004
Immax LED Corella Asztali lámpa Qi töltéssel, fehér, aranyszín elemekkel, RGB háttérvilágítás - Asztali lámpa Típusok
5,0
Immax LED Corella Asztali lámpa Qi töltéssel, fehér, aranyszín elemekkel, RGB háttérvilágítás
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 7 W teljesítmény, fényszín beállítás, mérete 57 × 10 × 14 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 57 cm
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX2311
Immax LED asztali lámpa Corella Qi töltéssel, fekete és ezüstszínű elemekkel, RGB háttérvilágítással - Asztali lámpa Típusok
5,0
Immax LED asztali lámpa Corella Qi töltéssel, fekete és ezüstszínű elemekkel, RGB háttérvilágítással
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 7 W teljesítmény, fényszín beállítás, mérete 57 × 10 × 14 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 57 cm
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX2310
4,9 11×
TechToy Smart Table Lamp
LED lámpa - okos funkciókkal, 350 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), Amazon Alexa és Google Home kompatibilitás, anyaga: műanyag, 18 cm max. magasság, 10 cm széles, IP20 védelem
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TeslaTech22_09
5,0
EMOS LED asztali lámpa CHASE, fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6700 K, 7,8 W teljesítmény, érintésvezérlés, dönthető, mérete 37 × 34 cm (Ma×Sz)
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS22_132

Éjjeli lámpák

A Éjjeli lámpák kategóriában összesen 219 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó éjjeli lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább éjjeli lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb éjjeli lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: éjjeli lámpák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ