Pilířovka CENA HU

Éjjeli lámpák

Az éjjeliszekrény lámpa megbízható és nélkülözhetetlen társ, amely minden este jó szolgálatot tesz mielőtt álomra hajtod a fejed. Az éjjeli lámpák kínálata rendkívül széles, így választáskor érdemes néhány szempontot szem előtt tartani. Mire figyeljünk tehát éjjeli lámpa választásakor? Szeretnénk néhány hasznos tanáccsal segíteni. Olvass tovább.

Tovább

Éjjeli lámpa - Gyerekszobába, hálószobába, asztali, fali, érintős

A modern éjjeli lámpa sokkal több, mint egyszerű használati tárgy, mely fényforrásként működik. Az éjjeli lámpák a hálószoba vagy gyerekszoba fontos dizájnelemeként is szolgálnak; egyedi kialakításukkal és fényük melegével otthonos, meghitt hangulatot varázsolnak otthonunkba, különösen a hosszú, hideg téli estéken, amikor kénytelenek vagyunk otthonunkba húzódni a kinti sötétség elől.

Éjjeli lámpák - Választék

Az éjjeli lámpák kínálata igazán széles, s a választékot nézve az embernek az az érzése támadhat, hogy talán nincs is két egyforma. Mégis, létezik néhány alaptípus, amelyek alapján az éjjeli lámpák csoportokba sorolhatók.

Éjjeli lámpa - Asztali

A leggyakoribb modell az éjjeli lámpa asztali kivitelben, amely a hagyományos talpas éjjeliszekrény lámpa. Az ilyen éjjeli lámpa hagyományos hangulatot kelt, és tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe.

Csíptetős éjjeliszekrény lámpa

A csíptetős éjjeliszekrény lámpa előnye, hogy nem foglal helyet. Az ilyen típusú éjjeli lámpa modellek egy csíptetővel rendelkeznek, amelynek segítségével a lámpa az asztalhoz, polchoz, más bútorhoz vagy kisebb lámpák esetében akár a függönyhöz is rögzíthető.

Ebben a kategóriában külön alcsoportot alkotnak a book light-ként ismert rendkívül kisméretű és könnyű, hajlékony nyakkal rendelkező csíptetős éjjeli lámpák, amelyek könyvhöz csíptethetők, s csak a könyv lapjaira vetnek fényt. Így anélkül olvashatunk éjjel, hogy hálótársunkat zavarnánk. Az ilyen típusú éjjeli lámpák hasznosak laptop vagy tablet használatakor is.

i

Nem minden éjszakai lámpa alkalmas olvasáshoz

A kínálatban olyan éjjeli lámpák is találhatók, amelyek fénye nem elég erős olvasáshoz. Az ilyen éjszakai világítás csak esztétikai funkciót tölt be, és inkább hangulati hatást kelt. Az ilyen éjszakai hangulat lámpa modellek jellemzően sokféle kivitelben és sok színes motívummal kaphatók. Létezik például éjszakai csillagfény lámpa vagy éjszakai égbolt lámpa is, amelyek főleg a gyerekszoba hangulatát képesek új szintre emelni.


Éjjeli lámpa asztali
Éjjeli lámpa - asztali

Csíptetős éjszakai lámpa
Éjjeli lámpa - csíptetős

Éjjeli lámpák - Milyen típus ideális a számodra?

Az éjjeli lámpák aszerint is két csoportra oszthatók, hogy hagyományos vagy smart (intelligens) lámpát keresel.

Hagyományos éjjeli lámpák, ahogy őket ismerjük

A hagyományos éjjeliszekrény lámpa egyszerűen csak teszi a dolgát, ahogy elvárjuk tőle. Fényt hoznak otthonodba és eloszlatják a sötétséget, meghitt hangulatot is képesek teremteni, de ezeken túl nem várunk tőlük extra funkciókat. Léteznek kétkaros modellek, de általában itt ki is merül az extra funkciók fogalma.

Smart éjszakai világítás - Modern funkciók a modern kor emberének

A smart (intelligens vagy okos) éjjeli lámpák modern funkciókkal könnyítik meg az életünket. Milyen előnyökre számíthatsz ezeknél a modelleknél?

  • A smart éjjeli lámpa USB kábelét más eszközök töltéséhez is használhatod.
  • Színhőmérséklet-beállítás a szórakozáshoz vagy a munka utáni kellemes pillanatokhoz.
  • A LED kijelző az aktuális időt, dátumot vagy akár a szobahőmérsékletet is mutatja.
  • A mobiltelefon kapcsolat biztosítja, hogy a smart éjszakai lámpa valamennyi funkcióját egyetlen eszközről vezérelhesd.

i

Érintős éjjeli lámpa

Az érintős éjjeli lámpa szükségtelen különcködésnek tűnhet, de ez egy olyan hasznos tervezési elem, mely modern és minimalista hatást kelt. Fel vagy le akarod kapcsolni a világítást? Az érintős éjjeli lámpa azonnal engedelmeskedik.

Modern éjjeli lámpa

A modern éjjeli lámpa elegáns és korszerű benyomást kelt. A smart éjszakai világítás fő előnye azonban azok a funkciók, amelyekre nem is feltétlenül számítanál tőlük.

Éjjeli lámpák: Néhány szó az izzókról

Éjjeli lámpa kiválasztásakor arra is érdemes figyelni, hogy milyen típusú izzót használ az adott lámpa.

Éjszakai LED lámpa - Hosszú élettartam és alacsony fogyasztás

Az éjjeli lámpák kínálatában az éjszakai LED lámpa a legkeresettebb lámpatípus, mivel a LED izzók kiváló fényerővel és rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezenkívül ez az egyik leggazdaságosabb típus. Az éjszakai LED lámpa másik fontos jellemzője, hogy ellenállnak a gyakori be- és kikapcsolásnak.

A halogén izzó nem a legideálisabb megoldás éjjeli lámpa esetén. Bár az alacsony energiafogyasztás és az intenzív fényerő vonzó, halogén izzók esetén ennek az az ára, hogy az izzó nagyon felforrósodik.

Éjjeli lámpák hagyományos izzókkal

A hagyományos izzókat használó éjjeli lámpák pénzügyileg gazdaságosnak tűnhetnek (az alacsonyabb beszerzési ár és a hagyományos izzók alacsony ára miatt), de a működés szempontjából az ilyen éjszakai világítás valójában nem hatékony, mivel az ilyen izzók a felvett energia 90%-át hővé alakítják. Tehát csak a felhasznált energia 10%-a fordítódik az elalvás előtt kezedben tartott könyv lapjainak megvilágítására.

i

Az éjjeli lámpák energiatakarékos izzóval is felszerelhetők

Az energiatakarékos izzókkal ellátott éjjeli lámpák a klasszikus fénycsövek elvét utánozzák. Az ilyen izzók hosszú élettartamúak és rendkívül gazdaságosak, fő hátrányuk azonban az, hogy lassan gyulladnak fel - ezért nem ideálisak, ha gyakran fel- és lekapcsolgatod a lámpát. Előnyük azonban, hogy magas fényerőt biztosítanak.

Éjszakai lámpák - Milyen egyéb szempontokra érdemes figyelned?

Az éjszakai lámpák energiafogyasztása, anyaga és kialakítása szintén fontos szempont, amely hatással van választásunkra.

Éjjeli lámpa - Energiafogyasztás

Éjjeli lámpa választásakor figyelj a lámpa energiafogyasztására is. Ez a paraméter azt jelzi, hogy az éjszakai lámpa mennyi áramot fogyaszt, watt/órában megadva. A nagyobb bemeneti teljesítményérték nagyobb teljesítményt jelent, ne feledd azonban, hogy a magas teljesítmény magasabb költségeket jelent.

Az akkumulátoros éjjeli lámpa jól jöhet utazáskor, vagy amikor nincs konnektor a közelben.

Az éjjeli lámpa anyaga

Az éjjeli lámpa választásakor a lámpa anyaga is szempont lehet. Az anyag nemcsak a lámpa esztétikai megjelenésére van hatással, de a lámpa tisztítását és karbantartását is meghatározza.

  1. A fémlámpák állandó szereplői a piacnak. Az ilyen modellek tartósak, látványosak és könnyen karbantarthatók.
  2. fa természetes benyomást kelt, tartós, és nedves ruhával letörölhető.
  3. A műanyag termékek általában kevésbé tartósak, de megfizethetőbbek.

i

Dizájn éjjeli lámpák

A különleges kialakítású és dizájn éjjeli lámpák modern és gyakran futurisztikus megjelenést biztosítanak. A látogatókat elkápráztatja majd az ízlésed, te pedig már előre örülni fogsz, hogy a lámpád társaságában átadhatod magad a jól megérdemelt pihenésednek. A retro éjjeli lámpa szintén érdekes választás.

Éjjeli lámpa gyerekszobába - Vidám és színes megjelenés

Ha éjjeli lámpa gyerekszobába, akkor színes és különleges, gyakran mese vagy film tematikájú kialakítás. A funkcionalitás mellet a gyerek éjjeli lámpa fontos szerepe a kívánt hangulat megteremtése. Figyeljünk arra azonban, hogy az izgalmas és színes dizájn ne menjen a funkcionalitás rovására. Gyerek éjjeli lámpa választásakor érdemes gyermekünk véleményét is kikérnünk.


Modern éjjeli lámpa

Példa a gyerek éjjeli lámpák különleges és izgalmas kialakítására - a gaming világ megrögzött rajongóinak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Energizer Booklite 2CR2032 Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
LED világítás - rugalmas, 2x CR2032 (tartozék)
-15%
4 790 Ft
4 090 Ft

2.
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 8,5 W teljesítmény, 504 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2900-6000K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 1,4 cm magas, 1,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem
16 290 Ft

3.
Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Díszvilágítás - éjszakai lámpa dekorációnak és otthoni világításhoz, minimalista megjelenés és minőségi kivitelezés, energiatakarékos RGB LED lámpa, akár 25000 órás élettartam, 16 millió különféle színnel, színképe: 1700-6500K, fényáram: 2-400 lumen, teljesítmény: 9W , éjszakai üzemmóddal és időzítővel, intuitív vezérlés (Mi Home alkalmazás és integrált illesztőprogram), Google Assistant, Amazon Alexa és Apple HomeKit kompatibilitás
16 190 Ft

Még több
189 termék
Classic Kategória
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel - Asztali lámpa
Típusok
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 8,5 W teljesítmény, 504 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2900-6000K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 1,4 cm magas, 1,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

16 290 Ft áfa nélkül 12 830 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMMX_21_08
Arany középút
Immax Cobra asztali lámpa vezeték nélküli töltővel - Asztali lámpa Típusok
Immax Cobra asztali lámpa vezeték nélküli töltővel
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 5 W teljesítmény, 300 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 50 cm magas, 15 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

23 990 Ft áfa nélkül 18 890 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMX151r6
Premium Kategória
Philips Hue Iris Silver
Asztali lámpa - LED-es, okos funkciókkal, dimmelhető, 8,1 W teljesítmény, 570 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), hálózati tápellátás, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa, bridge szükséges az összes funkció használatához, 22,2 cm magas, 16,5 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem

44 990 Ft áfa nélkül 35 430 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: PHL21073
Xiaomi Mi Bedside Lamp 2
Díszvilágítás - éjszakai lámpa dekorációnak és otthoni világításhoz, minimalista megjelenés és minőségi kivitelezés, energiatakarékos RGB LED lámpa, akár 25000 órás élettartam, 16 millió különféle színnel, színképe: 1700-6500K, fényáram: 2-400 lumen, teljesítmény: 9W , éjszakai üzemmóddal és időzítővel, intuitív vezérlés (Mi Home alkalmazás és integrált illesztőprogram), Google Assistant, Amazon Alexa és Apple HomeKit kompatibilitás

16 190 Ft áfa nélkül 12 750 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI300ik1
Cololight (L modell) - bővítő blokk
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő,, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 7,45 cm széles

több darab vásárlása esetén 6 720 Ft-tól áfa nélkül 5 290 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: CLLghTC016
USB Playstation Icons Light - Asztali lámpa
Típusok
USB Playstation Icons Light
Asztali lámpa -, 10 cm magas, 6 cm széles

7 990 Ft áfa nélkül 6 290 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GMERCH97f
WILIT LED-es szabályozható asztali lámpa H3 kijelzővel
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 7 W teljesítmény, 450 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (3000-5500K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 35,5 cm magas, 16,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem

13 390 Ft áfa nélkül 10 540 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WiLLy01
Energizer Booklite 2CR2032
LED világítás - rugalmas, 2x CR2032 (tartozék)

-15% 4 790 Ft
4 090 Ft áfa nélkül 3 220 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: XP4001a
IMMAX LED Cuckoo fekete - Asztali lámpa Típusok
IMMAX LED Cuckoo fekete
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 200 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), állítható fényhőmérséklet (4000-4000K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 7 cm magas, 28 cm széles, anyaga: műanyag

több darab vásárlása esetén 14 270 Ft-tól áfa nélkül 11 240 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: IMMX19001
WILIT LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel H10Q
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 7 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (3000-5500K), hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 45 cm magas, 6,4 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem

9 190 Ft áfa nélkül 7 240 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WiLLy02
USB PlayStation Icons Light PS5 - Asztali lámpa
Típusok
USB PlayStation Icons Light PS5
Asztali lámpa -, 30 cm széles

-4% 8 190 Ft
7 890 Ft áfa nélkül 6 210 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GMERCH97f2
Immax KLIP LED lámpa 5 W 4000 K
Asztali lámpa - LED-es, csiptetős, dimmelhető, 5 W teljesítmény, 140 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), hálózati, elemes és usb-s tápellátás, 12 cm magas, 7,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

6 490 Ft áfa nélkül 5 110 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: IMXX21328
Genie TL14
Asztali lámpa - LED-es, 80 lm akkumulátorral, 35000 óra élettartam

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GEn21US01
USB PlayStation Icons Light XL - Asztali lámpa
Típusok
USB PlayStation Icons Light XL
Asztali lámpa -, 32 cm magas, 35 cm széles

-13% 9 790 Ft
8 490 Ft áfa nélkül 6 690 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GMERCH97g
ELGATO EVE FLARE
Asztali lámpa - LED-es, okos funkciókkal, dimmelhető, 90 lm fényáram, elemes tápellátás, Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Apple HomeKit és Apple Siri parancsok, bridge szükséges az összes funkció használatához, 27,5 cm magas, 25,5 cm széles, IP65 védelem

36 490 Ft áfa nélkül 28 730 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELGHK2a
Immax Asztali lámpa Leather Black - Asztali lámpa
Típusok
Immax Asztali lámpa Leather Black
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 7 W teljesítmény, 200 lm fényáram, semleges fényű (6000 K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 40 cm magas, 6,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMX151an
Immax LED Asztali lámpa Kingfisher fekete - Asztali lámpa Típusok
Immax LED Asztali lámpa Kingfisher fekete
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 9 W teljesítmény, 450 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-5500K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 36 cm magas, 13,9 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

22 690 Ft áfa nélkül 17 870 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMX151r
4 090 Ft áfa nélkül 3 220 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BABY3550
Star Wars - Tie Fighter - lámpa
USB lámpa - a Csillagok háborúja motívumával, Tie Fighter

18 690 Ft áfa nélkül 14 720 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GMERCHb159
Immax Cobra asztali lámpa vezeték nélküli töltővel - Asztali lámpa Típusok
Immax Cobra asztali lámpa vezeték nélküli töltővel
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 5 W teljesítmény, 300 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 50 cm magas, 15 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

13 290 Ft áfa nélkül 10 460 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMX151r7
OPTY Sensy 360
Éjszakai fény - LED-es,, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: OPT002a2
Pac-Man and Ghosts - lámpa
Asztali lámpa -, elemes tápellátás

7 690 Ft áfa nélkül 6 060 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GMERCHb999
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér - Asztali lámpa Típusok
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 9 W teljesítmény, 450 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-5500K), érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 36 cm magas, 13,9 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

16 890 Ft áfa nélkül 13 300 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMX151r2
Immax Asztali lámpa LEATHER WHITE - Asztali lámpa Típusok
Immax Asztali lámpa LEATHER WHITE
Asztali lámpa - LED-es, dimmelhető, 7 W teljesítmény, 200 lm fényáram, érintésvezérlés, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel, 40 cm magas, 6,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem

9 890 Ft áfa nélkül 7 790 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMXX19241

Éjjeli lámpák

A Éjjeli lámpák kategóriában összesen 189 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó éjjeli lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb éjjeli lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: éjjeli lámpák vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB00
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ