Shop roku AP+ plus nový vizuál

Fali lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
(226)
Klasszikus
(30)
Szín
Fehér
(126)
Fekete
(84)
Ezüst
(18)
Többszínű
(15)
Világos
(12)
Anyag
Akril
(6)
Fa
(3)
Alumínium
(39)
Fém
(82)
Acél
(23)
Helyiség
Gyerekszobába
(123)
Nappaliba
(120)
Hálószobába
(119)
Folyosóra
(106)
Dolgozószobába
(103)
Lámpa típusa
Fali
(261)
Mennyezeti
(83)
Fénydekoráció
(17)
Asztali
(15)
LED panel
(14)
További tulajdonságok
Smart
(76)
Állítható színhőmérséklet
(70)
Vízálló
(63)
Mobilalkalmazás
(60)
Foglalat
E14
(3)
E27
(12)
G13
(1)
GU10
(18)
Integrált fényforrás
(183)
Fényáram
2 lm
6400 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(134)
Semleges fehér
(182)
Hidegfehér
(82)
Energiafelhasználás
0,25 W
60 W
-
Szűrés

A fali lámpák általában a másodlagos világításhoz tartoznak és a fő mennyezeti lámpa kiegészítésére szolgálnak. Leggyakrabban folyosókon, előszobákban, de hálószobákban vagy gyerekszobákban is használják. Azon gondolkozol, vajon melyik fali lámpa lesz a legjobb a te otthonodba? Segítünk a választásban.

Tovább

A fali lámpa helye

A fali lámpák mind beltéren, mind kültéren jó szolgálatot tehetnek. Miben különböznek és hogyan lehet csoportosítani őket?

Beltéri fali lámpa

A beltéri fali lámpák általában csak por elleni védelemmel rendelkeznek, és számos felhasználási területük lehet:

  • A gyerek fali lámpák fénye általában elég halvány, így elsősorban a kisebb gyermekek altatásánál jelenthet segítséget.
  • A hálószobai fali lámpák gyengéd, romantikus vagy erősebb fényt biztosítanak olvasáshoz.
  • A folyosó fali lámpák elsősorban kiegészítő dekorációs világításként szolgálnak. Gyakran mozgásérzékelővel rendelkeznek az energiatakarékosság és a könnyebb használat érdekében.

Kültéri fali lámpa

A kültéri fali lámpákat leggyakrabban ajtók vagy esetleg járdák és kocsibejárók megvilágítására használják. Általában rendelkeznek az IP szabványoknak megfelelő védelemmel víz és kisebb szilárd tárgyak behatolása ellen. Minél magasabb az IP-védelem értéke, annál ellenállóbb a kültéri fali lámpa.

A fali lámpa kiválasztása

A fali lámpa kiválasztásakor javasoljuk, hogy néhány paraméterre mindenféleképpen figyelj oda. Lépésről lépésre végignézzük veled a kiválasztás folyamatát.

Fali lámpa - LED vs. izzós

Míg egyes fali lámpák nem tartalmaznak fényforrást, a legtöbb a fent említett kettő valamelyikét tartalmazza. Miben különböznek?

  1. A LED fali lámpa fénye erősebb, emellett hatékonyabb, kevésbé energiaigényes és tartósabb. Hátránya a magasabb beszerzési ár.
  2. A hagyományos izzós fali lámpa sokkal olcsóbb, de hajlamos a túlmelegedésre, és közel sem olyan hatékony, mint a LED fali lámpák.

A fényforrásokról és azok technológiai megoldásairól Izzók: hogyan ismerjük meg őket? című cikkünkből tájékozódhatsz.

Fali lámpa - fényáram

A fényáramot lumenben (lm) mérik, és a fali lámpa fényerősségét mutatja meg. A kiválasztási folyamat során útmutatást adhat arra nézve, hogy az adott fali lámpa milyen célra vagy tevékenységhez lesz alkalmas.

  • A fali olvasólámpa leggyakrabban a hálószobában vagy a nappaliban kap helyet, és legalább 350 lm-re van szükség.
  • A designos modern fali lámpa elsősorban dekorációs szerepet tölt be a folyosón vagy az előszobában, ezért ennél 70-100 lm elegendő.

Modern fali lámpa

A fali lámpa kiválasztásakor fontos szerepet játszik a színhőmérséklet is. A meleg fehér (∼ 3000 K) meghitt és nyugtató fényt biztosít, míg a hideg fehér (∼ 6000 K) modern hangulatot teremt.

A fali lámpa tápellátása

A fali lámpa kétféleképpen telepíthető a tápellátástól függően. Melyiknek milyen előnyei és hátrányai vannak?

  1. A vezeték nélküli fali lámpa különösen hasznos kültéren, de akkor is, ha nem szeretnéd a vezetékekkel rontani az összeképet vagy éppen vezetéket bekötni. Hátránya, hogy az elemeket időről időre ki kell cserélni.
  2. A konnektoros fali lámpa egy elterjedtebb lehetőség. A hálózatra konnektoron keresztül, vagy a falban lévő vezetéken keresztül csatlakozik. Az elemek cseréje természetesen egyik esetben sem szükséges.

Fali lámpa - klasszikus vagy modern? Válaszd ki az otthonodhoz leginkább illőt

A választás során ne feledkezz meg a designról sem; a fali lámpa megjelenésének a lehető legjobban illeszkednie kell a belső tér többi részéhez. Ezért a választásnál fontos szerepet kell, hogy játsszon az alak, a stílus, az anyag és a méret is. Például egy kovácsoltvas fali lámpa tökéletesen illeszkedhet egy klasszikus otthonba, de valószínűleg nem illene egy modern belső térbe, ahova inkább a modern fali lámpák kínálatából ajánlott választani.

Hagyományos, kapcsolóval ellátott fali lámpa vagy modern fali lámpa korszerű vezérléssel?

A fali lámpa többféleképpen vezérelhető, döntsd el, neked mi a legkényelmesebb.

  • A kapcsolóval ellátott fali lámpa egy igazi klasszikus. A lámpa be- és kikapcsolása egy zsinór vagy a vezetéken lévő kapcsoló segítségével történik.
  • A mozgásérzékelős fali lámpa automatikusan világítani kezd, ha mozgást érzékel. Ez egy nagyon kényelmes vezérlési mód, ami a kisebb gyerekek számára hasznos lehet, sőt energiát is megtakarít, mivel magától kikapcsol.
  • A távirányító lehetővé teszi a fali lámpa távoli vezérlését, bárhol is legyél a szobában. A távirányító a TV távirányítójához hasonló.
  • Az érintésvezérlő a normál kapcsolót egy speciális érintésérzékelővel helyettesíti. Csak érintsd meg a fali lámpát a megfelelő helyen, és az magától be- vagy kikapcsol.
  • Az okos fali lámpa egy modern megoldás, amelyet az okostelefonos alkalmazáson keresztül vagy egy okos hangsegéd, például Google Asszisztens vagy Amazon Alexa segítségével vezérelhetsz.

i

A fali lámpák gyakran a fény intenzitásának, színének vagy színhőmérsékletének beállítását is lehetővé teszik, így a szoba hangulatát tetszés szerint alakíthatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
226 termék
5,0
Nanoleaf Canvas Panels Expansion Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 4 W teljesítmény,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 15 cm max. magasság, 15 cm széles
27 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NAN200e
4,0
Philips Hue White Fuzo 17444/30/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 15 W teljesítmény, 1150 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 13 cm magas, 12,7 cm széles, anyaga: fém, IP44 védelem
38 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19002
Nanoleaf Shapes Black Hexagons Starter Kit 9PK
LED lámpa - okos funkciókkal, állítható fényhőmérséklet (1200-6500 K), érintésvezérlés, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához
85 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Nano23_15
4,5
Nanoleaf Elements Hexagons Starter Kit 13-as csomag
Moduláris világítás - fafurnér kivitelben, a saját formák megalkotásának lehetősége, mobilalkalmazások a különböző panelkiosztásokhoz, 11 előre beállított jelenet az izzó parázstól a relaxációs üzemmódig, reagál az érintésre és a zenére, 13 lámpa a csomagban, vezérlő, szerelőlemezek, rögzített csatlakozók, ragasztószalagok, kompatibilis a Shapes Triangles, Hexagons és Mini Triangles készletekkel
155 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NAN21LF03
Nanoleaf Shapes Black Triangles Expansion Pack 3PK
LED lámpa - okos funkciókkal, állítható fényhőmérséklet (1200-6500 K), érintésvezérlés, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához
25 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Nano23_16
4,3
REER LED éjszakai fény négyszögletes érzékelővel
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre és szekrénybe, fényforrás izzó (tartozék), izzó típusa LED, energiafelhasználás 0,7 W, bemeneti feszültség 4,5 V, hidegfehér szín, maximális színhőmérséklet 6500K, mozgásérzékelő, védettségi fok IP20, 3 darab AAA típusú elem, üzemidő 10000 óra, anyaga műanyag
4 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14280
5,0
RABALUX 77005 Qesa
Fali lámpa - LED-es, 10 W teljesítmény, 460 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 7,5 cm magas, 10 cm széles, anyaga: műanyag, IP44 védelem
7 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rab23_010
4,5
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör D30cm, 24W fehér Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_05
5,0
Nanoleaf Canvas Panels Smarter Kit 17 Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 17 W teljesítmény,, érintésvezérlés, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 15 cm max. magasság, 15 cm széles, IP20 védelem
147 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NAN201a
Philips Hue White Lucca 17401/93 / P0 - Fali lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue White Lucca 17401/93 / P0
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 11,5 cm magas, 21,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18014
5,0
Philips Hue White Tuar 17404/47 / P0
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 18,5 cm magas, 17,9 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
40 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18017
Nanoleaf Lines Starter Kit 15PK
LED lámpa - 20 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1200-6000 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 28 cm széles
130 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: nanol21_03
Yeelight Smart Light Panels
Moduláris világítás - szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 400 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1200-6500 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása és Razer Chroma RGB kompatibilitás, anyaga: műanyag, 22,2 cm széles, IP20 védelem
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Yeel22_07
Rábalux Danny 5450
LED lámpa - szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet (3000-6500 K), távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és műanyag, 60 cm széles, IP20 védelem
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RBLUX022
RABALUX 77021 Dojran
Fali lámpa - LED-es, 5 W teljesítmény, 500 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 28 cm magas, 12 cm széles, anyaga: műanyag, IP44 védelem
18 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rab23_023
1,0
Nanoleaf Shapes Triangles Mini Starter Kit 9 Pack
LED lámpa - okos funkciókkal, 0,54 W teljesítmény, 20 lm fényáram,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings és IFTTT kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 10 cm max. magasság, 0,6 cm széles, IP20 védelem
52 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Nano22_05
Nanoleaf Lines Squared Starter Kit 4PK
LED lámpa - okos funkciókkal, 2 W teljesítmény, 20 lm fényáram,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 0,8 cm max. magasság, 2 cm széles, IP20 védelem
44 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Nano22_04
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör 40cm, 24W fekete Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 40 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
32 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMMX_22_03
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör 50cm, 48W fekete Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 2800 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 50 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMMX_22_04
Nanoleaf Lines Expansion Pack 3PK
LED lámpa - 42 W teljesítmény, 20 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1200-6000 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings, IFTTT és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 28 cm széles
25 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: nanol21_01
Rabalux Fürdőszobai LED tükörmegvilágító, LED/12 W/230 V, 60 cm, IP44
Fali lámpa - Integrált fényforrás foglalat (az izzó a csomagolás része), 12 W teljesítmény, 840 lm fényáram, semleges fényű, 5,25 cm magas, 12,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP44 védelem
Leárazás -12 %
14 990 Ft 16 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Donoci22_1137
Rabalux 71148 Nabil
Fali lámpa - LED-es, 15 W teljesítmény, 1100 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 16 cm széles, anyaga: akril és műanyag, IP20 védelem
19 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Rbx23_34
Rábalux Silas 5719
LED lámpa - semleges fényű (4000 K), anyaga: fém és műanyag, 8 cm max. magasság, 11 cm széles, IP44 védelem
32 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RBLUX014
Wiz Up&Down Colors fehér
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 4,7 W teljesítmény, 690 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), Apple Siri kompatibilis, 15 cm magas, 6,8 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
40 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiZ22_23

Fali lámpák

Fali lámpák

A Fali lámpák kategóriában összesen 261 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fali lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fali lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fali lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fali lámpák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ