AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Konyhai dagasztógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Keverőtál űrtartalma
2,5 l
8 l
-
Teljesítmény
250 W
2100 W
-
Keverés típusa
Bolygóműves
(188)
Középoszlopos
(22)
Sebességfokozatok
2
13
-
Belső áttétel anyaga
Fém
(166)
Műanyag
(40)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(8)
Fehér
(34)
Bronz
(1)
Fekete
(48)
Piros
(23)
Lila
(1)
Barna
(2)
Champagne
(1)
Kék
(7)
Rozsdamentes acél
(17)
Narancssárga
(1)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(50)
Szürke
(20)
Sötétszürke
(2)
Türkiz
(1)
Zöld
(12)
Arany
(1)
Sárga
(1)
Szűrés

A konyhai dagasztógép olyan sokoldalú segítőtárs, amely a legtöbb háztartásban ma már alapfelszerelésnek számít, s a különféle tészták dagasztásán túl számtalan hasznos funkciót kínál. Verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Ugyanakkor könnyű elveszni a sokféle típus és funkció között, így az alábbiakban igyekszünk utat mutatni a dagasztógépek labirintusában.

Tovább

Dagasztógép - Ősrégi hagyomány modern köntösben

A kenyérdagasztás és a házi kenyérsütés művészete évezredekre nyúlik vissza. A huszadik század utolsó évtizedeiben azonban a bolti kenyér és pékáruk könnyű elérhetőségének és végtelen sokféleségének köszönhetően a legtöbb háztartásból kiszorult e régi mesterség. Az új évezred első két évtizede viszont heves újjáéledést hozott: egyre többen sütnek újra otthon kenyeret, kiflit, zsemlét, pizzát, az egyéb pékáruk, kalácsok és sütemények szédítő sokféleségéről nem is beszélve. Válaszként erre a trendre érkeztek meg a háztartásokba a dagasztók.

Spirálkaros dagasztógép
A modern dagasztógépeket sokféle névvel illetik: kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, dagasztó robotgép, vagy éppen konyhai dagasztógép. Mindegyik típus és márka egy dolgot biztosan kínál - multifunkcionalitást, tehát hasznos tulajdonságok és funkciók sokaságát.

A kenyér és egyéb finomságok sütésének van viszont egy mozzanata, amelyre manapság a legtöbb háziasszonynak és férfiszakácsnak nincs ideje, kedve, türelme, esetleg tehetsége: a tészta kézi dagasztása. Itt jön a képbe a konyhai dagasztógép. Több fajtája van - kenyér dagasztógép, pizza dagasztógép, tészta dagasztógép, de szinte mindegyikre jellemző a multifunkcionalitás: számos dologra használhatók a tészták dagasztásán túl: verhetsz velük tojást, tejszínhabot vagy puha krémet, készíthetsz smoothie-kat, kásákat, leveseket, darálhatsz velük húst, vagy bizonyos modellek esetén akár házi kolbászt is tölthetsz. Szóval mi mindenre jó egy ilyen dagasztó és hogyan kell használni? És melyek a fő előnyei?

  • Időt és energiát takarít meg - a kézi dagasztás vagy habverés időigényes és fáradságos
  • Nem csak dagasztásra használható - keverés, habverés, darálás, aprítás, facsarás
  • Számos tartozék és kiegészítő
  • Bizonyos dagasztógépek nehezek és aránylag sok helyet foglalnak
  • Az edény nem zárt, a hozzávalók kiszóródhatnak, kifröccsenhetnek, vagy szennyeződés kerülhet bele

A dagasztógép használata

A dagasztógép használata számos előnnyel jár. Ezek közül a legfontosabb, hogy még a legegyszerűbb kenyér dagasztógép is egyenletesebben és nagyobb erővel képes tésztát dagasztani, mint a kezünk, így pár perc alatt tökéletes és jobban eldolgozott tésztát kapunk. Így nemcsak időt spórolsz, hanem fáradságot is, hiszen a kézi gyúrás több időt vesz időbe, és eléggé fárasztó művelet tud lenni, főleg, ha kezdő az ember. Dagasztógép használatával viszont lerövidül a dagasztáshoz szükséges idő:

  • Fehér tészta - 4-6 perc
  • Teljes kiörlésű tészta - 3-4 perc
  • Egyéb tészták - A dagasztási időket a dagasztógép használati utasításában találod. A legjobb eredmény érdekében ezeket fontos betartani.

Konyhai dagasztógép - Méret

Dagasztó robotgép választásakor az egyik legfontosabb szempont a gép és a keverőtál mérete.

  • 2,5 - 5 liter - Ezek a legkisebb keverőtálak, de méretük elegendő a legtöbb konyhába. Ideálisak kenyér, kifli, zsemle, kalácsok, sütemények tésztájának dagasztásához. Rendkívül széles kínálatból válogathatsz.
  • 5 - 7 liter - E nagyobb űrtartalmú keverőtálak ideálisak, ha egyszerre nagyobb adag tésztát szeretnél dagasztani. Nagy a család, sok a rokon, gyakori a vendég? A nagyobb keverőtállal ellátott dagasztó a megoldás.
  • 7 - 10 liter - Ezek már félprofesszionális felhasználásra is alkalmas dagasztógépek. Gyakori és nagymennyiségű dagasztásnál jól jöhet az akár 10 literes keverőtál.
  • 10 liter felett - 10 liternél nagyobb űrtartalmú keverőtálat az átlag háztartás nem tud kihasználni. Ezek már inkább nagykonyhákba, éttermekbe, cukrászdákba vagy egyéb gasztronómiai felhasználásra alkalmas professzionális dagasztók.

i

A keverőtál anyagának is érdemes némi figyelmet szentelni. A dagasztógép modellek túlnyomó többsége rozsdamentes acél keverőtállal rendelkezik, mely szilárd és erős, ütésálló, és megjelenésre esztétikus. Az üveg keverőtálak vastag üvegből készülnek, mely szintén esztétikus megjelenésű és megfelelő nehézségű, de óvatosabb bánásmódot igényel, hiszen nem törésálló. A műanyag keverőtál előnye, hogy könnyebb és nem törik, viszont idővel kopásra hajlamos.

Pizza dagasztógép

A pizza dagasztógép leggyakrabban 10-50 literes keverőtállal rendelkezik, így leginkább ipari felhasználásra alkalmas. Otthoni körülmények között 1-3 pizza tésztájának egyidejű megdagasztásához bőségesen elég egy néhány literes keverőtálat használó dagasztó robotgép.

Tészta dagasztógép
Sokan nem is gondolnák, hogy egy konyhai dagasztógép húsdarálásra vagy akár házikolbász készítésére is használható.

Konyhai dagasztógép - Leggyakoribb funkciók és tartozékok

A modern dagasztógépek a tészták dagasztásán túl számos hasznos funkciót kínálnak, így teljes joggal multifunkciós robotgépeknek tekinthetők. Melyek a legfontosabb tulajdonságok és funkciók?

  • Dagasztó kampó - Ez az alapfelszerelés közé tartozik, mely nélkül nem dagasztógép a dagasztógép. Ideális a nagyon nehéz tészták, pl. kenyér, pizza, tésztafélék, stb. dagasztására.
  • Ballon habverő - Ideális tojás vagy tojásfehérje felveréséhez, de tökéletes tejszínhab és puha krém is készíthető vele.
  • Keverőszár vagy keverőlapát - A dagasztás során elegendő levegőt hagy a tésztában, így könnyű tészták készítéséhez alkalmas.
  • Flexi dagasztólapát - A legfinomabb konzisztenciájú tésztákhoz. Tekercsek, könnyű sütemények, öntetek elkészítéséhez.
  • Turmix feltét - Ez igazi bónusz, hiszen a dagasztógép mellé egy turmixgépet is kapsz, amelyet a dagasztógép tetejére helyezve működtethetsz. Használható turmixok, smoothie-k, levesek, vagy akár jégkása készítéséhez.
  • Húsdaráló - Gyakori funkció, általában több tartozékkal az összes hústípus ledarálásához, legyen az pulyka, csirke, sertés vagy marha. Így már nem lehet akadálya az otthoni hamburger vagy húsgombóc elkészítésének.
  • Kolbászkészítés - A húsdarálóval és a kolbásztöltéshez szükséges feltét használatával a házi kolbász elkészítése gyerekjáték.
  • Turbo Pulse gomb - Segítségével bármikor maximális sebességre kapcsolhatsz
Dagasztógép ár
A dagasztógépek ára rendkívül széles skálán mozog, így érdemes alaposan megfontolni, hogy mely funkciókra van igazán szükséged.

Dagasztógép ár

A dagasztógép ár szempontjából nem feltétlenül tartozik a legkönnyebben beszerezhető konyhai eszközök közé, hiszen a drágább modellek ára a 2-300 ezer forintot is meghaladhajta. Ezek átlagon felüli anyagminőséget és dizájnt kínálnak, valamint funkciók és tartozékok szinte végeláthatatlan listáját. Ezeket a dagasztó modelleket valóban nem lehet egyszerűen konyhai dagasztógép névvel illetni - a multifunkciós robotgép elnevezés jobban illik rájuk.

Ugyanakkor jó hír, hogy az olcsóbb modellek már néhány tízezer forintért is beszerezhetők. A 20-50 ezer forint, illetve az 50-100 ezer forint közötti árkategóriába tartozó dagasztógép modellek kínálata igazán széles, s ez is mutatja, hogy a vásárlók többsége innen választ dagasztógépet. Az ide tartózó dagasztó robotgépek megbízható tervezést is időtálló kialakítást kínálnak, illetve sokféle funkciót és tartozékot, bár egyértelműen nem annyit, mint a drágább gépek. A legnépszerűbb modellek közé tartoznak:

Ha az ár fontos szempont és szeretnél biztosra menni, akkor tekintsd meg olcsó konyhai dagasztógép kínálatunkat, ahol biztosan a legelőnyösebb áron találod meg a neked tetsző konyhai dagasztógép modellt. Ha pedig még mindig nem vagy biztos benne, hogy milyen modellre van szükséged, Hogyan válasszunk konyhai robotgépet cikkünk további információkat nyújt a témában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
212 termék
4,3
CONCEPT RM9000 INSPIRO
Konyhai robotgép - multifunkciós, teljesen fém ház, középoszlopos keverés, 1300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 3,5 l-es keverőtál, 2 sebességfokozat, főzés, érintésvezérlés, előre beállított programok, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, biztosíték, automatikus receptek, új receptek letöltése, Wi-Fi, habverés, keverés, dagasztás, melegítés, tömeg, őrlés és keverés funkció, tartozékok keverőszár, nyomóprés, dagasztószár, szeletelő feltét, spatula, keverőtál, habverő kar, keverőkés, pároló kosár, fedél és mérőedény, 2 szeletelő korong, tömege 7,53 kg, mérete 45 × 36 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
178 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONKR615
4,0
KitchenAid Robot Artisan 175 ezüst
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,83 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő és ballon habverő, tömege 10,65 kg, mérete 36,2 × 22,2 × 34,3 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
238 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAAKR641
5,0
SMEG 50's Retro Style 4,8 l piros, rozsdamentes acél talppal
Konyhai robotgép SMEG 50's Retro Style - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 800 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő és beöntő karima, tömege 9,18 kg, mérete 37,8 × 40,5 × 22,1 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
224 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMEKR197
Concept RM7000 ELEMENT - Konyhai robotgép Típusok
4,4 23×
Concept RM7000 ELEMENT
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5 l-es keverőtál, 5 sebességfokozat, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és reszelő dob, mérete 37 × 34 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONKR686
ECG FORZA 7800 Ultimo Argento - Konyhai robotgép Típusok
5,0
ECG FORZA 7800 Ultimo Argento
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1800 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 8 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, érintésvezérlés, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés, dagasztás és keverés funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és keksz készítő, 3 szeletelő korong, zajszint 75 dB, kábel hossza 1,15 m, tömege 11,4 kg, mérete 35,5 × 23,9 × 39,5 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
179 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ECGKR909
CONCEPT RM7510 1200W ELEMENT DIGI Taupe - Konyhai robotgép Típusok
4,2
CONCEPT RM7510 1200W ELEMENT DIGI Taupe
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, flexi habverő, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és keksz készítő, 5 szeletelő korong, tömege 5,72 kg, mérete 37 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
140 810 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONKR586
4,0
Russell Hobbs 24732-56 Matte Black Food Processor
Konyhai robotgép - középoszlopos keverés, 600 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga műanyag, 2,5 l-es keverőtál, 2 sebességfokozat, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, turmix feltét, s alakú késrendszer és kétoldalas korong, 1 szeletelő korong, tömege 3,16 kg, mérete 40,1 × 20,5 × 24,8 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
35 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHKR580
GORENJE MMC1005BW - Konyhai robotgép Típusok
5,0
GORENJE MMC1005BW
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,8 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, turmix feltét, húsdaráló és habverő kar, tömege 5,5 kg, mérete 34,4 × 38,2 × 28,4 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
74 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORKR368
5,0
ETA Gustus IV Maximus 4128 90030
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, lengőkar, időzítő, biztosíték, dagasztás, őrlés és keverés funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, húsdaráló és habverő kar, 4 szeletelő korong, zajszint 83 dB, kábel hossza 1,25 m, tömege 11,08 kg, mérete 36 × 41,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és szürke kivitel
130 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAkrb65
Concept RM7010 1200W ELEMENT - Konyhai robotgép Típusok
4,4 23×
Concept RM7010 1200W ELEMENT
Konyhai robotgép - bolygókeverő, fokozatmentes vezérlés, teljesítmény 1200 W, belső fogaskerék anyaga fém, tál térfogata 5 l, tál anyaga rozsdamentes acél, sebesség 5, külső borítás anyaga műanyag, pulse gomb (turbó), habverő, keverő és dagasztó, tömege 6,8 kg, keverő habverő, kolbásztermékek töltésére szolgáló tartozék, dagasztókar, gömbhabverő, keverő, húsdaráló, dobreszelő és tartály, fehér színű, átlátszó fedél, az egyes alkatrészek mosogatógépben moshatók, működést jelző lámpa
Szuper ár
104 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONKR010
4,6 196×
SENCOR STM 6356YL
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, kioldó kulcs, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 9,6 kg, mérete 32,3 × 24,5 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), sárga kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENST637
Philips Avance Collection HR7778/00 1300W
Konyhai robotgép Philips 7000 Series - teljesen fém ház, 1300 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga műanyag, 3,4 l-es keverőtál, 12 sebességfokozat, előre beállított programok, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, citrom/gyümölcs prés, hasábburgonya szeletelő, kétoldalas korong, keverőtál, habverő kar és szeletelő korong, 4 szeletelő korong, kábel hossza 1,2 m, mérete 4,36 × 2,54 × 2,89 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
89 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKR592
ETA Gratus Storio Retro 0028 90064 - Konyhai robotgép Típusok
4,8 33×
ETA Gratus Storio Retro 0028 90064
Konyhai robotgép Eta Gratus - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5,5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, 5 szeletelő korong, tömege 14,97 kg, mérete 35 × 39 × 28,5 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
204 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR922
ETA Gratus Storio Retro 0028 90062 - Konyhai robotgép Típusok
4,8 33×
ETA Gratus Storio Retro 0028 90062
Konyhai robotgép Eta Gratus - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5,5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, kioldó kulcs, flexi habverő, turmix feltét és húsdaráló, 5 szeletelő korong, tömege 11,8 kg, mérete 35,5 × 38,5 × 28,5 cm (Ma×Sz×Mé), bézs kivitel
206 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKR908
SENCOR STM 4460GG - Konyhai robotgép Típusok
4,5 25×
SENCOR STM 4460GG
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló, tömege 8,2 kg, mérete 33,5 × 22 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé), zöld kivitel
138 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENGG460
Kenwood KMX760GD KM kMix - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
Kenwood KMX760GD KM kMix
Konyhai robotgép Kenwood kMix - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő és spatula, tömege 9,1 kg, mérete 35,3 × 24 cm (Ma×Sz), rózsaarany és ezüst kivitel
147 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENKR188
ECG FORZA 6600 Metallo Scuro - Konyhai robotgép Típusok
ECG FORZA 6600 Metallo Scuro
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1800 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 6,5 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, érintésvezérlés, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, ballon habverő, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál és habverő kar, 3 szeletelő korong, zajszint 75 dB, kábel hossza 1,15 m, tömege 9,6 kg, mérete 35,2 × 45 × 23,2 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
113 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ECGKR886
ECG FORZA 6600 Metallo Argento - Konyhai robotgép Típusok
ECG FORZA 6600 Metallo Argento
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1800 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 6,5 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, érintésvezérlés, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, habverés, keverés, dagasztás és őrlés funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, ballon habverő, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál és habverő kar, 3 szeletelő korong, zajszint 75 dB, kábel hossza 1,15 m, tömege 9,6 kg, mérete 35,2 × 45 × 23,2 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
113 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECGKR879
Tefal QB900838 Coach Black
Konyhai robotgép - bolygómozgású keverési móddal, csendes, 1200 W teljesítmény, tál űrtartalma 5,5 l, belső szerkezete strapabíró és robusztus rozsdamentes acél, robotfej szálcsiszolt rozsdamentes acélból, sebességek száma 8+2 (impulzus funkció és lassú keverési mód), 8 automatikus program, benne flexibilis habverő, habverő, dagasztóhorog, tálfedél, tésztatál, spatula, Tefal blog, 15 év javíthatósági garancia
228 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFkr75
KitchenAid Artisan 5KSM185 - fekete, 4,8l - Konyhai robotgép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
KitchenAid Artisan 5KSM185 - fekete, 4,8l
Konyhai robotgép KitchenAid - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,8 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, flexi habverő, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,22 m, tömege 10,65 kg, mérete 34,3 × 22,2 × 36,2 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
329 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KIArob22
3,0
ETA Leonardo Plus 0070 90000
Konyhai robotgép - multifunkciós, középoszlopos keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, 3,5 l-es keverőtál, 12 sebességfokozat, PULSE gomb, fényjelzés, biztosíték, automatikus receptek, Wi-Fi, dagasztás és melegítés funkció, tartozékok dagasztószár, szeletelő feltét, habverő kar, vágó kés szett és fedél, 3 szeletelő korong, tömege 7,1 kg, mérete 53 × 38 × 27,2 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és szürke kivitel
250 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAKR067
Ariete Moderna Planetary 1589, piros
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1600 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 11 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, habverő és habverő kar, tömege 8,17 kg, mérete 36,5 × 22 × 37,5 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
155 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIKR419
Gorenje MMC1500BK
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, 6,7 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, tartozékok keverőszár, dagasztószár és ballon habverő, tömege 11,4 kg, mérete 38 × 39 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
141 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: EAV4403b
Philips Avance Collection HR7776/90
Konyhai robotgép - középoszlopos keverés, 1300 W teljesítmény, keverőtál anyaga műanyag, 3,4 l-es keverőtál, 12 sebességfokozat, előre beállított programok, PULSE gomb, habverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, citrom/gyümölcs prés, s alakú késrendszer, kétoldalas korong, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,2 m, mérete 43,6 × 28,9 × 25,4 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV3035bHU

Konyhai dagasztógépek

A Konyhai dagasztógépek kategóriában összesen 212 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai dagasztógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai dagasztógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai dagasztógépek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ