Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

PocketBook 970 InkPad Lite, sötét szürke

Termékkatalógus
PocketBook 970 InkPad Lite, sötét szürke
4,3 22 értékelés
Ebook olvasó - 9,7" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, 7,81 GB belső memória, WiFi csatlakozás, micro SD memóriakártya, USB-C csatlakozó, 2200mAh akkumulátor, webböngésző
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MD050l99 Termékszám:  PB970-M-WW Gyártó honlapja:
PocketBook 970 InkPad Lite, sötét szürke 93 990 Ft 84 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

PocketBook 970 InkPad Lite, sötét szürke

Ebook olvasó nagy kijelzővel a tartalom kényelmes megtekintéséhez

Minden olyan olvasó számára, aki egy napot sem bír ki olvasás nélkül, az ebook olvasó ideális eszköz az otthoni és az útközbeni olvasáshoz. A 9,7 hüvelykes képernyővel ellátott vékony és könnyen hordozható kialakításnak köszönhetően otthon vagy útközben is olvashatod kedvenc könyveidet. A PocketBook 970 InkPad Lite könnyen elfér a táskádban, sőt a zsebedben is. A nyomtatott oldalhoz hasonlóE Ink Carta™ kijelző SMARTlight technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását a meleg és hideg elülső fénytónusok közötti választási lehetőséggel. Az ebook olvasó 8 GB-os kapacitással rendelkezik, amely memóriakártyával bővíthető. A PocketBook 970 InkPad Lite Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatható az internethez, így gond nélkül böngészhetsz az interneten és online könyvesboltokba látogathatsz, hogy megtaláld a következő könyvet. Az ebook olvasó 25 könyv- és grafikai formátumot támogat, valamint előre telepített szótárakat kínál.

A PocketBook 970 InkPad Lite Dark Gray ebook olvasó legfontosabb jellemzői

  • Az ebook olvasó 9,7 hüvelykes E Ink Carta™ érintőképernyős kijelzővel rendelkezik
  • Szemkímélő és tükröződésmentes kijelző
  • Meleg vagy hideg kijelzőtónus a SMARTlight segítségével
  • 25 formátum támogatása, beleértve az Adobe DRM-et is (21 könyv és 4 grafikus)
  • Egyszerű kezelés az érintőképernyőn és az alsó panelen található mechanikus gombokon keresztül
  • A PocketBook 970 InkPad Lite 8 GB belső memóriával rendelkezik, amely memóriakártyával bővíthető
  • Wi-Fi-n keresztül szörfözhetsz az interneten és hozzáférhetsz online könyvesboltokhoz
  • PocketBook Cloud, Dropbox és Send-to-PocketBook támogatás
  • A beépített akkumulátor akár egy hónapig is kitart az aktív olvasás során
  • Az ebook olvasóhoz 11 ingyenes szótárat kapsz

A PocketBook 970 InkPad Lite 9,7 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik

A 9,7 hüvelykes E Ink Carta™ érintőképernyőt úgy tervezték, hogy kímélje a szemet. Sok órányi lebilincselő olvasást élvezhetsz szemfáradtság nélkül, amelyhez hozzájárul, hogy az olvasó képernyője közel áll egy hagyományos nyomtatott oldalhoz. Kényelmed érdekében a SMARTlight funkcióval választhatsz a meleg vagy hideg képernyőszín között a PocketBook ebook olvasón. Beállíthatod a képernyő színhőmérsékletét, és a különböző beállítások sablonjait is mentheted, hogy a jövőben bármikor gyorsan válthass köztük. A kijelző nem tükröződik a napsütésben, így kényelmesen olvashatsz akkor is, amikor kint vagy a szabadban.

Számos formátum támogatása

A PocketBook 970 InkPad Lite e-book olvasót Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez, így gyorsan és egyszerűen adhatsz hozzá új könyveket elektronikus könyvtáradhoz. Könnyedén vásárolhatsz bármelyik könyvesboltban, böngészhetsz az interneten vagy frissítheted a szoftvert is. A PocketBook ebook olvasó előnye, hogy széles körben támogatja a népszerű formátumokat, így nem kell időt vesztegetned a fájlok konvertálására. 25 könyv- és grafikai formátumot használhatsz, amelyek magukban foglalják az AZW, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, BMP, PNG és TIFF formátumokat is. A PocketBook 970 InkPad Lite megnyitja a DRM-védett EPUB- és PDF-fájlokat, így online könyvtárakból is kölcsönözhetsz könyveket. A PocketBook Cloud szolgáltatás és a PocketBook Reader mobilalkalmazás segítségével nemcsak egy helyen tárolhatod a teljes könyvtárat, hanem azonnal szinkronizálhatod a PocketBook 970 InkPad Lite olvasót az okostelefonoddal, illetve a tableteddel. A könyvek néhány kattintással könnyen áthelyezhetők a Send-to-PocketBook és a Dropbox között. Az ebook olvasó 11 előre telepített szótárral és 42 további nyelvi kombinációval érkezik ingyenesen.

Modern és ergonomikus kialakítás

A PocketBook 970 InkPad Lite e-book olvasó egy olyan modern készülék, amelyet mindig magaddal vihetsz, mivel könnyen elfér a táskádban, a zsebedben vagy a hátizsákodban. Az alacsony profil biztosítja, hogy a könyvolvasó kényelmesen kézben tartható legyen. A kényelmes kezelést a PocketBook 970 InkPad Lite alsó paneljén található érintőképernyő és mechanikus elemek biztosítják.

A PocketBook 970 InkPad Lite nagy akkumulátorral és memóriakapacitással rendelkezik

A lelkes olvasók értékelni fogják, hogy bármikor maguknál tarthatják teljes könyvtárukat függetlenül attól, hogy több tucat, több száz vagy akár több ezer könyvről van szó. A PocketBook 970 InkPad Lite olvasó 8 GB beépített memóriával rendelkezik, amely microSD kártyával bővíthető. Az energiatakarékos kijelző biztosítja, hogy a PocketBook 970 InkPad Lite akár egy hónapig is használható aktív olvasás mellett.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
9,7" (24,64 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Kijelző típusa
Fekete-fehér Kész!
Támogatott formátumok
PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF, JPEG, PNG, BMP, TIFF Kész!

Kijelző

Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
9,7" (24,64 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Kijelző típusa
Fekete-fehér Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott formátumok
PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF, JPEG, PNG, BMP, TIFF Kész!

Nyelv

Felhasználói felület nyelve
Cseh, Szlovák, Angol, Magyar, Német, Orosz, Francia, Spanyol, Dán, Finn, Észt, Héber, Horvát, Olasz, Litván, Lett, Holland, Norvég, Lengyel, Portugál, Román, Ukrán, Svéd, Török, Kínai Kész!

Funkciók

Funkciók
Fényképnézegető, Webböngésző Kész!
Felszerelés
Érintőképernyő Kész!
Akkumulátor kapacitás
2 200 mAh Kész!

Memória

Belső memória
7,81 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
32 GB Kész!

Kommunikáció és portok

Vezeték nélküli
WiFi Kész!
Csatlakozók
USB-C Kész!

Konstrukció

Szín
Sötétszürke Kész!
Szélesség
173 mm (17,3 cm) Kész!
Magasság
236 mm (23,6 cm) Kész!
Mélység
8 mm (0,8 cm) Kész!
Tömeg
369 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Az alábbi linken is jelzett Pocketbook 970 Inkpad Lite ebook olvasó használt megjelölését szeretném megkérdezni. Tudni lehet, hogy ez csak az üzletben bontott és visszazárt termék, vagy valaki megrendelte és visszaküldte? https://www.alza.hu/pocketbook-970-inkpad-lite-sotet-szurke-d6834430.htm Előre is köszönöm. Üdvözlettel: Jülling Emil

Kérdések és válaszok: PocketBook 970 InkPad Lite, sötét szürke
Kiegészítők: PocketBook 970 InkPad Lite, sötét szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PocketBook 970 InkPad Lite, Dark Gray, šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PocketBook 970 InkPad Lite, Dark Gray, sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PocketBook 970 InkPad Lite - Dunkelgrau/Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PocketBook 970 InkPad Lite - Dunkelgrau/Grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ