Shop roku Shop roku

MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia

Termékkatalógus
MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia
5 12 értékelés
Páramentesítő - max. 90 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 l/napos páramentesítő kapacitás, 4,8 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás, tömege 16 kg
138 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  MEAOV777 Termékszám:  3438
MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia 138 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia

Extrémen nedves időjárásra tervezték

A MeacoDry Arete® párátlanító a brit Meaco párátlanítási specialista zászlóshajója. Öt évnyi fejlesztés és intenzív tesztelés eredménye, amelyben több mint 2000 ügyfél vett részt. AMeacoDry Arete One 25L párátlanító tervezésre sorána gyártó a működés egyszerűsítésére, a működési zaj csökkentésére és a magas szárítási hatékonyság elérésére összpontosított alacsony energiafogyasztás mellett. Az energiatakarékos MeacoDry Arete One 25L kompresszoros párátlanító megbirkózik a túlzott páratartalommal és a páralecsapódással, megakadályozva a penész kialakulását és az állott levegő terjedését a beltérben. Ezáltal a párátlanító ideális otthoni, télikertben, műhelyben, garázsban vagy lakókocsiban történő használatra. A készülékre 5 év ingyenes garancia vonatkozik.

A MeacoDry Arete One 25L páramentesítő és légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Párátlanítási teljesítmény: 25 l/nap és légkapacitás: 173 m3/h
  • Működési módok: Intelligens párátlanítási üzemmód / Folyamatos párátlanítás / Légtisztítás /Ruhaszárító üzemmód / Éjszakai üzemmód
  • A párátlanító nagy kapacitású HEPA H13 szűrővel és mosható por előszűrővel rendelkezik
  • A készülék LED kijelzővel ellátott, áttekinthető érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik
  • A MeacoDry Arete One 25L kivehető víztartálya 4,8 l térfogatú
  • Az oldalsó szellőzőnyílások megkönnyítik a levegő beáramlását a falon
  • A beépített görgők és a kihúzható fogantyú lehetővé teszi a könnyű áthelyezést
  • A gyermekzár a nem kívánt manipuláció megakadályozására szolgál
  • A MeacoDry Arete One 25L párátlanítóra 5 év ingyenes garancia vonatkozik

A MeacoDry párátlanító intelligens és gazdaságos automatikus működést tesz lehetővé

Intelligens üzemmódban a kompresszoros párátlanító automatikusan beállítja a párátlanítási teljesítményt a helyiség aktuális páratartalmának megfelelően, amelyet a beépített higrosztát figyel. A páratartalom célértéke 40-70% között állítható be.

Légtisztító funkció

A MeacoDry Arete One 25L teljes HEPA H13 osztályú szűrővel büszkélkedhet, amely a párátlanítás során egyszerre távolítja el a levegőből a polleneket, virágport, állati allergéneket és baktériumokat. A légtisztító funkció külön is használható párátlanítás nélkül. A MeacoDry párátlanító szűrője akár 1 éves működésre is alkalmas.

A MeacoDry Arete One 25L innovatív kialakítással büszkélkedhet

A MeacoDry Arete One 25Lpáramentesítőtervezése során kifinomult kialakítással és egy sor intelligens üzemmóddal és funkcióval büszkélkedhet, amely sokkal hatékonyabbá és gazdaságosabbá teszi a működését. Az oldalsó szellőzőnyílások megkönnyítik a levegő beszívását, így a készüléket a falhoz közel is elhelyezheted. A felhasználó kényelmét rejtett görgők, teleszkópos fogantyú vagy a MeacoDry Arete One 10L párátlanító testében a kábel feltekerésének helye biztosítja. .

A MeacoDry Arete One 25L párátlanító csendes működésével nyűgöz le

A több mint 18 hónapos tesztelés eredménye az egyik legcsendesebb páramentesítő a piacon. A MeacoDry Arete One 25L páramentesítő működési zajszintje normál üzemmódban mindössze 42 dB. Ezért elnyerte a tekintélyes nemzetközi Quiet Mark díjat.

A MeacoDry Arete One könnyen használható

Az Arete® One párátlanítót az egyszerű használatot szem előtt tartva tervezték. Az intuitív érintésvezérlés és a digitális LED kijelző teljes körű ellenőrzést biztosít a műszer beállításai felett. Válaszd ki a leggyakrabban használt funkciókat egyetlen érintéssel. A MeacoDry Arete One 25L páramentesítő gyermekzárral vagy éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amelyben a ventilátor sebessége csökken, és a vezérlőpanel háttérvilágítása kikapcsol, hogy a készülék ne zavarjon alvás közben.

Intelligens ruhaszárítási mód

A MeacoDry Arete One 25L párátlanító egy gombnyomással 6 órán át párátlanít maximális teljesítmény mellett. Amikor a helyiség páratartalma 35% alá csökken, a párátlanítás automatikusan kikapcsol. A ventilátor tovább fog működni, hogy a ruhák gyorsabban száradjanak.

Eltávolítható víztartály

A nagy kapacitású, 4,8 literes tartály lehetővé teszi a kényelmes párátlanítást anélkül, hogy a kondenzált vizet gyakran ki kellene öntened. A praktikus fogantyúnak köszönhetően a tartály könnyen kezelhető, és a vízszint gyors ellenőrzéséhez egy praktikus mérő is rendelkezésre áll. A beépített kijelző biztosítja, hogy a párátlanítás automatikusan kikapcsoljon, amikor a MeacoDry Arete One 25 literes tartálya megtelt.

Folyamatos kondenzvíz elvezetés

A mellékelt adapter segítségével egy szabványos 12,5 mm-es kerti tömlő csatlakoztatható a MeacoDry Arete One 25L páramentesítőhöz, és a tartályból a kondenzvíz közvetlenül a szennyvízbe vezethető. Alternatívaként szivattyú is vásárolható (opcionális tartozék), amely könnyedén fel tudja pumpálni a vizet akár 2,5 m magasságig.


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Páramentesítő kapacitás
25 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
90 m2 Kész!
Tartály térfogata
4,8 l Kész!
Maximális zajszint
42 dB Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
25 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
90 m2 Kész!
Tartály térfogata
4,8 l Kész!
Maximális zajszint
42 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
16 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Érintőpanel, Auto-Defrost, Automatikus újraindítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MeacoDry Arete One 25L, 5 let záruka  . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MeacoDry Arete One 25L, 5 rokov záruka.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ