Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia

Termékkatalógus
Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia
4,4 6 értékelés
Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 5 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 12,25 kg
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  ROHodv901 Termékszám:  R-YDL320
Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia 96 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia

Ez az ügyes Rohnson párátlanító könnyedén segít, ha túl magas a páratartalom a lakásban, ami ugyanis gyakran előidézheti nem csak a penész kialakulását, hanem különösképpen a baktériumok elszaporodását. Ez a mobilis Rohnson elektromos páramentesítő 120 m² alapterületű helyiségekhez alkalmas. A fantasztikus hatásfokát 20 l/nap páramentesítő kapacitása szemlélteti. 5 l kapacitású gyűjtőedénye segítségével nyugodtan használhatjuk akár hosszabban is anélkül, hogy ki kellene ürítenünk a tartályt. Egy másik fontos előnye, hogy legfeljebb 40 dB-en, szinte zajtalanul működik, és ennek köszönhetően bátran elhelyezhetjük a hálószobában.

Páramentesítő Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia ...
Páramentesítő Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia ...

A minőségi Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia páramentesítő készülék fontosabb paraméterei

  • A hasznos Rohnson páramentesítő gép csökkenti a baktériumok elszaporodásának és a penészképződésnek az esélyét
  • Páramentesítő kapacitása 20 l/nap
  • Ajánlott helyiségméret 120
  • A kondenzvíztartály térfogata 5 l
  • A maximális kibocsátott zajszint 40 dB
  • A praktikus Rohnson páramentesítő gép egyéb funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző
  • A páramentesítő súlya 12,25 kg

Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia elektromos páramentesítő készülék egyéb funkciói

Ez az ügyes Rohnson páramentesítő készülék automatikus időzítővel is el van látva, amely segítségével az elképzeléseink szerint beállíthatjuk a páramentesítési időt. A teljesítményt módunkban áll könnyedén mérsékelni vagy éppenséggel növelni, és hála ennek szabályozni a zajszintet és az energiaköltségeket. Amennyiben fogjuk a páramentesítőt nem fűtött helyiségekben is használni, segítségünkre lesz majd a nagyszerű Anti-Freeze funkció, amely óvja az eszközt a jegesedéstől. Természetesen a készüléken helyet kapott egy világos és nagyszerűen olvasható integrált képernyő minden elérhető funkció elindítására. Ha tele van a kondenzvíztartály, akkor ez a típusú páramentesítő szükséges beavatkozás nélkül magától leáll. Ruhák szárítására használjuk a speciális turbó üzemmódot.

Páramentesítő Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia ...

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
20 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
120 m2 Kész!
Tartály térfogata
5 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
20 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
120 m2 Kész!
Tartály térfogata
5 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!
Tömeg
12,25 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jónapot kívánok! Erdeklődni szeretnék, hogy ennek a terméknek:Rohnson PROFI R-YDL320 tisztítható-e a szűrője vagy egyszer használatos? Válaszukat előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia
Kiegészítők: Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 év kiterjesztett garancia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson PROFI R-YDL320 + prodloužená záruka na 5 let. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson PROFI R-YDL320 + predĺžená záruka na 5 rokov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson PROFI R-YDL320 + verlängerte Garantie auf 5 Jahre. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson PROFI R-YDL320 + verlängerte Garantie auf 5 Jahre.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ