Shop roku Akvizice ApF HU

Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia

Termékkatalógus
Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia
5 3 értékelés
Páramentesítő - max. 100 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 16 l/napos páramentesítő kapacitás, 5,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 13,5 kg
84 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  ROHOV789 Termékszám:  R-92016
Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia 84 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia

Eme Rohnson párátlanító remek megoldást nyújt, ha a lakás páratartalma túlságosan magas, ami ugyanis gyakran előidézheti nem csak a penész megjelenését, hanem különösen a baktériumok elszaporodását. Amellett, hogy eltünteti a felesleges párát ráadásképpen a levegőt is képes tisztítani. Ez a szállítható Rohnson otthoni páramentesítő 100 m² területű szobához vagy irodához ajánlott. A maximális teljesítményét 16 l/nap páramentesítő kapacitása támasztja alá. 5,5 l kapacitású kondezvíz tartályának köszönhetően bátran használjuk akár hosszabb ideig a tartály kiürítése nélkül. Egy másik nagy előnye, hogy maximálisan 37 dB-en, szinte zajtalanul működik, és ennek köszönhetően nyugodtan helyet kaphat a hálószobában.

Páramentesítő Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia ...
Páramentesítő Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia ...

A praktikus Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia páramentesítő gép legfontosabb jellemzői

  • A remek Rohnson páramentesítő segít leküzdeni a túl magas páratartalmat otthonunkban
  • Páramentesítő kapacitása 16 l/nap
  • Páramentesítő és légtisztító egyben
  • Ajánlott helyiségméret 100
  • A kondenzvízgyűjtő tartály térfogata 5,5 l
  • A kibocsátott zajszint legfeljebb 37 dB
  • Az elsőrangú Rohnson páramentesítő funkciói: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel
  • A páramentesítő súlya 13,5 kg

Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia otthoni páramentesítő egyéb hasznos jellemzői

A hasznos Rohnson párátlanító készülék automatikus időzítővel is fel van szerelve, amelynek hála a lehetőségeink alapján kiválaszthatjuk, hogy a készülék mikor kapcsoljon be. A teljesítményt lehetséges mérsékelni vagy éppenséggel növelni, és ezáltal irányítani az elektromos áramfogyasztást és a zajszintet. Amennyiben akarjuk a páramentesítőt télen is használni, rendelkezésre fog állni az Anti-Freeze funkció, amely megvédi a gépet a befagyástól. A légionizátor lehetővé teszi a levegő minőségének növelését. További fontos kiegészítője egy világos és remekül olvasható beépített képernyő és érintőpanel minden program kiválasztására és elindítására. Amennyiben teljesen megtelt a kondenzvíztartály, abban az esetben ez a páramentesítő modell szükséges beavatkozás nélkül magától kikapcsol. Lehetőség van ruhaneműt is szárítani vele a speciális turbó üzemmód használatával. A szén- és ionizációs szűrők légfrissítő hatásúak, miközben semlegesítik a kellemetlen szagokat, és felfogják a durva szennyeződéseket, de a finomabbakat is, mint a por, pollen és gáznemű anyagok.

Páramentesítő Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia ...

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
100 m2 Kész!
Tartály térfogata
5,5 l Kész!
Maximális zajszint
37 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
100 m2 Kész!
Tartály térfogata
5,5 l Kész!
Maximális zajszint
37 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
13,5 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Ionizáció, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Ionizáló szűrő, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Szénszűrő, Érintőpanel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ prodloužená záruka na 5 let. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ predĺžená záruka na 5 rokov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ 5 Jahre Garantieverlängerung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-92016 True Ion & Health Clean+ 5 Jahre Garantieverlängerung.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ