A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Páraelszívók kivezetés szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Aláépíthető
(28)
Kihúzható
(40)
Kürtős
(81)
Sziget
(16)
Beépített
(59)
Felfüggesztés
(2)
Tulajdonságok
LED világítás
(170)
Visszacsapó szelep
(68)
Elektronikus vezérlés
(38)
Mechanikus vezérlés
(15)
Okos
(13)
Átmérő
12 cm
15,6 cm
-
Kivezetés elhelyezése
Baloldali
(2)
Baloldalt hátul
(1)
Középen hátul
(18)
Jobboldalt hátul
(1)
Jobboldali
(3)
Felül
(179)
Szívási teljesítmény
163 m3/óra
1007 m3/óra
-

A páraelszívó kivezetés egy olyan konyhai berendezés, amely megszünteti a kellemetlen gőzöket és szagokat, megakadályozza a penészesedést és segít tisztán tartani a konyha levegőjét. Sokféle felosztása létezik, de ebben a cikkben kifejezetten a páraelszívók elhelyezése szerinti felosztására fogunk fókuszálni. Ha többet szeretnél megtudni a témáról, olvass tovább!

Tovább

Milyen páraelszívókat találsz a kínálatunkban?

A páraelszívók az elszívás helye szerint három kategóriába sorolhatók - felső, oldalsó és hátsó elszívással rendelkezők. Milyen sajátosságai vannak az egyes változatoknak, és milyen körülmények között használhatók?

i

A különböző légelszívási lehetőségek áttekintése

Mielőtt rátérnénk az elszívás helye szerinti tényleges felosztásra, érdemes megemlíteni, hogy milyen módon lehet a párát elszívni egy helyiségből. A piacon manapság a két legelterjedtebb beépítési és elszívási mód a következő:

  • A páraelszívó kivezetés elvezeti a gőzt a belső térből. Olyan helyiségekbe telepíthető, ahol lehetőség van elszívócsatornára csatlakoztatni. A választáskor fontos a kivezetés átmérőjét is figyelembe venni.
  • A belső keringetésű páraelszívó olyan helyiségekbe alkalmas, ahol nem lehet elszívócsatornát telepíteni. Működési elve, hogy a levegőt elszívja és szénszűrők segítségével megtisztítja, majd a tiszta levegőt visszavezeti a helyiségbe.

Felső kivezetésű páraelszívók

A felső kivezetésű páraelszívók többféle típus választását teszik lehetővé, mint például beépített, teleszkópos, kéményes páraelszívók stb. Ez a fajta elhelyezés különösen alkalmas, ha a páraelszívó rendszerét egy kéményhez tudod csatlakoztatni, de használhatod a keringertéses opciót is. A közvetlenül felfelé vezető elszívócsatorna kifejezetten hatékony megoldás.

Oldalsó kivezetésű páraelszívó

Az oldalsó kivezetésű páraelszívó akkor hasznos, ha azt és magát a főzőlapot a konyha egyik sarkában szeretnéd elhelyezni. A választék azonban itt jóval szűkebb, és csak a beépített, az aláépíthető és a nyílással rendelkező páraelszívók állnak rendelkezésedre. A különféle könyökök és a csővezetékben elhelyezett speciális elemek segítségével többféle módon vezetheted át a páraelszívót a ház vagy a lakás falain.

Hátsó kivezetésű páraelszívó

A hátsó kivezetésű páraelszívó szintén nagyon praktikus megoldás, mivel lehetővé teszi, hogy az elszívócsatornát közvetlenül a páraelszívó mögötti falon keresztül vezesd el, ezzel biztosítva a jobb működését. Ebben az esetben három típus közül választhatsz, nevezetesen a beépített, az aláépített és a kéményes páraelszívó közül. A kivitel egyfajta kompromisszum az előzőekben említett két típus között.


Felső kivezetésű páraelszívó
Felső kivezetés

Oldalsó kivezetésű páraelszívó
Oldalsó kivezetés

Hátsó kivezetésű páraelszívó
Hátsó kivezetés


A választáskor arra is érdemes gondolnod, hogy minél hosszabb az elvezető útvonal és minél több görbület található benne, annál zajosabb és kisebb teljesítményű lesz maga a készülék.

Vedd figyelembe a páraelszívó típusát is

Eldöntötted, hogy milyen elszívásra van szükséged? Remek! A továbbiakban a kialakítás és a hely szempontjából megfelelő típusú páraelszívó kiválasztására kell összpontosítanod. Ismerd meg a leggyakoribb és leggyakrabban használt változatokat!

  • A hagyományos páraelszívók leggyakrabban felső elszívóval rendelkeznek, és a kisebb konyhákba ideálisak.
  • A teleszkópos páraelszívók az elszívás elhelyezkedése szempontjából variálhatók, emellett nem zavarják a konyha megjelenését.
  • A kürtös páraelszívók általában felső elszívással rendelkeznek, és elegendő teljesítményt nyújtanak a még nagy konyhák számára is.
  • A szigetes páraelszívók a mennyezethez vannak rögzítve, vagyis felső elszívással rendelkeznek. A nagy teljesítmény tekintetében is dobogós változatok.
  • A beépíthető páraelszívók különböző típusú elszívással rendelkeznek, nem zavarják a konyha megjelenését, és még a nagy helyiségek számára is alkalmasak.

i

A mennyezetre, a falra vagy a konyhaszekrénybe? Tekints meg a páraelszívókat elhelyezkedés szerint.

Fontos paraméterek, amelyeket nem szabad elfelejtened a kiválasztáskor

Mielőtt megvásárolnád az általad kiválasztott páraelszívót, érdemes megvizsgálnod néhány fontos paramétert.

  • A páraelszívó teljes mérete különösen a magassága és szélessége, nagyon fontos paraméterek, amelyek meghatározzák, hogy a berendezés egyáltalán elfér-e az otthonodban.
  • A páraelszívó megfelelő elszívásához szükséges szívócső átmérőjének meg kell egyeznie a páraelszívóra szerelhető maximális átmérővel. Ez biztosítja a készülék legnagyobb hatékonyságát és ezzel együtt a legalacsonyabb zajszintet is.
  • A teljesítmény m³/órában van megadva. A szükséges teljesítmény meghatározásához ismerned kell a helyiség térfogatát, amelyet annak hosszának, szélességének és magasságának összeszorzásával számolhatsz ki. A helyiség levegőjét óránként legalább 7-szer kell tudnia kicserélni a páraelszívónak.
  • A zajszint szintén nagyon fontos paraméter. Ebből a szempontból általánosan igaz, hogy minél nagyobb teljesítményű a páraelszívó, annál zajosabb is.

Biztos szeretnél lenni abban, hogy az új páraelszívód elfér a konyhádban? Akkor válassz egyet a Páraelszívók szélesség szerint kategória áttekinthető és széles kínálatából.

A páraelszívó funkciói és felszereltsége, avagy további kényelmi megoldásai

Egy páraelszívó kivezetés több kiegészítő funkcióval is rendelkezhet, például LED-világítással vagy LED-kijelzővel, visszacsapó szeleppel, elektronikus vezérléssel stb. A kívánt funkciókat és felszereltséget a bal oldali paraméter-szűrőben választhatod ki.

Ne feledkezz meg a páraelszívó kialakításáról sem

Ha büszke vagy konyhád megjelenésére, és nem szeretnéd elrontani az összképet oda nem illő kiegészítőkkel, gondolj át minden részletet alaposan! Válassz rozsdamentes acél, rusztikus, retro, fekete, fehér, modern vagy más kialakítású páraelszívót.

i

Még ezek után sem tudsz választani? Akkor hagyd magad inspirálni a Hogyan válasszunk páraelszívót? útmutatónk által.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CBT6130/3X Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - recirkulációs, beépíthető, szélesség 60 cm, ezüst szín, B energiaosztály, zajszint min/max 46/ 53 dB, elszívási kapacitás min/max 211/329 m³/h, 2 teljesítményszint, 2× alumínium zsírszűrő, szénszagszűrő, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, LED világítással, rozsdamentes, alkalmas kisebb konyhákhoz (20 m²-ig), méretek 175 × 600 × 280 - 430 mm
28 490 Ft

2.
GORENJE TH60E3B Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 350 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
34 990 Ft

3.
Siguro HD-U210B Under Hood Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - beépíthető, C energiaosztály, szélesség 60 cm, zajszint 70dB, elszívási kapacitás 220 m3/h, a teljesítményszintek száma 3, 2× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 1× szénszűrő - visszaforgatási lehetőség, a felső kivezető nyílás átmérője 120 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete szín, Méretek 13,5 × 59,5 × 48 cm (H×Sz×M), súlya 5,2 kg, a tápkábel hossza 1,2 m, Tartalmazza a szerelőkészletet, 3 év garancia
29 990 Ft

Még több
193 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,2 15×
Siguro HD-U210B Under Hood
Páraelszívó - beépíthető, C energiaosztály, szélesség 60 cm, zajszint 70dB, elszívási kapacitás 220 m3/h, a teljesítményszintek száma 3, 2× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 1× szénszűrő - visszaforgatási lehetőség, a felső kivezető nyílás átmérője 120 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete szín, Méretek 13,5 × 59,5 × 48 cm (H×Sz×M), súlya 5,2 kg, a tápkábel hossza 1,2 m, Tartalmazza a szerelőkészletet, 3 év garancia
Szuper ár
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HD_U210B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 12×
GORENJE WHI629EB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, B energiaosztály, zajszint 61 dB, szívási teljesítmény 429 m³/h, 3 teljesítményszint, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
55 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG035
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
BOSCH DBB67AM60
Páraelszívó - beépített, szélessége 59,7 cm, B energiaosztály, szívási teljesítmény 459 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
Leárazás -7 %
187 990 Ft 201 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BODI24
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
WHIRLPOOL AKR 504 IX/1
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 100 cm, rozsdamentes acél, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 713 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, LED világítás, kijelző, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
282 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHDG041
4,8 13×
CANDY CBT6130/3X
Páraelszívó - recirkulációs, beépíthető, szélesség 60 cm, ezüst szín, B energiaosztály, zajszint min/max 46/ 53 dB, elszívási kapacitás min/max 211/329 m³/h, 2 teljesítményszint, 2× alumínium zsírszűrő, szénszagszűrő, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, LED világítással, rozsdamentes, alkalmas kisebb konyhákhoz (20 m²-ig), méretek 175 × 600 × 280 - 430 mm
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDG012
4,1 25×
Siguro HD-G35 Cooker Hood
Páraelszívó - kéményes, energiaosztály: B, teljesítmény: akár 600 m3/h, három teljesítményfokozat, alumínium szűrő, LED világítás (2x 1 W), kivezetés átmérője: 120 mm, zajszint: 55-68 dB, méretek: 60 x 39 x 735 cm, súly: 10,78 kg, 3 év garancia
Szuper ár
40 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRDG001
AMICA OSC6231W (SP 62 AW) - Páraelszívó Típusok
4,0
AMICA OSC6231W (SP 62 AW)
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP048
Guzzanti ZRW 60 fehér - Páraelszívó Típusok
3,7 34×
Guzzanti ZRW 60 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400k2
GUZZANTI ZRW 50 fehér - Páraelszívó Típusok
4,1 25×
GUZZANTI ZRW 50 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 181 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l2
GUZZANTI ZRW 60 fekete - Páraelszívó Típusok
3,7 34×
GUZZANTI ZRW 60 fekete
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400m1
GUZZANTI ZRW 50 Inox - Páraelszívó Típusok
4,1 25×
GUZZANTI ZRW 50 Inox
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
Leárazás -8 %
27 490 Ft 29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l
4,6
GORENJE TH60E3X
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 350 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
Szuper ár
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG031
5,0
BOSCH DFR067A52 Serie 4
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, A energiaosztály, zajszint 71 dB, szívási teljesítmény 399 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
147 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BODI23
5,0
CIARRA CBCB4850-OW Island Hood
Páraelszívó - elszívás nélkül, sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 48,2 cm, szén szűrő, üveg, A++ energiaosztály, zajszint 61 dB, szívási teljesítmény 643 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
124 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADG543
5,0
GORENJE WHI649EB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, B energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 608 m³/h, 3 teljesítményszint, 1 szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
138 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG044
5,0
CIARRA CBCB6736H-OW Angled Cooker Hood
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59,5 cm, szén szűrő, üveg, A++ energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 587 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIADG529
5,0
AMICA SIO 655 BG
Páraelszívó - beépített, szélessége 55 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 462 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, érintés nélküli vezérlés, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
64 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP050
4,2
CANDY CFT610/4N/1 Idea
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 71 dB, szívási teljesítmény 209 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDG023
4,8
GORENJE TH60E3W
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 350 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG030
5,0
GORENJE WHI643ORAB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, B energiaosztály, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 740 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
163 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GORDG025
4,2
BOSCH DFT63AC50
Páraelszívó - kihúzható és beépített, szélessége 60 cm, zajszint 68 dB, szívási teljesítmény 368 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
60 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BODI10
4,2
GORENJE BHP62CLB
Páraelszívó - beépített, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 71 dB, szívási teljesítmény 435 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
82 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG023
4,4
WHIRLPOOL AKR 749/1 NB
Páraelszívó - beépített, szélessége 60 cm, rozsdamentes acél, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 304 m³/h, 3 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAV5301b5
5,0
WHIRLPOOL AKR 5390/1 IX
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 59,9 cm, rozsdamentes acél, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 304 m³/h, 3 teljesítményszint, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHDG022

Páraelszívók kivezetés szerint

cikkHogyan tisztítsuk meg a páraelszívót (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A páraelszívók a modern konyha nem feltűnő, ám rendkívül praktikus részei. Annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek, rendszeres tisztítást igényelnek. Cikkünkből megtudhatod, hogyan tisztítsd meg a páraelszívó külső és belső részét, beleértve a szűrőt is. Ugyanakkor...
Van, aki a gáz főzőlapra esküszik, míg mások az üvegkerámia vagy az indukciós típust szeretik. Mi a különbség közöttük, és mit takar a Boost, Duo Zone vagy a Hi-Light funkció? Ez az útmutató segít eligazodni, hogy a számodra megfelelő főzőlapot választhasd ki.
A páraelszívók nemcsak elnyelik a főzés során keletkező gőzt és kellemetlen szagokat, ennek eredményeként tisztán tartják a konyha levegőjét, hanem még a penészképződést is megakadályozzák. Így tisztábbá és egészségesebbé teszik az egész lakást. De mire érdemes...

Páraelszívók kivezetés szerint

A Páraelszívók kivezetés szerint kategóriában összesen 193 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó páraelszívók kivezetés szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb páraelszívók kivezetés szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: páraelszívók kivezetés szerint vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ