AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Páraelszívók kivezetés szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Aláépíthető
(27)
Kihúzható
(43)
Kürtős
(83)
Sziget
(14)
Beépített
(61)
Felfüggesztés
(2)
Tulajdonságok
LED világítás
(172)
Visszacsapó szelep
(72)
Elektronikus vezérlés
(39)
Mechanikus vezérlés
(15)
Okos
(13)
Átmérő
12 cm
15,6 cm
-
Kivezetés elhelyezése
Baloldali
(1)
Középen hátul
(17)
Jobboldali
(2)
Felül
(182)
Szívási teljesítmény
163 m3/óra
1007 m3/óra
-
Szűrés

A páraelszívó kivezetés egy olyan konyhai berendezés, amely megszünteti a kellemetlen gőzöket és szagokat, megakadályozza a penészesedést és segít tisztán tartani a konyha levegőjét. Sokféle felosztása létezik, de ebben a cikkben kifejezetten a páraelszívók elhelyezése szerinti felosztására fogunk fókuszálni. Ha többet szeretnél megtudni a témáról, olvass tovább!

Tovább

Milyen páraelszívókat találsz a kínálatunkban?

A páraelszívók az elszívás helye szerint három kategóriába sorolhatók - felső, oldalsó és hátsó elszívással rendelkezők. Milyen sajátosságai vannak az egyes változatoknak, és milyen körülmények között használhatók?

i

A különböző légelszívási lehetőségek áttekintése

Mielőtt rátérnénk az elszívás helye szerinti tényleges felosztásra, érdemes megemlíteni, hogy milyen módon lehet a párát elszívni egy helyiségből. A piacon manapság a két legelterjedtebb beépítési és elszívási mód a következő:

  • A páraelszívó kivezetés elvezeti a gőzt a belső térből. Olyan helyiségekbe telepíthető, ahol lehetőség van elszívócsatornára csatlakoztatni. A választáskor fontos a kivezetés átmérőjét is figyelembe venni.
  • A belső keringetésű páraelszívó olyan helyiségekbe alkalmas, ahol nem lehet elszívócsatornát telepíteni. Működési elve, hogy a levegőt elszívja és szénszűrők segítségével megtisztítja, majd a tiszta levegőt visszavezeti a helyiségbe.

Felső kivezetésű páraelszívók

A felső kivezetésű páraelszívók többféle típus választását teszik lehetővé, mint például beépített, teleszkópos, kéményes páraelszívók stb. Ez a fajta elhelyezés különösen alkalmas, ha a páraelszívó rendszerét egy kéményhez tudod csatlakoztatni, de használhatod a keringertéses opciót is. A közvetlenül felfelé vezető elszívócsatorna kifejezetten hatékony megoldás.

Oldalsó kivezetésű páraelszívó

Az oldalsó kivezetésű páraelszívó akkor hasznos, ha azt és magát a főzőlapot a konyha egyik sarkában szeretnéd elhelyezni. A választék azonban itt jóval szűkebb, és csak a beépített, az aláépíthető és a nyílással rendelkező páraelszívók állnak rendelkezésedre. A különféle könyökök és a csővezetékben elhelyezett speciális elemek segítségével többféle módon vezetheted át a páraelszívót a ház vagy a lakás falain.

Hátsó kivezetésű páraelszívó

A hátsó kivezetésű páraelszívó szintén nagyon praktikus megoldás, mivel lehetővé teszi, hogy az elszívócsatornát közvetlenül a páraelszívó mögötti falon keresztül vezesd el, ezzel biztosítva a jobb működését. Ebben az esetben három típus közül választhatsz, nevezetesen a beépített, az aláépített és a kéményes páraelszívó közül. A kivitel egyfajta kompromisszum az előzőekben említett két típus között.


Felső kivezetésű páraelszívó
Felső kivezetés

Oldalsó kivezetésű páraelszívó
Oldalsó kivezetés

Hátsó kivezetésű páraelszívó
Hátsó kivezetés


A választáskor arra is érdemes gondolnod, hogy minél hosszabb az elvezető útvonal és minél több görbület található benne, annál zajosabb és kisebb teljesítményű lesz maga a készülék.

Vedd figyelembe a páraelszívó típusát is

Eldöntötted, hogy milyen elszívásra van szükséged? Remek! A továbbiakban a kialakítás és a hely szempontjából megfelelő típusú páraelszívó kiválasztására kell összpontosítanod. Ismerd meg a leggyakoribb és leggyakrabban használt változatokat!

  • A hagyományos páraelszívók leggyakrabban felső elszívóval rendelkeznek, és a kisebb konyhákba ideálisak.
  • A teleszkópos páraelszívók az elszívás elhelyezkedése szempontjából variálhatók, emellett nem zavarják a konyha megjelenését.
  • A kürtös páraelszívók általában felső elszívással rendelkeznek, és elegendő teljesítményt nyújtanak a még nagy konyhák számára is.
  • A szigetes páraelszívók a mennyezethez vannak rögzítve, vagyis felső elszívással rendelkeznek. A nagy teljesítmény tekintetében is dobogós változatok.
  • A beépíthető páraelszívók különböző típusú elszívással rendelkeznek, nem zavarják a konyha megjelenését, és még a nagy helyiségek számára is alkalmasak.

i

A mennyezetre, a falra vagy a konyhaszekrénybe? Tekints meg a páraelszívókat elhelyezkedés szerint.

Fontos paraméterek, amelyeket nem szabad elfelejtened a kiválasztáskor

Mielőtt megvásárolnád az általad kiválasztott páraelszívót, érdemes megvizsgálnod néhány fontos paramétert.

  • A páraelszívó teljes mérete különösen a magassága és szélessége, nagyon fontos paraméterek, amelyek meghatározzák, hogy a berendezés egyáltalán elfér-e az otthonodban.
  • A páraelszívó megfelelő elszívásához szükséges szívócső átmérőjének meg kell egyeznie a páraelszívóra szerelhető maximális átmérővel. Ez biztosítja a készülék legnagyobb hatékonyságát és ezzel együtt a legalacsonyabb zajszintet is.
  • A teljesítmény m³/órában van megadva. A szükséges teljesítmény meghatározásához ismerned kell a helyiség térfogatát, amelyet annak hosszának, szélességének és magasságának összeszorzásával számolhatsz ki. A helyiség levegőjét óránként legalább 7-szer kell tudnia kicserélni a páraelszívónak.
  • A zajszint szintén nagyon fontos paraméter. Ebből a szempontból általánosan igaz, hogy minél nagyobb teljesítményű a páraelszívó, annál zajosabb is.

Biztos szeretnél lenni abban, hogy az új páraelszívód elfér a konyhádban? Akkor válassz egyet a Páraelszívók szélesség szerint kategória áttekinthető és széles kínálatából.

A páraelszívó funkciói és felszereltsége, avagy további kényelmi megoldásai

Egy páraelszívó kivezetés több kiegészítő funkcióval is rendelkezhet, például LED-világítással vagy LED-kijelzővel, visszacsapó szeleppel, elektronikus vezérléssel stb. A kívánt funkciókat és felszereltséget a bal oldali paraméter-szűrőben választhatod ki.

Ne feledkezz meg a páraelszívó kialakításáról sem

Ha büszke vagy konyhád megjelenésére, és nem szeretnéd elrontani az összképet oda nem illő kiegészítőkkel, gondolj át minden részletet alaposan! Válassz rozsdamentes acél, rusztikus, retro, fekete, fehér, modern vagy más kialakítású páraelszívót.

i

Még ezek után sem tudsz választani? Akkor hagyd magad inspirálni a Hogyan válasszunk páraelszívót? útmutatónk által.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
196 termék
WHIRLPOOL WCT 64 FLY X
Páraelszívó - beépített, szélessége 53,4 cm, rozsdamentes acél, C energiaosztály, szívási teljesítmény 224 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
41 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHDG020
AMICA OSC5231W (SP 52 AW)
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP046
5,0
AMICA SKZ 95 XBG
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 90 cm, A energiaosztály, szívási teljesítmény 611 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP024
4,8
MORA OP 540 X
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 175 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
58 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG029
MORA OP 640 X - Páraelszívó
Típusok
4,3 26×
MORA OP 640 X
Páraelszívó - aláépíthető, C energiaosztály, szívási teljesítmény 175 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG028
3,7
MORA OV 648 GBX
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, B energiaosztály, szívási teljesítmény 430 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
60 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG032
WHIRLPOOL AKR 504 IX/1
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 100 cm, rozsdamentes acél, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 713 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, LED világítás, kijelző, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
296 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHDG041
WHIRLPOOL AKR 747 IX/1
Páraelszívó - beépített, szélessége 60 cm, rozsdamentes acél, C energiaosztály, zajszint 70 dB, szívási teljesítmény 400 m³/h, 3 teljesítményszint, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
Szuper ár
61 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FAV5301b4
BOSCH DWB64BC50
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 340 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
84 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BODI13
WHIRLPOOL WCT3 64 FLB X
Páraelszívó - beépített, szélessége 51,4 cm, rozsdamentes acél, zajszint 61 dB, szívási teljesítmény 395 m³/h, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
109 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WHDG040
CIARRA CBCS6736G-OW Slop Glass Hood
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59,5 cm, szén szűrő, üveg, A+++ energiaosztály, zajszint 64 dB, szívási teljesítmény 647 m³/h, 4 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
122 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIADG550
2,0
MORA OP 632 X
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 175 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG025
FAGOR 3AF3-645B
Páraelszívó - kihúzható, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 389 m³/h, 3 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, késleltetett leállítás, recirkuláció, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
57 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: FAGDG010
MORA OT 911 X
Páraelszívó - kihúzható és beépített, szélessége 90 cm, C energiaosztály, zajszint 68 dB, szívási teljesítmény 647 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
78 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: MORDG003
Electrolux LFT529X 600 LedSpot
Páraelszívó - kürtős és beépített, fali, szélessége 89,8 cm, rozsdamentes acél, B energiaosztály, zajszint 70 dB, szívási teljesítmény 600 m³/h, 3 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
108 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELXDG074
AMICA SIO 655 WG
Páraelszívó - beépített, szélessége 55 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 462 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
51 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMIOP055
AMICA TU 382 AB
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 38 cm, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 648 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
185 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMIOP045
BOSCH DWK65DK60 Serie 2
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59 cm, A energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 430 m³/h, 4 teljesítményszint, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
128 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BODI041
AMICA SKZ 97 XBG
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 90 cm, A energiaosztály, szívási teljesítmény 611 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
133 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AMIOP025
AEG DGB3523S
Páraelszívó - kürtős és beépített, fali, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 270 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGDG018
2,0
MORA OI 661 X
Páraelszívó - beépített, szélessége 54 cm, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 370 m³/h, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
42 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MORDG037
AMICA SP 62 AB
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 163 m³/h, 3 teljesítményszint, 1 szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
Szuper ár
26 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AMIDI013
MORA OV 686 GW
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, B energiaosztály, szívási teljesítmény 608 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
88 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG034
4,2 16×
Siguro HD-U210B Under Hood
Páraelszívó - beépíthető, C energiaosztály, szélesség 60 cm, zajszint 70dB, elszívási kapacitás 220 m3/h, a teljesítményszintek száma 3, 2× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 1× szénszűrő - visszaforgatási lehetőség, a felső kivezető nyílás átmérője 120 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete szín, Méretek 13,5 × 59,5 × 48 cm (H×Sz×M), súlya 5,2 kg, a tápkábel hossza 1,2 m, Tartalmazza a szerelőkészletet, 3 év garancia
25 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SGR_HD_U210B

Páraelszívók kivezetés szerint

Páraelszívók kivezetés szerint

A Páraelszívók kivezetés szerint kategóriában összesen 196 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó páraelszívók kivezetés szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb páraelszívók kivezetés szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: páraelszívók kivezetés szerint vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ