Gamer székek és fotelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Támlák
Deréktámasszal
(235)
Fejtámlával
(293)
Kartámasszal
(280)
Támasz nélkül
(3)
Kartámasz
Fix
(61)
Állítható magasságú
(230)
Felül elforgatható
(133)
Előre/hátra mozgatható
(122)
Jobbra/balra mozgatható
(94)
Felhajtható
(15)
Kartámasz nélkül
(6)
Mechanika
Aszinkron
(47)
Hintázó
(116)
Szinkron
(86)
Mechanika nélkül
(42)
Görgők
Görgős
(310)
Görgő nélküli
(16)
Állíthatóság
Pozicionálás (zárral)
(168)
Vízszintes helyzetbe állítható
(80)
Szellőző deréktámasz
(9)
Ülésmagasság
(281)
Háttámla magassága
(38)
Konstrukció
Egyensúlyozós
(7)
Forgó
(317)
Fix
(7)
Állítható magasságú
(17)
Huzatok
Textil
(83)
Hálós anyag
(15)
Szintetikus bőr
(234)
Bőr
(1)
Nejlon
(6)
Maximális terhelhetőség
60 kg
200 kg
-
Szín
Antracitszürke
(4)
Fehér
(32)
Fekete
(256)
Piros
(54)
Lila
(1)
Barna
(8)
Terepmintás
(2)
Kék
(37)
Narancssárga
(28)
Rózsaszín
(6)
Ezüst
(1)
Szürke
(33)
Zöld
(25)
Arany
(6)
Sárga
(11)

Ha a számítógépes játékok számodra nem csak alkalmi időtöltést, hanem valódi szenvedélyt jelentenek, akkor nem kétséges, hogy kedvenc időtöltésedhez minőségi gamer szék vagy gamer fotel szükséges. Az ergonomikus kialakítású gamer székek nemcsak a kényelmet, és így a játékos hatékonyságát fokozzák a csata hevében, hanem a megfelelő testhelyzetet is biztosítják, így egészségügyi szerepük sem elhanyagolható. Nézzük, milyen típusú gamer székek közül választhatsz, s melyek az egyes típusok előnyei?

Tovább

Gamer szék - A siker egyik alapköve

A számítógépes játékoknak már a 80-as években is megvoltak a szenvedélyes rajongói, de akkor még kevesen sejtettük, hogy milyen népszerűséget és fejlettséget fognak elérni a nem is olyan távoli jövő játékai, és azt sem, hogy fiatalok és nem is olyan fiatalok óriási tömegeinek jelentenek majd kikapcsolódást, szórakozást, és sok esetben életstílust is.

Ugyanakkor minden olyan tevékenység esetén, legyen az munka vagy szórakozás, amelyet gyakorta, hosszú órákon vagy akár napokon át végzünk, fokozott szerepet kap a helyes testtartás, a kényelem, a karok és a gerinc megfelelő helyzete. Hogyan felelnek meg ezeknek a kihívásoknak az eredeti gamer székek?

 1. Alaposan átgondolt tervezés
 2. Ergonomikus kialakítás
 3. Minőségi alapanyagok használata
 4. Kiemelkedő stabilitás
 5. Extra funkciók
 6. Innovatív megoldások

Gamer szék vagy gamer fotel választásakor az általános minőségi tulajdonságokon túl vedd figyelembe a saját igényeidet is. Melyek a legfontosabb szempontok?

 • A játékkal töltött idő átlagos hossza - Epikus stratégiai játékokkal töltöd az ébren töltött időd nagy részét, vagy megelégszel a pörgősebb, egy-két órás játékidővel?
 • A játék gyakorisága - Naponta, néhány naponta, hétvégenként, vagy csak havonta néhány alkalommal?
 • Az általában játszott játékok típusa és átlagos hossza - Komoly mértékben befolyásolja a képernyő előtt töltött idő átlagos mennyiségét.

Melyek tehát a gamer székek legfőbb típusai, és milyen tulajdonságokat kínálnak?

Gamer forgószék
A gamer forgószék egyik nagy előnye, hogy nem csak játékhoz alkalmas, hanem irodai feladatok elvégzéséhez is ideális segítőtárs.

Gamer forgószék

A gamer forgószék a gamer szék leggyakoribb típusa. A legtöbb gamer forgószék kiváló ergonómiai tulajdonságainak köszönhetően éppúgy alkalmas munkavégzéshez, mint játékhoz. Melyek a legfőbb előnyeik (modelltől függően)?

 • Hintamechanika és forgószerkezet
 • Beépített fejtámasz
 • Deréktámasz a megfelelő testtartásért
 • Állítható ülésmagasság
 • Stabil, ergonomikus formázott kartámaszok
 • Hasonlítanak a versenyautó ülésekhez
 • Magasabb ár

Gamer forgószék kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényező a szín. Gondoltad volna, hogy a fehér gamer szék mellett a rózsaszín gamer szék vagy a gamer szék zöld színben is a gyakran keresett termékek közé tartozik? A székek anyagát tekintve a szövet gamer szék az egyik legnépszerűbb választás.

i

Ha szeretnél többet megtudni a gamer székek tulajdonságairól és kiválasztásával kapcsolatban, érdemes elolvasnod Hogyan válassz gamer széket című cikkünket.

Gamer fotel
A gamer fotel biztos pontot és tökéletes stabilitást kínál még a legnehezebb játékok során is.

Gamer fotel

A gamer fotel által kínált előnyök hasonlóak a gamer forgószék esetén elvártakhoz, de egy gamer fotel mégis a kényelem új szintjét kínálják játék közben, elsősorban masszívabb és stabilabb kialakításuknak köszönhetően. Így stabilabb tartást adnak, nem gurulnak el, ha nagyon elragadtatod magad a játék hevében, és összességében tartósabb, nagyobb teherbírású (akár 160 kg) darabok, mint a gamer forgószékek.

 • Fokozott kényelem
 • Fokozott teherbírás
 • Dönthető háttámla, állítható lábtámasz
 • Egyszerre elegáns és tartós kialakítás
 • Párnázott fejtámla, kényelmes deréktámasz
 • Hintamechanika és fix, stabil kartámasz
 • Nagyobb helyigény
 • Magasabb ár

i

Részletesebb információkért olvasd el Hogyan válassz gamer karosszéket című cikkünket.

Gamer ülés, versenyülés, szimulátor ülés
A gamer ülés az igazán élethű játékélmény biztosítéka.

Gamer ülés

A gamer ülés vagy szimulátor ülés a kényelem, funkcionalitás és ergonomikus kialakítás mellett igazán élethű játékélményt kínál. A kormánykeréknek és pedáloknak köszönhetően egy valódi versenyautó illúzióját keltik így, ha imádod a versenyzős játékokat, akkor a gamer ülés a helyes választás.

 • Élethű játékélmény
 • Erős acélváz
 • Állítható ülés
 • Tökéletes stabilitás játék közben
 • Könnyen szétszerelhető és hordozható
 • Nem minden játékkonzollal / platformmal kompatibilisek
 • Gyakran kormány és pedálok nélkül kapható
 • Magasabb ár

Gamer ülés választásakor fontos szempont a kompatibilitás kérdése, mivel nem minden játékkonzollal vagy játékplatformmal kompatibilisek. Ha PC-hez keresel gamer ülést, akkor a PC gamer ülések kategóriában bőséges választékot találsz. A PlayStation 4 népszerű platform, ezért a vele kompatibilis gamer üléseket a PS4 gamer ülések kategóriában gyűjtöttük egybe.

Ha olyan gamer ülés az álmod, amely minden szempontból tökéletesen illeszkedik az igényeidhez, akkor legjobb, ha magad építed meg. Alkatrészek gamer ülés építéséhez oldalunkon megtalálsz minden szükséges kelléket.

i

Ha szeretnél többet megtudni a gamer ülésekről, olvasd el Hogyan válasszunk versenyülést című cikkünket.

Gamer székek terhelhetősége

A választás előtt magától értetődően fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy a gamer székek által nyújtott kényelmet, hányan fogják igénybe venni, és ennek megfelelően válaszd ki a megfelelő maximális terhelhetőséget. A gamer székek esetében ez mindenképpen egy olyan paraméter, ahol némi mozgásteret ajánlunk, és nem érdemes megkockáztatni egy alacsonyabb teherbírású gamer szék vásárlását - mivel az balesetet vagy sérülést okozhat.

RGB gamer szék
Az RGB gamer szék minden játéksarok hangulatát feldobja

A gamer székek anyaga

A gamer székek és fotelek számos különböző anyagból készülnek, amelyek számos tulajdonságot befolyásolnak.

 • A bőr stílusos és könnyen tisztítható, de nyáron előfordulhat, hogy kicsit megizzadsz rajta.
 • A textil és a hálós huzat nyáron jó szolgálatot tesz, de nehezebb tisztítani, és télen picit hideg lehet.
 • A poliuretán egyesíti a bőr és a textil tulajdonságait - tartós és lélegző, de nem annyira népszerű még.

A gamer székek kerekeit a padló típusának megfelelően is kiválaszthatod, így elkerülheted a padló károsodását.

A gamer székek és a fotelek mechanikája határozza meg az ülés módját

A gamer szék vagy a fotel mechanikájának típusa határozza meg az ülőfelület típusát és az állíthatóságot. 3 fő mechanika létezik:

 1. A hintamechanika a leggyakoribb választás a gamer székek esetében. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen foroghasson, és ezért elsősorban pihenésre szolgál. Hátránya, hogy a gamer székek gyakran kevesebb beállítási lehetőséggel rendelkeznek.
 2. A szinkron mechanika folyamatosan igazodik a hátad alakjához, és ezért dinamikus ülésre ösztönöz. Ez erősíti a hátizmokat, és nem terheli túl a testét merev testtartással.
 3. Az aszinkron mechanika szintén támogatja a dinamikus ülést, de a gamer széket külön kell beállítani.

LED gamer szék, avagy RGB gamer szék

Az RGB gamer szék vagy LED gamer szék külön kategóriát alkot a gamer székek sorában, ugyanis az ilyen modellek esetén az ülés és a háttámla széleit LED fénycsík díszíti, amely teljesen egyedi megjelenést ad a széknek. A LED-es RGB gamer székek mindemellett természetesen a hagyományos gamer forgószékek minden kényelmét, funkcióját és ergonómiáját is kínálják.

A dizájn befolyásolja a gamer székek lehetőségeit

A gamer szék kialakítása többé-kevésbé befolyásolja annak funkcióit. Leggyakrabban olyan forgó kialakítással találkozhatsz, amely lehetővé teszi, hogy a szék 360°-ban képes legyen elfordulni. A gamer székek ezután rendelkeznek a pihenésre alkalmas hintázó kialakítással.

i

Gamer szék gyerekeknek

A gamer szék gyerekeknek nemcsak a méretében különbözik a felnőtt modellektől, hanem élénkebb, színesebb megjelenésével, melyet gyakran közkedvelt játékok motívumai vagy főhősei díszítenek, például Super Mario.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NEXT LEVEL RACING ProGaming PU bőr, fekete Szállításra kész 1 db
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 140 kg
123 490 Ft

2.
Razer Iskur Black Szállításra kész > 5 db
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, aszinkron-mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, forgó és fa, fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 136 kg
-11 %
145 190 Ft
128 990 Ft

3.
Trust GXT708W Resto Chair, fehér Szállításra kész > 5 db
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, zárral deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú és felül elforgatható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fehér és fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
81 890 Ft

Még több
329 termék
Classic Kategória
Trust GXT708W Resto Chair, fehér - Gamer szék Típusok
4,6 29×
Trust GXT708W Resto Chair, fehér
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, zárral deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú és felül elforgatható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fehér és fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
81 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322a10
Arany középút
4,7
NEXT LEVEL RACING ProGaming PU bőr, fekete
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 140 kg
123 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NEXTc013
Premium Kategória
4,9
Noblechairs HERO Real Madrid Edition
Gamer szék – poliuretán huzat, szinkron mechanika, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú és előre/hátra mozgatható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), alumínium lábak, műanyag kerekek, fehér kivitel, terhelhetősége 150 kg
207 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NBC030a
Rapture IRONCLAD szürke - Gamer szék
Típusok
4,7
Rapture IRONCLAD szürke
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 130 kg
Szuper ár
97 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0300b
4,5 30×
Cougar ARMOR Gaming Chair
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete és narancssárga kivitel, terhelhetősége 120 kg
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MH907
4,0
Rapture GALLEY fekete
Gamer szék - 94° - 120° tartományban állítható háttámla, 4D kartámaszok állítható magasságú, előre/hátra, szögben és oldalra állítható, védelemmel a nem kívánt elfordulás vagy elmozdulás ellen, párna nyaki gerinctámaszhoz, egyedi változó deréktámasz, állítható magasságú ülés , a háttámla tetszőleges pozícióban opciós reteszelése, lengésellenállás állítású lengőszerkezet, strapabíró szövetből készült huzat, forgó szerkezet, szőnyegre alkalmas kemény kerekek, acél alváz (kereszt), teherbírás 120 kg
Szuper ár
138 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0400b
Rapture IRONCLAD piros - Gamer szék
Típusok
4,7
Rapture IRONCLAD piros
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, magasságra, oldalra, mélységben és szögben állítható karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, az ülés és a háttámla perforált részekkel, forgatható kialakítás, szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetőség 130 kg
Szuper ár
97 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0300d
Rapture PODIUM fekete - Gamer szék
Típusok
4,2 34×
Rapture PODIUM fekete
Gamer szék - a háttámla 90° és 160° közötti tartományban állítható, állítható magasságú és dőlésszögű kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, textilszegmensekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 120 kg
Szuper ár
81 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0200b
Razer Iskur Black - Gamer szék
Típusok
5,0
Razer Iskur Black
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, aszinkron-mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, forgó és fa, fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 136 kg
Leárazás -11 %
128 990 Ft 145 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR081a2
Razer Iskur Green - Gamer szék Típusok
5,0
Razer Iskur Green
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, aszinkron-mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, forgó és fa, fém szerkezet, fém lábak, műanyag kerekek, zöld kivitel, terhelhetősége 136 kg
144 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MR081a1
Trust GXT 701 Ryon Chair Black - Gamer szék Típusok
4,6 15×
Trust GXT 701 Ryon Chair Black
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, fix kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fa szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fa lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
57 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322a5a
Anda Seat Phantom 3 L szürke szövet - Gamer szék Típusok
4,9
Anda Seat Phantom 3 L szürke szövet
Gamer szék – textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag lábak, gumírozott kerekek, szürke kivitel, terhelhetősége 170 kg
114 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL022
Rapture GRAND PRIX piros - Gamer szék
Típusok
4,0
Rapture GRAND PRIX piros
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, textilszegmensekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció acél vázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 130 kg
Szuper ár
106 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0350b
GXT708R RESTO CHAIR RED - Gamer szék Típusok
4,6 29×
GXT708R RESTO CHAIR RED
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú és felül elforgatható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete és piros kivitel, terhelhetősége 150 kg
78 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322b3
Rapture NEST fekete - Gamer szék
Típusok
4,4 23×
Rapture NEST fekete
Gamer szék - 90° és 150° közötti tartományban állítható háttámla, állítható magasságú és szögű kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 120 kg
Szuper ár
73 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0150b
Rapture NESTIE Junior piros - Gamer szék
Típusok
4,6
Rapture NESTIE Junior piros
Gamer szék - kifejezetten fiatalabb játékosok és kisebb testalkatúak számára tervezve, 90 és 150 fok között állítható háttámla, állítható magasságú kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható ülésmagasság, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, szintetikus bőr, az ülés és háttámla egyes részei perforáltak, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény kerekek, terhelhetőség: 100 kg
Szuper ár
65 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0100d
Trust GXT 701 Ryon Chair White - Gamer szék Típusok
4,6 15×
Trust GXT 701 Ryon Chair White
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, fix kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fa szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fa lábak, műanyag kerekek, fehér kivitel, terhelhetősége 150 kg
57 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322a5a2
Trust GXT 701 Ryon Chair Camo - Gamer szék Típusok
4,6 15×
Trust GXT 701 Ryon Chair Camo
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, fix kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fa szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fa lábak, műanyag kerekek, zöld kivitel, terhelhetősége 150 kg
55 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322a5a3
Rapture NESTIE Junior fekete - Gamer szék
Típusok
4,6
Rapture NESTIE Junior fekete
Gamer szék - kifejezetten fiatalabb játékosok és kisebb testalkatúak számára kialakítva, 90° és 150° közötti tartományban állítható háttámla, állítható magasságú kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 100 kg
Szuper ár
65 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0100b
Rapture DREADNOUGHT fehér - Gamer szék
Típusok
4,0 21×
Rapture DREADNOUGHT fehér
Gamer szék - kifejezetten nagyobb testalkathoz tervezve, 90 és 135 fok között állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és dőlésszögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható ülésmagasság, állítható hintázási ellenállás, szövet huzat, forgó konstrukció acél alvázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény kerekek, terhelhetőség: 150 kg
Szuper ár
130 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0500d
Rapture GRAND PRIX fehér - Gamer szék
Típusok
4,0
Rapture GRAND PRIX fehér
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, magasságra, oldalra, mélységben és szögben állítható karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, ülés és háttámla textilszegmensekkel, forgószerkezet acél vázzal (talpcsillag), szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetőség 130kg
Szuper ár
106 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0350d
4,0
MARVO CH-106BK
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, fix kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, műanyag lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
71 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARV00f1
Rapture NESTIE Junior zöld - Gamer szék
Típusok
4,6
Rapture NESTIE Junior zöld
Gamer szék - kifejezetten fiatalabb játékosok és kisebb testalkatúak számára tervezve, 90 és 150 fok között állítható háttámla, állítható magasságú kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható ülésmagasság, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, szintetikus bőr, az ülés és háttámla egyes részei perforáltak, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény kerekek, terhelhetőség: 100 kg
Szuper ár
65 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0100h
Anda Seat Kaiser Series 2 XL fekete - Gamer szék Típusok
4,4
Anda Seat Kaiser Series 2 XL fekete
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), alumínium lábak, gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
130 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL001

Gamer székek és fotelek

székA legjobb gamer székek 2020 (Összehasonlítás) Lelkes játékosok számára mi sem természetesebb, mint akár órákat tölteni egy jó játékkal a monitor vagy...
Te is hosszú órákat töltesz a számítógép előtt? Akkor nagyobb figyelmet kellene fordítanod az ülés helyes...
Napjaid nagy részében a számítógép előtt ülsz és szeretnéd ezt nagyobb kényelemben élvezni? A cseh Antares...
választási útmutatóHogyan válassz irodai széket vagy karosszéket Az irodai és gamer székek kiválasztása különös figyelmet igényel, főleg akkor, ha naponta több órát töltesz...
További cikkek

Gamer székek és fotelek

A Gamer székek és fotelek kategóriában összesen 329 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ