AlzaBoxy Q1 ApF HU

Gyerekszékek íróasztalhoz

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
4 éves kortól
10 éves kortól
-
Mechanika
Aszinkron
(14)
Szinkron
(1)
Mechanika nélkül
(68)
Konstrukció
Forgó
(81)
Fix
(3)
Állítható magasságú
(11)
Beállítási lehetőségek
Háttámla dőlésszöge
(4)
Ülésmagasság
(83)
Háttámla magassága
(14)
Ülésmélység
(11)
Fejtámla magassága
(8)
Maximális terhelhetőség
60 kg
120 kg
-

A szülők gyakran szembesülnek gyermekeik hátproblémáival, gerincferdülésével. A megfelelő testi fejlődés alapfeltétele, hogy jó minőségű gyerekszéket válasszunk, mivel gyermekünk órákat fog ebben a székben tölteni míg rajzol vagy házit ír.

Tovább

Mire ügyeljünk amikor gyerekszéket választunk?

Ne felejtsük el, hogy gyermekünk az iskolában többnyire nem túl jó minőségű székeken ül. Épp ezért fontos, hogy otthonra minél egészségesebb széket válasszunk, az alábbi szempontok alapján:

  1. Állítható magasság – a gyermek teljes talpa érjen a földre, keze merőlegesen vagy ferdén legyen az asztalon, az alkar legyen megtámasztva.
  2. Az ülés mélysége – ha az ülés túl mély, a gyermek le fog csúszni, hogy megtámassza a hátát és a talpa nem fogja elérni a földet. Ezért is fontos, hogy ne felnőtt széket használjanak a gyerekek.
  3. Háttámla – a egészséges testtartáshoz magas háttámlára van szükség, fontos, hogy a támla a lapockákig megtámassza a hátat.
  4. Teherbírás – egy átlagos műanyag lábú szék 60-70 kilót bír el. Idősebb gyerekeknek válassz fémlábazatú széket.
  5. A huzat anyaga és színe – a szintetikus huzatokat könnyű tisztítani és számtalan szín és minta közül választhatsz. Fontos, hogy gyermeked szeresse a széket, ezért válassz olyat, ami neki tetszik és illik a szobájához is.
  6. A görgő típusa – a padló keménységétől függően válassz görgőt. Szőnyeghez és puha felületekhez válassz kemény műanyag görgőt, míg PVC, vinyl vagy fapadlóhoz puha, gumival borított görgőt. 

i

Helyesen ülni elsőre nem olyan könnyű, ezért ne erőltesd, hogy sok időt töltsön a székben gyermeked. Eleinte elég ha többször, rövidebb időkre leül, míg lassan megszokja az egészséges testtartást.

A gyermekkel együtt növő szék

A gyermekkel együtt növő szék magassága és az ülés mélysége is változtatható. Megéri ezt választani, hiszen sokáig használhatja gyermekünk. A dugattyú segítségével beállíthatjuk a kívánt magasságot. Az ülést úgy állítsuk, hogy a hát érjen a háttámlához, míg a gyermek teljes combja érjen az üléshez.

Vannak olyan székek, melyek dugattyúja igazodik a gyermek súlyához. Ahogy a gyermek nő, a háttámla magassága is állítható, a lényeg, hogy a lapockákat egyenesen tartva tudjon ülni.

i

A szék anyagán múlik, hogy mennyire lesz tartós és milyen súlyt fog elbírni. A műanyag székek 60-70 kilót bírnak el, ezért idősebb gyerekeknek fémből készült széket válassz.

Megéri-e fejtámasszal és karfával ellátott széket venni gyerekeknek?

Ha hosszabban írunk, általában a karfán pihentetjük a kezünket. Fiatalabb gyerekeknek épp ezért felesleges karfás széket venni, viszont idősebb gyerekeknek és felnőtt székekhez jól jön. Ugyanakkor a kisebb gyerekeknek több helyre van szüksége, mivel ők gyakran feltérdelnek vagy féloldalt ülnek a széken.

Ugyanígy fejtámlára sincs szükség.  A gyerekek folyamatosan mozgásban vannak, nem ülnek annyit egy helyben, hogy meg kelljen támasztani a fejüket. Fejtámlára az idősebb diákoknak és a felnőtteknek van szüksége, akik több órát is ülnek egy helyben tanulás vagy munka közben.

Hány éves kortól van szükség gyerekszékre és meddig tartanak ki?

Óvodáskortól már vehetsz  gyerekszéket – az ideális kor négy-öt év, ebben a korban a legtöbb gyerek már elég jól tud ülni. Egy jó minőségű szék 5-10 évig is kitart, attól függően milyen gyorsan nő a gyermeked és mikor növi ki a széket.

A felnőtt és gyerekszékek közt nincs átmeneti megoldás. Ha gyermeked kinőtte a székét, válassz a kamasz méretéhez illő felnőtt széket, melynek minden része állítható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
84 termék
3DE Duorest Milky lazacszínű, lábtámasszal - Gyerek íróasztal szék Típusok
5,0
3DE Duorest Milky lazacszínű, lábtámasszal
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 4 éves kortól, kartámasszal, magasság, forgó, állítható magasságú konstrukció, mechanika nélkül, állítható ülésmélység, fejtámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 70 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, gumírozott kerekek, szék szélessége 52,4 cm, állítható ülésmagasság 38,6 - 48,3 cm, tömege 12,5 kg, fehér és narancssárga kivitel
89 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DEX004d
3DE Duorest Milky rózsaszín, lábtartóval - Gyerek íróasztal szék Típusok
5,0
3DE Duorest Milky rózsaszín, lábtartóval
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 4 éves kortól, kartámasszal, magasság, forgó, állítható magasságú konstrukció, mechanika nélkül, állítható ülésmélység, fejtámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 70 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, gumírozott kerekek, szék szélessége 52,4 cm, állítható ülésmagasság 38,6 - 48,3 cm, tömege 12,5 kg, fehér és rózsaszín kivitel
89 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DEX004c
3DE Duorest Milky zöld lábtartóval - Gyerek íróasztal szék Típusok
5,0
3DE Duorest Milky zöld lábtartóval
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 4 éves kortól, kartámasszal, magasság, forgó, állítható magasságú konstrukció, mechanika nélkül, állítható ülésmélység, fejtámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 70 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, gumírozott kerekek, szék szélessége 52,4 cm, állítható ülésmagasság 38,6 - 48,3 cm, tömege 12,5 kg, fehér és zöld kivitel
89 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DEX004b
3DE Duorest Milky kék lábtartóval - Gyerek íróasztal szék Típusok
5,0
3DE Duorest Milky kék lábtartóval
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 4 éves kortól, kartámasszal, magasság, forgó, állítható magasságú konstrukció, szinkron mechanika, állítható ülésmélység, fejtámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 70 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, gumírozott kerekek, szék szélessége 52,4 cm, állítható ülésmagasság 38,6 - 48,3 cm, tömege 12,5 kg, fehér és kék kivitel
89 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DEX004a
3DE Duorest Milky lazac színű - Gyerek íróasztal szék Típusok
3DE Duorest Milky lazac színű
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 6 éves kortól, kartámasszal, magasság, forgó, állítható magasságú konstrukció, mechanika nélkül, állítható ülésmélység, fejtámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 70 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, gumírozott kerekek, szék szélessége 52,4 cm, állítható ülésmagasság 38,6 - 48,3 cm, tömege 12,5 kg, fehér és narancssárga kivitel
72 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DEX005d
3DE Duorest Milky rózsaszín - Gyerek íróasztal szék Típusok
3DE Duorest Milky rózsaszín
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 6 éves kortól, kartámasszal, magasság, forgó, állítható magasságú konstrukció, mechanika nélkül, állítható ülésmélység, fejtámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 70 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, gumírozott kerekek, szék szélessége 52,4 cm, állítható ülésmagasság 38,6 - 48,3 cm, tömege 12,5 kg, fehér és rózsaszín kivitel
72 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DEX005c
3DE Duorest Tej zöld - Gyerek íróasztal szék Típusok
3DE Duorest Tej zöld
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 6 éves kortól, kartámasszal, magasság, forgó, állítható magasságú konstrukció, mechanika nélkül, állítható ülésmélység, fejtámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 70 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, gumírozott kerekek, szék szélessége 52,4 cm, állítható ülésmagasság 38,6 - 48,3 cm, tömege 12,5 kg, fehér és zöld kivitel
72 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DEX005b
3DE Duorest Milky kék - Gyerek íróasztal szék Típusok
3DE Duorest Milky kék
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 6 éves kortól, kartámasszal, magasság, forgó, állítható magasságú konstrukció, mechanika nélkül, állítható ülésmélység, fejtámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 70 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, gumírozott kerekek, szék szélessége 52,4 cm, állítható ülésmagasság 38,6 - 48,3 cm, tömege 12,5 kg, fehér és kék kivitel
72 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DEX005a
AlzaErgo Table ETJ100 kék - Gyerek íróasztal
Típusok
4,7 59×
AlzaErgo Table ETJ100 kék
Gyerek íróasztal - székkel, az asztal és a szék magassága állítható, fiók az írószerek számára, az asztallap dőlésszöge akár 40°, az asztal teherbírása 75 kg, a szék teherbírása 100 kg, anyaga: MDF, acél, műanyag
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
52 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809f
AlzaErgo Table ETJ100 szürke - Gyerek íróasztal Típusok
4,7 59×
AlzaErgo Table ETJ100 szürke
Gyerek íróasztal - székkel, az asztal és a szék magassága állítható, fiók az írószerek számára, az asztallap dőlésszöge akár 40°, az asztal teherbírása 75 kg, a szék teherbírása 100 kg, anyaga: MDF, acél, műanyag
Szuper ár
48 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AEY0809d
AlzaErgo Table ETJ100 rózsaszín - Gyerek íróasztal Típusok
4,7 59×
AlzaErgo Table ETJ100 rózsaszín
Gyerek íróasztal - székkel, az asztal és a szék magassága állítható, fiók az írószerek számára, az asztallap dőlésszöge akár 40°, az asztal teherbírása 75 kg, a szék teherbírása 100 kg, anyaga: MDF, acél, műanyag
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
52 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809h
5,0
ALBA Fuxo V-line kék/szürke
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, forgó, állítható magasságú konstrukció, aszinkron mechanika, állítható ülésmélység, háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 100 kg, textil üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és fém konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 46 cm, állítható ülésmagasság 36 - 50 cm, állítható háttámla magasság 47 - 55 cm, kék kivitel
64 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ABA030c
ALBA Fuxo S-Line szürke/lila - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,5
ALBA Fuxo S-Line szürke/lila
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, forgó, állítható magasságú konstrukció, aszinkron mechanika, állítható ülésmélység, háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 100 kg, textil üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 45 cm, állítható ülésmagasság 36 - 50 cm, állítható háttámla magasság 47 - 55 cm, tömege 10 kg, lila kivitel
64 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ABA030b
ALBA Fuxo S-Line zöld/kék - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,5
ALBA Fuxo S-Line zöld/kék
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, forgó, állítható magasságú konstrukció, aszinkron mechanika, állítható ülésmélység, háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 100 kg, textil üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 45 cm, állítható ülésmagasság 36 - 50 cm, állítható háttámla magasság 47 - 55 cm, tömege 10 kg, zöld kivitel
64 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ABA030a
TOPSTAR S´COOL NIKI virágos minta - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,7
TOPSTAR S´COOL NIKI virágos minta
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, deréktámasszal, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 43 cm, állítható háttámla magasság 43 - 43 cm
51 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EPS010a
TOPSTAR S´COOL NIKI autós minta - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,7
TOPSTAR S´COOL NIKI autós minta
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, deréktámasszal, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 43 cm, állítható ülésmagasság 39 - 51 cm, állítható háttámla magasság 43 - 43 cm
48 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EPS010d
TOPSTAR S´COOL NIKI lovas minta - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,7
TOPSTAR S´COOL NIKI lovas minta
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, deréktámasszal, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 43 cm, állítható ülésmagasság 43 - 51 cm, állítható háttámla magasság 43 - 43 cm
48 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EPS010b
TOPSTAR S´COOL NIKI szíves minta - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,7
TOPSTAR S´COOL NIKI szíves minta
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, deréktámasszal, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 43 cm, állítható ülésmagasság 39 - 51 cm, háttámla magasság 43 cm, piros és kék kivitel
51 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: EPS010c
TOPSTAR HIGH S'COOL kék - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,2
TOPSTAR HIGH S'COOL kék
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, deréktámasszal, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 43 cm, állítható ülésmagasság 39 - 51 cm, háttámla magasság 43 cm, kék kivitel
45 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EPS010i
TOPSTAR HIGH S'COOL rózsaszín - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,2
TOPSTAR HIGH S'COOL rózsaszín
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, deréktámasszal, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 43 cm, állítható ülésmagasság 39 - 51 cm, háttámla magasság 43 cm
45 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: EPS010k
TOPSTAR HIGH S'COOL zöld - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,2
TOPSTAR HIGH S'COOL zöld
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, deréktámasszal, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 43 cm, állítható ülésmagasság 39 - 51 cm, háttámla magasság 43 cm, zöld kivitel
43 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EPS010j
5,0
BHM GERMANY Fun, műbőr, fekete / zöld
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 10 éves kortól, kartámasszal, forgó konstrukció, mechanika nélkül, állítható ülésmagasság, görgős, univerzális, terhelhetősége 90 kg, bőr üléshuzat, ülőke töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 56 cm, ülés szélessége 42 cm, állítható ülésmagasság 42 - 52 cm, tömege 12 kg, fekete és zöld kivitel
55 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BHM659a
TOPSTAR OPEN ART JUNIOR lila - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,0
TOPSTAR OPEN ART JUNIOR lila
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, ülésmagasság, pozicionálás (zárral), görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 44 cm, állítható ülésmagasság 37 - 51 cm, háttámla magasság 52 cm, lila kivitel
71 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EPS010f
TOPSTAR OPEN ART JUNIOR zöld - Gyerek íróasztal szék Típusok
4,0
TOPSTAR OPEN ART JUNIOR zöld
Gyerek íróasztal szék - ajánlott 5 éves kortól, forgó konstrukció, aszinkron mechanika, állítható háttámla magasság, ülésmagasság, pozicionálás (zárral), görgős, univerzális, terhelhetősége 65 kg, textil üléshuzat, ülőke töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag konstrukció, műanyag lábkereszt/lábak, műanyag kerekek, szék szélessége 44 cm, állítható ülésmagasság 37 - 51 cm, állítható háttámla magasság 52 - 52 cm, zöld kivitel
70 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EPS010e

Gyerekszékek íróasztalhoz

irodaIrodai szék teszt - érdemes befektetni? (ÉRTÉKELÉS) A megfelelő irodai szék kiválasztása kulcsfontosságú, különösen, ha hosszú időt töltesz ülve. Kipróbáltuk neked a népszerű Antares Edge széket, és összehasonlítottuk a Topstar Sitness egészséges székekkel. Hogyan teljesítettek a tesztünk során?
A minőségi irodaszéknek még több órányi ülve töltött idő után is egészségesen kell tartania a testet. Tanácsot adunk az irodaszék kiválasztásához és a saját választékunkban szereplő legjobb modelleket is bemutatjuk.
Lelkes játékosok számára mi sem természetesebb, mint akár órákat tölteni egy jó játékkal a monitor vagy televízió előtt. A kellemes játékélmény alapvető feltétele azonban kétségtelenül a kényelmes és egészséges ülőhelyzet. Cikkünkben áttekinthetően összehasonlítunk...
cikkA helyes út az egészségesebb üléshez Te is hosszú órákat töltesz a számítógép előtt? Akkor nagyobb figyelmet kellene fordítanod az ülés helyes módjára! Cikkünkben nem csak ergonomikus székekről, de a legáltalánosabb hibákról is olvashatsz, amelyeket az ülés során elkövetünk.
Napjaid nagy részében a számítógép előtt ülsz és szeretnéd ezt nagyobb kényelemben élvezni? A cseh Antares vállalat 25 éve látja el irodáinkat és otthonaikat hosszan tartó, egészségbarát és maximálisan kényelmes székekkel! Mai áttekintésünkben a népszerű Antares...
A nyár után jön a tanév, ami a gyermekek napi kötelességeinek új adagját jelenti. Ezért fontos, hogy szobájukat olyan bútorokkal szereljük fel, amelyek kényelmes tanulóhelyük lesz. Olvasd el, hogyan kell megfelelően kiválasztani egy kiváló minőségű íróasztalt, amely...
További cikkek Összes cikk

Gyerekszékek íróasztalhoz

A Gyerekszékek íróasztalhoz kategóriában összesen 84 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerekszékek íróasztalhoz Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerekszékek íróasztalhoz A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerekszékek íróasztalhoz A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerekszékek íróasztalhoz vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ