AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Airbi RESPIRE

Termékkatalógus
Airbi RESPIRE
Légtisztító - 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 45 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, 32 - 32 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, formaldehid szűrő, funkciók: ventilátor, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, 4 tisztítási mód, okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 6 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 100 cm, felszereltség: porérzékelő, kijelző és UV lámpa, méret: 43,3 × 33 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), 4,4 kg súly
66 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AIRcs91 Termékszám:  BI3150W

Airbi RESPIRE

Légtisztító 6-szoros szűrőrendszerrel

Az Airbi RESPIRE az ideális készülék minden otthonba, melynek köszönhetően tisztább lesz a levegő. A légtisztító a levegő minőségének színes kijelzésével, szűrőcsere-jelzővel, ionizátorral, UVC LED-lámpával és kiváló minőségű 6-szoros szűréssel rendelkezik. Az otthoni WiFi hálózathoz való csatlakozás lehetőségével az Airbi RESPIRE légtisztító kényelmesen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül.

Rendkívül hatékony szűrés

Az Airbi RESPIRE légtisztító szűrőrendszere 6 részből áll:
1. Katalitikus szűrő - lebontja az ammóniát, a benzolt és más veszélyes anyagokat a levegőben.
2. Formaldehidszűrő - lebontja a legkisebb részecskékben is a mérgező anyagokat, mint pl. formaldehid. A szűrő a legmagasabb minőségű és hosszú élettartamú anyagokból készült.
3. Antibakteriális szűrő - nagyon sűrű, pamut nem szőtt anyagból készült. A szűrő eltávolítja a baktériumokat, elnyeli a nedvességet, és így megakadályozza a penészesedést.
4. HEPA-szűrő - a szűrő több mint 99,9%-os hatékonysággal veszi fela 0,1 mikron átmérőjű részecskéket, így eltávolítja a levegőből a port, a polleneket, a füstöt, az állati allergéneket és a penészspórákat.
5. UV-C LED-lámpa - eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és egyéb szerves szennyeződéseket. Ez a funkció a felhasználó által választható.
6. Ionizátor - a negatív iongenerátor nagy mennyiségű negatív töltésű iont állít elő. Ez a funkció a felhasználó által választható.

Légtisztító Airbi RESPIRE

Az Airbi RESPIRE eltávolítja az allergéneket a levegőből

A légtisztító olyan háztartásokban is használható, ahol allergiások vagy olyan emberek élnek, akik számára nehézséget okoz a szennyezett levegő belélegzése.

Légtisztító Airbi RESPIRE

Levegőminőség-érzékelő

Az Airbi RESPIRE beépített levegőminőség-érzékelőkkel rendelkezik, amelynek köszönhetően automatikus üzemmódban beállítható a teljesítménye a maximális hatékonyság elérése érdekében. Kézi üzemmódban három teljesítményszint közül választhatsz.

Légtisztító Airbi RESPIRE

6-szoros szűrőrendszer

Az Airbi RESPIRE a 6-szoros szűrőrendszerének köszönhetően mindenféle szennyeződést elkülönít. A készülék teljesítménye úgy van méretezve, hogy teljes mértékben megfeleljen egy átlagos háztartás igényeinek.

Légtisztító Airbi RESPIRE

A levegő minőségének színjelzése

Egy pillantással áttekintheted a levegő minőségét. Az Airbi RESPIRE légtisztító LED-es levegőminőség-jelzővel rendelkezik.

Zöld -kiváló minőség
Sárga -jó minőség
Piros -rossz levegőminőség

Légtisztító Airbi RESPIRE

Az Airbi RESPIRE tisztítja a levegőt otthonodban

A légtisztító biztonságosabbá teszi otthonodat. Az Airbi RESPIRE választható ionizátor és UVC LED-lámpa funkciókat kínál. Az ionizátor negatív ionokat termel, az UVC LED-lámpa pedig eltávolítja a levegőből a veszélyes vírusokat.

Légtisztító Airbi RESPIRE

Szűrőcsere-jelző

1500 üzemóra után aktiválódik a szűrőcsere jelző. Így mindig pontosan tudni fogod, hogy mikor kell az Airbi RESPIRE szűrőjét cserélni. Így érhető el a légtisztító optimális hatékonysága és teljesítménye.

Légtisztító Airbi RESPIRE

Vezérlés a Smart Life mobilalkalmazáson keresztül

Csatlakoztasd az Airbi RESPIRE légtisztítót otthoni WiFi hálózatodhoz, és a Smart Life mobilalkalmazáson keresztül bárhonnan vezérelheted.

Légtisztító Airbi RESPIRE

Éjszakai üzemmód az éjszakai légszűréshez

Élvezd a zavartalan alvást tiszta környezetben. Az Airbi RESPIRE rendelkezik éjszakai üzemmóddal,amely alatt a tisztító a legalacsonyabb teljesítményen és kikapcsolt kijelzővel működik. Csendes lesz, és a kijelző fénye nem fog zavarni.

Légtisztító Airbi RESPIRE

Az Airbi RESPIRE légtisztító főbb jellemzői

  • Ideális 30 m²-ig terjedő helyiségekbe
  • 3 teljesítményszint
  • Automatikus üzemmód a levegő tisztaságától függően állítja be a teljesítményt
  • 6-szoros szűrőrendszer
  • Opcionális UVC LED lámpa és ionizátor funkciók
  • 3 színű levegőminőség-jelzés (zöld, sárga és piros)
  • Az alkalmazáson keresztül is vezérelhető
  • Szűrőcsere-jelző
  • Éjszakai üzemmódban a légtisztító csendesebben működik és a kijelző kikapcsol


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
45 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Maximális zajszint
32 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
17,5 cm Kész!
Magasság
43,3 cm Kész!
Tömeg
4,4 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Németország, Ausztria, Lengyelország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Airbi RESPIRE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airbi RESPIRE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Airbi RESPIRE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airbi RESPIRE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airbi RESPIRE.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ