30 dnů na vrácení Shop roku

Ajax WaterStop [3/4] (8EU) fekete - Távirányítású vízelzáró szelep (3/4“)

Termékkatalógus
Ajax WaterStop [3/4] (8EU) fekete - Távirányítású vízelzáró szelep (3/4“)
Vízszivárgás-érzékelő - elemes, téves riasztásokkal szembeni ellenállás, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működéséhez központi egység szükséges, magyar nyelvű alkalmazás Android, Windows és iOS támogatással
107 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AJAX23_027 Termékszám:  AJAX52268 Gyártó honlapja:
Ajax WaterStop [3/4] (8EU) fekete - Távirányítású vízelzáró szelep (3/4“) 107 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Ajax WaterStop [3/4] (8EU) fekete - Távirányítású vízelzáró szelep (3/4“)

A készülék lehetővé teszi a vízellátás automatikus leállítását, ha szivárgást észlel az őrzött területen vagy előre beállított automatizálási forgatókönyvek alapján. Megjegyzés: Az eszköz használatához az Ajax Hubhoz való csatlakozás szükséges.

Legfontosabb jellemzők

  • Riasztás automatizálási forgatókönyvek alapján történő aktiválás, rendszerállapot-változás vagy ütemterv-változás esetén
  • Állítható szelepelakadás elleni védelem akár 1 hétig tartó intervallummal
  • Bonomi elzárószelep 1/2", 3/4" vagy 1" méretben
  • Akár 3 éves üzemidő az előre beszerelt akkumulátorokkal
  • Távvezérlés és konfiguráció Ajax alkalmazások segítségével
  • A víz elzárása a szervomotoron lévő gombbal és az elzárószelepen lévő karral vezérelhető.
  • A készülék és a hub vagy a rádiós hatótávolság-kiterjesztő közötti rádiós hatótávolság akadálymentesen legfeljebb 1100 m
  • Védelmi mechanizmus a készülék jogosulatlan szétszerelése ellen
  • Lehetőség külső 9V/2A DC tápegység csatlakoztatására
  • Hozzáadás a rendszerhez QR-kóddal

A vízszivárgás-érzékelő rendszer részei

A WaterStopot az épület vízellátásának távvezérlésére tervezték. A készülék egy háromféle méretben kapható elzárószelepet és egy elektromos működtetőszerkezetet kombinál. A WaterStop bárhonnan vezérelhető, ahol van internet-hozzáférés - az Ajax-alkalmazások segítségével bármikor ellenőrizheted az állapotot és módosíthatod a szelep helyzetét. Amikor a LeaksProtect vagy harmadik fél szivárgásérzékelője riasztást ad, a WaterStop 5 másodpercen belül automatikusan elzárja a vízellátást. A rendszer minden felhasználója értesítést kap a riasztásról és a forgatókönyv aktiválásáról. A riasztási forgatókönyv mellett a telepítő beállíthatja a vízlezárást egy ütemterv szerint vagy a biztonsági üzemmód állapotának megváltozása esetén.

Erőteljes elektromos meghajtás és kézi működtetés

A WaterStop elektromos hajtás maximális nyomatéka 10 Nm. Ez az erő lehetővé teszi, hogy a beragadt elzárószelepet károsodás nélkül el lehessen zárni. Normál körülmények között pedig - a parancs elküldését követő 5 másodpercen belül elzárja a vizet. A vízellátás nemcsak Ajax és scripting alkalmazások segítségével, hanem kézzel is vezérelhető. Erre a célra a WaterStop fedelén lévő gomb és az elzárószelep tartóján lévő kar szolgál. Ez előnyös például egy szervomotor cseréjekor vagy vízvezeték-szerelési munkáknál. A szelep aktuális állapota az Ajax alkalmazásokban, a WaterStop fedelén lévő Ajax logó megfelelő színe vagy a kar pozíciója alapján állapítható meg.

Szabványos elzárószelep típus

A készülék hideg és meleg vízhez egyaránt alkalmas Bonomi elzárószeleppel van felszerelve. A WaterStop három változatban kapható: 1/2", 3/4" és 1" szeleppel. A WaterStop kompatibilis az ISO 5211 szabvány szerint gyártott elzárószelepekkel, így a szerelő felszerelhet egy szabványosított elzárószelepet, majd a szerelő hozzáadhatja a készüléket a rendszerhez. Költözéskor a WaterStop könnyen eltávolítható, és az új helyre egy másik kompatibilis szelep telepíthető. Az elektromos működtetőszerkezet másodpercek alatt eltávolítható az elzárószelepről - szerszám nélkül.

Jeweller kommunikációs technológia

A Jeweler egy olyan rádiós protokoll, amely gyors és megbízható kétirányú kommunikációt biztosít a hub és a csatlakoztatott eszközök között. A protokoll akár 1100 m-es vezeték nélküli rádiós kommunikációs hatótávolságot biztosít, ami lehetővé teszi, hogy az intelligens szelep ne csak egy nagy házban, hanem pincében, irodában vagy raktárban is használható legyen. A Jeweller minden szükséges információt továbbít. A felhasználók mindig hozzáférhetnek az intelligens szelepvezérléshez az Ajax alkalmazásokban, függetlenül a rendszereszközök számától. A szelep állapotát is bármikor ellenőrizhetik - akár nyitva, akár zárva van.

Illetéktelen szétszerelés elleni védelem

A WaterStop felszerelhető irodákban, éttermekben, kávézókban és más nyilvános helyeken. Az illetéktelen szétszerelés elleni védelem érdekében zárszerkezetet tartalmaz. A mechanizmus megakadályozza a szervomotor szétszerelését, és megfelelő szerszámok használata nélkül nem oldható ki. A szabotázsriasztás akkor lép működésbe, ha a szervomotor eltávolításra kerül az elzárószelepről. A központ rendszeresen (a beállításoknak megfelelően) ellenőrzi a csatlakoztatott eszközök állapotát, és tájékoztat, ha bármelyikükkel megszakad a kommunikáció. Minden felhasználó és a biztonsági cég riasztásfogadó központja értesítést kap ezekről az eseményekről.

Okos tervezés

A WaterStop egy vezeték nélküli eszköz, amely előre telepített elemekkel működik. A telepítő szükség esetén egy harmadik féltől származó 9V/2A DC tápegységet is csatlakoztathat. Az elektromos működtető négy pozícióban szerelhető fel az elzárószelepre. A szervomotor házát nem kell szétszerelni a beszereléshez. A szelephez szerszám nélküli szerelőzárral van rögzítve. Ez megakadályozza az elektronika károsodását.

Egyszerű telepítés és csatlakoztatás

A WaterStopot két szakember telepíti: vízvezeték-szerelő és technikus. Meggyőződtünk róla, hogy mindketten jól boldogulnak a termékkel. A technikus szerelő nélkül is beszerelhet egy szabványos kompatibilis elzárószelepet. Csak az elektromos szelep méreteit kell ismernie. Így a szerelő egy másik napon jöhet, felszerelheti az elektromos meghajtást, és integrálhatja azt az Ajax biztonsági rendszerbe. A készülék párosítása az Ajax biztonsági rendszerrel kevesebb mint egy percet vesz igénybe. A telepítőnek csak meg kell nyitnia az Ajax alkalmazást, beolvasni a QR-kódot, és hozzáadni az érzékelőt a szobához és a csoporthoz.

Paraméterek

Összehasonlít
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!
Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
1,1 m Kész!
Működés
Központi egységgel Kész!
Funkciók
Téves riasztásokkal szembeni ellenállás, Értesítések a mobilra, Töltöttségjelző Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Páratartalom Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
CR123A Kész!
Elemek száma
4 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ajax WaterStop [3/4] (8EU) fekete - Távirányítású vízelzáró szelep (3/4“) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ajax WaterStop [3/4] (8EU) black - Dálkově ovládaný uzavírací ventil vody (3/4“). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ajax WaterStop [3/4] (8EU) black – Diaľkové ovládanie uzatvárajúci ventil vody (3/4“). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ajax WaterStop [3/4] (8EU) black - Dálkově ovládaný uzavírací ventil vody (3/4“). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ajax WaterStop [3/4] (8EU) black - Dálkově ovládaný uzavírací ventil vody (3/4“).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ