Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

AKAI TB35032S

Termékkatalógus
AKAI TB35032S
5 2 értékelés
SoundBar - 2x 30W hangszóró, 1x60W mélynyomó, Bluetooth 3.0, RCA, AUX-IN, LINE IN
Kód:  AKI001y2 Termékszám:  TB35032S

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKAI TB35032S

Fokozza a hangulat a film, és még nem vesz el értékes helyet a nappali. SoundBar AKAI dimenzióban kompakt, mégis magas színvonalú menedékházak és a legapróbb részletekre is jól hallható hang. A legerősebb pontja ezért leginkább audio teljesítményt minimalista design, ami egy nagy roham alatt TV egy állványon vagy közvetlenül felszerelhető a falra. A jelentés tartalmazza ezenkívül SoundBar és egy 60W-os mélynyomó, beépített MP3 lejátszóval. A mellékelt távirányító tehát egy komplett megoldás otthoni hangrendszer.

A televízió és a zene lejátszás

Optikai vagy RCA bemenet, hogy csatlakoztassa a SoundBar hangjelet a TV-t. Ezek a csatlakozók a digitális átvitel, amely rendezi audio veszteség nélkül a minőség. Soundbar, azonban lehet használni, mint egy hangszóró lejátszásánál más elektronikai. Mobiltelefon vagy tabletta zenefájlokat csatlakozni a vezeték nélküli Bluetooth és USB 2.0, míg a játékos egy fejhallgató-csatlakozó befogadására AUX.

legfontosabb jellemzői

  • Javítani kell a háttérzene a tévében
  • Elfér a televízió előtt, vagy fel lehet szerelni a falra
  • Digitális audio megőrzi az eredeti minőségét
  • Bluetooth és AUX zenelejátszáshoz
  • MP3 lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKAI TB35032S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro TB35032S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI TB35032S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI TB35032S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI TB35032S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ