Shop roku Akvizice ApF HU

Akupresszúrás szőnyegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hossz
65 cm
125 cm
-
Szélesség
41 cm
48 cm
-
Típus
Alátét
(7)
Készlet
(13)
Anyag
Poliuretán
(12)
Pamut
(7)
Szín
Fekete
(4)
Lila
(3)
Barna
(1)
Kék
(5)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(2)
Zöld
(3)
Szűrés

Az akupresszúrás szőnyeg praktikus, terápiás segédeszköz otthoni használatra. Úgy lett kialakítva, hogy az akupresszúra elve alapján működjön, amely gyógyító technika az akupunktúrához hasonlóan évezredek óta használatos a hagyományos kínai orvoslásban. Az akupresszúrás szőnyeg általában habszivacsból készül, és az egyik oldalán több száz műanyag tüske található. Olvass tovább és ismerd meg tanácsainkat, a megfelelő szőnyeg kiválasztással kapcsolatban.

Tovább

Milyen előnyökkel jár az akupresszúrás szőnyeg?

Érdekel az akupresszúrás szőnyeg? Ennek a praktikus segédeszköznek az előnyei felülmúlják az elvárásidat. Ahogy a neve is mutatja, a párna az akupresszúra elvén működik. A műanyag tüskék nyomást gyakorolnak a test meghatározott pontjaira. Ez a technika enyhíti a különböző típusú fájdalmakat, valamint pihentető és élénkítő hatású. Ezért az utóbbi években aktív és profi sportolók is széles körben használják. De az előnyök listája természetesen itt még nem ér véget.

  • Az akupresszúrás szőnyeg természetes és nem invazív terápiás megoldás.
  • Enyhíti a merevséget és a feszültséget a test különböző részein.
  • Különböző típusú fájdalmakra nyújthat enyhülést.
  • Javítja a vérkeringést a szervezetben.
  • Növeli az energiát és a vitalitást.

Milyen hatásokkal jár az akupresszúrás szőnyeg?

Hogyan működik valójában az akupresszúrás masszázs szőnyeg? Az emberi testre gyakorolt hatása különböző. A gyártók leggyakrabban a következőket említik: menstruációs fájdalom és fogfájás enyhítése, hátfájás enyhítése, izmok, stressz és feszültség oldása, egészséges alvás elősegítése. Az akupresszúrás szőnyeg mellett lehet kapni akupresszúrás matracot, félgömböket vagy golyókat is. Az akupresszúrás masszázs szőnyeg a műanyag tüskék a test meghatározott pontjaira hatnak. A bőr integritása azonban érintetlen marad.

i

Használható-e az akupresszúrás szőnyeg terhesség alatt?

Az akupresszúrás masszázs szőnyeg használata terhesség alatt nem ajánlott. A legtöbb gyártó nem ajánlja a szőnyeg használatát terhes nőknek, különösen bizonyos pontokon. Ha mégis szeretnél az akupresszúrás szőnyeg használata mellett döntöttél, mindenképpen konzultálj előzetesen az orvosoddal.

Egy jó minőségű akupresszúrás szőnyeg az alábbi paramétereknek kell, hogy megfeleljen

Milyen tulajdonságokkal kell bírjon egy optimális akupresszúrás masszázs szőnyeg? A terápiás segédeszközök választéka meglehetősen széles, ezért egyáltalán nem könnyű kiválasztani egy adott modellt. Az akupresszúrás szőnyeg vásárlásánál összpontosíts a következő paraméterekre: a tüskék száma, az anyag típusa és minősége, a méret, a vélemények, az ár és az egyéb elérhető tartozékok. Így már első alkalommal a megfelelő modellt tudod megvásárolni. A kiválasztás során koncentrálj a sajátos igényeidre és követelményeidre.

  • A tüskák száma határozza meg a kifejtett nyomás intenzitását. Minél nagyobb a tüskék sűrűsége, annál intenzívebb az akupresszúra. Ha még csak most ismerkedsz a szőnyeggel, válassz egy kevesebb tüskével rendelkező modellt. Általánosságban azonban jobb, ha egy nagyobb tüskesűrűségű szőnyeget vásárolsz.
  • Az anyagok típusa és minősége befolyásolja az akupresszúrás szőnyeg általános működését és tartósságát. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg ne legyen mérgező, hipoallergén anyagokból készüljön, amelyek nemcsak tartósak, hanem kényelmesek is. Az akupresszúrás masszázs szőnyeg leggyakrabban habból, pamutból vagy környezetbarát szövetből van készítve.
  • A méret illeszkedjen a tested méreteihez. Olyan akupresszúrás szőnyeg mellett dönts, amely megfelelő helyet biztosít a testednek. Nem szabad, hogy szűkösen feküdj a szőnyegen. A nagy szőnyegek az emberi test nagy területét érintik, a kis szőnyegek célzott használatra (a lábakon, a nyakon stb.) alkalmasak.
  • A tartozékok nem minden akupresszúrás szőnyeg modellhez tartoznak. A népszerű tartozékok közé tartoznak az akupresszúrás matracok, golyók, hengerek vagy félgömbök. A klasszikus nagy téglalap alakú szőnyeg azonban a test minden részét képes érinteni. Ezért ez a típusú szőnyeg legyen alapfelszerelés.
  • A szőnyeg ára semmiképpen sem lehet döntő tényező a választásnál. A nagyon olcsó akupresszúrás szőnyeg gyakran nem megfelelő minőségű anyagból készül, amely nagyon gyorsan elhasználódik, és ezért már nem látja el a funkcióját. Egy jó minőségű, tartós anyagból készült szőnyeg több évig is jó szolgálatot tesz.

Nem tudod, melyik a legjobb akupresszúrás szőnyeg? A többi vásárló véleménye nagyon hasznos információforrás. Ezek alapján kiválaszthatod azt a márkát és modellt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek.

Hogyan használható helyesen az akupresszúrás szőnyeg?

Az akupresszúrás szőnyeg egy nagyon egyszerű eszköz, amelyet még egy teljesen kezdő is könnyen kezelhet. Csak helyezd a szőnyeget egy nyílt, kemény felületű területre. Ha még csak most ismerkedsz az akupresszúrával, javasoljuk, hogy egy pamut pólóban feküdj rá a szőnyegre. Egyesek számára a tüskék nyomása a csupasz testre nagyon kellemetlen. A szőnyeget egy székre vagy kanapéra is helyezheted, ráülhetsz és hátra dőlhetsz. A súlyod a tüskékre nehezedik. Ne feledd, hogy megfelelően lélegezz. A terápiát fokozatosan hosszabbítsad meg.

Legjobb akupresszúrás szőnyeg
Akupresszúrás szőnyeg - az egész testre

Akupresszúrás szőnyeg a hátadnak
Akupresszúrás szőnyeg - a hátadra

Akupresszúrás lábpárna
Akupresszúrás szőnyeg - a lábadra

Milyen gyakorisággal használható az akupresszúrás szőnyeg?

Az akupresszúrás szőnyeg szükség esetén minden nap használható. A kezdőknek fokozatosan kell meghosszabbítaniuk a szőnyegen való tartózkodást. A csupasz bőrre alkalmazott akupresszúrás nyomás mindenképpen jobb, azonban kezdőknek kényelmetlen lehet, ezért maradhatsz felöltözve egy pólóban, vagy lefekhetsz egy pamut törölközőre. Kezdd nyugodtan 2 perccel, és fokozatosan növeld 15 percig. Ha megszoktad a tüskék nyomását, akár 30 percig is feküdhetsz a szőnyegen védőréteg nélkül.

i

Akupresszúrás vs. Kuznets szőnyeg. Mi a különbség köztük?

A Kuznets szőnyeget iplikátornak is nevezik. Ezt a különleges eszközt Ivan Ivanovič Kuzněcov találta fel. Az akupresszúrás szőnyeghez hasonlóan ez is a tűpontos masszázson alapul. A nyomást számos modul generálja, amelyek műanyag tüskékkel vannak ellátva.

Milyen esetekben nem használható az akupresszúrás szőnyeg?

Az akupresszúrás masszázs szőnyeg biztonságos eszköz. Azonban nem mindenki számára alkalmas. Egyes egyéneknek egészségügyi okokból egyáltalán nem szabad használniuk. Ez különösen igaz azokra, akik krónikus bőrbetegségben szenvednek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás stb.), nyílt sebek vannak a bőrükön, vérhígítót szednek, vagy olyan krónikus betegségekben szenvednek, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, szívproblémák stb. A terhesség szintén ellenjavallt.

Hogyan lehet meghosszabbítani az akupresszúrás szőnyeg élettartamát?

Az akupresszúrás masszázs szőnyeg általában tartós anyagból készül. Annak érdekében, hogy a szőnyeg minél tovább szolgáljon és mindig higiénikusan tiszta legyen, nem szabad elhanyagolnod a rendszeres karbantartását. Használat után mindig tisztítsad meg a szőnyeget egy nedves ruhával vagy egy nedves ronggyal, egy kevés megfelelő mosószerrel. Tisztítás után hagyd a szőnyeget alaposan megszáradni, mielőtt összehajtogatnád. Ha a háztartás több tagja is használja a szőnyeget, minden használat után alaposan tisztítsad meg.

A legnépszerűbb, legjobb akupresszúrás szőnyeg nem kell, hogy dréga legyen. Rendszeresen frissülő árnyesés oldalon jelentős kedvezménnyel vásárolható meg a minőségi akupresszúrás szőnyeg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sharp Shape Akupresszúrás szett zöld Kérés esetén megrendeljük 4 db
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9164 masszázspont, szőnyeg mérete 41 × 67 cm (Sz×H), párna mérete 10 × 15 × 37 cm (Ma×Sz×H), anyaga pamut, zöld színben
12 790 Ft

2.
HMS Premium AKM01, fekete szett Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 11088 masszázspont, 231 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 65 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, párna mérete 10 × 38 × 15 cm (Ma×Sz×H), tok a csomag része, anyaga poliuretán, fekete színben, tömege 0,7 kg
12 090 Ft

3.
GymBeam Akupresszúrás szőnyeg Fekete Szállításra kész > 10 db
Akupresszúrás matrac - 230 masszázspont, szőnyeg mérete 42 × 67 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, tok a csomag része, fekete színben
6 390 Ft

20 termék
4,8 17×
GymBeam Akupresszúrás szőnyeg Fekete
Akupresszúrás matrac - 230 masszázspont, szőnyeg mérete 42 × 67 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, tok a csomag része, fekete színben
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym477
Sharp Shape Akupresszúrás szett kék - Akupresszúrás matrac Típusok
4,7 19×
Sharp Shape Akupresszúrás szett kék
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9164 masszázspont, szőnyeg mérete 41 × 67 cm (Sz×H), párna mérete 10 × 15 × 37 cm (Ma×Sz×H), anyaga pamut, kék színben
12 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0156
4,5 12×
HMS Premium AKM04, rózsaszín szett
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 15444 masszázspont, 468 rozetta, szőnyeg mérete 48 × 125 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, párna mérete 10 × 15 × 37 cm (Ma×Sz×H), tok a csomag része, anyaga poliuretán, rózsaszín színben, tömege 1 kg
35 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThms012
HMS Premium AKM01, rózsaszín szett - Akupresszúrás matrac Típusok
4,8
HMS Premium AKM01, rózsaszín szett
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 11088 masszázspont, 231 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 65 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, párna mérete 10 × 38 × 15 cm (Ma×Sz×H), tok a csomag része, anyaga poliuretán, rózsaszín színben, tömege 0,7 kg
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThms006
Sharp Shape Akupresszúrás szett lila - Akupresszúrás matrac Típusok
4,7 19×
Sharp Shape Akupresszúrás szett lila
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9164 masszázspont, szőnyeg mérete 41 × 67 cm (Sz×H), párna mérete 10 × 15 × 37 cm (Ma×Sz×H), anyaga pamut, lila színben
12 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0155
HMS Premium AKM03, kék szett - Akupresszúrás matrac Típusok
4,4
HMS Premium AKM03, kék szett
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9618 masszázspont, 229 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 74 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, párna mérete 10 × 15 × 38 cm (Ma×Sz×H), tok a csomag része, anyaga poliuretán, kék színben, tömege 0,7 kg
15 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThms009
4,9 25×
Sharp Shape Akupresszúrás ECO szett lila
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9164 masszázspont, szőnyeg mérete 43 × 72 cm (Sz×H), párna mérete 34 × 45 cm (Sz×H), anyaga pamut, lila színben, tömege 2 kg
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0151
HMS AKM010, kék - Akupresszúrás matrac Típusok
5,0
HMS AKM010, kék
Akupresszúrás matrac - 6930 masszázspont, 210 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 74 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, anyaga poliuretán, kék színben, tömege 0,4 kg
5 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPThms018
HMS AKM09, lila - Akupresszúrás matrac Típusok
5,0
HMS AKM09, lila
Akupresszúrás matrac - 8640 masszázspont, 180 rozetta, szőnyeg mérete 41 × 66 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, anyaga poliuretán, lila színben, tömege 0,4 kg
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPThms014
HMS Premium AKM01, kék szett - Akupresszúrás matrac Típusok
4,8
HMS Premium AKM01, kék szett
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 11088 masszázspont, 231 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 65 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, párna mérete 10 × 38 × 15 cm (Ma×Sz×H), tok a csomag része, anyaga poliuretán, kék színben, tömege 0,7 kg
14 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThms005
HMS Premium AKM03, fekete szett - Akupresszúrás matrac Típusok
4,4
HMS Premium AKM03, fekete szett
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9618 masszázspont, 229 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 74 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, párna mérete 10 × 15 × 38 cm (Ma×Sz×H), tok a csomag része, anyaga poliuretán, fekete színben, tömege 0,7 kg
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThms007
HMS Premium AKM03, narancssárga szett - Akupresszúrás matrac Típusok
4,4
HMS Premium AKM03, narancssárga szett
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9618 masszázspont, 229 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 74 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, párna mérete 10 × 15 × 38 cm (Ma×Sz×H), tok a csomag része, anyaga poliuretán, narancssárga színben, tömege 0,7 kg
14 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThms008
HMS AKM09, zöld - Akupresszúrás matrac Típusok
5,0
HMS AKM09, zöld
Akupresszúrás matrac - 8640 masszázspont, 180 rozetta, szőnyeg mérete 41 × 66 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, anyaga poliuretán, zöld színben, tömege 0,4 kg
4 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPThms013
Sharp Shape Akupresszúrás szett zöld - Akupresszúrás matrac Típusok
4,7 19×
Sharp Shape Akupresszúrás szett zöld
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9164 masszázspont, szőnyeg mérete 41 × 67 cm (Sz×H), párna mérete 10 × 15 × 37 cm (Ma×Sz×H), anyaga pamut, zöld színben
12 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db
Várható 2024. 04. 30.
Termékkód: SPTss0158
HMS Premium AKM01, fekete szett - Akupresszúrás matrac Típusok
4,8
HMS Premium AKM01, fekete szett
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 11088 masszázspont, 231 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 65 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, párna mérete 10 × 38 × 15 cm (Ma×Sz×H), tok a csomag része, anyaga poliuretán, fekete színben, tömege 0,7 kg
12 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 03.
Termékkód: SPThms004
HMS AKM010, narancssárga - Akupresszúrás matrac Típusok
5,0
HMS AKM010, narancssárga
Akupresszúrás matrac - 6930 masszázspont, 210 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 74 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, anyaga poliuretán, narancssárga színben, tömege 0,4 kg
4 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPThms017
HMS AKM010, fekete - Akupresszúrás matrac Típusok
5,0
HMS AKM010, fekete
Akupresszúrás matrac - 6930 masszázspont, 210 rozetta, szőnyeg mérete 42 × 74 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, anyaga pamut, fekete és kék színben, tömege 0,4 kg
5 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPThms016
HMS AKM09, barna - Akupresszúrás matrac Típusok
5,0
HMS AKM09, barna
Akupresszúrás matrac - 8640 masszázspont, 180 rozetta, szőnyeg mérete 41 × 66 cm (Sz×H), szőnyeg vastagsága 2 cm, anyaga poliuretán, barna színben, tömege 0,4 kg
4 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPThms015
4,7 19×
Sharp Shape Akupresszúrás szett zöld
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9164 masszázspont, szőnyeg mérete 41 × 67 cm (Sz×H), párna mérete 10 × 15 × 37 cm (Ma×Sz×H), anyaga pamut, zöld színben
11 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTss0158
4,7 19×
Sharp Shape Akupresszúrás szett kék
Akupresszúrás matrac - szett párnával, 9164 masszázspont, szőnyeg mérete 41 × 67 cm (Sz×H), párna mérete 10 × 15 × 37 cm (Ma×Sz×H), anyaga pamut, kék színben
11 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTss0156

Akupresszúrás szőnyegek

A Akupresszúrás szőnyegek kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó akupresszúrás szőnyegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább akupresszúrás szőnyegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb akupresszúrás szőnyegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: akupresszúrás szőnyegek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ