AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Állítható magasságú asztalok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Meghajtás
Elektromos
(32)
Kézi
(15)
Szín
Fehér
(17)
Fekete
(21)
Barna
(2)
Kék
(1)
Rózsaszín
(1)
Szürke
(7)
Hossz
65 cm
180 cm
-

Az állítható magasságú asztal ideális választás mindazok számára, akik idejük nagy részét számítógép vagy laptop előtt töltik. Az állítható íróasztal magassága megfelelő helyzetbe pozícionálható, mind az ülő, mind az álló munkavégzéshez, ami alapvető fontosságú az egészségre nézve. Mi a különbség az állítható magasságú asztal és állítható magasságú munkaállomás között, és mire kell figyelni választáskor?

Tovább

Milyen előnyöket kínál az állítható magasságú asztal és munkaállomás?

A megfelelő munkahelyi ergonómia kialakítása fontos és hasznos befektetés az egészségünkbe. Ennek egyik alappillére lehet az állítható magasságú asztal vagy állítható magasságú munkaállomás használata. Melyek a fő előnyeik?

  • Rendkívül rugalmasan és könnyen használhatók
  • Az ülő és álló munka váltogatása növeli a munka hatékonyságát
  • Használatukkal megelőzhetjük a hátfájást és a gerincproblémákat
  • Az állás több izmot vesz igénybe és egyenesen tartja a hátat
  • A munkahelyi megbeszélések kellemesebb és egészségesebb formát öltenek

Miben különbözik az állítható magasságú asztal az állítható munkaállomástól?

Bár mindkettő ugyanazt a célt szolgálja, az állítható magasságú asztalok nagyban különböznek az állítható munkaállomástól. Mi a különbség köztük?

  • Az állítható magasságú asztal segít megelőzni az egészségügyi komplikációkat azáltal, hogy az asztal lapja könnyedén a megfelelő magasságra állítható, és lehetővé teszi, hogy munka közben gyakran változtasd a testhelyzetedet. Az állítható magasságú asztal nagyszerű választás irodákba vagy közös munkaterületeken történő elhelyezéshez.
  • Az állítható magasságú munkaállomás kisebb méretű, és egy már meglévő hagyományos íróasztalra helyezhető, így azt nem kell lecserélni. Az állítható magasságú munkaállomás ezután a saját igényeidnek megfelelően beállítható.

Állítható magasságú asztal
Állítható magasságú asztal

Állítható magasságú munkaállomás
Állítható magasságú munkaállomás

Az állítható magasságú munkaállomás általában kisebb teherbírású, és csak egy-két monitor vagy laptop elhelyezésére alkalmas. Az állítható magasságú asztal viszont nagyobb terhelést is elbír. Gyakran asztallap nélkül árulják, mert ez lehetővé teszi, hogy a munkaterület méretét a saját igényeidnek megfelelően alakítsd ki.

Állítható magasságú asztal kiválasztása a helyes üléshez

Milyen paramétereket kell figyelembe venni az állítható magasságú asztal vagy munkaállomás kiválasztása előtt, a megfelelő ülőhelyzet biztosításához a számítógép használatakor?

Manuális vagy elektromos magasságállítás - a különbség a használó kényelmében rejlik

  • Manuálisan állítható magasságú asztal - A manuálisan állítható magasságú asztal lapjának magassága kézzel módosítható, általában fogantyúval, melyet tekerve az asztallap magassága növelhető vagy csökkenthető. A manuálisan állítható magasságú asztal tehát független az elektromos csatlakozástól. Ez a működési mód azonban kissé kényelmetlen, ha az asztal magasságát gyakran változtatjuk, például abban az esetben, ha naponta többször is váltunk álló és ülő munkavégzés között.
  • Elektromosan állítható magasságú asztal - Egyszerűbb megoldást jelent az elektromosan állítható magasságú asztal, amelynél az asztallap magassága elektromosan, gombokkal módosítható. Az elektromosan állítható magasságú asztal tehát egyszerűbb, kényelmesebb működtetést és használatot biztosít.

Az állítható magasságú asztal optimális minimális és maximális magassága

A megfelelő üléshez az állítható magasságú asztalt a földtől optimális magasságba kell állítani. Vásárlás előtt tájékozódj arról, mi az ideális minimális és maximális tartomány a te számodra ülő és álló munkavégzés közben. A munkahely ergonómiáját mindig fenn kell tartani.


AlzaErgo elektromosan állítható magasságú asztal
AlzaErgo elektromosan állítható magasságú asztal

Manuálisan állítható magasságú asztal
Manuálisan állítható magasságú asztal

i

Az állítható magasságú asztal vagy munkaállomás könnyen beilleszthető az irodába

Állítható magasságú asztal vagy munkaállomás többféle színben és stílusban kapható, így olyan típust választhatsz, amely az iroda vagy home office berendezéséhez és stílusához legjobban illik. Értékelni fogod a bizonyos állítható magasságú asztal modelleken található kábelrendező rendszert is, amely megakadályozza a kábelek összegabalyodásából eredő problémákat.

Állítható magasságú asztal - Asztallappal vagy anélkül?

Az állítható magasságú asztal kiválasztásának másik fontos kritériuma, hogy asztallappal vagy anélkül szeretnéd-e megvásárolni azt. Saját márkánk, az AlzaErgo mindkét verzióban számtalan modellt kínál, s mindkettőnek megvannak az előnyei.

  • Asztallap nélkül - Az AlzaErgo állítható magasságú asztalok sok esetben csak állítható magasságú asztal keret vagy váz formájában kerülnek forgalomba, asztallap nélkül. Amellett hogy ezek az keretek vagy vázak olcsóbbak, lehetővé teszik saját, ízlésednek és kívánalmaidnak maximálisan megfelelő asztallap beszerzését és felszerelését.
  • Asztallappal - Az AlzaErgo állítható magasságú asztal modelljei sokféle méretű, színű és anyagú asztallappal is kaphatók. Ebben az esetben nem kell saját asztallap beszerzésével bajlódnod, s további előny, hogy az AlzaErgo asztallapok erősek, magas teherbírásúak, és ízléses megjelenésűek.

Még ha asztallap nélküli állítható magasságú asztal vásárlása mellett döntesz is, AlzaErgo asztallapok kínálatunkban biztosan megtalálod az ideális méretű, színű és stílusú asztallapot. Ugyanakkor a kiegészítők listája nem korlátozódik az asztallapokra. Kínálatunkban szerepel állítható magasságú asztalláb, asztalra szerelhető monitorállvány, vagy akár az elektromosan állítható magasságú asztal modelleknél használt vezérlőpanel és vezérlőegység is.

A növekvő asztal nagyszerű bútordarab a gyerekszobába

A gyermekek számára készült, állítható magasságú asztal a gyerekkel együtt nő. Normális esetben, ahogy a gyermek nő, egyre nagyobb és nagyobb bútorokat kell vásárolni, hogy az számára mindig kényelmes legyen. A gyerek állítható magasságú asztal azonban vele együtt "nő". Így már kicsi korban is lehet használni közvetlenül a föld felett kisebb-nagyobb művek alkotásához, majd néhány évvel később ugyanott az íróasztalnál az írásbeli házifeladatok megoldásához.

A gyerekkel együtt növő íróasztal gyakran egy speciális billenthető asztallappal is rendelkezik. Az egész asztallapot meg lehet dönteni, hogy a gyermeknek ne kelljen túlságosan az asztal fölé görnyednie.

Milyen a megfelelő magasságú íróasztal és szék az egész napos ülőmunkához?

Ha egész napos ülőmunkát végzel, nagyon fontos a megfelelő magasságú íróasztal és szék használata. Az egészséges ülés és állás érdekében az asztallap magasságának meg kell egyeznie a könyök magasságával, amikor az alkar és és a felkar 90°-os szöget zár be. Üléskor is érvényes a derékszög szabálya - ezt a comb és a lábszár, valamint a törzs és a combcsont között kell fenntartani.

Az ergonomikus székek biztosítják az egészséges ülőhelyzetet

Az egészséges ülőhelyzetet nemcsak a megfelelően pozicionált állítható magasságú asztal befolyásolja, hanem az ergonomikus szék is. Ahhoz, hogy az irodai szék megfelelő ülőhelyzetet biztosítson, a következőket kell betartani:

  • A szék legyen erős és stabil, hogy a hátat egyenesen tartsa
  • A szék ülése legyen állítható magasságú, mélységű és dőlésszögű
  • A karfával vagy akár lábtartóval is ellátott szék az ideális

Az ergonomikus egér csökkenti a csukló megterhelését, és megelőzi az olyan egészségügyi problémákat, mint a carpalis alagút szindróma.

Állítható magasságú asztal pótalkatrészek is kaphatók nálunk

A pótalkatrészek állítható asztalokhoz jól jönnek, ha egy alkatrész elromlik. Az állítható magasságú asztalok gyakran modulárisak és könnyen javíthatók. Egyszerűen vásárolj egy új adaptert, vagy akár egy egész lábat emelőmotorral, és egyszerűen cseréld ki. Az alkatrészek általában egyszerű csatlakozókon keresztül csatlakoztathatók, így még egy laikus is meg tudja csinálni.

Minőségi, de valamivel olcsóbb állítható magasságú asztal érdekelne? A vásár kínálatában kedvező árú, felbontott vagy használt, ugyanakkor garanciális termékek találhatók.

Állítható magasságú asztal - A következő szint

Ha legfontosabb motivációd állítható magasságú asztal vásárlásakor az egészséged megőrzése, akkor nem muszáj az egyszerű álló munkavégzésnél megállnod. Miért ne lehetne akár sétálni munka közben? Állítható magasságú asztal és WalkingPad vagy másnéven sétálópad kombinálásával akár napi több kilométert gyalogolhatsz anélkül, hogy el kellene mozdulnod az íróasztalod mellől, s közben éppolyan produktív maradsz, mint bármikor korábban. Ha sok időt töltesz számítógép előtt napi szinten, akkor még az is lehet, hogy többet fogsz gyalogolni és mozogni, mint bármikor korábban.

Állítható magasságú asztal ár

Az állítható magasságú asztal ára sok esetben nem magasabb mint egy hagyományos irodai íróasztal ára. Cserébe viszont rugalmasságot, könnyű állíthatóságot és ergonomikus használatot, valamint egészségesebb munkavégzést kínál, akár ülve, akár állva dolgozol.

i

Ha vásárláskor szereted figyelembe venni mások véleményét, akkor biztosan hasznosnak fogod találni állítható magasságú asztal vélemények oldalunkat, ahol népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, és egyéb paraméterek szerint rangsoroltuk termékeinket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AlzaErgo Table ET3, fekete Szállításra kész 3 db
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
96 090 Ft

2.
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fehér Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
176 390 Ft

3.
AlzaErgo Table ET2.1, szürke Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 84-130 cm, magasság 73-123 cm, csendes motor, nyomógombos vezérlés, ajánlott munkalap méret (84-160) × (65-85) cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+2 ajándék melynek értéke 11 580 Ft
120 190 Ft

Még több
47 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,7 238×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fehér
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
176 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806c
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
AlzaErgo Table ET2, fekete - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 77×
AlzaErgo Table ET2, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, ütközésgátló rendszer, emlékeztető időzítő a munkapozíció megváltoztatásához, ajánlott munkalap mérete (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 80 kg, 100-240 V.
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
128 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807
Arany középút Kiváló ár/érték arány
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fekete - Állítható magasságú asztal Típusok
4,7 26×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
163 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ea
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 238×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
180 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806e
4,8 70×
AlzaErgo Table ET3, fekete
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
96 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AEY0808
AlzaErgo Table ET3 Essential, fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
5,0 17×
AlzaErgo Table ET3 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 86-133 cm, magasság 70-118 cm, kurbli lehajtható fogantyúval, két 2 fokozatú szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyag acél, szintező lábak, asztallap ajánlott méret (86-160) × (60-75) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, teherbírás 60 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AEY08081aa
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 26×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
161 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806eb
AlzaErgo Table  ET2.1, szürke - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 46×
AlzaErgo Table ET2.1, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 84-130 cm, magasság 73-123 cm, csendes motor, nyomógombos vezérlés, ajánlott munkalap méret (84-160) × (65-85) cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+2 ajándék melynek értéke 11 580 Ft
Szuper ár
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807k
4,8 70×
AlzaErgo Table ET3, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű, négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807y
AlzaErgo Table ET1 Ionic, szürke - Állítható magasságú asztal Típusok
4,7 26×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
163 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ec
4,6 14×
AlzaErgo Table ET2.1 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 82-128 cm, magasság 71-119 cm, 1 motor, két 2 szegmensű, szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, 2 gombos kezelőpanel, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (82-160) × (60-80) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
114 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807m
AlzaErgo Table ET2.1, fekete - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 46×
AlzaErgo Table ET2.1, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 84-130 cm, magasság 73-123 cm, csendes motor, nyomógombos vezérlés, ajánlott munkalap méret (84-160) × (65-85) cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
122 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807g
AlzaErgo Table ET1 Essential, fekete - Állítható magasságú asztal Típusok
4,3 15×
AlzaErgo Table ET1 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-170 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, szögletes láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, nyomógombos kezelőpanel, memória 3 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, asztallap ajánlott mérete (100-200) × (65-90) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, terhelhetőség 100 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
147 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ef
AlzaErgo Table ET2, szürke - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 77×
AlzaErgo Table ET2, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, ütközésgátló rendszer, emlékeztető időzítő a munkapozíció megváltoztatásához, ajánlott munkalap mérete (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 80 kg, 100-240 V
+2 ajándék melynek értéke 11 580 Ft
Szuper ár
128 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807b
AlzaErgo Table ET2, fehér - Állítható magasságú asztal Típusok
4,6 77×
AlzaErgo Table ET2, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, ütközésgátló rendszer, emlékeztető időzítő a munkapozíció megváltoztatásához, ajánlott munkalap mérete (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 80 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807a
4,8 70×
AlzaErgo Table ET3, szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+2 ajándék melynek értéke 11 580 Ft
Szuper ár
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081a
5,0
AlzaErgo Table ET3.1, fehér
Állítható magasságú asztal - kézzel állítható magasság 89-136 cm, levehető kurbli, 2 szegmensű, négyszögletes lábak, szintező lábak, kábelrendező rendszer, két munkalap szint 140 × 39,5 és 140 × 29,5 cm, max. terhelhetőség: 40 kg, szín: fehér
Szuper ár
120 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081d
AlzaErgo Table ETJ200 rózsaszín - Gyerek asztal Típusok
5,0 12×
AlzaErgo Table ETJ200 rózsaszín
Gyerek asztal - kézi magasságállítás 55 és 89 cm között, asztallap mérete: 100 × 50 cm, akasztó hátizsákhoz, teherbírás: 40 kg, lekerekített élek, antireflexiós felület, anyaga: MDF, acél
Szuper ár
64 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809i1
AlzaErgo Table ETJ200 kék - Gyerek asztal Típusok
5,0 12×
AlzaErgo Table ETJ200 kék
Gyerek asztal - kézi magasságállítás 55 és 89 cm között, asztallap mérete: 100 × 50 cm, akasztó hátizsákhoz, teherbírás: 40 kg, lekerekített élek, antireflexiós felület, anyaga: MDF, acél
Szuper ár
64 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809i0
4,7 238×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fehér
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
167 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AEY0806c
4,8 70×
AlzaErgo Table ET3, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű, négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
93 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AEY0807y
4,7 26×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
155 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AEY0806ec
5,0 17×
AlzaErgo Table ET3 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 86-133 cm, magasság 70-118 cm, kurbli lehajtható fogantyúval, két 2 fokozatú szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyag acél, szintező lábak, asztallap ajánlott méret (86-160) × (60-75) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, teherbírás 60 kg
77 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AEY08081aa
4,7 238×
AlzaErgo Table ET1 NewGen fehér + TTE-12 120x80cm fehér laminált asztallap
Állítható magasságú asztal - téglalap alakú, mérete: 128×170×70 cm (ma×sz×mé), az asztallap forgácslapból készült, acél konstrukció, egyéb funkciók: állítható magasságú
Szuper ár
201 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNAEY0806cg

Állítható magasságú asztalok

cikkErgonómia: Hogyan lehet egészségesen dolgozni az asztalnál? (TANÁCSOK ÉS TIPPEK) Az ergonómia a hosszan tartó számítógépes munka negatív hatásainak minimalizálására szolgál. Hogyan lehet kialakítani az ergonomikus munkahelyet? Mi kell hozzá? A cikkből nemcsak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ.
A több mint napi két óra ülés káros az egészségre. Viszont van egy egyszerű módja, hogy akár irodai munka esetén is többet mozgassuk izmainkat és kiegyenesítsük gerincünket: a standing office, avagy álló helyzetben történő számítógépes/irodai munkavégzés lavinaként...
Napjaid nagy részében a számítógép előtt ülsz és szeretnéd ezt nagyobb kényelemben élvezni? A cseh Antares vállalat 25 éve látja el irodáinkat és otthonaikat hosszan tartó, egészségbarát és maximálisan kényelmes székekkel! Mai áttekintésünkben a népszerű Antares...

Állítható magasságú asztalok

A Állítható magasságú asztalok kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Állítható magasságú asztalok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó állítható magasságú asztalok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább állítható magasságú asztalok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb állítható magasságú asztalok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: állítható magasságú asztalok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ