AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Állítsa TAS4302 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula

Termékkatalógus
Állítsa TAS4302 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula
Tartalmaz ötféle csomagolás Tassimo kapszula (latte macchiato, Oreo, erdei gyümölcsök, Milka, Cafe Intense hosszú) + kávéfőző Tassimo
Kód:  EAN5134d Gyártó honlapja:
Állítsa TAS4302 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula Megszűnt

Állítsa TAS4302 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula

Az automatából forró italokat Tassimo egyesíti a sebesség és az egyszerűség. Mindez köszönhető, hogy egy egyedülálló rendszer, vízmelegítő és teljesen automatizált folyamat. Szóval csak helyezze be a kazettát, nyomja meg a gombot, és perceken belül elkészítheti espresso, finom Caffé Crema, illatos cappuccino, latte macchiato, forró csokoládé. Az intenzitás az italok maguk is befolyásolják.

A garancia az igazi minőség gondosan kiválasztott patronok neves márkák Milka és Jacobs Krönung. Között italok készítéséhez nem kell várni - minden kész azonnal, és nem íz átadása miatt kapszulák T-Disc és tisztító folyamat gőzfúvókát előkészítés után azonnal minden ital.

Eltávolítható víztartály térfogata 1,4 liter. Az egész rendszer lehet tisztítani és mésztelen a Szolgáltatás használata során a T-Disc (is). Csésze mérete nem releváns - az alap rozsdamentes acél rács magassága állítható, vagy akár teljesen el kell távolítani, sőt lehetséges, hogy mossa meg a mosogatógépbe. Abban az esetben, ha véletlenül kinyitják a fejegység az előkészítési folyamat során, automatikusan kikapcsol. Csakúgy, mint a biztonsági zár megakadályozza a véletlen indítás főzési folyamat.

Berendezés spontán készenléti állapotba kerül, miután minden főzési folyamat és be / ki, hogy energiát takarítson. A készülék állapotát LED-tudd. Tassimo 430 sorozatú díszített időtlen krómozott funkciók magas fényű, ami nem csak egy jó szolga, hanem egy luxus kiegészítője minden háztartásban.


További információk:

  • 1300 W
  • Max. nyomás 3,3 bar
  • Méretek 289 x 230 x 333 mm
  • Tömeg 2,82 kg
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Állítsa TAS4302 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Set Tassimo kávovar TAS4302 s 50% slevou + 5 balení kapslí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Set Tassimo kávovar TAS4302 s 50% zľavou + 5 balenie kapsúl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stellen TAS4302 Tassimo Kaffeemaschine mit 50% + 5 Packungen Kapseln. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stellen TAS4302 Tassimo Kaffeemaschine mit 50% + 5 Packungen Kapseln.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ