Akvizice ApF HU Rapture

Allocacoc Levit8 L

Termékkatalógus
Allocacoc Levit8 L
Állvány - összecsukható, részek nélküli, poliészter + PU bőr, méretei 35x23x23cm
Kód:  NZE402c

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Allocacoc Levit8 L

LEVIT8

Megtestesíti a világban az egyre népszerűbb munka trendet. Távolodjon el a széktől a lehető leghosszabb ideig és leggyakrabban. Elkerülheti így a kellemetlen hátproblémákat, koncentráció és más egészségügyi problémákat. A LEVIT8 lehetővé teszi az eddig ülő munka elvégzését állva, így alapvetően jót tesz egészségének. 


Ergonomikus

A megfelelő méret kiválasztásával az Ön magassága szerint a LEVIT8 kezeinek ideális szöget biztosít a kényelmes munka érdekében laptoppal.

Ülni, állni, mozogni, újra és újra.    

Tanulmányok kimutatták, hogy az egész napos ülés csökkenti termelékenységünket, és akár az életminőségünket is negatívan befolyásolhatja bizonyos betegségek kockázatának növelésével, még azoknál is, akik rendszeresen tornáznak. Az egész napos állás sem megoldás, testünk a mozgáshoz alkalmazkodik.


Stabil és szilárd                             

Az Origami által inspirált LEVIT8 háromszög alakú lemezek zárt hurkát alkotja magukra támaszkodva, amely saját tömegének több, mint hússzorosát képes megtartani.


Különösebb nehézség nélkül.                                     

Részek és összeszerelés nélkül. Zökkenőmentes átmenet ülő és álló helyzet között, bárhol és bármikor.


Vékony és könnyű.                                             

A LEVIT8 minimális helyet foglal, amely lehetővé teszi az egyszerű tárolást és könnyű hordozhatóságot. Ha nincs rá szüksége, egyszerűen tegye el a polcra vagy a táskájába.


Precíz feldolgozás                       

Az időtlen könyvkötő technikának és a nagyon ellenálló szövetnek köszönhetően eredetileg ipari felhasználásra szánták, a LEVIT8 hosszú távú segítő, amely ellenáll foltoknak és vízzel való érintkezésnek.

Paraméterek

Szélesség
230 mm Kész!
Magasság
350 mm Kész!
Mélység
230 mm Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
230 mm Kész!
Magasság
350 mm Kész!
Mélység
230 mm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allocacoc Levit8 L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Allocacoc Levit8 L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allocacoc LEVIT8 Grösse L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allocacoc LEVIT8 Grösse L.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ