Shop roku AP+ plus nový vizuál

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase az Apple Watch 41mm számára

Termékkatalógus
AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase az Apple Watch 41mm számára
5 1 értékelés
Okosóra tok - tartós és puha, TPU, könnyen felhelyezhető és levehető, kivágások a csatlakozók és gombok számára, kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel, nem takarja a képernyőt, vastagság: 1 mm
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  AGDWCH0005 Termékszám:  AGD-WCH0005Z Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase az Apple Watch 41mm számára Megszűnt

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase az Apple Watch 41mm számára

Az AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase for Apple Watch 41 mm nem korlátozza a kijelző reagálását

Nyugodtan magad mögött hagyhatod azon félelmedet, hogy a védőtok bármilyen módon negatívan befolyásolná a kijelző használatát. A kijelző 100%-os pontossággal reagál továbbra is minden érintésre.

Megőrzi a kijelző remek minőségét

Biztos lehetsz abban, hogy a kijelző megjelenítési teljesítménye a védőtok felhelyezése után is változatlan marad. A színmegjelenítés, az élesség és a fényerő továbbra is ugyanolyan kiváló és pontos lesz, mint a védőtok nélkül.

Követi az óra íves kialakítását

A védőtokok kaphatók merőleges és lekerekített szélekkel is, amelyek tökéletesen követik az óra íveit.

Ellenállóbbá teszi az órát

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megvédd órádat a sérülésektől. A védőtok felhelyezése igencsak egyszerű.Baleset esetén pedig sok bajtól és váratlan javítási költségtől kímél meg.

Első pillantásra is elegáns

Nemcsak azért érdemes tokot vásárolnod, hogy megvédd órádat a sérülésektől. Kombináld a kellemeset a hasznossal, és válassz olyat, amely szofisztikált és elegáns.Arról nem is beszélve, hogy az órát már első látásra felismered.

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase Apple Watch 41 mm órához - olyan, mint új korában

Védőtokjainkat alapos és gondos tesztelésnek vetjük alá, ennek köszönhetően garantálhatjuk, hogy több hónapos használat után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.Termékeink határozottan nem lesznek csúnya, sárgás árnyalatúak, és nem válnak le a felületről.

Kompatibilis vezeték nélküli töltéssel

Ismerjük a modern technológiákat! Ez meghatározó a védőtokok tervezésénél is.Így többek között választhatsz olyat, amely megvédi az órádat a sérülésektől, ugyanakkor kompatibilis lesz a kényelmes és egyre népszerűbb vezeték nélküli töltéssel is.

Az AlzaGuard család termékei

Az AlzaGuard termékekkel biztonságban tudhatod elektronikus eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, privát filterek és okosan tervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől.Tárold fülhallgatódat stílusos tartóban, és használd az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választékát praktikus kiegészítőként.

Paraméterek

Típus
Az oldalakat is védi Kész!
Tok anyaga
TPU Kész!
Szín
Átlátszó Kész!

Konstrukció

Típus
Az oldalakat is védi Kész!
Tok anyaga
TPU Kész!
Szín
Átlátszó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase az Apple Watch 41mm számára Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase pro Apple Watch 41mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase pre Apple Watch 41 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase für Apple Watch 41mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase für Apple Watch 41mm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ