AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Amazfit Falcon

Termékkatalógus
Amazfit Falcon
4,9 7 értékelés
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,28" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 200 m (20 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XIfit405b1 Termékszám:  XIfit405b1 Gyártó honlapja:
Amazfit Falcon 202 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Amazfit Falcon

Prémium kategóriás okosóra rengeteg funkcióval és elegáns kialakítással

Az Amazfit Falcon okosóra stílusos partner lesz minden alkalomra. A zafírkristály által védett kerek kijelző egy titán unibody testben található, így az óra akár 20 ATM-ig vízálló. Az 1,28"-es, 326 PPI felbontású HD AMOLED kijelzőn minden szükséges adatot tisztán és világosan láthatsz. A zafírüveg kijelzőt ujjlenyomatvédő réteggel vonták be, hogy az óra mindig hibátlanul nézzen ki. Egy precíz biometrikus érzékelő minden fontos egészségügyi paramétert mér, így minden lényeges dolgot nyomon követhetsz. Az Amazfit Falcon órát személyre szabhatod - válassz aszámlapok széles választékából a hozzá illő Always-on kijelzőkkel. Az Amazfit Falcon az érintőképernyőn és a 4 vezérlőgombon keresztül is vezérelhető. Az Amazfit okosóra a Zepp OS operációs rendszerrel működik. A Zepp alkalmazást mind az Android, mind az iOS felhasználók számára tervezték.

Az Amazfit Falcon okosóra legfontosabb jellemzői

  • Az óra precíz, kétsávos GPS-szel rendelkezik
  • Több mint 150 sportmód közül választhatsz
  • Az óra automatikusan képes felismerni néhány sport- és erőnléti tevékenységet
  • Az Amazfit Falcon egy kijelzővel és 4 fizikai gombbal vezérelhető
  • Precíziós kialakítás titán tokkal és zafírüveggel
  • Jól olvasható 1,28" HD AMOLED kijelző 416×416 px felbontással és 326 PPI finomsággal
  • Széles választékban elérhető számlapok
  • Always-on támogatás
  • Az Amazfit Falcon egész nap figyeli a pulzusszámot és a stresszszintet
  • Az 500 mAh kapacitású akkumulátor akár 14 napig is üzemel normál használat mellett
  • Az alvás időtartamának és minőségének nyomon követése
  • Zepp társalkalmazás a mért értékek egyértelmű megjelenítéséhez
  • Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel

Csúcskategóriás okosóra nagy HD AMOLED kijelzővel

Minden funkció és mért érték jól látható a csúcskategóriás 1,28"-es HD AMOLED kijelzőn, amely akár 1000 nites fényerővel rendelkezik. Ezenkívül az Amazfit Falcon óra kijelzője 326 PPI felbontással bír és élénk színeket jelenít meg. Magát a kijelzőt zafírüveg védi, ujjlenyomatvédő bevonattal. A számlapok széles választékával feldobhatod órád megjelenését.

Kétsávos GPS a precíz helymeghatározáshoz

Az Amazfit Falcon óra pontos helymeghatározásáról a kétsávos, körkörösen polarizált GPS-antenna technológia gondoskodik. Nyugodtan túrázz a fák lombjai alatt húzódó ösvényen, vagy kerékpározz a zsúfolt belvároson keresztül a munkahelyedre. Az Amazfit Falcon óra GPS-e mindig pontosan meghatározza a tartózkodási helyedet. A Zepp alkalmazásból importálhatsz útvonalfájlt az órádra, és valós időben navigálhatsz. Az Amazfit Falcon óra kijelzőjén nyomon követheted a mozgásodat, és láthatod a legrövidebb közvetlen útvonalat vissza a kiindulási ponthoz.

Készíts saját edzésterveket az Amazfit Falcon órához

Te ismeri magad a legjobban, és ezért tudod, mire van szüksége a szervezetednek. Készíts saját edzéstervet akár 11 különböző sportághoz. Minden edzés különböző fázisokra osztható, és minden egyes fázis akár 30-szor is megismételhető egyetlen sablonon belül. Az Amazfit Falcon órádon intervallumos edzéssablonokat hozhatsz létre. Az okosóra képes nyomon követni az ismétléseket, a sorozatokat és a pihenőidőt, az edzés után pedig a Zepp alkalmazás megmutatja, hogy melyik izomcsoportot dolgoztad meg, hogy az edzésed célzott és hatékony legyen.

A Zepp Coach segít az edzéstervvel kapcsolatban

Az Amazfit Falcon okosóra mesterséges intelligenciát használó intelligens edzési algoritmust használ. Ez lehetővé teszi, hogy a saját tapasztalataid és fizikai képességeid alapján edzéstervet állíts össze. A Zepp Coach™ nyomon követi fáradtsági szintedet, fittségedet és edzettségi állapotodat, hogy motivációt, tudást és önbizalmat adjon a sportteljesítmény javításához és a jobb fitneszszokások kialakításához.

Az Amazfit Falcon több mint 150 sportmóddal rendelkezik

Az aktív és alkalmi sportolók egyaránt élvezni fogják a sporttevékenységek széles választékát, amelyekből több mint 150 van az Amazfit Falcon órában, beleértve az erőnléti edzést, a golfot és még sok mást. Az okosóra úszók számára is alkalmas, köszönhetően az akár 20 ATM víznyomásállóságának. Ezenkívül az Amazfit Falcon automatikusan felismer 8 sporttevékenységet: kültéri futás, futópadon futás, gyaloglás, beltéri gyaloglás, kültéri kerékpározás, úszás a medencében, evezőgép, ellipszis tréner, amely után felajánlja a megfelelőmód megnyitását. Az erőnléti edzéshez az Amazfit Falcon okosóra képes számolni a gyakorlatok ismétléseit, amelyek többségének saját állítható variációi vannak a Zepp alkalmazásban. Ott azt is láthatod, hogy milyen izomcsoportot és mennyi ideig edzettél.

Az Amazfit Falcon óra hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik

Az okosóra beépített 500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Ez a kapacitás 14 napra növeli az Amazfit óra akkumulátorának élettartamát.

  • 14 nap normál használat
  • 7 nap intenzív használat
  • 30 nap akkumulátorkímélő üzemmódban
  • 21 óra precíz GPS-szel
  • 38 óra kiegyensúlyozott GPS üzemmódban
  • 50 óra GPS energiatakarékos üzemmódban

Az Amazfit Falcon minden fontos dolgot mér

Az Amazfit Falcon okosóra kiváló minőségű BioTrackerTM 3.0 PPG biometrikus érzékelőt használ, amely két LED-del rendelkezik, és több adatot képes gyűjteni, mint a korábbi generációk. Az egészségügyi funkciók jobb nyomon követését a továbbfejlesztett pulzusszám-figyelő algoritmus is segíti. Az Amazfit Falcon okosóra a légzésszámot, a vér oxigéntelítettségét és a stresszszintet is képes érzékelni. Az óra természetesen az alvás hosszát és minőségét is képes mérni, annak minden fázisával együtt. Az edzés után az Amazfit Falcon óra kiértékeli ateljesítményedet olyan adatokkal, mint pl. maximális oxigénfogyasztás (VO₂ Max), teljes regenerálódási idő, edzésterhelés és edzéshatás, hogy segítsen megérteni azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a regenerálódást, a fejlődést és a teljesítményt.

Személyre szabott egészségügyi áttekintés

Az Amazfit Falcon okosórával egyszerű és személyre szabott képet kaphatsz az egészségi állapotodról a PAI pontszámmal. Ha 100 fölött van, akkor bizonyítottan csökkenti a magas vérnyomás és a szívbetegségek kockázatát. Ráadásul ébredés után azonnal ránézhetsz az Amazfit Falcon óra kijelzőjére, ahol láthatod az alvási adatokat, az időjárás-előrejelzést, a naptári eseményeket és még sok mást.

Az Amazfit Falcon számos alkalmazással szinkronizálható

Az edzésadatokat könnyen szinkronizálhatod a Strava, Apple Health, Google Fit, Relive és - az Amazfit és az Adidas Runtastic közötti partnerségnek köszönhetően - az Adidas Running alkalmazással. Az Amazfit Falcon okosóra egyszerűen nagyszerű partner mindenki számára.

Clear Zepp alkalmazás Android és iOS rendszerekre

A Zepp alkalmazás Android és iOS készülékekre is telepíthető. Ezután egyértelműen megtekintheted az egészségügyi és edzési adatok elemzését, böngészhetsz a számlapok között és frissítheted az órarendszert. Az alkalmazott operációs rendszer, a Zepp OS 2.0, a szórakoztató és egészségügyi alkalmazások gazdag ökoszisztémáját támogatja. Intuitív interakciókat és zökkenőmentes animációkat tapasztalhatsz, amelyeket az energiafogyasztásra optimalizáltak.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Férfi Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
49 mm Kész!
Tok anyaga
Titán Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vízállóság
200 m (20 ATM) Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
64 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Barométer, Galileo, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Zepp OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
15 cm Kész!
Csukló max. kerülete
20,5 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
2,3 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazfit Falcon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Falcon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit Falcon.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ