A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Amazfit T-Rex Pro Desert Grey

Termékkatalógus
Amazfit T-Rex Pro Desert Grey
4,5 60 értékelés
Okosóra - AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 100 m (10 ATM), max. akkumulátor üzemidő 432 óra, tok anyaga műanyag
Kód:  XI300i12g Termékszám:  6972596102526 Gyártó honlapja:

Amazfit T-Rex Pro Desert Grey


Az Amazfit T-Rex Pro egy rendkívül ellenálló okosóra

Az Amazfit T-Rex Pro az egyik legolcsóbb ellenálló óra a piacon - összesen 15 katonai tanúsítvánnyal rendelkezik (MIL-STD-810G), 100 méterig vízálló, 18 napos akkumulátor üzemidővel büszkélkedhet, ráadásul méri a vér oxigénszintjét, valamint több, mint 100 sportmódot kínál rendkívül precíz quad-GNSS-szel (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo). Szóval, ha olyan okosórát keresel, amely szinte bármit kibír, akkor az Amazfit T-Rex Pro tökéletes választás lesz a számodra.

Az Amazfit T-Rex Pro 15 katonai szabványnak felel meg

Az Amazfit T-Rex Pro MIL-STD-810 katonai tanúsítványokkal rendelkezik. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy az órát szigorú teszteknek vetették alá -40 °C és +70 °C közötti extrém hőmérséklet-tartományban, 240 órán keresztül párás helyen, 96 órán át sókamrában és egyéb rendkívüli körülmények között. Mindezt a 10ATM vízállóság koronázza meg, így az Amazfit T-Rex Pro okosórától úszás és búvárkodás közben sem kell megválnod. Természetesen, masszív megjelenését masszív, nagy szilárdságú polimer szerkezet egészíti ki, amely bármilyen ütődést kibír. A négy nagy fémgomb és az erős struktúra könnyű működést tesz lehetővé, így az Amazfit T-Rex Pro okosóra akár kesztyűben is használható. 

Az Amazfit T-Rex Pro Desert Grey okosóra legfontosabb jellemzői

  • Ellenálló design 15 katonai tanúsítvánnyal és 10 ATM vízállósággal
  • 18 napos akkumulátor üzemidő standard használathoz
  • Véroxigénszint mérés
  • Több, mint 100 sportmód rendkívül precíz quad-GNSS-szel
  • 18 napos akkumulátor üzemidő normál használatnál, nagyobb igénybevétel esetén akár 9 nap 
  • 1,3"-es AMOLED always-on display mód kiváló olvashatósággal akár a szabadban is
  • A 2. generációs BioTracker optikai PPG érzékelő 2. rendkívül pontos, folyamatos pulzusmérést biztosít
  • AI méri a vér oxigénszintjét az OxygenBeats segítségével
  • SomnusCare alvásminőség monitorozás
  • huami-PAI (Personal Activity Intelligence) egészségértékelési rendszer
  • Fejlett teljesítményértékelés a FirstBeat segítségével VO2max, stressz, rehabilitáció és edzés


Az Amazfit T-Rex Pro csúcskategóriás kijelzővel bír

Az Amazfit T-Rex Pro 1,3"-es AMOLED kijelzővel és 360 × 360 pixeles felbontással büszkélkedhet, amelyet ellenálló edzett üveg és ujjlenyomatálló réteg véd. Az Amazfit T-Rex Pro okosóra támogatja az Always On Display módot, így a fontos információkért elég lesz csak a csuklódra pillantani. Annak érdekében, hogy az óra tökéletesen passzoljon a megjelenésedhez, számos letisztult számlap közül választhatsz.

Szerezz átfogó áttekintést minden egyes lépésedről

Az Amazfit T-Rex Pro okosóra 2. generációs BioTracker PPG optikai érzékelővel lett ellátva, amely a precíz szívritmus mérésért felel a nap 24 órájában. Az Amazfit T-Rex Pro, továbbá, méri a véroxigénszintedet (SpO2), a stressz szintedet, valamint a PAI fizikai aktivitásmérő rendszer segítségével összegyúrhatod a szívritmusodat a többi személyes adatoddal. Emellett a készülék az alvásodat is figyelemmel követi-rögzíti a teljes alvási időt, a könnyű és a mélyalvást, illetve a REM fázist. Az Amazfit T-Rex Pro érzékeny szenzora 20 percre sem hagyja abba a munkát. A hab a tortán az átfogó aktivitás monitorozás - az Amazfit T-Rex Pro több, mint 100 sportmódot támogat, ezáltal minden lépésedet nyomon követheted.



Hosszú üzemidő és maximális kényelem 

Az akkumulátor (390 mAh) egyetlen töltéssel akár 18 napnyi működést ígér normál használat esetén, maximális kihasználtság mellett pedig ez az érték 9 nap körül mozog. Az Amazfit T-Rex Pro-t Bluetooth 5.0 BLE segítségével csatlakoztathatod a telefonodhoz, majd a Zepp mobilalkalmazáson keresztül vezérelheted. A fém bevonattal ellátott szilikon szíj és a TPU kényelmes viseletet garantál, ráadásul az Amazfit T-RexPro okosóra a bőrhöz is gyengéd. A belső izzadságelvezetésnek köszönhetően a maximális légáteresztést magától értetődik, amelynek köszönhetően a szíj nem ragad és mindig, még magas fizikai aktivitás mellett is száraz marad.

Az Amazfit T-Rex Pro funkciók egész tárházával büszkélkedhet

Mindennapi életedet számos okosfunkció és praktikus eszköz fogja megkönnyíteni. Megnézheted az időjárás előrejelzést, emlékeztetőket állíthatsz be vagy elolvashatod az alkalmazásból származó értesítéseket az Amazfit T-Rex Pro okosóra kijelzőjén. A listát integrált zenelejátszó, ébresztőóra és különféle fitnesz eszközök színesítik. Az Amazfit T-Rex Pro a barometrikus magasságmérőnek és az iránytűnek köszönhetően fontos információkkal szolgálhat a turisták és hegymászók számára. A készülék, továbbá, motiváló értesítéseket küld a felhasználóknak, amelyben emlékezteti őket, hogy ideje megmozdulni, ezáltal hozzájárul az egészséges szokások kialakításához a jobb állóképesség és az egészségesebb életmód érdekében.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
432 óra (18 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
47,7 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Szürke Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
59,4 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Amazfit OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Szürke Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
15 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
432 óra (18 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Miért nem tudom megvásárolni ha azt írja hogy 61 van még raktáron?

Az óra CAT S60-as (Android 6.0.1) telefonnal teljeskörűen együttműködik?

Tisztelt Cím! Érdekelne, hogy magyar nyelvű menü van e az órában? Válaszukat köszönöm! Zoltán

Tisztelt Cím! A Xiaomi Amazfit T-Rex Rock fekete leírásában több sportfunkcióval rendelkezik, mint a Amazfit T-Rex Pro Meteorite Black. Ez megfelel a valóságnak vagy csak lemaradt az információ.

Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy a Amazfit T-Rex Pro Meteorite Black okosóra telefonhoz bluetooth on keresztül vezeték nélküli fülhallgatót lehet csatlakoztatni és zenét hallgatni telefon csatlakozása nélkül? Köszönöm! Üdvözlettel, Kis Attila

Kérdések és válaszok: Amazfit T-Rex Pro Desert Grey
Kiegészítők: Amazfit T-Rex Pro Desert Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit T-Rex Pro Desert Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit T-Rex Pro Desert Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit T-Rex Pro Desert Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit T-Rex Pro Desert Grey.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ