Shop roku AlzaBoxy Q1

Amazfit T-Rex Ultra Black

Termékkatalógus
Amazfit T-Rex Ultra Black
5 5 értékelés
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,39" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 600 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XIfit406b1 Termékszám:  6972596103943 Gyártó honlapja:
Amazfit T-Rex Ultra Black 167 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Amazfit T-Rex Ultra Black

Egy okosóra a kalandvágyóknak

A kalandorok számára megérkezett a robusztus Amazfit T-Rex Ultra okosóra, amely meredek sziklák, havas hegyek, esőerdők és a tenger mélyén is megállja a helyét. A kerek, nagy felbontású HD AMOLED érintőképernyőn minden információt láthatsz. A fejlett biometrikus érzékelő lehetővé teszi a folyamatos pulzusszám-ellenőrzést, valamint az alvás időtartamának és minőségének nyomon követését. A beépített nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően normál üzemmódban akár 20 napig is üzemel. Természetesen 10 ATM-ig vízálló, amelyet a lelkes úszók értékelni fognak. Az Amazfit T-Rex Ultraokosóra kompatibilis az Android és iOS eszközökkel.

Az Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black okosóra legfontosabb jellemzői

  • Az óra kerek HD AMOLED kijelzője 1,39" képátlóval rendelkezik
  • A kijelző 326 PPI fényerővel és 454 × 454 felbontással büszkélkedhet, és ujjlenyomatálló kezeléssel ellátott edzett üveg borítja
  • Az óra számos mozgásérzékelővel rendelkezik (gyorsulás, giroszkóp, geomágneses érzékelő, légnyomásérzékelő, környezeti fényérzékelő)
  • Bluetooth 5.0 BLE vezeték nélküli kapcsolat
  • Amazfit T-Rex Ultra saját Zepp OS operációs rendszerrel rendelkezik
  • A fejlett biometrikus érzékelő lehetővé teszi a folyamatos pulzusmérést, a maximális oxigénfelvétel, az alvás időtartamának és minőségének, valamint a stresszszintnek a mérését
  • 160 sportmód és automatikus mozgás/aktivitás érzékelés
  • A beépített 500mAh akkumulátor akár 20 napig is kitart normál használat mellett
  • 10 ATM vízállóság
  • Az Amazfit okosóra kétsávos és 5 műholdas helymeghatározást használ (GPS, GLONASS, BDS, Galileo, QZSS)
  • Átfogó egészségügyi felügyelet
  • Támogatott eszközök Android 7.0 vagy újabb, iOS 12.0 vagy újabb

Az okosóra remekül olvasható HD AMOLED kijelzővel rendelkezik

Az óra kerek, 1,39 hüvelykes HD AMOLED kijelzője 326 PPI fényerővel és 454 × 454 px felbontással rendelkezik. Így még közvetlen napfényben is láthatod az összes szükséges információt. A kivételes kijelző finomsága még a víz alatt is nagyszerű leolvashatóságot biztosít. Az okosóra kijelzőjét edzett üveg védi, amelynek speciális bevonata megakadályozza az ujjlenyomatok megtapadását. Az Amazfit T-Rex Ultra óra esetében több tucatnyi órafelület és always-on kijelző közül választhatsz. A Zepp alkalmazás segítségével letöltheted a számlapokat, vagy feltölthetsz saját képeket. 

Az Amazfit T-Rex Ultra több mint 160 sportmóddal rendelkezik

A sportolók a sporttevékenységek széles választékát élvezhetik, amelyek közül több mint 160 található az Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black okosórán, köztük erőnléti edzés, golf és még sok más. Ezenkívül 8 tevékenységet maga az óra is képes felismerni, és megnyitni a megfelelő edzésmódot. Az úszók is értékelni fogják az okosórát az akár 10 ATM víznyomásállóságnak köszönhetően, amelyet az EN13319 és az ISO6245 tanúsítvány is megerősít.  Erőedzéshez az Amazfit T-Rex Ultra óra képes számolni a gyakorlatokismétléseit, amelyek többsége állítható variációkkal rendelkezik a Zepp alkalmazásban. Ott azt is láthatod, hogy milyen izomcsoportot és mennyi ideig edzettél.

Az Amazfit T-Rex Ultra hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik

Az okosóra beépített nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ezért az Amazfit T-Rex Ultra óra akár 20 napig is bírja egy töltéssel. Az új Endurance GPS üzemmód azok számára készült, akik hosszú ideig szeretnének kint maradni a természetben, és teljes rálátásuk van arra, hogy hol vannak. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra automatikus GPS üzemmóddal is rendelkezik, ahol a GPS-beállításokat intelligensen, a jelerősségnek megfelelően állítja be, így energiát takarít meg. 

Kétsávos GPS a precíz helymeghatározáshoz

Az Amazfit T-Rex Ultra óra precíz helymeghatározásáról a kétsávos, körkörösen polarizált GPS-antenna technológia gondoskodik. Nyugodtan túrázz a fák lombjai alatt húzódó ösvényen, vagy kerékpározz a zsúfolt belvároson keresztül a munkahelyedre. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra GPS-e mindig pontosan meghatározza a tartózkodási helyedet. A Zepp alkalmazásból importálhatsz útvonalfájlt az órádra, és valós időben navigálhatsz. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra kijelzőjén nyomon követheted a mozgásodat, és láthatod a legrövidebb közvetlen útvonalat vissza a kiindulási ponthoz. 

Az Amazfit T-Rex Ultra óra minden fontos dolgot mér

Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra kiváló minőségű BioTrackerTM 3.0 PPG biometrikus érzékelőt használ, amely két LED-del rendelkezik, és több adatot képes gyűjteni, mint a korábbi generációk. Az egészségügyi funkciók jobb nyomon követését a továbbfejlesztett pulzusszám-figyelő algoritmus is segíti. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra a légzésszámot, a vér oxigéntelítettségét és a stresszszintet is képes érzékelni. Az óra természetesen az alvás hosszát és minőségét is képes mérni, annak minden fázisával együtt. Az Amazfit T-Rex Ultra óra értékeli ateljesítményedet az edzés után, olyan adatokon keresztül, mint a maximális oxigénfogyasztás (VO₂ Max), a teljes regenerálódási idő, az edzésterhelés és az edzés hatása, hogy segítsen megérteni azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a regenerálódást, a fejlődést és a teljesítményt.

Ismerd meg jobban a környezetedet!

Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra beépített kütyükkel rendelkezik, amelyeket kalandjaid során biztosan értékelni fogsz. Beépített iránytű és barométer, valamint a környezeti emlékeztetők és számos más hasznos funkció használható benne.

  • Iránytű
  • Légnyomás
  • Magasság
  • Magassági asszisztens
  • SpO₂ magasság-monitor
  • Nap
  • Hold
  • Dagályok
  • Viharjelzés
  • Vízhőmérséklet a búvárkodáshoz

Hozz létre saját edzésterveket az Amazfit T-Rex Ultra okosórához

Az okosóra automatikusan felismer 25 féle gyakorlatot erőnléti edzésmódban. Az Amazfit T-Rex Ultra óra képes nyomon követni az ismétléseket, a sorozatokat és a pihenőidőt, az edzés után pedig a Zepp alkalmazás megmutatja, hogy melyik izomcsoportot dolgoztad meg, hogy az edzés célzott és hatékony legyen. 

Clear Zepp alkalmazás Android és iOS rendszerekre

A Zepp alkalmazás Android és iOS készülékekre is telepíthető. Ezután egyértelműen megtekintheted az egészségügyi és edzési adatok elemzését, böngészhetsz az órafelületek között és frissítheted az órarendszert. Az alkalmazott operációs rendszer, a Zepp OS 2.0, a szórakoztató és egészségügyi alkalmazások gazdag ökoszisztémáját támogatja. Intuitív interakciókat és zökkenőmentes animációkat tapasztalhatsz, amelyeket az energiafogyasztásra optimalizáltak. 

A Zepp Coach segít az edzéstervvel kapcsolatban

Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra mesterséges intelligenciát használó intelligens képzési algoritmust használ. Ez lehetővé teszi, hogy a saját tapasztalataid és fizikai képességeid alapján edzéstervet állíts össze. A Zepp Coach™ nyomon követi fáradtsági szintedet, fittségedet és edzettségi állapotodat, hogy motivációt, tudást és önbizalmat adjon a sportteljesítmény javításához és a jobb fitneszszokások kialakításához. Szinkronizáld edzésadataidat a Strava, Apple Health, Google Fit, Relive és - az Amazfit és az Adidas Runtastic közötti partnerségnek köszönhetően - az Adidas Runningalkalmazássa. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra egyszerűen nagyszerű partner mindenki számára!


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Férfi Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
47,3 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
58,2 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított üzenetválaszok (csak Androidon) Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Zepp OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
Nem Kész!
Csukló min. kerülete
14 cm Kész!
Csukló max. kerülete
20,5 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Amazfit T-Rex Ultra Black termékhez:

Amazfit T-Rex Ultra Sahara

Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,39" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 600 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
167 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazfit T-Rex Ultra Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit T-Rex Ultra Black.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ