Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Amazon Echo 2 Generációs Gray

Termékkatalógus
Amazon Echo 2 Generációs Gray
4,8 5 értékelés
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 2,5"-os mélysugárzó és 0,6"-os magassugárzó, 7 darab mikrofon, spotify támogatás, angol és német nyelvű alkalmazás.
Kód:  MD050c3032 Gyártó honlapja:

Amazon Echo 2 Generációs Gray

Az Amazon piacra dobta a jól ismert Amazon Echo utódját. A 2. generációs Echo új formatervezéssel és alacsonyabb árral érkezik. Azok számára, akiknek nem cseng ismerősen az Echo neve: ez az Alexa mesterséges intelligenciával ellátott, hangvezérelt hangszóró, amelytől bármit megkérdezhetsz, illetve megkérheted, hogy kapcsolatot teremtsen a barátaiddal, hogy zenét biztosítson bármihez, emlékeztessen vagy állítsa be az ébresztőt, és még sok mást. Sőt, még arra is megkérheted, hogy hívjon egy Uber-t. Csak annyit kell tenned, hogy megkéred Alexát. A második generációs Amazon Echo egy továbbfejlesztett hangszóróval büszkélkedhet, amely a Dolby hangminőségét nyújtja még tisztább hangzással, és a szobát is megrengető, még gazdagabb basszusokkal. A 7 mikrofonnak köszönhetően a 2. generációs Echo 7 minden irányból tökéletesen hallja a hangodat még akkor is, ha éppen zenét játszik le. Alexa folyamatosan tanul, így minél többet beszélsz vele, annál inkább hozzászokik a hangodhoz, szókincsedhez és a személyes preferenciáidhoz. Mivel a 2. generációs Amazon Echo folyamatosan a hálózathoz csatlakozik, a frissítések automatikusan telepítésre kerülnek.

A 2. generációs Amazon Echo Gray főbb jellemzői

  • Második generációs, hangvezérelt Echo hangszóró
  • Alexa mesterséges intelligencia
  • Szerezz be információkat és irányítsd a háztartásodat a hangoddal az Amazon Echo-n keresztül
  • 7 integrált mikrofon az Echo készüléken
  • Kiváló minőségű Dolby hangszórók
  • Támogatott nyelvek: angol (UK), angol (USA), német

Hívd fel a családodat és irányítsd a háztartásodat a hangoddal

Teljesen lekötnek a konyhai teendők, de fel kell hívnod a férjedet, feleségedet, hogy ne felejtsen el venni egy üveg bort a vacsorához? A második generáció Amazon Echo-nak csak annyit kell mondanod, hogy "Alexa, call János", és máris beszélhetsz a férjeddel. A hívott partnerek látni fogják a telefonszámodat, így tudják, ki hívja őket, ráadásul szöveges üzenet is hagyhatsz bárkinek, aki Echo eszközzel vagy Alexa mobiltelefon alkalmazással rendelkezik. Az Echo lehetővé teszi az intelligens eszközök vezérlését és olyan cégekkel működik együtt, mint például a WeMo-val, a Philips Hue-val, a SmartThings-szel, stb. Ezek mellett beállíthatod a termosztátot, lekapcsolhatod a fényeket, a TV-t, és más intelligens eszközöket. 


Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Szín
Szürke Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
7 Kész!
Hangszóró típusa
Basszus, Magas Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az itt megrendelhető Amazon Echo 2. genereációs termék international, azaz nemzetközi változat? Kompatibilis magyarországi használatra is, azaz nem kifejezetten csak UK kompatibilis, ugye? A választ előre is köszönöm.

Kérdések és válaszok: Amazon Echo 2 Generációs Gray
Kiegészítők: Amazon Echo 2 Generációs Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo 2 Generace Gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo 2. Generácie Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo 2. Generation Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo 2. Generation Grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ