Akvizice ApF HU Shop roku

Amazon Echo 2. generációs Sandstone

Termékkatalógus
Amazon Echo 2. generációs Sandstone
5 2 értékelés
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 2,5"-os mélysugárzó és 0,6"-os magassugárzó, 7 darab mikrofon, spotify támogatás, angol és német nyelvű alkalmazás.
Kód:  MD050c3034 Gyártó honlapja:

Amazon Echo 2. generációs Sandstone

Az Amazon piacra dobta a jól ismert Amazon Echo utódját. A 2. generációs Echo új formatervezéssel és alacsonyabb árral érkezik a piacra. Azok számára, akik esetleg nem tudnak semmit az Echo-ról, elmondjuk, hogy ez egy Alexa mesterséges intelligenciával ellátott, hangvezérelt hangszóró, amelytől bármit megkérdezhetsz, megkérheted, hogy hívja fel a barátaidat, hogy biztosítson zenét, hogy emlékeztessen vagy állítsa be az ébresztőt, és még sok mást. Még arra is megkérheted, hogy hívjon egy Uber-t. Csak annyit kell tenned, hogy megkéred Alexát. A második generációs Amazon Echo egy továbbfejlesztett hangszóróval büszkélkedhet, amely a Dolby hangminőségét nyújtja még gazdagabb basszussal, a még jobb hangzás érdekében. A 2. generációs Echo 7 mikrofon segítségével hallgatózik minden irányba, még zenehallgatás közben is. Alexa folyamatosan tanul, minél többet beszélsz vele, annál inkább alkalmazkodik a hangodhoz, szókincsedhez és a személyes preferenciáidhoz. Mivel a 2. generációs Amazon Echo folyamatosan csatlakozik a hálózathoz, a frissítések automatikusan telepítésre kerülnek.

A 2. generációs Amazon Echo Sandstone központi egység főbb jellemzői

  • Hangvezérelt 2. generációs Echo hangszóró
  • Alexa mesterséges intelligencia
  • Tájékozódj és irányítsd a háztartásodat hangvezérléssel az Amazon Echo segítségével
  • Az Echo készülék 7 beépített mikrofonnal rendelkezik
  • Kiváló minőségű Dolby hangszórók
  • Támogatott nyelvek: angol (UK), angol (USA), német

Hívd fel családtagjaidat és irányítsd a háztartásodat a hangoddal

Teljesen lekötnek a konyhai teendők, de fel kellene hívnod a férjed, hogy el ne felejtsen bort venni a vacsorához? A 2. generációs Amazon Echo-nak csak annyit kell mondanod, hogy "Alexa, call János", és azonnal beszélhetsz a férjeddel. A hívott partnerek a te telefonszámodat látják, így tudják, ki hívja őket, valamint hagyhatsz szöveges üzenetet is bárkinek, aki Echo eszközzel vagy Alexa mobiltelefon alkalmazással rendelkezik. Az Echo lehetővé teszi az okoseszközök vezérlését és számos cég, például a WeMo, a Philips Hue, vagy a SmartThings stb. termékeivel is együttműködik. Beállíthatod a termosztátot, lekapcsolhatod a lámpát, kikapcsolhatod a TV-t és sok más okoseszközt. 

 

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
7 Kész!
Hangszóró típusa
Basszus, Magas Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazon Echo 2. generációs Sandstone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo 2 Generace Sandstone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo 2. Generácie Sandstone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo 2.Generation Sandstone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo 2.Generation Sandstone.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ