Akvizice ApF HU Shop roku

Amazon Echo Dot 4. generációs Twilight Blue órával

Termékkatalógus
Amazon Echo Dot 4. generációs Twilight Blue órával
3,8 4 értékelés
Hangsegéd - Amazon Alexa, Android és iOS operációs rendszer támogatás, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Spotify támogatás, Apple Music támogatás és 3,5mm audio kimenet, EU disztribúció.
Kód:  AME10DOT10 Termékszám:  B085M66LH1
Amazon Echo Dot 4. generációs Twilight Blue órával Megszűnt

Amazon Echo Dot 4. generációs Twilight Blue órával

Az Amazon Echo Dot 4. generáció órával

Az Amazon bemutatja Echo Dot okos otthoni asszisztensének 4. generációját. Ez az intelligens hangszóró átvette az előző modell összes funkcióját, ám néhány meglehetősen jelentős megjelenésbeli változást is eszközöltek rajta. A szinte lapos készülék helyett most egy vonzóbb gömb alakot kapott, amely a talapzatnak köszönhetően nemcsak a konyhában vagy a nappaliban, hanem az éjjeliszekrényen vagy valahol a polcon is remekülmutat.Az új formának köszönhetően a hangalapú kommunikáció jobban és pontosabban rögzül, így a mindennapi használat még élvezetesebbé válik. A hozzáadott LED kijelző nemcsak az időt mutatja, hanem az aktuális időjárást vagy a lejátszott dalt is megjeleníti.

A praktikus és elegáns asszisztensed

Az Amazon Echo Dot segítségével az Alexa mesterséges intelligencia és a hangparancsok segítségével zenét játszhatsz le, vezérelheted az intelligens otthoni eszközöket, telefonálhatsz, hangoskönyveket olvashatsz és még sok mindent mást csinálhatsz. Az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és más hasonló szolgáltatások segítségével streamelt zenét is hallgathatsz. A továbbfejlesztett hangszórónak köszönhetőensokkal jobb minőségű hangkimenetet fogsz tapasztalni.

Az Amazon Echo Dot 4. generációja garantálja a teljes körű adatvédelmet

Az Amazon Echo Dot 4. generációs eszköz maga is több rétegű adatvédelemmel büszkélkedhet. Emellett bármikor megnyomhatod a fizikai gombot a mikrofonok teljes kikapcsolásához.

Új parancsok és jobb mesterséges intelligencia

Ráadásul Alexa egyre okosabb és új funkciókkal bővül - most már nyomon követi a napi tevékenységeket, lehetővé teszi a játékokat és még sok mást. Összesen több mint 60 000 funkciót és parancsot kezel. Emellett a kínálat folyamatosan bővül és frissül. A funkciók teljes skáláját lásd az Alexa alkalmazásban. Az Amazon Echo Dot 4. generációs hangasszisztens segítségével mesterséges intelligenciát vihetsz otthonának mindenhelyiségébe.Párosíthatod az Echo Dot eszközöket egymással, vagy csatlakoztathatod a Bluetooth hangszórókhoz, és használhatod a 3,5 mm-es csatlakozót.  A 4. generációs Amazon Echo Dot természetesen támogatja a Wi-Fi-t, mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban.

Alexa, a hangalapú asszisztens valóra váltja a kívánságaidat

Egyszerűsítsd mindennapjaidat az Amazon Echo Dot 4. generációs Twilight Blue és az Alexa mesterséges intelligencia segítségével - állíts be riasztásokat, figyelmeztetéseket, hozz létre új naptárbejegyzéseket és különböző emlékeztetőket. Egyszerű parancsokkal az aktuális előrejelzés vagy hírek is ellenőrizhetők. Az Alexa lehetőségei szinte végtelenek, és minden kívánságodat teljesíti. Az Amazon Echo DotTwilight Blue több mint 60.000 SmartHome készülékkel kompatibilis, beleértve a világítást, a termosztátokat, a TV-ket és még sok más eszközt.

Az Amazon Echo Dot 4. generáció, Twilight Blue legfontosabb jellemzői

  • Integrált 1,6"-es minőségi hangszóró + hozzáadott LED kijelző megjelenített események egész sorával
  • Hangalapú asszisztens Alexa mesterséges intelligenciával
  • Több mint 60 000 eszközzel kompatibilis
  • Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban
  • Bluetooth és 3,5 mm-es audiocsatlakozó
  • Vezérlés hangutasítások segítségével
  • Egyszerű beállítás a mobilalkalmazáson keresztül
  • Intuitív vezérlés fizikai gombokkal
  • Méretek 100 × 100 × 89 mm

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fejhallgató kimenet Kész!
Disztribúció (elosztás)
EU Kész!
Szín
Kék Kész!

Hang/Audio

Támogatott zenei alkalmazások
Spotify, Apple Music Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Dot 4.generace Twilight Blue s hodinami. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo Dot 4.generácia Twilight Blue s hodinami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot 4. Generation Twilight Blue mit Uhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot 4. Generation Twilight Blue mit Uhr.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ