A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Amazon Echo Look

Termékkatalógus
Amazon Echo Look
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, angol és német nyelvű alkalmazás
Kód:  MD050c351 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Echo Look

Divatrajongó vagy és minden nap nagy gondot fordítasz arra, hogy mit viselj? Akkor az Amazon Echo Look egy olyan termék, amely biztosan tetszeni fog neked. Ez egy olyan eszköz, amely képeket készít rólad és a ruháidra összpontosít. Az Echo Look elegáns, LED-es megvilágítású fényképezőgéppel van felszerelve, így elhomályosítja a hátteret és kiemeli az öltözeted. Az Echo Look kommunikáció az Alex protokollon alapul, amely lehetővé teszi, hogy az egész készüléket a hangoddal vezérelhesd. Az Alexa szintén lehetővé teszi, hogy rövid, 6 másodperces videókat készíts, amelyek segítségével minden szögből megtekintheted a viseleted. Természetesen a hozzá tartozó mobilapplikációt, az Echo Look appot is használhatod.

Az Amazon Echo Look egység legfontosabb jellemzői

  • Alexa protokoll alapú kommunikáció
  • Egyedi ruha összeállítások tárolása és kollekciók létrehozása
  • A mesterséges intelligencia összehasonlíthatja az egyes outfiteket
  • Kényelmes hangvezérlés
  • Az Echo Look használatával rövid videókat készíthetsz
  • Fotók retusálása egy ingyenes alkalmazással

Echo Look App alkalmazás

A készülék teljes körű kihasználásához használd az Android és az iOS számára elérhető Echo Look App alkalmazást. Az alkalmazásban egyszerűen tárolhatod az egyes ruhákat, és jegyzeteket írhatsz hozzá. Könnyen létrehozhatsz egy saját lookbookot. Természetesen lehetőség van az egyedi fotók utólagos áttervezésére. A Style Check egy igazán különleges funkció. A gépi tanulás és a fejlett algoritmusok képesek összehasonlítani az egyes ruhákat és eldönteni, hogy melyik a legjobb választás. Ezek után nem kell azon aggódnod, hogy milyen ruhát viselj.



Paraméterek

Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Hangsegéd Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazon Echo Look Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Look. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo Look. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Look. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Look.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ