Shop roku 30 dnů na vrácení

Apexel 11in1 mobiltelefon objektív készlet

Termékkatalógus
Apexel 11in1 mobiltelefon objektív készlet
4,6 5 értékelés
Telefon objektív - Anyag: professzionális kinematografikai üveg, fém, a csomag része: klipsz csúszásmentes hátlappal, tárolódoboz, a készlet tartalmazza: 140°-os széles látószögű objektív, makró objektív, halszem 205°, CPL polarizációs szűrő, csillagszűrő, ND32 szűrő, kaleidoszkóp szűrő, kék színszűrő, szürke színszűrő, narancssárga színszűrő és sárga színszűrő
11 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  APEXa15 Termékszám:  APL-DG11
Apexel 11in1 mobiltelefon objektív készlet 11 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Apexel 11in1 mobiltelefon objektív készlet

11 lencséből álló készlet

telefonokhoz

Az Apexel objektívek professzionális filmes üvegből és fémből készülnek, hogy minimálisra csökkentsék a tükröződéseket. Egy csíptetővel együtt szállítjuk őket, amellyel a mobiltelefonra rögzíthetők, így professzionális fotókat készíthetsz. A fém csíptető csúszásgátló alátéttel van ellátva, és nem hagy sérülést a mobiltelefonon. Az állítható kapocsnak köszönhetően az Apexel objektívek minden okostelefonhoz alkalmasak. A tároláshoz egy praktikus dobozt mellékeltünk, amelyben minden objektívnek saját helye van.

Apexel 11in1

ZOOM

25×

BEFOGÁSI SZÖGEK

140° / 205°

LENCSÉK SZÁMA

11.

Apexel 11in1


Apexel 11in1

Az Apexel készlet 4 szűrőt tartalmaz

A Star filtert vagy csillag szűrőt dinamikus kora esti és esti jelenetekhez tervezték, amelyeken ki akarod emelni a világító lámpákat, és ki akarod hangsúlyozni a csillag-hatást. Az Apexel objektívet leginkább koncerteken, állatok megfigyeléshez, kirándulásokon és utazási fotózáshoz használhatod ki. Az ND vagy Neutral Density szűrő csak a napsugarak egy részét engedi át. Alkalmas víz fotózásához, ahol elmosódása harmonikus hangulatot kölcsönöz a képeknek. Ha például vízparton szeretnél fotózni, értékelni fogod a CPL szűrőt. Ez a szűrő eltávolítja a nem fémes felületekről, például üvegről vagy vízről, származó nem kívánt tükröződéseket. A CPL szűrővel készült fényképek színei sokkal teltebbek lesznek. Az Apexel készlet kaleidoszkóp szűrőt is tartalmaz, amely egy kellemes megoldás a fotók finomhangolásához. Három képből valósághű kaleidoszkópképet hoz létre.

Professzionális Apexel objektívek

A széles látószögű felvételek készítéséhez készen ál a 140°-os Apexel wide-angle objektív, amely minden apró részletet megörökít a fotókon. A 25-szörös nagyítású objektívet elsősorban a miniatűr tárgyak nagyításához használhatod. Örökítsd meg a pillanartokat teljesen más perspektívából a 205°-os nagy látószögű Apexel objektívvel. Ez a fotózási stílus különösen alkalmas olyan felvételekhez, ahol a környezet egy kis görbületet mutat.

Apexel 11in1
Apexel 11in1

Apexel színszűrők

Az Apexel színszűrők különösen akkor hasznosak, ha egy tárgyat azonos színű szűrővel akar világosabbá tenni, vagy ellenkezőleg, egy tárgyat az ellentétes színnel sötétíteni akarsz. A színes szűrők fekete-fehér fotók készítésekor is kiemelkednek.

11 darabos Apexel készlet profiknak

Az Apexel készlet a következő objektíveket tartalmazza: 140°-os széles látószögű objektív, makro objektív, 205°-os halszem objektív, CPL polárszűrő, csillag szűrő, ND32 szűrő, kaleidoszkóp szűrő, kék színszűrő, szürke színszűrő, narancssárga szűrő és sárga szűrő.

Apexel 11in1
Apexel 11in1

A 11 Apexel objektív készletének
fő jellemzői

  • Az Apexel objektívek professzionális filmes üvegből és fémből készültek
  • Értékelni fogod a csúszásmentes párnával ellátott csíptetőt, amellyel a mobiltelefonhoz rögzítheted őket
  • Az objektívek szinte minden okostelefonnal működnek
  • A csomag egy dobozt is az Apexel objektívek tárolására
  • A készlet 140°-os széles látószögű objektívet, makró objektívet, 205°-os halszem objektívet, CPL polárszűrőt, csillag szűrőt, ND32 szűrőt, kaleidoszkóp szűrőt, kék színszűrőt, szürke színszűrőt, narancssárga szűrőt és sárga szűrőt tartalmaz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apexel 11in1 sada čoček pro mobilní telefon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apexel 11 in 1 sada šošoviek pre mobilný telefón. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apexel 11in1 Smartphone-Objektiv-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apexel 11in1 Smartphone-Objektiv-Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ