Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Apple TV+ prémium streaming szolgáltatás

Termékkatalógus

Cikk

Szívesen nézel filmeket és sorozatokat? Akkor jobban teszed, ha alaposabban megismerkedsz az Apple TV+ szolgáltatással. Ez a streaming szolgáltatás 2019. november 1-jén indult, és nem fél harcba szállni a Netflix-szel vagy az HBO GO-val. Miben különbözik az Apple TV+ más szolgáltatásoktól? Mennyibe kerül? És mit kell tenned, hogy hozzá juthass?

Apple TV+ prémium streaming szolgáltatás - TARTALOM

 1. Apple TV+ egyedi tartalommal
 2. Az Apple TV+ ára és fő előnyei
 3. Egyéves Apple TV+ előfizetés új Apple eszközökre ingyen
 4. Hol érhető el az Apple TV+ szolgáltatás?
 5. A legjobban várt sorozatok az Apple TV+-on
 6. Eredeti filmek az Apple TV+-on
 7. Apple TV+ vs. Netflix vs. HBO GO: Árak és választék

Apple TV+ egyedi tartalommal

A streaming szolgáltatások teljes gőzzel haladnak előre, és a Netflixhez, az HBO GO-hoz és az Amazon Prime-hoz 2019 végén csatlakozott az Apple TV+ is. Ez rendben is van, de érdemes-e egyáltalán az előfizetőnek bármiféle változtatáson gondolkodnia? Milyen hozzáadott értéket kínál az Apple TV+?

Az Apple TV+ egy egyedülálló projekt, amelyet erőteljesen támogat a világ legértékesebb vállalata. A szolgáltatás teljes egészében saját tartalom nyújtásán alapszik, amely sehol máshol nem látható, mivel az Apple TV+ nem fog harmadik féltől licenszelt tartalmat kínálni. További plusz az, hogy az Apple TV+ alapvetően több, mint egy milliárd eszközre lett előre telepítve közvetlenül a megjelenése után (ez a szám a konzervatív becslése az Apple logóval és frissített operációs rendszerrel ellátott Apple eszközök számának a világon).

Ha már milliárdokról beszélünk, érdemes fontolóra venni, hogy az Apple eredetileg 1 milliárd dolláros költségvetéssel kezdett dolgozni az Apple TV+ szolgáltatáson. Ez az összeg azonban fokozatosan a hatszorosára nőtt, és ennek minden bizonnyal látszata kell, hogy legyen.
Apple TV+
Az Apple TV+-ban látható Reese Witherspoon és Jennifer Aniston is.

Az Apple TV+ ára és fő előnyei

Az Apple TV+ ára meglepően barátságos: az előfizetés havonta 1890 Ft, a kínált tartalom pedig remekül néz ki. Lássuk, mik az Apple TV+ legfontosabb előnyei.

 • Egyedi, máshol nem látható tartalom.
 • Könnyen elérhető Apple eszközökön, bizonyos okos TV-ken vagy a tv.apple.com webhelyen.
 • Audiovizuális minőség - 4K felbontás, HDR (Dolby Vision) és Dolby Atmos hang.
 • Továbbfejlesztett nyelvi támogatás az összes tartalomhoz, beleértve a szinkronizálást vagy a feliratokat mintegy 40 nyelven (magyar nyelvű feliratok).
 • A szolgáltatás egy áráért érhető el a kedvezményes családi megosztás keretein belül (maximum hat családtag).
 • Az előfizetés ára csak 1890 Ft havonta.

Egyéves Apple TV+ előfizetés új Apple eszközökre ingyen

Bár az Apple TV+ már 2019 végén elindult, az Apple még mindig vonzó kedvezményeket kínál az új felhasználók számára. Például, ha iPhone 12-t vagy MacBook Air-t vásárolsz, akkor 12 hónapig ingyen férhetsz hozzá az Apple TV+-hoz. Ez a promóció a legtöbb Apple eszközre vonatkozik, úgymint iPhone, iPad vagy MacBook.

Több, mint egy új termék vásárlása nem terjeszti ki az Apple TV+ használatát, és a 12 hónapos ingyenes időszak csak egyszer használható fel egy adott Apple ID-hoz. Így például, ha az iPhone 11-et iPhone 12 Pro Max-re cseréled, akkor már nem kapod meg az Apple TV+-t. Vedd figyelembe azonban, hogy ez az Apple korlátozott ideig érvényes ajánlata, így bármikor megszűnhet.

iPhone 12
Egy új iPhone vásárlásakor 12 hónapig ingyen hozzáférést kapsz az Apple TV+ szolgáltatáshoz.

Hol érhető el az Apple TV+ szolgáltatás?

Az Apple gondoskodott arról, hogy az Apple TV+ gyakorlatilag mindenhol elérhető legyen. A kezdetektől fogva azonnal elérhető volt a jelenlegi operációs rendszerrel rendelkező összes Apple-eszközön. Fokozatosan bővült a kör az okos tévékkel (Samsung, LG, SONY, Vizio) illetve az Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 és PlayStation 5 játékkonzolokkal. Az Apple TV alkalmazást a Google TV-vel rendelkező eszközökön is használhatod, beleértve a Google TV-vel ellátott Chromecastot is.

 • iPhone vagy iPod touch a legújabb iOS verzióval,
 • iPad az iPadOS legújabb verziójával
 • Apple TV 4K vagy Apple TV HD a tvOS legújabb verziójával,
 • Apple TV (3. generáció) az Apple TV legújabb szoftverfrissítésével
 • Okos TV vagy streaming set-top box, amely támogatja az Apple TV-t
 • Mac a MacOS legújabb verziójával,
 • Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 és PlayStation 5 játékkonzolok,
 • Google TV, beleértve a Chromecast-ot is,
 • tv.apple.com Safari, Firefox vagy Chrome böngészőben.

Igen, jól látod, hogy az Apple TV+ jelenleg nem érhető el az Android platformon. Ugyanakkor ez a jövőben változhat, csakúgy, mint ahogy az Apple Music esetében történt, amely kezdetben szintén nem volt Androidon elérhető.

Apple TV+ különféle eszközökön
Az Apple TV+ szolgáltatás több platformon is elérhető.

A legjobban várt sorozatok az Apple TV+-on

Ha az Apple TV+ kizárólag a saját tartalmára kíván támaszkodni, akkor többet kell nyújtania, mint a konkurenciának. Az Apple képes volt rábeszélni olyan személyiségeket, mint Steven Spielberg vagy Oprah Winfrey, hogy dolgozzanak együtt velük. Ez azonban még nem minden, és J.J. Abrams, Zack van Amburg és Jamie Erlicht szintén Apple színekbe öltöztek. Az Apple ügyesen keveri a kínálatot minden műfajban. Számíthatunk drámai, sci-fi, történelmi, dokumentum, animációs és vígjáték sorozatokra. Vess egy pillantást az Apple TV+ kínálatában szereplő csábító ajánlatokra.

Foundation

Sci-fi sorozat; bemutató: 2021 vége az Apple TV+-on

A The Foundation (magyarul Az Alapítvány) egy sorozat adaptáció – amely Isaac Asimov egyik jelentős sci-fi-jéből készült. A könyvnek 7 egymást követő része van, amelyeket ez a kultikus író csaknem 50 év alatt írt meg. Egyáltalán nem lesz könnyű ilyesmit TV sorozattá alakítani, de az első trailer nagyon ígéretesnek tűnik.

Az Alapítvány sorozat a jövőben, több mint húszezer évvel később játszódik, amikorra az emberiség már benépesítette az egész Galaxist, és egy egységes birodalmat hozott létre, amely egyesíti az összes ember által lakott bolygót. Ez azon a tényen alapul, hogy a zseniális matematikus, Hari Seldon egy olyan elméletet dolgozott ki, amely képes előre jelezni a nagy embertömegek hosszú távú viselkedését. Ezek a számítások később lefektették a pszichohistória nevű tudomány alapjait, amely matematikai eszközökkel tárja fel a jövőt.

Teherán

Thriller / dráma sorozat; bemutató: 2020. szeptember 25. az Apple TV+-on

A Teherán egy izraeli kémsorozat, amelyet Moshe Zonder hozott létre a Kan 11 csatorna számára. Bár ez nem az Apple eredeti produkciója, viszonylag gyorsan megvásárolták a jogokat, és a tévében való bemutatásától számítva mintegy 3 hónap alatt a sorozat az Apple TV+-on keresztül az egész világra eljutott. A kémdráma egy Moszad ügynök tevékenységét mutatja be, aki megpróbál beszivárogni az iráni nukleáris kutatásba.

Ted Lasso

Vígjáték / Dráma / Sport sorozat; bemutató: 2020. április 4. az Apple TV+-on

Ted Lasso, egy amerikai futball edző azt az ajánlatot kapta, hogy mostantól ő vegye kezébe a kitalált AFC Richmond labdarúgócsapat edzését. Az angol Premier League-ben azonban egy számára eddig ismeretlen sporttal találkozik. Jason Sudeikis annyira jól ráérzett a szerepre, hogy 2021 második felében már a második sorozat is érkezik.

The Morning Show

Komédia / dráma sorozat; Premier: 2019. november 1. az Apple TV+-on

Ez a sorozat valószínűleg az egyik legnézettebb az Apple TV+-on, ami minden bizonnyal a nagyszerű szereposztásnak köszönhető - Reese Witherspoon, Jennifer Aniston és Steve Carell. Miről szól a sorozat? Olyan emberek sorsába pillanthatsz be, akik reggeli TV műsorokat készítenek. Nem a reggeli híreket fogod követni, hanem a szereplők életét, akik egyre mélyebb ráncokkal küzdenek karrierjükért.

For All Mankind (Az egész emberiségért)

Dráma / sci-fi sorozat; Premier: 2019. november 1. az Apple TV+-on

Már a sorozat előzetese mellbe vágta a sci-fi rajongók legnagyobb részét. Az alternatív történelemben játszódó sorozatban egy szovjet űrhajós lép először a Holdra az amerikaiak helyett. Hogyan befolyásolja ez a világ menetét? És milyen új kihívást találnak az amerikaiak? Ez az Apple TV+ eddigi egyik legjobban értékelt sorozata, és 2021. február 19-én már el is kezdődött a második évada.

Mythic Quest: Raven's Banquet (Mítikus küldetés: Holló bankett)

Komédia sorozat; Premier: 2020. február 7. az Apple TV+-on

Kíváncsi vagy, hogyan zajlik az élet egy játékfejlesztő stúdióban? Akkor ne hagyd ki a Mythic Quest: Raven's Banquet című sorozatot. A sorozatban a képzeletbeli MQ stúdió sorsát követheted nyomon, amely éppen a népszerű MMORPG játék, a Mythic Quest bővítésének kiadása előtt áll. Érdemes megemlíteni, hogy a játék egyes részei a nagy sikerű cseh „Kingdom Come: Deliverance” játék jeleneteiből állnak. Ennek a sikeres sorozatnak a második sorozata 2021. május 7-én kezdődik.

SEE (Látás)

Dráma / sci-fi sorozat; Premier: 2019. november 1. az Apple TV+-on

A szokatlan sorozat egy poszt-apokaliptikus jövőben játszódik, amelyben a lakosság nagy része elvesztette látását. Főszerepben Jason Momoa játszik. A jól ismert rendező, Francis Lawrence (Én, legenda vagy három film a Hunger Games sorozatból) áll a sorozat mögött.

Eredeti filmek az Apple TV+-on

Az Apple egyáltalán nem spórol a televízión, és jelentős összegeket fektet nagy filmekbe. És főleg sztár szereplőkkel. Egy ideig sok találgatás látott napvilágot a legutóbbi, 500 millió dolláros No Time to Die (Nincs idő meghalni) Bond-film megvásárlásával kapcsolatban is.

Greyhound

Dráma / Történelmi / Háborús film; bemutató: 2020. július 10. az Apple TV+-on

Tom Hanks Ernest Krause kapitányként egy 37 hajóból álló konvojt vezet az Atlanti-óceánon. Körülötte dúl a második világháború, ami természetesen megnehezíti a több ezer katona és a szükséges ellátmány szállítását. A filmnek eleinte a mozikba kellett volna kerülnie, de bezárásuk után az Apple megvásárolta a kizárólagos jogokat.

Cherry

Filmdráma; bemutató: 2021. március. 12. az Apple TV+-on

A Cherry című filmet nagy várakozás előzte meg, amelyet március 12-én mutattak be az Apple TV+-on. A fő szerepet Tom Holland játssza, aki otthagyta az iskolát és bevonult a hadseregbe. A háborús eseményeknek azonban következményei lesznek PTSD - poszttraumás stressz rendellenesség formájában. Először különböző opiátokat, köztük heroint is használ, hogy elnyomja azokat. Függőségének finanszírozása miatt bankokat kezd rabolni.

Palmer

Filmdráma; bemutató: 2021. január. 29. az Apple TV+-on

A Palmer Fisher Stevens rendező filmdrámája, amelyben a főszerepet Justin Timberlake és Juno Temple játssza. Eddie Palmer (Timberlake), a középiskolai futballsztár, tizenkét év börtön után tér haza, és újra normális életet akar kezdeni. Meglepő módon hamarosan őszintén kötődni kezd Sam-hez, aki egy bajba jutott családból származik. Eddie múltja azonban fenyegetni kezdi új életét és családját.

On the rocks

Dráma / Kaland / Vígjáték; bemutató: 2020. október 23. az Apple TV+-on

Sofia Coppola rendezésében érdekes történet játszódik a csábító New York-i környezetben. Rashida Jones meggyanúsítja férjét, hogy megcsalta, és követni kezdi. Annak érdekében, hogy ne legyen egyedül, elhívja édesapját (Bill Murray), akit egész életében playboynak tartottak és rengeteg tapasztalattal rendelkezik. Mi lesz ebből?

A bankár

Filmdráma; bemutató: 2020. március 6. az Apple TV+-on

A bankár című film fő sztárszereplői Anthony Mackie és Samuel L. Jackson. Magát a cselekményt egy igaz történet ihlette, és Bernard Garrett és Joe Morris úttörő üzletemberek történetét meséli el. Mindkét hős segíteni szeretne a többi afroamerikainak az amerikai álom megvalósításában, mindezt az 1960-as évek nehéz légkörében.

Apple TV+ vs. Netflix vs. HBO GO: Árak és választék

Nem hagyhatjuk ki a legnépszerűbb streaming szolgáltatások fő mutatóinak táblázatos összehasonlítását sem. Bár az Apple TV+ a legalacsonyabb árat kínálja, a versenytársaknál meglévő sokéves versenyelőny miatt szűkebb választékot kínál, mint a többi szolgáltató. Az Apple TV+ jobban támaszkodik a minőségi és nagyszabású TV-sorozatokra, tehát nem számíthatunk a tartalom jelentős növekedésére a közeljövőben.

Az Apple-nél a legtöbb sorozat esetében az első három epizód együtt kerül kiadásra, a többi pedig hetente. Néhány esetben azonban nem zárható ki az egész sorozat azonnali megjelenése. Valójában ezt a módszert a Netflix is használja, ami rendkívül népszerűvé vált a rajongók körében.

Természetesen időközben már a Disney+ streaming szolgáltatás is elindult, amely rengeteg tartalmat kínál, beleértve a teljes Csillagok háborúját vagy az összes Marvel filmet. A Disney+ azonban Magyarországon még nem érhető el, remélhetőleg 2021 végére már nálunk is elérhető lesz.


Apple TV+ Netflix HBO GO
Magyar feliratos vagy szinkronos kínálat* pár tucat +1 000 1 500
Lejátszás max. minősége akár 4K akár 4K Full HD
HDR
Egyidejűleg bejelentkezett eszközök száma 6 4 2
Ár 1890 Ft 2490-3990 Ft 1890 Ft


i További cikkeink az Alza.hu Hírekben:

Az Apple TV+ streaming szolgáltatás 2019. november 1-jén indult, és világszerte több mint 100 országban érhető el korszerű hang- és felirat-támogatással. Ez olyan csúcsminőségű tartalmat biztosít, amelyet máshol nem fogsz látni, főleg ilyen alacsony havi díjért az egész család számára.

4,9 1019×
iPhone 11 64 GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es IPS kijelző 1792 × 828 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A13 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, 3110 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2019, iOS operációs rendszer
173 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI028b2
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ