Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-wwdc-2024-nahled.jpg

A WWDC 2024 június 10-én kezdődik. Az Apple bemutatja az iOS 18 új funkcióit és várhatóan érkezik az AI is

Az Apple hivatalosan is bejelentette fejlesztői konferenciájának, a WWDC 2024-nek az időpontját: június 10. hétfőtől június 14. péntekig tart majd. Az eseményen az iOS 18 és más operációs rendszerek újdonságai kerülnek bemutatásra. Vajon megérkezik a régóta várt mesterséges intelligencia is? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/historie-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

A mobiltelefonok története: hogyan fejlődött a mindennapi asszisztensünk?

Valószínűleg ez napjainkban a leggyakrabban használt technológia. A mobiltelefon már 3 évtizede velünk van, és sokat változott az idők során. Legyen szó akár a kinézetről, akár a funkciókról, ma már egy teljesen más készüléket tarthatunk a kezünkben, mint évekkel ezelőtt. Hogyan fejlődtek a mobiltelefonok? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-stahnout-hudbu-do-mobilu-iphone-nahled.jpg

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_14.jpeg

Új MacBook Air nagy teljesítményű M3 chippel

Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az ijesztően gyors M3 chipeket. És most ez a csiszolt szilíciumdarab a MacBook Air-be is bekerül. A világ legnépszerűbb laptopja most még jobb lett. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően számos új funkciót üdvözölhetünk. Melyek ezek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/UWB-xiaomi-uvodni_1.jpg

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/porovnani-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

Telefonok összehasonlítása. Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A piacon kapható mobiltelefonok kínálata valóban nagyon változatos, és ha új mobiltelefont szeretnénk választani, a mobiltelefonok összehasonlítása, pontosabban azok paramétereinek összehasonlítása segíthet a választásban. Emellett jól jöhetnek a különböző kategóriák legjobb mobiltelefonjairól szóló naprakész ismertetők is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/6g.ilustrace-1-nahled.jpg

6G: az 5G utódja utat nyit a jövőbe (AKTUALIZÁLVA)

A 6G hálózatok (hatodik generációs hálózatok) a jelenleg leggyorsabb, de még mindig fejlesztés alatt álló 5G hálózatok utódjai. A jövőben az átviteli sebesség óriási növekedése várható, következésképpen példátlan technológiák várnak ránk. A 6G várhatóan 2028-ban jelenik meg a piacon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-recenze-test.jpg

iPhone 15 (TESZT): 48 Mpx-es kamera és Dynamic Island. Az idei modell több újdonságot kínál, mint az elődje

A mobiltelefonok áradatában megtalálni a megfelelő kedvencet nem könnyű, ráadásul az Apple úgy döntött, hogy még jobban megnehezíti a dolgunkat. A sokat vitatott és már-már értelmetlennek tűnő iPhone 14-et maga mögött hagyta, és bemutatta az iPhone 15-öt. Szokásunkhoz hűen teszt alá vetettük, és megírtuk róla a véleményünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-pro.jpg

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

A hatalmas iPhone 15 Pro Max a többi készülékhez képest a jobb tulajdonságainak köszönhetően keltette fel a figyelmet. Leteszteltük, így egy olyan betekintést nyújthatunk, amely nemcsak a leendő vásárlók számára lehet hasznos. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/historie-iphone-nahled.jpg

Az iPhone története: hogy telt az idő a legendás telefonnal?

Az iPhone bevezetésével az Apple kitörölhetetlen nyomot hagyott a mobiltelefonok fejlesztésének történetében. Hogyan telt az idő az iPhone-okkal, miben fejlődtek az idők során és mennyire voltak népszerűek az egyes generációk és modellek a felhasználók körében? Cikkünk áttekintést nyújt a történelem egyik legikonikusabb mobiltelefonjának fejlődéséről. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-dep.jpg

Az Apple DEP segít a Mac és az iOS vállalati telepítésében

Az Apple DEP egy speciális program a vállalati és iskolai Apple-eszközök biztonságos, gyors és egyszerű kezelésére. Hogyan vághatsz bele? Mire van szükséged hozzá? Egy költséges szolgáltatásról van szó? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-9-recenze.jpg

Az Apple bemutatta a Watch SE, Series 9 és Ultra 2 új generációit

Idén sem maradhatott el a szokásos szeptemberi Apple Keynote, amelyen az iPhone 15 mellett az okosórák is rivaldafénybe kerültek. Egy év elteltével az Apple három különböző modellt mutatott be - az Apple Watch SE (2023), az Apple Watch Series 9, és ami a legfontosabb, az Apple Wacth Ultra 2 órát! Mi bennük az újdonság? Megéri beszerezni az új generációt? És mikortól lesz kapható az új Apple Watch? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-event-zari-2023-nahled.jpg

Közeleg a szeptemberi Apple Event, ahol rengeteg újdonság kerül bemutatásra

A szeptemberben megrendezésre kerülő éves Apple Event már csak egy karnyújtásnyira van. Idén az eseményre szeptember 12-én kerül sor a Steve Jobs Színházban, helyi idő szerint este 7 órakor, melynek keretében az Apple bemutatja legújabb termékeit. Mit láthatunk majd az eseményen? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-liquid-displej.jpg

Liquid Retina XDR panel

A Liquid Retina XDR az Apple által használt elnevezés a csúcskategóriás kijelzőkre, amelyek rendkívül nagy felbontást, széles színskálát és magas kontrasztarányt kínálnak. Ez a paneltípus kivételes képminőséget biztosít a legigényesebb feladatokhoz is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ios-17-nahled.jpg

iOS 17: jobb kapcsolat a világgal, személyesebb megközelítés és a mentális egészségre való összpontosítás

Végre megérkeztek a vadonatúj operációs rendszerek az Apple telefonjaihoz és táblagépeihez. Az új funkciók listája ezúttal is igencsak terjedelmes. Vegyük sorra őket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wwdc-2023-nahled.jpg

WWDC 2023: az Apple új rendszereket és egy AR/VR headsetet mutatott be

Új rendszerek az összes Apple-eszközhöz, az utolsó hiányzó számítógép frissítése Apple Silicon processzorral, és végül "még egy dolog". Ennyire zsúfolt volt a WWDC 2023 nyitó keynote. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tv-mobile-nahled.jpg

Hogyan csatlakoztassam a telefont a TV-hez? (ÚTMUTATÓ)

Szeretnéd mobiltelefonodat a tévéhez csatlakoztatni, és élvezni a nagy képernyő előnyeit? Ez egyáltalán nem lehetetlen, csupán az igényeidtől és a rendelkezésre álló technológiától függ. Többféleképpen is megoldható, és ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/az-uj-macbook-od.jpg

Az új MacBook-od

Választás előtt állsz, hogy milyen számítógépet vagy laptopot szerezz be? Az Apple az elmúlt években akkora előnyre tett szert, hogy a válasz még soha nem volt ilyen egyszerű. A Mac számítógépek vagy MacBook laptopok olyan modern eszközök, amelyek a biztonságos macOS operációs rendszerrel működnek, amely kiválóan alkalmas arra, hogy zökkenőmentesen kapcsolódjon más Apple eszközökhöz és szolgáltatásokhoz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-zluty-10-nahled.jpg

Az Apple bemutatta az új, sárga színű iPhone 14 és 14 Plus készülékeket

Az iPhone 14 sorozat mindenki számára tartogat valamit. Már a két alapmodell, az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus is a csúcsminőséget képviseli. Az Apple új színváltozatban mutatta be őket, ami történetesen a sárga. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-pro-max-recenze-nahled.jpg

iPhone 14 Pro Max (TESZT): újfajta interakció és kompromisszumok nélküli fotózás

Az iPhone 14 Pro Max olyan jól fel lett szerelve, hogy napjaink legjobb mobiltelefonjai közé tartozik. Mit kellett tennie a gyártónak azért, hogy ez így legyen? Leteszteltük a mindennapi használat során, és az eredményeket ebben a bemutatóban foglaljuk össze. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ