Astell&Kern SP1000 Copper

Termékkatalógus
Astell&Kern SP1000 Copper
Mp3 lejátszó - hordozható HiFi audio rendszer, 2x AAK4497EQ chip, 384 kHz/32 bit, DSD256, legfeljebb 7Vrms kimenetet, szimmetrikus kimenet, 5"-es érintőképernyő, WiFi 802.11 b/g/n (2,4 GHz), Bluetooth 4.1 (A2DP, AVRCP, aptX™ HD), 3.400 mAh 3,7 V Li-Polymer Battery, streaming, külső DAC-ként használható, támogatott fájlok: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE (Normal, High, Fast), AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, 256 GB belső memória+legfeljebb 256GB microSD
Kód:  JV556u2 Termékszám:  8809440334933 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Astell&Kern SP1000 Copper

Az SP1000 lejátszót az audio ipar minden eddigi ismeretei alapján alkották meg. Az Astell&Kern ezzel a zászlóshajóval a lehetetlent vitte véghez. Maximalizálta a hangteljesítményt, miközben a legalacsonyabb szintre csökkentette a torzítást és a zajt. Az Astell&Kern SP1000 ezért egy egyedülálló nagy felbontású zenelejátszó, amelyet a legújabb funkciókkal szereltek fel, hogy felhasználója a kellő kényelemmel élvezhesse az előnyeit.

Az Astell&Kern SP1000 Copper lejátszó főbb jellemzői

  • A lehető legjobb minőségű hang, valóban nagy felbontással (akár 384kHz/32 bit)
  • A nyolcmagos processzorral kiváló hangzást és teljesítményt nyújt
  • DSD natív bites lejátszása, egészen 11,2 MHz-ig
  • A következő fájlokat játssza le: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF és DSF
  • 5"-es nagy felbontású HD kijelző a felhasználói kényelemért
  • Referencia órajel 200 fs-os belső intervallummal
  • Luxus felszereltség (WiFi, Bluetooth, USB-C, 256 GB belső memória, max. 256 GB-os micro SD kártya...)
  • 2 óra gyorstöltés akár 12 óra zenehallgatásra is elég (legfeljebb 9 V/1,67 A töltés)
  • Extra szilárd és stílusos ház rézből
  • Külső DAC-ként is használható
  • Készen áll a TIDAL streaming szolgáltatás használatára

Nagy teljesítmény és élénk hang az SP1000-rel

A gazdag és élénk hangzást számos újítással érték el. Az AK4497EQ átalakító legújabb szerkezete és a továbbfejlesztett SP1000 processzor a helyes választás a 32bit/384kHz-es audio fájlok natív lejátszására. Az AK4497EQ átalakítóból kettő is helyet kapott a készülékben, hogy a digitális jelek analóggá alakítása egymástól függetlenül menjen végbe a bal és jobb csatornán. Így az Astell&Kern SP1000 lejátszó semmilyen részletet nem hagy ki a zenéből. Mindent lejátszik, bitről bitre, ahogy azt maga a művész megalkotta.

Kiváló teljesítmény a tökéletes élményhez az SP1000 lejátszóval

Az SP1000 modellt egy nyolcmagos processzor hajtja, amelynek köszönhetően a lejátszó torzítás nélkül megtart minden részletet az eredeti felvételből, valamint biztosítja a gyors és azonnali működést. Ennek hála a lejátszó gyorsabban indul, gyorsabb a fájlátvitel, a feldolgozás késedelem nélküli, és új, intuitív felhasználói felületet is nyújt.

Intuitív érintőképernyős felhasználói felület

A kellően nagy és éles betűk a magas felbontású, 5"-es kijelzőn jelennek meg. Az interfész megújult desing-ja lehetővé teszi, hogy a kezdőképernyőről játszunk le zenét, hogy azonnal átadhassa magát az élménynek. Az oldalsó kerék a hangerő szabályzására és az eszköz bekapcsolására szolgál, hogy már a kezdetektől fogva minden egyszerű legyen. Így a lejátszót egy mozdulattal bekapcsolhatja, és ki is választhatja, hogy mit szeretne hallgatni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Astell&Kern SP1000 Copper Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Astell&Kern A&ultima SP1000 Copper. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Astell & Kern SP1000 Copper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Astell&Kern SP1000 Copper.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ