ASUS Orion

Termékkatalógus
ASUS Orion
4,9 10 értékelés
Fej-/fülhallgató - frekvenciatartománya 20Hz-20.000Hz, impedancia 32ohm, érzékenység 30 dB, 50 mm-es neodímium mágnesek, 2 x 3,5 mm-es jack, kábel hossza 2,5 m, fekete
Kód:  NM351d Termékszám:  90-YAHI8110-UA00- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Orion

Az ASUS Orion nyertesek elit fejhallgatója, amely az egyéni igényekre, kivételes akusztikai élményekre és a játék dizájnra összpontosít, így minden játékos szerves részévé válik. A kényelmet, tartós misszió vagy akció során,  a 100 mm-es párnázott fülpárnák biztosítják, légáteresztő bőr borítással és a tesztelt fejpánttal - minden tökéletesen illeszkedik. A teljes szabadságot egy 2,5 méter hosszú fonott kábel biztosítja, aranyozott csatlakozókkal a hosszabb élettartam és a minimális torzítás érdekében.
 

Végül a térhatású hangzás


Az egyedülálló hangminőséget az 50 mm-es neodímium mágnesek biztosítják, így sokkal jobb a térhangzás, amely nagyon fontos az ellenséges környezetben való megfelelő tájoláshoz. A magas frekvenciatartomány biztosítja a tiszta hangzást és a megfelelő, dübörgő basszust. A frekvenciamenet úgy van hangolva, hogy kiemelje a séta és a lövés hangját, és a játékos a lehető legnagyobb áttekintést kapja, hogy mi történik az adott környezetben.
 

Mindenki hallja a parancsokat


A gamer közösség visszajelzései alapján a ROG Orion fejhallgató rugalmas kihúzható mikrofon kart használ, amely könnyen beállítható a megfelelő szögben, de teljesen vissza is tolható, ha éppen nincs szüksége a mikrofonra. Az új technológia a környezeti zaj visszaszorítására lehetővé teszi az érzékenyebb hangfelvételt, amely tisztább kommunikációt eredményez a játékokban.
 

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Orion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Orion . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Orion. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Orion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Orion.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ