Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16GB/512GB fekete

Termékkatalógus
Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16GB/512GB fekete
4,0 3 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2448 × 1080 felbontással (165Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
291 540 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AST051b2 Termékszám:  AI2201-6B082EU Gyártó honlapja:
Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16GB/512GB fekete 291 540 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16GB/512GB fekete

A telefon funkciói

173 mm

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

77 mm

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

10,4 mm

Telefon tömege: 239 g

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

6,78"

képátló

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Android 12

operációs rendszer típusa

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

6000 mAh

akkumulátor kapacitása

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Nano SIM

SIM kártya típusa

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

77 × 173 × 10,4 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

512 GB

belső tárhely

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

50 + 13 + 5 Mpx

kamera

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

5G/LTE

leggyorsabb internet

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Nincs

memóriakártya-foglalat

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

239 g

telefon tömege

Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition egy rendkívüli gamer telefon csábító külsővel



ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition új generációs gamer smartphone

A legenda visszatér a színre! Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition gamer telefon végre a legigényesebb mobiljátékosok kezébe kerülhet. Ha ugyanis a tökéletes játékra szánt okostelefont keresed, amely bármilyen mobiljátékot teljes sebességgel képes futtatni, akkor az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Editionben nem fogsz csalódni. A legújabb Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobilplatform brutális játékerőt és új GameCool 6 hűtőrendszert használ amellyel bármilyen akadályt leküzdhetsz, valamint165 Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedő kijelzőt kínál a forradalmi vizuális élményért.



A briliáns 165 Hz-es kijelző ideális játékhoz

Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition okostelefon kifejezetten a modern mobil videojátékokra lett tervezve, de a videók nézése vagy a munkahelyi feladatok elegáns intézése közben is örömet szerez tulajdonosainak. A HDR 10+ technológiával ellátott csúcskategóriás AMOLED-kijelző kivételesen élénk színeket és kiváló kontrasztot kínál. Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition kijelzőjének fényereje valóban kiváló 800 nit, sőt, rövid távon akár 1200 nit is lehet. A ROG Phone 6165 Hz-es frissítési frekvenciával és 720 Hz-es érintés mintavételezési frekvenciával rendelkezik a rendkívül sima és sima játék érdekében, hogy alacsony késleltetést és ultragyors vezérlési reakciót érjen el a véletlen érintések kisebb esélye mellett. A 6,78"-es képátló korábban talán egy tabletet idézett volna - a karcsú ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition mégis tökéletesen elfér a kezedben. A titok a kijelzőt körülvevő ultravékony keretben rejlik, amely a széleinél isfinoman ívelt, így stabil, mégis kényelmes fogást biztosít. Ugyanakkor az Eye Care Display technológiának köszönhetően segít megvédeni a felhasználó szemét a kék fénytől, amely különösen hasznos a hosszú éjszakai játék során.


Az ASUS nem spórolt a ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition kialakítása során

Mivel a mobiljátékok komoly teljesítménynövekedést igényelnek, az ASUS a ROG Phone 6 Diablo Immortal Editiont az androidos telefonok legerősebb chipkészletével, a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzorral szerelte fel, amely 16 GB RAM-mal együttműködve biztosítja, hogy az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition bármilyen mobiljátékot teljes erővel futtasson.És a jövőre nézve is jelentős tartalékkal rendelkezik, mivel a gyártó állítása szerint 15%-kal nő a CPU teljesítménye. A GPU-k esetében pedig akár az előző generáció 50%-át is eléri. A chip támogatja a legújabb 5G mobilhálózatokat is.




ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition hatékony GameCool 6 hűtéssel

A ROG Phone 6 továbbfejlesztett GameCool 6 hűtőrendszere optimalizált hűtési kialakítással rendelkezik, amely minden irányból hűti a processzort. A GameCool 6 rendszer három különböző hűtési megközelítést alkalmaz a stabilitás javítása érdekében az igényes játék során. A megnövelt párologtató kamra és a grafitlemezek hatékonyabban vezetik el a hőt a CPU másik oldaláról a közepesen hosszú játékmenetek során. Végül, a hosszú távú stabilitás érdekében az új AeroActive Cooler 6 mesterségesintelligencia aktív hűtőrendszerrel rendelkezik, amely Peltier hűtőelemet használ. Ez utóbbi további felületi hűtést biztosít a pontosan a processzor helye felett elhelyezett ventilátor segítségével.


Az X-mód segít a játékteljesítmény beállításában

Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition abszolút teljesítményének teljes kihasználása érdekében a gyártó kifinomult játékmódokat készített, mint például az X-mód. Lehetővé teszi számos rendszerparaméter beállítását az ASUS ROG Phone 6 teljesítményének optimalizálása- és minden alkalmazáshoz- illetve játék forgatókönyvhöz történő testreszabás érdekében. 



Játssz hangosan a GameFX hangrendszerrel

Az ASUS egyedi hangmegoldást alkalmazott az új ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition okostelefonhoz, amely a DxOMark szakértői szerver által az abszolút első helyen végzett. A hangzást a Dirac hangspecialistákkal együttműködve optimalizáltuk, így az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition egyedülálló: egy igazán lenyűgöző hangminőségű gamer telefon. A prémium hangminőség mellett a GameFX funkció lehetővé teszi az equalizer sávok egyedi beállítását különböző forgatókönyvekhez, például játékhoz,zenéhez vagy mozihoz. Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Editionben egy teljesen új játékmód is elérhető, amely lehetővé teszi a játékosok helyének pontos meghatározását egy egyedi hangalgoritmus segítségével. Mindez nagyobb hangerőt eredményez, így minden mozdulatot hallhatsz, és játékelőnyre tehetsz szert ellenfeleiddel szemben.



Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition akkumulátora több órányi játékra is képes

Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition monstrum 6000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely több órányi játékot biztosít a telefon újratöltése nélkül. A 65 wattos HyperCharge USB Power Delivery adapterrel kombinálva ez tökéletes kombináció az útközbeni játékhoz. Egy ilyen töltő mindössze 42 perc alatt képes 0-ról 100%-ra tölteni a ROG Phone 6-ot. 



Továbbfejlesztett vezérlés az AirTrigger 6 ultrahangos érzékelőkkel

Az AirTrigger 6 jelentősen továbbfejlesztett, hogy még több fejlett vezérlési lehetőséget biztosítson. A ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition szélein található ultrahangos érzékelők teljes mértékben támogatják a különféle gesztusokat, köztük olyan új funkciókat, mint a Dupla akció, a Lenyomás, az Emelés és az Elérés. Az egyedülállóan tervezett AirTrigger 6 olyan irányítási élményt nyújt, amely felülmúlja a konzolos játékokat! 



Minőségi 50Mpx-es Sony IMX766 kamera

Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition hármas hátlapi kamerája minden fényképet professzionális minőségben készít, függetlenül a beállításoktól. Egy csúcskategóriás 50Mpx-es Sony IMX766 nagylátószögű főkamerával, továbbfejlesztett képminőséggel és HDR feldolgozással, egy ultraszéles látószögű 13Mpx-es másodlagos kamerával valamint egy makro kamerával rendelkezik. A továbbfejlesztett szoftverfunkciók közé tartozik a HDR10+ videomód, amely kiemeli a videókat, míg a 12Mpx-es elülső kameraminőségi csoportos szelfik és élő videostreamingre ideális.



Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
10,4 mm Kész!
Súly
239 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 480fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
65 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
16 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 730 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!
Felhasználói felület
ROG UI Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16GB/512GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16GB/512GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16 GB/512 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16 GB / 512 GB Hellfire Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition 16 GB / 512 GB Hellfire Red.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ