A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB szürke

Termékkatalógus
Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB szürke
4,8 6 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2448 × 1080 felbontással (165Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 9000+ processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kód:  AST054b1 Termékszám:  AI2203-4E009EU Gyártó honlapja:

Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB szürke

A telefon funkciói

173 mm

ASUS ROG Phone 6D

77 mm

ASUS ROG Phone 6D

10,4 mm

Telefon tömege: 239 g

ASUS ROG Phone 6D

6,78"

képátló

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

Android 12

operációs rendszer típusa

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

6000 mAh

akkumulátor kapacitása

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

Nano SIM

SIM kártya típusa

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

77 × 173 × 10,4 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

256 GB

belső tárhely

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

50 + 13 + 5 Mpx

kamera

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

ASUS ROG Phone 6D mobiltelefon

239 g

telefon tömege

ASUS ROG Phone 6D gamer telefon hátsó OLED kijelzővel



A következő generációs ROG Phone 6D okostelefon

A legenda visszatér a színre, így az ASUS ROG Phone 6D gamer telefon végre a legigényesebb mobiljátékosok kezébe kerülhet. Ha ugyanis a tökéletes játékra alkalmas okostelefont keresed, amely bármilyen mobiljátékot teljes sebességgel képes futtatni, akkor az ASUS ROG Phone 6D-vel nem fogsz hibázni. A telefon a legújabb MediaTek Dimensity 9000+ mobilplatform és az új GameCool 6 hűtőrendszer játékerejét használja ki, hogy segítsen legyőzni minden akadályt. A hab a tortán a kijelző 165 Hz frissítésirátája a forradalmi vizuális élmény érdekében.

Egyedi ROG Vision hátlapi kialakítás

A ROG Vision, a hátlapján található egyedi színkijelző egy merész innováció, amely a ROG márka kreatív szellemét tükrözi. A ROG Vision számos érdekes animációt képes megjeleníteni, amelyek megmutatják, hogy a ROG Phone 6D töltődik-e, hív-e valaki, aktív-e az X üzemmód, és még sok minden mást. Végezetül, akár saját animációkat is létrehozhatsz, hogy telefonod még egyedibbé tedd. 



A briliáns 165 Hz-es kijelző ideális játékhoz

Az ASUS ROG Phone 6D okostelefont közvetlenül a modern mobil videojátékok lejátszására tervezték, de videók nézésekor vagy a munkafeladatok fantáziadús intézése során is örömet szerez tulajdonosainak. A HDR 10+ technológiával ellátott csúcskategóriás AMOLED kijelző kivételesen élénk színeket és kiváló kontrasztot kínál. Az ASUS ROG Phone 6D okostelefon kijelzőjének fényereje valóban kiváló 800 nit, sőt, rövid távon akár 1200 nit is lehet. Alacsony késleltetésű játék és ultragyors vezérlési válasz eléréseérdekében a véletlen érintések esélye csökken, a ROG Phone 6D új, 165 Hz-es frissítési frekvenciája és 720 Hz-es érintési mintavétel frekvenciája pedig kivételesen zökkenőmentes játékélményt biztosít. A 6,78"-es képátló korábban talán egy tabletet idézett volna - a karcsú ASUS ROG Phone 6D mégis tökéletesen elfér a kezedben. A titok a kijelzőt körülvevő ultra-vékony keretben rejlik, amely a széleinél is finoman ívelt, hogy határozottan, mégis kényelmesen tarthasd kezedben.Ugyanakkor az Eye Care Display technológiának köszönhetően segít megvédeni a felhasználó szemét a kék fénytől, amely különösen hasznos a hosszú éjszakai játék során.


Az ASUS nem kímélte a költségeket a ROG Phone 6D felszereltségének kialakítása során

Mivel a mobiljátékok komoly teljesítménynövekedést igényelnek, az ASUS a ROG Phone 6D-t egy extra erős MediaTek Dimensity 9000+ chipkészlettel szerelte fel. 12 GB RAM-mal fog működni, így az ASUS ROG Phone 6D kétségkívül minden mobiljátékot teljes erőbedobással futtat majd. A jövőre nézve pedig jelentős tartalékkal rendelkezik, mivel a gyártó állítása szerint a CPU és a GPU teljesítménye jelentősen megnövekedett az előző generációhoz képest. A chip támogatja a legújabb 5G mobilhálózatokat is.




ASUS ROG Phone 6D hatékony GameCool 6 hűtéssel

A továbbfejlesztett GameCool 6 hűtőrendszer a ROG Phone 6D okostelefonban optimalizált hűtési kialakítással rendelkezik, amely minden irányból hűti a processzort. A GameCool 6 rendszer három különböző hűtési megközelítést alkalmaz a stabilitás javítása érdekében az igényes játék során. A megnövelt párologtató kamra és a grafitlemezek hatékonyabban vezetik el a hőt a CPU másik oldaláról a közepesen hosszú játékmenetek során. Végül, a hosszú távú stabilitás érdekében az új AeroActive Cooler 6Daktív mesterséges intelligencia hűtőrendszerrel rendelkezik, amely Peltier hűtőelemet használ, amely további felületi hűtést biztosít a pontosan a CPU helye fölé elhelyezett ventilátor segítségével.


Az X-mód segít beállítani az ASUS telefon gamer teljesítményét

Az ASUS ROG Phone 6D abszolút teljesítményének teljes kihasználása érdekében a gyártó finomított gamer módokat készített, mint pl az ún. X-mód. Ez utóbbi lehetővé teszi számos rendszerparaméter beállítását és testreszabását az ASUS ROG Phone 6D teljesítményének optimalizálása és az egyes alkalmazásokhoz illetve játék forgatókönyvekhez történő igazítás érdekében. 



Játssz hangosan a GameFX hangrendszerrel

Az ASUS egyedi hangmegoldást alkalmazott az új ASUS ROG Phone 6D okostelefonban, amely a DxOMark szakértői webhely által az abszolút első helyen végzett. A hangzást a Dirac hangspecialistákkal együttműködve optimalizálták, így a ROG Phone 6D egyedülálló: egy igazán lenyűgöző hangminőséggel büszkélkedő gamer telefon. A prémium hangminőség mellett a GameFX funkció lehetővé teszi az equalizer sávok egyedi beállítását különböző forgatókönyvekhez, például játékhoz, zenéhez vagy mozizáshoz is. Az ASUSROG Phone 6D egy teljesen új játékmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok helyének pontos meghatározását egy egyedi hangalgoritmus segítségével. Mindez nagyobb hangerőt eredményez, így minden mozdulatot hallhatsz, és játékelőnyre tehetsz szert ellenfeleiddel szemben.



Az ASUS ROG Phone 6D akkumulátora több órányi játékra is képes

Az ASUS ROG Phone 6D monstrum 6000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely több órányi játékot biztosít a telefon újratöltése nélkül. A 65 wattos HyperCharge USB Power Delivery adapterrel kombinálva tökéletes megoldás az útközbeni játékhoz. Egy ilyen töltő mindössze 42 perc alatt képes 0-ról 100%-ra tölteni a ROG Phone 6D-t. 



Továbbfejlesztett vezérlés az AirTrigger 6 ultrahangos érzékelőkkel

Az AirTrigger 6 jelentősen továbbfejlesztett, hogy még több vezérlési lehetőséget biztosítson. A ROG Phone 6D szélein található ultrahangos érzékelők teljes mértékben támogatják a különféle gesztusokat, köztük olyan új funkciókat, mint a Dupla akció, a Lenyomás, az Emelés vagy az Elérés. Az egyedülállóan tervezett AirTrigger 6 olyan irányítási élményt nyújt, amely felülmúlja a konzolos játékokat! 



Minőségi 50Mpx-es Sony IMX766 kamera

Az ASUS ROG Phone 6D hármas hátlapi kamerája minden fényképet professzionális minőségben készít, beállításoktól függetlenül. Egy csúcskategóriás 50Mpx-es Sony IMX766 nagylátószögű főkamerával, továbbfejlesztett képminőséggel és HDR feldolgozással, valamint ultraszéles látószögű 13Mpx-es másodlagos kamerával és egy makro kamerával rendelkezik. A továbbfejlesztett szoftverfunkciók közé tartozik a HDR10+ videomód, amely kiemeli a videókat. A rendelkezésre álló további 12Mpx-es elülső kamera pedig aminőségi csoportos szelfikhez és az élő videó streaminghez lesz kiváló.



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
10,4 mm Kész!
Súly
239 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 480fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
65 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,35 GHz (3 350 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 9000+ Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G710 MC10 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!
Felhasználói felület
ROG UI Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ROG Phone 6D 12 GB/256 GB sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 6D 12GB/256GB grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ