Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS RP-AC66

Termékkatalógus
ASUS RP-AC66
3,5 11 értékelés
WiFi extender - 802.11a / b / g / n / ac 1750 Mbps Kétsávos, 1x LAN, WPS
Kód:  NM143l Termékszám:  90IG0250-BO3R00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RP-AC66

Hosszabbítsa ki a hálózat sebességének kettős sávját. A WiFi Lefedettségnövelő segítségével akár otthonának legtávolabbi sarkait is elérheti, ahol laptophoz, táblagéphez, okostelefonhoz, játékkonzolhoz és intelligens TV-hez csatlakozhat. A hagyományos modellekhez képest párhuzamos futtatást kínál két zónában. A legfeljebb 450 Mb / s sebességű 2,4 GHz-es sáv az alapvető internetes szolgáltatásokhoz szolgál, míg az 1300 Mbps sebességű 5 GHz-es adatátvitel tökéletesen illeszkedik a videó streamekhez és az online játékhoz.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiterjeszti a meglevő kétsávos Wi-Fi hálózatát
  • bármilyen helyzetbencsatlakoztatható (forgó hálózati csatlakozó)
  • akár 1750 Mbps-os adatátviteli sebesség
  • Foglaljon egy sávot a routerhez és egy második zónát a berendezéshez (ASUS Expressway)
  • a LED jelerősség kijelző segít megtalálni a legjobb helyet
  • Gyors és biztonságos beállításokhoz nyomja meg a WPS gombot

Találja meg a megfelelő helyet

A hálózat meghosszabbítása érdekében a LED jelzi a jelerősséget mindkét zónában. Ez lehetővé teszi, hogy az jelerősségnövelő optimális helyen legyen elhelyezve, amely elegendő lefedettséggel rendelkezik ahhoz, hogy megkapja az aktuális jelet, amit továbbadhat. Az ideális megoldás az, hogy a jelerősségnövelő távol legyen a routertől, de mindig elég erős jelet kapjon. A csatlakozásnak köszönhetően gyakorlatilag bárhová helyezheti.

 

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RP-AC66 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RP-AC66. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RP-AC66. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RP-AC66. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RP-AC66.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ