30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ASUS RT-AC88U AC3100

Termékkatalógus
ASUS RT-AC88U AC3100
4,7 11 értékelés
WiFi router - Dual-band, 8× LAN, 1× WAN, 1× USB 2.0, 1× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 4× antenna, VPN, GLAN, IPv6, UPnP, 3167 Mb/s
Kód:  NM145t Termékszám:  90IG01Z0-BM3100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RT-AC88U AC3100

  • Ultragyors 802.11ac Wi-Fi útválasztó 3167 Mbps kombinált kétsávos adatátviteli sebességgel az alacsony késleltetésű online játékhoz, a sima 4K-s lejátszáshoz és az ultragyors fájlmegosztáshoz.
  • A Broadcom® NitroQAM™ technológia az 5 GHz-es sávon akár 2167 Mbps, a 2,4 GHz-esen akár 1000 Mbps sebességet is el tud érni
  • 4x4 antennás kialakítás univerzális AiRadar hullámformálással a felülmúlhatatlan vezeték nélküli lefedettséghez
  • Az 1,4 GHz-es kétmagos processzor javítha az USB és a WAN/LAN sebességet
  • A kapcsolategyesítés (Link Aggregation) támogatja a közel 2 Gbps sebességű vezetékes átvitelt azért, hogy több eszközzel élvezhesse a gyorsabb adatelérést
  • Maximum négyszeres kapacitású Wi-Fi forradalmi MU-MIMO technológiával
  • AiProtection a teljes biztonság és az adatvédelem biztosításához
  • Nyolc Gigabit LAN csatlakozó, ami a szokásos vezetékes kimenetek duplája
  • A szülői felügyeleti (Parental Controls) szolgáltatással kézben tarthatja a család webes tevékenységeit és biztonságos környezetet teremthet a fiatalabb felhasználóknak

Az RT-AC88U azonnal továbbfejleszti a vezeték nélküli hálózatot. A legfrissebb NitroQAM™ technológia gondoskodik róla, hogy minden és mindenki gyorsabb Wi-Fi kapcsolatot használhasson a zsúfolt hálózatodon. A széles Wi-Fi lefedettséggel, a villámgyors USB és WAN/LAN sebességgel, az AiProtection biztonságával és a nyolc Gigabites LAN csatlakozóval az RT-AC88U legalább annyira széles funkcionalitású, mint amennyire csúcskategóriás.

Ingyenes játékgyorsító (Game Accelerator)

A ping ideje és varianciája kritikus műszaki paraméterek, amelyek erősen befolyásolják az online játék válaszkészségét, és ezek értéke nagymértékben függ attól, hogy a játék adatcsomagjai milyen utat járnak be a céljukig és vissza. A WTFast® szolgáltatását használó Gamers Private Network® (GPN®) automatikusan optimalizálja az útvonalat, a lehető leghatékonyabb utat választva a játékcsomagok számára, így folyamatosan alacsonyan tartja a pingidőt és minimalizálja a csomagveszteséget. Az RT-AC88U esetében ez az optimalizálási szolgáltatás egyszerre egy kiválasztható eszközhöz ingyenes, így a támogatott többszereplős online játékok1 esetében azonnal élvezheti az eredményt. A támogatott játékok listájának megnézéséhez és a WTFast Router Edition-nel kapcsolatos további információk eléréséhez kattintson ide.

Adaptive QoS – Játékok előnyben!

Javítsa a játékoknak jutó sávszélességet az adaptív szolgáltatásosztályozás (Adaptív QoS) használatával, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén előnyt adjon a játékhoz tartozó adatcsomagoknak és tevékenységeknek. Ha egyedül játszik, akkor akár a teljes dedikált sávszélességet is kioszthatja a játéknak, ezzel az RT-AC88U tökéletes szövetségessé válik abban, hogy alacsony késleltetéssel játsszon a lakás bármely pontjáról. Támogatja a legismertebb konzolok, pl. a PlayStation®3, a PlayStation®4, a PS4™ Pro, a PlayStation®Vita, a Wii U, a 3DS és az Xbox One használatát.

Szabadítsa fel a PC-s rendszer „erőforrásait” játék közben

Ha a játékteljesítményről van szók, akkor a hálózatkezelés még csak az egyenlet egyik fele. A vírusvédő programok és a külső gyártós alkalmazások jelentős processzoridőt és memóriát fogyasztanak, amely felszabadíthatóvá válik a játék számára. Az RT-AC88U AiProtection szolgáltatásával magabiztosan kikapcsolhatja ezeket a segédprogramokat játék közben, garantálva, hogy a gép az erőforrásainak minden morzsáját a játék gyorsítására használja.

Sávszélesség mindenhez

Az RT-AC88U a szórakoztatás mestere, amely képes minden meghívott barát gépét kiszolgálni, és közben még akár több Full HD 1080P adatfolyamot is lejátszani. A tartalomfogyasztás mellett az RT-AC88U az intelligens otthon felé is nagy lépés, mivel támogatja az IP-kamerák, hálózatra köthető termosztátok és egy sor olyan eszköz használatát, amellyel még majd csak a jövőben fog rendelkezni

Felülmúlhatatlan Wi-Fi lefedettség

A négy adó, négy vevő antennából álló (4T4R) konfiguráció azt jelenti, hogy a Wi-Fi lefedettség jelentősen nagyobb területre terjed ki. Az AiRadar hullámformálás az eszközökre fókuszálja a Wi-Fi jelet, ezzel gyorsabbá, zavartalanabbá és erősebbé teszi a kapcsolatot.

Erős processzor, gyorsabb átvitel

Az RT-AC88U kategóriavezető 1,4 GHz-es, kétmagos processzora magasabb szintre emeli a feldolgozási lehetőségeket. Az USB adatátvitel akár a 100 MB/s sebességet is meghaladhatja, és az útválasztó le- és feltöltési sebessége (WAN-LAN átvitel) is elérheti az akár 1800 Mbps5 értéket.

Többszörös kapacitású Wi-Fi forradalmi MU-MIMO technológiával.

A MU-MIMO minden kompatibilis eszköz számára saját teljes sebességű Wi-Fi kapcsolatot hoz létre, ezért egyszerre több eszköz is csatlakozhat anélkül, hogy lelassítanák a hálózatot. 

Ez lényegében azt jelenti, hogy az RT-AC88U több MU-MIMO kompatibilis klienshez is képes úgy csatlakozni, hogy minden eszközt maximális sebességgel szolgál ki. (A hagyományos MIMO ezzel szemben azt jelentette, hogy az egyes eszközöknek ki kellett várniuk a sorukat.)

Széleskörű csatlakoztatási lehetőségek

Az RT-AC88U az egyetlen nyolc Gigabit LAN csatlakozóval felszerelt útválasztó – ez duplája annak, amennyit a legtöbb termék kínál –, ezzel akár nyolc Ethernet-kompatibilis eszköz is csatlakoztatható rá egyszerre. Az okostévék, játékkonzolok, set-top boxok, médialejátszók, vagy NAS tárolóeszközök és egyebek most saját kizárólagos csatlakozót kaphatnak, ezáltal az RT-AC88U az otthon digitális központjává válik.

A megosztóközpont
A beépített USB 2.0 és 3.0 csatlakozókkal olyan USB-s eszközöket lehet az ASUS útválasztóhoz csatlakoztatni, mint a külső tárolók, a nyomtatók vagy egy 3G/4G adapter, majd ezeket kényelmesen Wi-Fi-n megosztani a hálózat többi felhasználójával. Az USB 3.0-val akár 10-szer nagyobb adatátviteli sebességet élvezhet.

Link Aggregation – több eszköz, gyorsabban

Az RT-AC88U Link Aggregation (kapcsolategyesítési) szolgáltatása két LAN csatlakozót (az 1. és 2. bemenetet) egyetlen szupergyors, akár 2 Gbps sebességű vezetékes kapcsolattá tudja összefogni két Gigabit Ethernet vezeték segítségével5. Ha a NAS tárolón engedélyezve van a kapcsolategyesítés, akkor a klienseknél elképesztő adatátviteli sebességeket lehet mérni.

Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi átvitel sebessége
3 167 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Típus
Dual-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
3 167 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
8 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
4 × Kész!
Antenna típusa
Levehető Kész!

Interfész

Haladó funkciók
IPv6 Ready, VPN, Szülői felügyelet Kész!
NAT funkciók
Port Triggering, DMZ (Demilitarized Zone), UPnP Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
18,8 cm Kész!
Súly
950 g Kész!
Szélesség
29,97 cm Kész!
Magasság
6,05 cm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RT-AC88U AC3100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AC88U AC3100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RT-AC88U AC3100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC88U AC3100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC88U AC3100.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ