30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ASUS RT-N11P

Termékkatalógus
ASUS RT-N11P
4,7 201 értékelés
WiFi router - 802.11b / g / n 300Mbps, 1x WAN, 4x LAN, 2x 5dBi antennák, 4x SSID, WPS
Kód:  NM145m6 Termékszám:  90IG01D0-BR3030 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RT-N11P

3 az 1-ben készülék

Az Asus RT-N11P magába foglalja a rutert, a hozzáférési pontot és a vezeték nélküli lefedettség-erősítőt. A 300 Mbps-es Wireless-N Router vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokat kínál, amelyeket kifejezetten a kisvállalkozások és az otthoni felhasználók számára tervezték. A 2T2R MIMO technológiával és egy pár 5 dBi nagysebességű külső antennával az RT-N11P szélesebb lefedettséget és nagyobb vezeték nélküli teljesítményt biztosít.

ASUS RT-N11P

5dBi anténa

Széles lefedettség

A nagyméretű otthonokban és irodákban erősebb jelzést és szélesebb körű lefedettséget biztosítanak a külső antennák, amik 5 dBi-vel bírnak. Ez a tervezés szintén ideális a többszintes épületekhez is, ahol az egyes eszközök különböző szinteken vannak elhelyezve.

Felhasználók hozzáférése a hálózathoz

Mostantól biztonságosan oszthatja meg az internetkapcsolatot a vendégekkel anélkül, hogy személyes jelszavát vagy hálózati erőforrásait közzé kellene tennie. Az ASUS Guest Network lehetővé teszi, hogy legfeljebb három független hálózatot hozzon létre külön jelszóval és hozzáférési jogosultsággal rendelkező vendégek számára. A vendégek nem férhetnek hozzá az elsődleges hálózathoz vagy más csatlakoztatott eszközökhöz.

ASUS Guest Network3 lépésben felállítható

Krok 1

Krok 2Krok 3uživatelské rozhraní ASUSWRT

Tökéletes vezérlés és optimalizálás


Az intuitív ASUSWRT felhasználói felületen megtalálja az összes olyan alkalmazást, amelyre szüksége van a hálózat beállításához, felügyeletéhez és kezeléséhez. A teljesen új kezelőfelület lehetővé teszi, hogy az összes adaptert és beállítást egyetlen grafikus panelen keresztül kezelje. A frissítések egyetlen kattintással is végrehajthatók.

A vezeték nélküli lefedettség gyors és egyszerű kiterjesztése

Az univerzális átjátszó üzemmód azonnal kiterjeszti a szabványos vezeték nélküli útválasztó WiFi vezeték nélküli jeltartományát, miközben a nagyobb vagy több emeletes épületekben is zökkenőmentes és gyors kapcsolatot biztosít.

rozšíření pokrytí bezdrátovým signálemPodpora VPN serveruVPN szerver támogatása

A VPN szerver beüzemelése nagyon egyszerű. Gyors hozzáférést biztosít a webhelyhez és az adatokhoz - függetlenül attól, hogy Ön hol van. A PPTP titkosítással az adatátvitel biztonságos és titkos marad.

Paraméterek

WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!
LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
Haladó funkciók
QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), VPN Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi típus
WiFi 4 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz Kész!

Típus

Típus
Single-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
2 × Kész!
Antenna teljesítménye
5 dBi Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
11,1 cm Kész!
Súly
180 g Kész!
Szélesség
14,6 cm Kész!
Magasság
2,4 cm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RT-N11P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N11P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RT-N11P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-N11P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-N11P.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ