ASUS STRIX PRO

Termékkatalógus
ASUS STRIX PRO
Fej-/fülhallgató frekvenciatartománya 20Hz-20.000Hz, 32ohm impedancia, érzékenység 98 dB, 60 mm-es neodímium mágnessel, ENC technológia, kábel hossza 2,7 m, fekete
Kód:  NM351g Termékszám:  90YH00B1-M8UA00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX PRO

Ébreszd a játék ösztönök

Strix név eredete az ókori római és görög megfelelője a "bagoly". A bagoly egy szimbólum nem csak a bölcsesség, hanem egy éles szem és a fül piercing. Fejhallgató Strix szó illenek a környezetbe. Tud vedd ki a legkisebb mozgás, és reagálnak rá. Strix döntéseket az élet és a halál. Strix a vérben, csak úgy, mint mi.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Nagy 60 mm-es neodímium meghajtók

Nagy 60 mm-es neodímium meghajtók

játék mérgezés

Ha még nem érezte a teljesítmény 60 mm neodímium, majd hallgatni a Strix Pro - Csodálja meg a páratlan élénk hangzás, ami garantáltan hatni. Bár a játékot, akkor hallani minden lövés, és lépéseket közeledő ellenséget felfedi teljes bizonyossággal. Ha zenét hallgat, élvezheti valódi térhatású bejelentés, kimondott szó fog lepni a tisztasággal a film soundtrack megszólal szokatlanul reális.


tiszta hang

A központ tartalmaz egy USB-meghajtású a beépített mikrofon, amely felismeri és aktívan elnyomja több mint 90% -a nem kívánt háttérzajok, például billentyűzet vagy beszédhang. A csapattársak, és a beszélgetés során nem figyeltünk származó zaj a környéken.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Szűrt több mint 90% a környezeti zajok

Szűrt több mint 90% a környezeti zajok


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Kényelmes minden helyzetben

Kényelmes minden helyzetben

Összecsukható kialakítás utazás

Fülkagylók lehet hajtani lakás, mely nagyban megkönnyíti áruk csomagolására, hogy a LAN-party, vagy versenyen. Levehető váll mikrofon könnyen eltávolítható, és tárolja az átutalást. Fejhallgató Strix Pro súlya mindössze 320 gramm. Ennek köszönhetően a nagy átviteli és azok használatáról rendkívül kellemes.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS STRIX PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS STRIX PRE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRO STRIX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRO STRIX.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ