Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS Travelair AC 32 gigabájt

Termékkatalógus
ASUS Travelair AC 32 gigabájt
4,0 1 értékelés
Adattároló 32 GB-os, WiFi 300b / g / n / ac, Dual-band, NFC, egy slot SD / SDHC / SDXC kártya, beépített akkumulátor 3000mAh
Kód:  NM360b Termékszám:  WSD-A1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Travelair AC 32 gigabájt

Szükség van egy nagy sebességű média megosztása és hát a mobil eszközök? Travelair AC egy hordozható vezeték nélküli pendrive és kártyaolvasó a mobil eszközök, amely akár 3-szor magasabb adatátviteli sebességet, mint más vezeték nélküli eszközök az adatok tárolására. És ez tökéletes HD videó, megosztás jó minőségű fotókat és a nagy fájlokat. Együtt intuitív társ alkalmazások ASUS AiDrive vezeték nélkül tárolt tartalom elérésének Travelair AC vagy SD-kártyán az okostelefonról vagy tablet.

legfontosabb jellemzői

  • Kompakt, nagy kapacitású külső telefon (32 GB + SD kártya)
  • Egyszerű megtekintését és megosztását fotók, videók és fájlok
  • Backup funkció az intelligens videó és fotók
  • ASUS AiDrive az Android, iOS és a Kindle tűz
  • Univerzális streaming UPnP-n keresztül
  • Az akkumulátor élettartama akár 10 óra (3000 mAh tömegű 120 g)

modern megközelítés

A nagyon gyors 802.11ac szabvány Travelair AC válik egy hatékony eszköz a gyors mobil biztonsági, sima streaming filmek folyamatos váltás fotókat. Nagy sebességű eleget maximum 5 egyidejű eszközök, és legfeljebb 3 streaming HD video. Ezen túlmenően, NFC leegyszerűsíti a kezdeti kapcsolat egy érintés NFC eszközöket.

széles körű támogatást

Egyértelmű, hogy nem minden készülék WiFi 802.11ac. Azonban kétsávos Wi-Fi biztosítja a maximális sebességet és kompatibilitást sokféle eszköz. Miután csatlakozott az otthoni hálózat Travelair AC áram multimédiás tartalmak széles skáláját eszközök, amelyek támogatják az UPnP, beleértve az intelligens TV-k, laptopok, okostelefonok és tabletta.

Paraméterek

Méret

Szélesség
86 mm (8,6 cm) Kész!
Magasság
21 mm (2,1 cm) Kész!
Mélység
86 mm (8,6 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
120 g (0,12 kg) Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Tulajdonságok

Külső interfész
USB 2.0, WiFi Kész!

Tárhely

Meghajtóval foglalt fiókok száma
1 × Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Travelair AC 32 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Travelair AC 32GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Travelair AC 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Travelair AC 32 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Travelair AC 32 Gigabyte.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ